|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ali Ercan Çağırayım Mevlam Seni Dağlar ile taşlar ile Çağırayım Mevlam seni Seherlerde Kuşlar ile Çağırayım Mevlam seni Gökyüzünde İsa ile Tur dağında Musa ile Elindeki asa ile Çağırayım Mevlam seni Derdi aşkın Eyyub ile Gözü yaşlı Yakub ile Ol Muhammed Mahbub ile Çağırayım Mevlam seni Yunus okur diller ile Hakkı seven kullar ile Ol Fahri bilenler ile Çağırayım Mevlam seni
|
|
|
#2 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Abdurrahman Önül [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Cürmüm ile geldim sana Ey rahmeti bol Padişah Cürmüm ile geldim sana. Ben eyledim hadsiz günah Cürmüm ile geldim sana. Haddi tecavüz eyledim Deryayı zenbi boyladım Malum sana ben neyledim Cürmüm ile geldim sana. Senden utanmadım heman Ettim hata gizli ayan Vurma yüzüme el-aman Cürmüm ile geldim sana. Senin adın Gaffar iken Ayıp örtücü Settar iken Kime gidem sen var iken Cürmüm ile geldim sana. Hiç sana kulluk etmedim Rah-ı rızana gitmedim Hem buyruğunu tutmadım Cürmüm ile geldim sana. Sübhan Allah, Rahman Allah Tüm dertlere derman Allah Ben eyledim hadsiz günah Cürmüm ile geldim sana.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 26 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 26 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|