Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas' a Yatırımlar ve Şirketler > Sivas' ta Yatırım
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Sivas' ta Yatırım Sivasa Yatırım, Sivas Yatırım

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 03.10.2009, 15:00   #101
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 15:55

Tecrübe Puanı: 1339 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Sivas 2009 Yatırım Rotası

nasıl yaşarsanız öyle yönetilirsiniz.vekiller bizim veklimiz biz seçtik kızmaya hakkımız yok..
sivas bu vekillerden razıysa yaptıklarına yapmadıklarına da razıdır..

bir de şu var .. bu sene kriz senesiydi.. yatırımların durgun olmasının nedeni bu olabilir. bahane değil elbette...şunu da kabul etmek gerekir sivas birçok konuda kanuoyu oluşturamıyor..
Alt 15.10.2009, 04:22   #102
bug_osgur
Yeni Yiğido
NO AVATAR

bug_osgur Şuan bug_osgur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.11.2010 05:38

Tecrübe Puanı: 0 bug_osgur FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar bu şehirde 40 bine yakın öğrencii var ve diğer üniversite olan illerde alışveriş merkezlerii ünlü fast food salonları pizza salonları müzikholler eğlence mekanlarıı ve daha bir çokk şey var ama bu şehirde öğrencii için bu dediklerimin hangisii varr ?? bu konuda bi gelişme olacakmı 2009 da yanii merkezde mesela veya üniversitede bi alış veriş merkezii açılacakmıı mesela park city zarardan başka bişii değil ordakii esnafların ağzından duyduğumuzz çünküüü merkezde değil ve öğrencii için kümbete gitmek zulüm ve bi çok öğrenci oranın olduğunu bile bilmio ........... bu konularda bii bilgis olan arkadaşım yazarsa sevinirm
bug_osgur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.10.2009, 13:20   #103
goramaz
Usta Yiğido

zannedersem miafirsiniz sivasta .. umarım memnun ayrılırsınız şehrimizden ..

devlet tiyatrosu var.sinema var.birinci lig maçlarını izleyeceniz bir stadımız var..
istasyon da pizza ve hamburger yiyebileceğiniz bir çok mekan var..mavi defakto sarar lsv. bir çok mağaza var. ama illaki alışveriş merkezi istiyorsanız bilgim yok..

size şunu temin ederim ki bir üniversite öğrencisinin en rahat edebileceği şehirler arasında sivas..
Alt 17.10.2009, 00:51   #104
bug_osgur
Yeni Yiğido
NO AVATAR

teşekür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için ben bi çokk şehir gezdim bi çokk üniversiteye gittim ama inanın kii kendimizi kandırmayalımm fast food salonu ve pizza salonu derken istasyon cafeden falan bahsetmiorum o tarzda 4 den fazla yer yok satenn ve buda 40 bine yakın öğrenciye yetemez ben neden bi burger king mc donalds tarzında vee dışarda bi sanatçı geldiğii zaman alkollü veya allkolsüzz bi müzikhol yok diorum kışınn o soğukunda dışarda konser vermicek demiii ......... yatırım yapılmaya neden çekinilio bu kentte
bug_osgur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.10.2009, 02:31   #105
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 21:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

bazı iş adamlarımız büyük şehire yatırım yapmayı tercih ettikleri için olabilirmi acaba yoksa sivas gibi güzel bir kente neden yatırım için çekinilsin elimde olsa istan buldan alır sivasa koyarım vallahi bakarsan bağ bakmazsan dağ olur diye boşa dememişler
eline üç beş kuruş geçren iş adamlarının gözü dünyayı görmüyor ne buldular büyük şehirde anlamıyorum sırf gösteriş olsun diye büyük şehire gidiyor yatırımlar

keşke rahmetli sabancıyla koç sağ olsaydı belki biraz daha gelişirdi sivas onlar görmüş geçirmiş adamlardı şimdiki gibi desinlere iş görenlerden değillerdi.
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.10.2009, 17:33   #106
bug_osgur
Yeni Yiğido
NO AVATAR

buraya yapılacak yatırmda ölü bir yatırım değil ama çünküü öğrenci potansiyeli olan bi yer sonuçtaa bencee yatırım yapılmama sebebini belediyeye ve buraya yatırım yapajak şirketlere arazii sağlamamaya çalışan insanlara bağlayalımm vede böle bu şehir gelişemez kayserii nasıl bu duruma geldii tabikidee zenginleri birlikte olarak beraber olarak ama sivaslı zenginler hep kendim hep kendim dedikleri için beraber olmadıkları için böle oluyor
Alt 17.10.2009, 19:52   #107
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 21:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

haklısınız bizim iş adamlarımız nedense görmemiş gibi davranıyolar
ve büyük şehir sevdalısı oluyolar neden kendi ilin dururken başka yere yatırım yapıyosunki
biz tutkun değiliz birbirimize kayseri çok tutkun keşke bizde onlar gibi olsak ama n nerdeee.
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.10.2009, 21:08   #108
goramaz
Usta Yiğido

Alıntı:
bug_osgur Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
teşekür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için ben bi çokk şehir gezdim bi çokk üniversiteye gittim ama inanın kii kendimizi kandırmayalımm fast food salonu ve pizza salonu derken istasyon cafeden falan bahsetmiorum o tarzda 4 den fazla yer yok satenn ve buda 40 bine yakın öğrenciye yetemez ben neden bi burger king mc donalds tarzında vee dışarda bi sanatçı geldiğii zaman alkollü veya allkolsüzz bi müzikhol yok diorum kışınn o soğukunda dışarda konser vermicek demiii ......... yatırım yapılmaya neden çekinilio bu kentte
yatırımla ilgili söylediklerinizde haklısınız. ama bu anadolu illerinin genelinin sorunudur.. Eskişehir, antep, Kayseri, Malatya ve Konya dışında kabuğunu kıran pek şehir yok gibi.. Sivas a özgü bir durum değil. ama yine de Sivasın gelişmemesine hiç bir makul sebep gösterilemez..

diğer taraftan bir üniversite öğrencisinin harçlığı bellidir.. kitaplar yol ev zaten masraflı.. bir de lüks bir mekanda yeyip eğlenme öğrenci için gerçekten lükstür.. bahsettiğiniz mekanları isteyen öğrenci muhtemelen zengin bir ailenin çocuğudur ki bu öğrenciler de okumak için Sivas ı tercih etmez..
Alt 17.10.2009, 23:21   #109
eyuphulagu
Usta Yiğido
NO AVATAR

eyuphulagu Şuan eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.01.2015 21:16

Tecrübe Puanı: 658 eyuphulagu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Eskiden rahat rahat yürüdüğümüz Sivas caddelerinde artık yürümek bile zorlaştı..Hele İstasyon cad.ne Atatürk cad. ne çıkn bir yürüyün adım başı insan kalabalığı...Bu kalabalık nereden kaynaklanıyor acaba...Tatil bitti Sivas'a tatile gelenler Sivas'tan ayrıldı ama caddelerdeki insan seli hala devam ediyor..Tatilciler gitti ama okullar açıldı;üniversiteliler tatili bitirip Sivas'a geri döndüler...Sivas'ın caddelerinde çok sayıda üniv. öğrencisi görmek mümkün...Bu konuyu neden açtım biliyor musunuz?Bazıları Sivas'ın son durumunu görmeden konuşup duruyorlar;Sivas'ta o kadar çok özel yurt,pansiyoncafe açıdı ki sayısını kimse bilemiyor...Bugün Ulucami nin ilerisindeki Mahkeme Çarşısının önündeki caddeden geçerken balonlarla süslenmiş bir yer gördüm;yakına geldiğimde burada bir kafe açılışı yapılacağını öğrendim...Bu günlerde Sivas'ı gezerken değişik yerlerde çok fazla pansiyon,yurt,cafe,açıldığını gördüm Sivas'ta bu tür yer olmadığını iddia edenlere duyrulur!Sivas'a fazla sanayi,tarım yatırımı yapılmıyor ama öğrencinin artmasıyla eğitim yatırımları da bütün hızla devam ediyor...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.11.2009, 19:53   #110
mete saglam
Yeni Yiğido

mete saglam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mete saglam Şuan mete saglam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.01.2010 14:57

Tecrübe Puanı: 0 mete saglam FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Guzel Sivas'ımın Guzel İnsanlarısınız hepinize duyarlılıgınızdan dolayı tşk ederim
mete saglam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil