|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 | |||||
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslınet Şuan
Son Aktivite: 02.03.2016 06:48
Tecrübe Puanı: 742
![]() |
Alıntı:
Alıntı:
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Teknik olarak forum kapasiteleri milyonlarca başlık kaldırır. Lay lay lom başlıkları konu çöplüğü oluşturmuyor da, memleketin en acil meseleleri mi bilgi çöplüğü oluşturuyor?
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sivaslınet'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#12 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Burası milyonlarca konuyu kaldırmayacak küçük bir sistem değil. Fakat günde onlarca konu açsanız bu sizin mesaj sayınızı etkilemekten başka bir işe yaramaz. Çünkü forum potansiyelinde onlarca/yüzlerce konuya cevap verecek/katılım gösterecek bir durum yok. Bizde isteriz her taraf konu/bilgi dolsun herkes aktif olsun. Ama öyle değil, bunun nedeni ayrı bir konudur.
O halde şunu yapmak daha mantıklı geliyor. Önemli konular, hayati konular, irdelenmesi gereken konular paylaşılarsa hem daha faydalı olur hem daha akılda kalıcı olur. Her kişiye göre bu durum değişir fakat her konu benim için faydalıdır diye bir günde 5-10 konu açmak yersizlik olur. Siz böyle yapıyorsunuz demiyorum. Genel olarak konuşuyorum. Herhangi bir itirazınızda, ayrıkı bir durum ile karşılaştığınızda özel mesaj yoluyla iletişime geçelim lütfen. Konunuz dağıldı ama kusura bakmayın. Hayırlı akşamlar. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslınet Şuan
Son Aktivite: 02.03.2016 06:48
Tecrübe Puanı: 742
![]() |