Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

61. hükümette bakan şansı - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 18.03.2011, 01:01   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 951 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart 61. hükümette bakan şansı

Uzun yıllar sonra 60. Hükümette Bakansız kalan Sivas'ın bakan hasretinin İsmet Yılmaz'ın vekil seçilmesi ile birlikte 61. Hükümette sona ereceği iddia ediliyor. Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakanlığı müsteşarı iken Yıldız Dağı, Sıcak Çermik ve Kalkım Köyü'nün Turizm Bölgesi olmasını sağlamıştı.

Özellikle 1980 sürecinden sonra kurulan hemen hemen tüm hükümetlerde Bakanı olan Sivas seçmeni Abdullatif Şener’in AK Parti’den ayrılması ile 60. Hükümette Sivas Bakansız kalmıştı. Bu durumu kabullenmeyen Sivaslılar Başbakan geldiğinde ‘Bakan isteriz’ pankartı açarak talepte bulunmuş, Başbakan’da çaresiz ‘Sizin Bakanınız benim’ diye seslenmişti.

12 Haziranda yapılacak seçimler öncesinde herkes aday adaylarından kimin listeye gireceğini merak ederken Sivas’ın Bakanlık beklentileri de arttı. Son gün istifa ederek aday adayı olan Kültür ve Turizm Bakanlığı müsteşarı İsmet Yılmaz’ın listeye girmesine kesin gözü ile bakılırken Kültür Bakanı Ertuğrul Günay’ın yerine 61. Hükümette Bakan olacağı iddia ediliyor. Kars’ta ki özgürlük anıtının yıkımı ile ilgili olarak Başbakan Erdoğan ile aralarında fikir ayrılığı oluşan Ertuğrul Günay’ın 61. Hükümette kabine dışında kalacağı ve yerine Bakanlığı iyi bilen Sivas milletvekili İsmet Yılmaz’ın geçeceği belirtiliyor. Başbakan’ın bu hamle ile hem Sivas’ın Bakan talebini karşılayacağı hem de uyumlu çalışabileceği bir ismi Bakan olarak atayacağı ifade ediliyor. İsmet Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakanlığı müsteşarlığı görevinde iken Sivas’ın adeta Turizm’de ufkunu açtı. Divriği ile ilgili çalışmaları yakından takip eden Yılmaz, tıkanılan her noktada devreye girdi. Sivas’ın 30 yıllık rüyası olan Yıldız Dağı projesini ilk kez somut hale getirdi. Alanı Turizm bölgesi ilan ederek mastır planını hazırlattı. Sıcak Çermik’in Turizm Bölgesi kapsamına aldı ve mastır planını hazırlatarak alt yapısının ihalesi için gerekli ödeneği çıkardı. Balıklı Kaplıcaya kardeş olacak Kalkım Köyünü gündeme taşıdı ve ödenek ayırdı.Yılmaz’ın Bakan olması halinde bu projelerin hayat bulması ve Ülke Turizmini kazandırılması bekleniyor.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.03.2011, 02:56   #2
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1218 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Ohooo bizim sitede çoktan AKP seçimi kazanmış

Aslında aynı şey Malik Ecder Özdemir için de geçerli onun da Turizm Bakanı olması muhtemeldir...

Ama sitede açılan 5 haberden 4'ü AKP ve onların adayları ile ilgili açıldığı için garipsememek gerekli...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 18.03.2011, 07:52   #3
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 837 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 61. hükümette bakan şansı

bence kültür bakanımız olsa ne işe yarar olmasa ne işe yara.ha en azından lşimdiki vekillerden eksinlikle iyi olurda ama kültür bakanı çevre orman bakanı veya milli eğitim bakanı veya ailedne sorumlu bakan vs.. gibi bakanlar sivasın işine yaramaz.ama yinede hiç yoktan iyidir.sivasın ulaştırma bakanı maliye bakanı devlet bakanı başbakan yardımcısı veya enerji bakanı.. vs gibi iyi bakanlıklarda olması lazım ki işe yarasın.
Alt 18.03.2011, 09:21   #4
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Burak dediğin gibi keşke ulaştırma bakanı, başbakan yardımcısı, maliye bakanı falan olsa daha yararlı olur.

Kıbrıslı suçu sitede arayacağına haberlerin asıl kaynağı olan gazetelerde ara. Site AKP ci olmuş demek yerine, medya AKP ci olmuş de bari.
Alt 18.03.2011, 14:58   #5
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1218 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Burak dediğin gibi keşke ulaştırma bakanı, başbakan yardımcısı, maliye bakanı falan olsa daha yararlı olur.

Kıbrıslı suçu sitede arayacağına haberlerin asıl kaynağı olan gazetelerde ara. Site AKP ci olmuş demek yerine, medya AKP ci olmuş de bari.
Nasıl yani? Bu haberin altında kaynak yok 1, ikincisi en az senin kadar bende internet kullanabiliyorum ve Kadir ÇETİNKAYA'nın, İbrahim BUDAKLI'nın MHP'den aday olduklarını Sivas Haber Sitelerinden gördüm, mesela Ünal Coşkun'u biliyor musunuz? O'da bir bürokrat tıpkı AKP'nin bürokratları gibi genç yaşta istifa etti görevinden geldi Sivas'a MHP'den aday oluyor, bu da Sivas sitelerinde yazıyor, devamlı haber aldığınız Sivas Postası ve Hürdoğan'da bu konunun haberi 2-3 gün önceden beri var, neden görmediniz gerçi gözler ampulle yanıp sönüyor... Veya HAS Parti adayı Veteriner Burhan Pınarbaşı Hürdoğan'da 2 gün önce haberi çıktı...

Bütün bunlar haber değil mi? Bu siteye haber açarken daha düzgün süzgeçten geçmeli artık... Çünkü seçim dönemine girdik... 10 gündür dikkat ediyorum gerçekten de 5 haberden 4'ü AKP ile alakalı artı yukarıdaki haberde de görüneceği gibi bayağı taraf olunmuş... Medya AKP'lileşmişse sen bu haberi buraya koymayarak tarafsızlığını öyle göstereceksin ancak zaten 5 haberin 4'ü akp ile ilgili olunca kafası karışan benim gibi üyeler böyle bir haber çıkınca her seçim döneminde yaşanan sıkıntıyı yine mi yaşayacağız der...

Bu konuyu önemsiyorum, seçim dönemi yaklaştıkça bu olayların artmasından korkuyor ve daha da kızışmadan Rüştü abiyi göreve çağırıyorum...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 18.03.2011, 23:39   #6
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Keşke haberleri ben eklesem Dediğin gibi medyada çıkan 5 haberin 4ü AKP ile ilgili. Siteye de eklenen 5 haberin 4ü AKP ile ilgili oluyor bu sebeple. Kim iktidardaysa medyada onda, ona bizim yapacağımız birşey yok.

Yanlız şuna katılmıyorum şahsen, medya A partisine çalışıyorsa eğer tarafsızlık gösterelim diye onun haberlerini yayınlamamak yada az yayınlamak yanlış bence. Benim gözüm de neyse odur, onun fazlası varsa fazlasıyla, öbürünün eksiği varsa eksiğiyle bence.
Alt 19.03.2011, 08:48   #7
vicente58
Usta Yiğido

vicente58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

vicente58 Şuan vicente58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.01.2015 14:08

Tecrübe Puanı: 644 vicente58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya arkadaşlar haklısınız tarafsız olmak lazım ama biz burada Sivas'ımızın bakana ihtiyacı var diye bangır bangır bağırıyoruz. Ben kesinlikle particilik falan yapmak istemiyorum,sevmemde zaten, HAs parti'nin mhp'nin diğer partilerin adaylarıda kıymetli kişiler hep ama Elimizi vicdanımıza koyup bakalım ülkedeki oy dağılımı 3 aşağı 5 yukarı belli gibi; bakan olma ihtimali güçlü olan adayların irdelenmesi çokta yanlış değil bence. Ha gine diğerlerininde haberleri verilsin onada karşı değilim. Sivas için en iyi olacak netice ne ise onu iyi düşünmek lazım.
vicente58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 19.03.2011, 13:28   #8
morduman
Yeni Yiğido
NO AVATAR

morduman Şuan morduman isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.11.2011 14:57

Tecrübe Puanı: 549 morduman FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivas için en önemli bakanlık bayındırlık bakanlığı ama onuda beceriksiz lazlara verecekler
morduman isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2011, 19:25   #9
tavarih
Yiğido
NO AVATAR

tavarih Şuan tavarih isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.07.2014 12:21

Tecrübe Puanı: 622 tavarih FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Akparti'den bence şu isimler aday gösterilecek ;

1 - ) Mustafa Açıkalın
2 - ) Bekir Ulubaş
3 - ) İsmet Yılmaz
4 - ) Sami Aydın
5 - ) Selahattin çimen

Sürpriz Adaylarım ;

1 - ) Ali Turan
2 - ) Reyhan Gazel
3 - ) Hamza Yerlikaya

Mhp'den ise bana göre Ünal Coşkun , Semih Yalçın ve Mustafa Mit arasında geçecek yarış.

Chp'de Bülent Renda Deniz ve Malik Ejder Özdemir'i şanslı görüyorum.

Seçim tahminim ise Akparti 4 milletvekili çıkaracak. Diğer milletvekilini ya Chp ya Mhp alır. Çok küçük bir ihtimal de olsa Akparti 5 milletvekili birden çıkarabilir..
tavarih isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil