![]() |
#2371 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1311
![]() |
![]() ![]() Görmesem Öllem ![]() Zülüfleri düşmüş elâ gözüne Örsem öldürürler, örmesem öllem. Başından yazması inmiş yüzüne Görsem öldürürler, görmesem öllem ![]() Boyu Selvinaz'dır yanakta beni Sevdası derindir yakar seveni. Has bahçe gibidir gülistan teni Girsem öldürürler, girmesem öllem ![]() Her bulağın başı yarpuzdur güldür Salın gel sevdiğim testiyi doldur. Desem ki: Nasılsın durumun bildir Sorsam öldürürler sormasam öllem. ![]() Al yeşil giyinmiş toya gidersin Bir kelâm etmeğe bin naz edersin. İzin ver nende muradıma ereyim Sarsam öldürürler sarmasam öllem. ![]() alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2372 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1802
![]() |
![]() elinize yüreğinize sağlık çok güzel şiirler.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2373 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Özlüyorum
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2374 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() servet 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.12.2011 16:31
Tecrübe Puanı: 3678
![]() |
![]() ALLAH KORKUSU
sana kavuşmadan istemedigim içimde gizlediğim ölüm korkusu bizde herkes gibi günü gelince ahiret yolcusu beni ezip geçen vicdansız dostlar ordusu sabırlı ol diyorsun bitmiş sabrım doğrusu saplanıyor doğrudan kalbime peşimde dolaşan hasret vurgusu bu hayata isyan gerekir benim çekindiğim ALLAH sorgusu benim özümdeki ALLAH korkusu servet58 |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı servet 58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2375 | |
Navigator
![]() Alıntı:
Emeginize saglik Servet Kardesim.. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Konu Kardelencicegi tarafından (08.09.2010 Saat 22:48 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2376 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() murat tugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 06.06.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 786
![]() |
![]() .....ESKiYEN BAYRAMLAR*
O eski bayramlardan bir şey yok elimizde... O güzel günlerin özlemiyle tutuştuk, yandık... Bir eski şarkının sözleri dilimizde: 'Bayramlar mı eskidi, bizler mi yaşlandık? ' **** Bayram gurbet, bayram hasret, bayram gam, Bayram artık buruk ayrılıkların adı... Bayramları bilmem nasıl anlatsam, Dede torunu bekler, baba evladı,,, **** Bayram yokluk, bayram hüzün, bayram dert, Bayramların kalmadı o eski tadı... Bayram ne lokumdur, ne şekerdir, ne de et, Bayram yoksul ahı şimdi, yetim feryadı... **** Bayram kahır, bayram zehir, bayram kan, Bayram yürekleri eriten bir ince sızı... Bayram tatil yollarında heder olan can, Bayram çok uzaklarda şimal yıldızı... **** Bayram sabır, bayram ağıt, bayram yas... Bayram yoksul çocukların gözlerinde gözyaşı... Bayram unuttuğumuz eski arkadaş, Bayram suyu kurumuş bir pınar başı... **** O eski bayramlardan bir şey yok elimizde... O güzel günlerin özlemiyle tutuştuk, yandık... Bir eski şarkının sözleri dilimizde: 'Bayramlar mı eskidi, bizler mi yaşlandık? ' BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı murat tugrul'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2377 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4542
![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#2378 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() murat tugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 06.06.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 786
![]() |
![]() Elveda ramazan bayram geliyor
Yüreğimi güzel duygular kaplar, Elveda ramazan bayram geliyor. Arar birbirini dostlar ahbaplar, Elveda ramazan bayram geliyor. Kimileri göç eyleyip giderler, Yalancı dünyaya veda ederler, Biraz olsun unutulur kederler, Elveda ramazan bayram geliyor. Coşku ile araçlara binerler, Gurbetçiler sılasına dönerler, Dost ahbap gelirse dolar haneler, Elveda ramazan bayram geliyor. Recep şaban ve mübarek ramazan, Oruç tut zekat ver sevaplar kazan, Böyle yazmış kutsal kitabı yazan, Elveda ramazan bayram geliyor. Kimi coşku ile su gibi çağlar, Kimi gidenlere karalar bağlar, Analar babalar sevinçten ağlar, Elveda ramazan bayram geliyor. Yüz sene geçse de boşuna çabam, Şehirde uzaktır dostlarım obam, Bir zaman sağ idi benimde babam, Elveda ramazan bayram geliyor. Geride bıraktık güzel bir ayı, İnsana yar olur emmiyle dayı, Süsleyin canlarım büyük odayı, Elveda ramazan bayram geliyor. Bülbül konmuş avaz eder bir dala, Ana bacı teyze geldi mi hala? Gelecek bayrama acep kim kala, Elveda ramazan bayram geliyor. Bize kutsal kıldı rabbim bu günü, Barış kin besleme anlatma dünü, Yarın insanların ziyafet günü, Elveda ramazan bayram geliyor. Ziyaret edelim biz kabirleri, Onlarda bekliyor şimdi bizleri, Yarın yoksulların güler yüzleri, Elveda ramazan bayram geliyor. Hani elleriyle kalem tutanlar, Terk edildi şirin canlar vatanlar, Kucaklaşır yarın hep unutanlar Elveda ramazan bayram geliyor. Gidenlere haktan rahmet dilerim, Rahimdir Âllah’ım her yerde kerim, Yaşadıkça bitmez derdim kederim, Elveda ramazan bayram geliyor. Umutlu ol dostum bağlan Âllah’a, Selam olsun Önder Resulullah’a, Nasip olur çıkar isek sabaha, Elveda ramazan bayram geliyor. Ağla kaya gülmek senin neyine, Dünya kalmaz ağasına beyine, Güzel duygularla söylerim yine, Elveda ramazan bayram geliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2379 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() servet 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.12.2011 16:31
Tecrübe Puanı: 3678
![]() |
![]() MUTLULUK DİLEMEYE GELDİM
seni bana kavuşturmayan kaderime küsüp aşkınla tutuşmuş acılı kalbimi üzüp seni ellerle görmeye geldim kurduğumuz güzel hayelleri uzaklaşan yellere verip bu çaresiz halimi göz önüne serip birdaha kahrolmaya geldim bana acır bakışınla açtığın yaramı deşip seni gelinliğinle son kez düğününde görüp mutluluk dilemeye geldim seni uzaktanda olsa gözlerimle sevip seni bekleyen gönlümün umudunu kesip BAŞIMI ÖNÜME EĞMEYE GELDİM servet 58 |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı servet 58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2380 |
Navigator
![]() Servet 58;] MUTLULUK DİLEMEYE GELDİM [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Seni bana kavuşturmayan Kaderime küsüp Aşkınla tutuşmuş acılı Kalbimi üzüp Seni ellerle görmeye geldim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kurduğumuz güzel hayelleri Uzaklaşan yellere verip Bu çaresiz halimi Göz önüne serip Bir daha kahrolmaya geldim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bana acır bakışınla Açtığın yaramı deşip Geni gelinliğinle son kez Düğününde görüp Mutluluk dilemeye geldim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Seni uzaktanda olsa Gözlerimle sevip Seni bekleyen gönlümün Umudunu kesip BAŞIMI ÖNÜME EĞMEYE GELDİM Servet 58 [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |