|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Sivas Belediyesi Sivas Belediyesi Hakkında |
Anketimiz: Sivas Belediyesi'nin çalışmalarından memnun musunuz? | |||
Evet |
![]() ![]() ![]() ![]() |
82 | 27,99% |
Hayır |
![]() ![]() ![]() ![]() |
211 | 72,01% |
Katılımcı sayısı: 293. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#101 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1115
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Önce acımasızca sanki belediye hiçbirşey yapmamış modunda karalama kampanyası başlatan ''site çığırtkanlarını'' sonrada seçimlere iki buçuk yıl gibi uzun bir süre olmasına rağmen fitne,dedikodu ve iftiralarla Sivas Belediyesinin çalışmalarına gölge düşürmeye çalışan Akp Sivas İl başkanı Burhanettin KURU yu
KINIYORUM! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1115
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Doğan ÜRGÜP iki buçuk yılda farklı kitlelerden 3 tane ''YILIN BELEDİYE BAŞKANI'' ödülünü almasına rağmen sizin gibi at gözlükleriyle memleket meseleleri ve siyasi görüşlerini karıştırmayan insanların katıldığı bir anket..Onun için gerçekleri yansıtan bir anket.. Aslında fazla yoruma gerek yok. Gelecek iki buçuk yılda hayata geçecek projeler yapıldığında burada neler konuşacaksınız çok merak ediyorum.. T.C. Başbakanı bile bazı toplantılarda ''Sivasta gayretli bir kardeşimiz var sonuna kadar destek olun'' mesajı veriyor bakanlara.. Önümüzdeki yıllarda tamamlanacak işlerden başlıkları vereyim. TERMİNAL PROJESİ MUHSİN YAZICIOĞLU BULVARI PROJESİ BÜYÜK HAL PROJESİ KALE PROJESİ SICAK ÇERMİK PROJESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM(ESKİ SANAYİİ) . |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1300
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Anlamadığım şu...
Sami Aydın'a hırsız diyecek kadar sınırı aşacaksın,sonra da Ürgüp'e edepli eleştiri yapanalra nankör diyeceksin..Olmaz o iş!.2,5 yılda yapılmış tek proje yok..Projeyi yapacaksın,sonra gelip biz bunu bunu ve bunu yaptık diyeceksin..Sonra da biz de helal olsun deyip oyumuzu Ürgüp'e vereceğiz..
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#104 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() İsmail Özçelik Şuan
![]() Son Aktivite: 17.04.2015 16:17
Tecrübe Puanı: 672
![]() |
![]() Alıntı:
Dediklerinizden kaçı tamamlandı? Ayrıca ben Aksu ve Paşabahçe'yi dahi büyük proje saymıyorken yukarı saydıklarınız Sivas için çok da elzem değil şu aşamada. Geçmiş dönemin beğendiğim yanları da oldu eleştirdiğim yanları da, aynı şekilde ben bu dönemin övdüğüm yanlarını yazdığımda nasıl Doğan Ürgüp yandaşı olmuyorsam eleştirdiğimde de birilerinin yandaşı olduğum anlamı taşımaz. Burada söz konusu yerel yönetimdir, siyasi otorite değil ve yerelde siyaset yapmam. Zaten bu yüzden gelişemiyoruz işte at gözlükleri ile hizmet yerine adam kayırmayı ön plana alan gözü kapalı olarak sorgulama yapmadan evet efendimcilik yapanların yüzünden hala bir arpa boyu yol alamadık yıllardır. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
![]() Son Aktivite: 27.12.2014 21:40
Tecrübe Puanı: 804
![]() |
![]() Alıntı:
Önümüzdeki yıllarda tamamlanacak projelerden bahsetmişsin ancak bugüne kadar tamamlanan projelerden bahsetmemişsin. ![]() Ayrıca kalan iki yılda yapılacak dediğin 6 projenin de iki tanesini başlayıp bitirsinler, belediyeyi ayakta alkışlarım. Sivas'ın gelişip kalkınması, sosyal, kültürel, ekonomik atılımı yapabilmesinin önünde son derece ciddi bir engel haline gelmiş olan bir belediye yönetimi var artık halkın gözünde. Ve şehrin geleceğine yönelik gittikçe artan bu tehdit ve tehlikenin bertaraf edilmesi için Sivas halkı iki yıl sonra kendi önüne koyulacak olan sandığı bekliyor. İsteseniz de istemeseniz de güneş doğacak karanlık son bulacak! Geri sayım başladı. Tik tak, tik tak...
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1300
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Şu Eski Sanayii işini yapacaklarına kendileri inanıyor mu acaba?
![]()
![]() |
#107 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Daha önce diğer bir forum başlığına eklediğim değerlendirme yazımı, geneli ilgilendirdiği için bu başlığa da eklemek istiyorum.
Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Başkan ve Reklam İmparatorluğu
25.Ocak.2012 Okan Baran Adına ister lansman diyelim, ister kurumsal kimlik ya da dışa açılım, olmadı tanıtım hangi isimle yola çıkılırsa çıkılsın “Reklamın iyisi kötüsü olmaz” cümlesi ne siyasette nede özel sektörde kazandırmaz. Bazen tesadüfü elde edilen başarılarda bu cümlenin doğruluğunu kanıtlamaz. İyi reklam başarılı bir satış, iyi bir kariyer ya da iyi bir seçim zaferi getirebilindiği gibi kötü reklam, reklamın öznesini yerin dibine sokmaya yetiyor. “Paşabahçemiz NASIL DA güzelleşiyor” “Siz Görmediniz, BİZ DÖŞEDİK” “SAKIN DÖKMEYİN” derken Sivas halkına hangi gözle bakılıyordu acaba. Kafalarına Çivi gibi çakalım mesajımızı, Biraz matrak olalım sempati kazanalım, Korkutalım, emir vaki olsun mesajımız, tezlerimi kabul edilmişti. Cümleler kime ait bilmiyorum ama başkan, bu sloganları onaylarken acaba nasıl bir ruh hali içindeydi merak etmiyor değilim. Sürekli reklam panolarında da görüyorum kendisini dediği Sami Aydından sonra kendisi bu panolarda boy gösterirken neleri düşünüyordu. Ya da onu billboardlara taşıyanlara neden yok dememişti. Daha sonraları bu durum panoluk fotoğraf bulunamadığı için değişti sanırım, çünkü hangi reklam panosunda görsem başkanı ya gözleri kaymış, ya asabi, yâda ne bakıyorsunuz der gibi duruyor. Aslında Belediyenin reklam terazisinde dengesizlik var. Bir taraftan neredeyse eksiksiz bisiklet turnuvasıyla kendisini dünyaya tanıtıyor, diğer taraftan daha ihalesini yapamadığı ve Habib Soluk’un dediğine göre hızlı tren oradan geçtiği için asla yapılamayacak olan Muhsin Yazıoğlu Bulvarı reklamıyla ortada kalıyor. Bir taraftan sessizce yapılan Kadir Gecesi organizasyonuyla Sivas’ı fethediyor. Diğer taraftan hala kale projesinin kötü reklamıyla tanınıyor. Bir taraftan türbeler-mezalar-hazirelerle görsel reklamını kendi yapıyor, diğer taraftan “hal yıkılmasın dedik ama yıkıp yapacağız” reklamıyla bir tarafı eksik kalıyor. Bir taraftan bütçeyi 2 katına çıkarıp vay be dedirtiyor, diğer taraftan başkan yardımcıları konforlu bir başkanlık yapıyor. Bir taraftan 5 yılda 5000 yatak kapasitesi reklamı yapıyor, diğer taraftan tarihinde ilk defa sıcak çermik otelleri kapalı kalıyor. Birde sayın başkanın hiç görünmeyen bilinmeyen reklamı varki, görünmesi de bilinmesi de imkânsız. Paşabahçe, Aksu, Atık Su, Köpek barınağı, yer altı çalışmaları vb. diyelim. Bu çalışmaların reklamını yapsa da, yapmasa da başarısını bir türlü üstlenemeyecek. Çünkü onların temeli başkasına ait. Ben gördüm ki başkan yaptıklarından çok yapacaklarıyla reyting kazanacak. Yaptıkları zaten yapılmış bitmiş olan işler, ya da gözden uzak gönülden ırak. Reklam konusun da "bakış acısı muhteşem" bir anlayış var belediyede. Her türlü basın organı yerinde ve güzel kullanılıyor ama içerik doldurulurken galiba danışmaktan uzak ben her şeyi bilirim planı uygulanıyor. Başkanın hayata geçmeyen projelerin reklamı üzerinde durmasının oluşturduğu "reklam imparatorluğu" tıkır tıkır işliyor. Önce kamuya reklamlarla açılım yapılıyor, toplum haberdar edildikten sonra başkan gittiği her noktada bu reklamlar üzerinden prim yapıyor. Kale Projesini Yapacağız, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı Yapılacak, Terminal Binası Yapılacak, Sıcak Çermiğe Otel Yapılacak, Kültür Merkezi Yapılacak, Hal Yeniden Yapılacak, Ve daha bir sürü reklam, tanıtım, proje. Verilen sözler unutulurda unutulmasına, Söz uçar yazı kalır sayın başkan, Yarın dönüpte bakarsak geriye, okursak nelerin vaat edildiğini torunlara ayıp olur sayın başkan, Önce projeyi sonra reklamını yapsak, bu memlekete pek bi hayırlı olur sayın başkan. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar BOUN'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#109 |
Yeni Yiğido
![]() falcon58 Şuan
![]() Son Aktivite: 15.07.2012 13:49
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Kimseye engel olmayın milleti ugrastırmayın bos islerle herkes isini yapsın.Dogan Urgupe sehir olarak sivil toplum orgutleri olarak siyasi partiler olarak destek verin adamda birseyler yapsın.Dedikoduyla arkadan is cevirmeyle ugrasmayın Sivasımız gun gectikce kan kaybediyor Sivas icin ugrasanlara destek verin.Bursadan surekli Sivası takip etmeye calısıyorum nerde siyasi iktidar milletvekilleri nerde burokratlar nerde iktidar.tabiki karadenizdeler surekli vb birkac yerde.Birseyler yapılacak ARSA bulamıyorlar SİVAS gibi yerde.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Yeni Yiğido
![]() falcon58 Şuan
![]() Son Aktivite: 15.07.2012 13:49
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() yazıklar olsun be ortada belli bir gorusun sempatzanları yorum yapıyor.BİRDE AKP NİN SİVAS A YAPTIKLARI DİYE BİR ANKET YAPIN BAKALIM NE YAZABİLECEKSİNİZ...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
SİVASIMIZIN TARİHÇESİ | Sivaslilar.Net | Sivas Tarihi | 26 | 13.05.2016 17:51 |
SİVASımızın Amatör kulüpleri... | Serd@r | Sivasimizin Amator Klupleri | 15 | 18.08.2010 12:28 |
Forum Oyunlarından Memnun musunuz? | ABDULLAH DUMAN | Forum oyunları | 23 | 09.03.2010 21:20 |
Danimarka da Muhteşem Sivas Gecesi | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 25 | 05.07.2009 16:00 |
Sivas, bize Başkan'ımızın emaneti | H_Turan | Röportajlar | 0 | 27.05.2009 18:32 |