|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 981
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde yol kenarına döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan jandarma er Musa Topaloğlu'nun acı haberi Sivas'ta yaşayan ailesine ulaştı. Acı haberi alan yakınları büyük üzüntü yaşadı. Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde yol kenarına terör örgütü Pkk tarafından yerleştirilen mayının patlatılması sonucu şehit olan jandarma er Musa Topaloğlu'nun Sivas'ın Ulaş İlçesi'ne bağlı Küpeli Köyü'nde yaşayan ailesine acı haberi Ulaş Kaymakamı Ali Altınkayak ile askeri yetkililer verdi. Tokat'ta asfalt şantiyesinde çalıştığı öğrenilen baba Fatih Topaloğlu, acı haberi alınca köye geldi. 5 çocuklu Fatih-Serpil Topaloğlu çiftinin en büyüğü olan, 3 kız ve 1 erkek kardeşi bulunan Musa Topaloğlu'nun şehit haberi köyde büyük üzüntüye neden oldu. Şehidin evine Türk bayrağı asılırken, köylüler de ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu. Büyük üzüntü yaşayan şehit babası Fatih Topaloğlu, 13 yaşındaki oğlu Oğuzhan Topaloğlu'nun elini hiç bırakmadı. Acılı baba, "Bir oğlum daha var gerekirse onu da göndereceğim" derken, oğluyla en son Ramazan Bayramı'nda görüştüklerini dile getirdi. Şehidin tezkeresini almaya 4 ay kaldığı öğrenildi. Yarın Diyarbakır'da düzenlenecek törenin ardından Sivas'a gönderilecek olan şehit jandarma er Musa Topaloğlu'nun cenazesinin köyünde toprağa verileceği öğrenildi. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() bozkurt06 Şuan
Son Aktivite: 18.04.2015 10:41
Tecrübe Puanı: 541
![]() |
ailesine sabır diliyorum. barzaniyi baş tacı edip, gurur duyan akp yede başarılarının devemını diliyorum. durmak yok yola devam.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı bozkurt06'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19
Tecrübe Puanı: 816
![]() |
Ne diyeceğimi Bilemiyorum Bitsin bu Terör Asın artık bu hainleri Mecliste Hain istemiyoruz.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar H_Turan'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() nene-hatun Şuan
Son Aktivite: 10.06.2013 10:16
Tecrübe Puanı: 539
![]() |
Kadını öldür, köpeği döv, gencecik fidanlar amerika ve onun yerli işbirlikçilerinin çıkarları yüzünden ölsün.Halen vatan sağolsun öyle mi ? Vatan insanıyla, doğasıyla hayvanıyla güzel. Ama burası Türkiye.
Ailesine sabırlar diliyorum. Umarım artık uyanırız.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı nene-hatun'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aktassa Şuan
Son Aktivite: 24.04.2016 20:30
Tecrübe Puanı: 698
![]() |
SATAN SAĞ OLDUKÇA, VATAN SAĞ OLMAZ!...
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı aktassa'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#6 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() |
AKP kongresinde pkk dostu Barzani kürsüye çıktığında; ortalık Türkiye seninle gurur duyuyor nidaları ile inlemiş. Demek ki AKP seçmeni dizi dizi gelen şehit cenazelerinden rahatsız değil. Tevekkeli değil internette dönen bir sürü yorumda "ne olmuş ki Türkiye şehitlerin nuru ile uyandı " diye yorumlar yapıyorlar
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı nene-hatun'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aktassa Şuan
Son Aktivite: 24.04.2016 20:30
Tecrübe Puanı: 698
![]() |
Zaten kongrede yine şehitleri kullandı.
|
|
|
#8 |
|
Yasaklı
![]() ![]() ![]() 58MUAMMER58 Şuan
Son Aktivite: 02.01.2016 18:11
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
öncelikle şehidimize ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun diyor ailesinede başşağlığı diliyorum
bikaç kelime konuşacağım bu gençlerimiz trafik kazasında yada yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybetmiyor hainlerin pusuları kalleşçe arkadan ateş açması yada mayın tuzaklarıyla şehit yada gazi oluyor baktığımızda sonaylarda tırmanan terörün onu önlemekle yükümlü iktidarın sorumluluğu olmalı göreve geldiğinde 0 terör alan iktidar sahipleri uyguladıkları yanlış dışpolitikanın ceremesini bu milletin çocuklarına ödettiriyor kendi çocuklarına 20 gün askerlik yaptıran şehitlerimize kelle diyen türk askerine taşıttığı bombaları ırak halkının başından aşşağı attırıp ırakı kuzey güney diye böldüren aradaki tampon bölgede türk askerine kürdistanı mezar ederiz diyen barzaninin talabaninin pkk ya yardım etmesini sağlıyan adeta kimsenin giremediği rahat bölge yaptıran pkknin başı ile gizli pazarlık yapan pkk sözcülerine anayasada olmayan ayrıcalık tanıyan pkk yandaşlarını haburda kırmızı halıyla çiçeklerle karşılayan yine pkk lı vekillere emniyet müdürüne tokat attıran gazetecilerin televizyoncuların gözü önünde pkklılarla kucaklaştırıp öpüştüren( bazı vekiller pkklıları öpmeye doyamadı )pkklıların yuvalandığı iranla küskün ırakla küskün suriyeyle küskün olan sınırlarımızda güvenlik zaafiyeti oluşturan zihniyetin büyük vebali vardır kimse bu sorumluluktan vebalden kurtulamaz hatalarını düzeltmediği müddetçe bizdaha çook şehithaberi duyarız ALLAH korusun inşallah bu terör illeti enkısa zamanda biter tek dileğim bu |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() |
Hatta ben bir adım daha ileri giderek şunu da söylemek istiyorum. Yukarıda saydığınız tüm olayları görmezden gelerek, halen bu adamları destekleyenlerin ve oy verenlerin ellerine de o şehit kanları bulaşmıştır. Nasıl temizleyeceklerini artık kendileri düşünsünler
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|