|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#21 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1300
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1348
![]() |
![]() Alıntı:
Şu iafdede bana duyulan bir saygı var mı ki ben saygı duyayım. Kuranı yorumlamak ve yobaz kavramını hangi gerekçe ile yanyana kullanmış. Bunu açıklar mısınız? Ayrıca , türban ve başörtüsü ayrımını hadi yapalım bütün ''türbanlı '' kadınlar yemenileriyle tülbentleriyle çalışmak istese birdoktor yemenisiyle hastanaye gelse bir öğretmen yemenisiyle derse girse buna müsamaha gösterilecek mi? Kimi kandırıyorsunuz. Türbanın felsefi boyutunu, tarihsel boyutunu, sosyal boyutunu açıklarsanız dinde yeri olmadığını delilleriyle anlatsanız anlarım da bir insanı kendini o insanın yerine koyarak onun yaşantısını yorumlamak ne demek?Diyeceksiniz ki empati yapılamaz mı? Şu yazıda empati değil ancak art niyet vardır. Karşıdakini anlama niyeti yok yargılama aşağılama niyeti var.
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar goramaz'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#23 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() aozdemir Şuan
![]() Son Aktivite: 22.01.2015 10:38
Tecrübe Puanı: 774
![]() |
![]() başörtüsü yasağı kalkarsa kime ne zararı olacak anlamıyorum.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ayşe Arman'ın türban yazı dizisi.. | LaEdri | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 37 | 28.07.2010 11:50 |
2 TEMMUZ SİVAS MADIMAK ANMA PROGRAMI | abircan | Serbest Kürsü | 87 | 09.08.2009 17:26 |
ESMA-UL HUSNA | haythuyt | Allah Azze ve Celle | 53 | 08.08.2009 00:12 |
bilgisayarla iLqili 100 konu.. | selocan58 | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 3 | 04.07.2009 15:32 |
Başörtüsü ve Provokasyonlar* | seva | Arşiv | 2 | 10.02.2008 22:00 |