Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
AK-NATO Tornasında Şekillenen Öcalan - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 25.01.2013, 19:16   #11
sivaslınet
Usta Yiğido

sivaslınet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslınet Şuan sivaslınet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.03.2016 06:48

Tecrübe Puanı: 742 sivaslınet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: AK-NATO Tornasında Şekillenen Öcalan

Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sizlere yani herkese bu uyarıyı yaptığımı/yaptığımızı biliyorsunuz, kabul ediyorsunuz. Neydi bu uyarı: "Köşe yazarlarının yazılarını her defasında ayrı ayrı konu olarak açmayınız, köşe yazarının isminin bulunduğu bir konu açıp yazılarını bu konuya ilave ediniz." idi. Doğru mu.
Burayı geçtik. Gerçi sadece bu foruma has saçma bir kural. Zira yazarlar her konuyu farklı başlık altında irdelerler. Onlar ve bizler için kişi ismi değil konu başlıkları önemlidir. Somut olan budur. Sizinkisi hiç bir yerde olmayan bir dayatma.

Alıntı:
Bu uyarı Forum Kuralları adlı başlıkta geçmiyor. Geçmesi gerekmiyor. Hayatımızda da bir çok kural var ama hepsi bir kitapta yazmaz. Yazması gerekmez. Örneğin kurallar içerisinde "Site yönetiminin aldığı kararları tartışmak yasaktır. Hiç bir üye bir yöneticiden hesap soramaz..." yazar. Böyle yazdı diye ben sizlerin konuşmanızı engellemem.
Kurallarda geçmiyorsa ilave kural koyun kardeşim. Eliniz klavyeye gitmiyor mu? Önemli bir konu. Gerçi hiç bir forumda görülmemiş saçma bir kural ama. "Yöneticiden hesap sorulamaz" görüşü de çok komik olmuş. Şu yetkinin önemine bak yahu..

Alıntı:
Eğer bir konuda/yazıda küfür,hakaret vs. gördü iseniz Özel mesaj yoluyla bildirirseniz gerekeni yaparız. Bunun dışında mesaj içeriği her ne olursa olsun(kuralları ihlal etmedikçe) ister siyasi, ister manevi... silmem. Ama burada sadece ben yokum bunu da bildiğinizi zannediyorum.
Silme konusunu kafanızdan çıkarın. Makale silinmez. Etik değildir. Küfür, hakaret, aşağılama cümleleri silinir. Arkadaşımız söyledi, Sırasıyla ikaz, mod kontrolü ve akabinde banlama yapılır. Usül budur.

Alıntı:
Sivas konuşulsun istiyoruz evet. Bunun yanında dünya/türkiye geneli siyasi konuları tamamen yasaklamıyoruz.
Tamamen kelimesi bile fazladan. Sivas konusu siyasi konulara içkindir. Önce siyaset gelir. Sadece Sivas konularına öncelik tanınması da ayrıca pragmatist bir siyasettir.

Alıntı:
Fakat diyoruz ki her konu, her köşe yazısı, her olay burada konu olarak açılmasın. Bu sadece konu çöplüğüne neden olur. Atıyorum kabine değişti konu açıldı tamam, kıyaset serbestisi geldi tamam. Bunların yanında onlarca köşe yazısıda ayrı ayrı konu açılıyor. Sonuç 2 ayrı konu hakkında 20ye yakın farklı konu...Böyle olmaz. Ayrı ayrı baktığınızda belki bütün konular faydalıdır. Ama içerik yönünden aynı olayı anlatıyorlar ise lütfen ayrı ayrı konu açmak yerine aynı konu içerisinde mesajınızı paylaşınız.
Keşke yüz misli daha fazla konu açılsa da bilgilensek. Bilgilenmeye kapalı bir toplumuz. Bilgiye, fikire ambargo koymak yasakçı bağnaz zihniyettir. Farklı konular farklı başlıklarda irdelenmelidir. Bu bir demokratik zihniyettir.

Teknik olarak forum kapasiteleri milyonlarca başlık kaldırır. Lay lay lom başlıkları konu çöplüğü oluşturmuyor da, memleketin en acil meseleleri mi bilgi çöplüğü oluşturuyor?
Alt 25.01.2013, 19:32   #12
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Burası milyonlarca konuyu kaldırmayacak küçük bir sistem değil. Fakat günde onlarca konu açsanız bu sizin mesaj sayınızı etkilemekten başka bir işe yaramaz. Çünkü forum potansiyelinde onlarca/yüzlerce konuya cevap verecek/katılım gösterecek bir durum yok. Bizde isteriz her taraf konu/bilgi dolsun herkes aktif olsun. Ama öyle değil, bunun nedeni ayrı bir konudur.

O halde şunu yapmak daha mantıklı geliyor. Önemli konular, hayati konular, irdelenmesi gereken konular paylaşılarsa hem daha faydalı olur hem daha akılda kalıcı olur. Her kişiye göre bu durum değişir fakat her konu benim için faydalıdır diye bir günde 5-10 konu açmak yersizlik olur.

Siz böyle yapıyorsunuz demiyorum. Genel olarak konuşuyorum. Herhangi bir itirazınızda, ayrıkı bir durum ile karşılaştığınızda özel mesaj yoluyla iletişime geçelim lütfen. Konunuz dağıldı ama kusura bakmayın. Hayırlı akşamlar.
Alt 25.01.2013, 19:38   #13
sivaslınet
Usta Yiğido

sivaslınet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslınet Şuan sivaslınet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.03.2016 06:48

Tecrübe Puanı: 742 sivaslınet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
nene-hatun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ortaya senden başka çıkan yok. Biz kimi muhatap alalım onu söyle o zaman.
Ha bu forumda bir adet daha var onu da söyleyeyim. Gizemli bir hava yaratmak için bazı modlar gizleniyorlar. Daha bir havalı oluyorlar böylece..

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil