|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 963
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçtiğimiz gün belediye meclisinde yaşanan Uzuntepe Mahallesi ulaşım tartışmasına Halk Otobüsçüleri Kooperatifi de dahil oldu. Kooperatif Yönetim Kurulu başkanı Davut Yıldırım, "Önce alt yapı sonra ulaşım, sağlıklı köprü, sağlıklı yol, gerekli saygı olmazsa biz ne yapalım" dedi. Sivas Halk Otobüsçüleri Kooperatifi Başkanı Davut Yıldırım, diğer mahallelerde olduğu gibi Uzuntepe Mahallesi’ne de hizmet vermek için özverili bir şekilde çalıştıklarını belirterek, “Fiziki şartlar müsait olsa da ben durak yerinden çalışsam. Hizmet vermekten duyduğum bir sıkıntı yok. Hizmetin en iyisini, en güzelini vermek bizim boynumuzun borcu ama yolların fiziki şartları müsait olmadığı için arabamın kaza yapması benim esnafımı mağdur ediyor” dedi. Yaşanan sıkıntılar hakkında geniş bilgi veren Yıldrım, “Burada yaşanan sıkıntı, yolların fiziki durumundan, DSİ’nin dere ıslahı kapsamında yaptığı dar köprülerden ve bazı vatandaşların anlamsız tutumundan kaynaklanıyor. Vatandaşın birisi köprünün çıkış noktasında tam otobüsün dönmek için manevra yapacağı bölgeye 3 tane büyük taş koydu ve inatla bu taşları buradan kaldırmıyor. Köprüden geçerken sağlı ve sollu olarak demir korkuluklar olduğundan dolayı manevra yaparken araçların arka kısmının demire takılmasın diye ileri doğru gidip daha geniş dönmek istiyoruz ama maalesef oraya taş var. Vatandaş köyüne hizmet istiyor ama 3 tane taşı az ileri götürmüyor. Sorun bununla da bitmiyor ikinci sıkıntı caminin olduğu bölgede yer alan diğer köprü. Buraya geliyorsunuz manevra yapıp döneceksiniz sol tarafımızda ev var, araba tek manevrada dönemiyor sıfır geliyor. Sağa döneceğiz bu sefer araç direk köprü demirini ortalıyor. En az 5 ayrı manevra yapmanız gerekiyor. Benim aracım burada en ufak bir kaza yapsa bunun maliyetini kim karşılayacak” dedi. Uzuntepe Mahallesi sakinlerinin duyarlı olmasını istediklerini belirten Yıldırım, “Bizi de anlayışla karşılasınlar kendilerinin aracı olsa günlük 10 sefer o hizmeti yaparken kendilerinin psikolojini düşünsünler. Bizde burada hizmet sektörü olarak takdir edersinizki sağlıklı bir ortam istiyoruz” dedi. BİZİM ÜZERİMİZDEN SİYASET YAPILMASIN Buranın üzerinden siyaset ve demagoji yapmanın doğru bir yaklaşım olmadığını kaydeden Yıldırım, “Burası zamanında siyasi yatırım amacı ile mahalle yapılmış şimdi bunun ceremesini ben çekiyorum. Burası mahalle olmuş ama köy hayatı yaşanıyor. Ben şunu da diyorum Karşıyaka Mahallesinden ahırlar kaldırıldı, burada mahalle burada da ahırlar kaldırılsın mahalle olarak kabul edilmiş ama maalesef köy hayatı yaşıyorlar. Hayvan pisliklerinden yazın geçemiyoruz. Mecliste çıkarılıyor bunun demagojisi yapılıyor ama bunun üzerinden siyaset yapılması doğru değil, burada siyaset yapılırken biz yıpratılıyoruz. Buranın alt yapısı yapıldı da ben bozduysam suç benim. Artık bıktım Sivas’tan kaçıyor diye insanları eleştiriyordum ama üzülerek görüyorum haklılarmış” diye konuştu Gazete İzci |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir şehirin yönetim birimleri halkın en rahat eder biçimini uygulamakla hükümlüdür, ne gerekiyorsa vatandaş nasıl rahat edecekse bunu yapmalılar yapmıyolarsa bunun bedelini koltuklarıyla ödemeliler.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Haklılar. Otobüs büyük bir vasıta manevra alanı daha fazla. E ona görede yolun geniş olması gerekir. Vatandaşın biri taş koyar, Belediye yolu genişletmez.. Sonunda böyle oluyor işte.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() özgüven Şuan
Son Aktivite: 04.04.2015 07:50
Tecrübe Puanı: 751
![]() |
Vatandaş ne kadarda haklı olsa haksız gösteriliyor,Herkes suçu kabul edip hizmette aksama olmamalı demiyor.
Ayrıca Yıldırım'ın şu sözü hiç hoş olmamış. maalesef köy hayatı yaşıyorlar. Hayvan pisliklerinden yazın geçemiyoruz.Köylü Milletin Efendisidir.K.ATATÜRK,Bu güzel sözü kendilerine hatırlatmak isterim.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar özgüven'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HasreT Şuan
Son Aktivite: 19.11.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2632
![]() |
Taş bumuymuş ordan otobüs geçer, işlerine gelmiyor demekki
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı HasreT'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() Kamera Şuan
Son Aktivite: 16.07.2012 16:04
Tecrübe Puanı: 860
![]() |
Bu mahalle ne tarafta bilen var ise bizi aydınatırsa memnun olurum,pek merak ettim.
![]() |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kamera'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() NECMEDDİN ÖZBEK Şuan
Son Aktivite: 18.01.2015 22:31
Tecrübe Puanı: 1541
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HasreT Şuan
Son Aktivite: 19.11.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2632
![]() |
orda hiç ev filan görünmüyor otobüs yolcuları ordamı bırakıyor acaba köprünün başında
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Demek ki orada bırakıyor,ondan sonra tabana kuvvet 1 km yol yürümen gerekiyormuş.:(1,250 tl yide boşuna vermiş oluyorlar.:(
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|