Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.11.2008, 10:08   #111
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1043 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Sivas Kaderine Terk Edilmiş Durumda

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Evet arkadaşlar, burada şahsi kişiliğin ön plana çıkması hiç hoş bir yaklaşım değil.
Akşam abircan arkadaşımıda çok görmek istemiştim, ancak uzaktan geldğimiz için malum İstanbul trafiği gecikmeli geldiğimden abircan arkadaşın fazla kalamadığı ve biraz erken kalktığını söylediler.
Rüştü beyin de katıldığı bu toplantı bana şunu gösterdi, asla şahsi bir mesele yok, ne varsa herşey Sivas'ımız için.
Burada amaç gaye biz Sivas'lılar daha fazla nasıl birlik sağlayabiliriz daha fazla nasıl büyüyebiliriz?
Sizlerden ricam olayları kişileştirmeden, geçmişe dönük olayları konu yapıp gereksiz gerginlik ortamı yaratmak yerine daha nasıl birlik beraberlik içinde olabilirz gibi düşünceleri yansıtırsak, hem okuyanlar iyi bir yorum okumuş olur hemde birlik adına adımlar atılmış olur.
Akşam şunuda gördümki katılan herkesin kendileri farklı diyarlarda olsada Sivas yüreğinde, kalbi Sivas için atıyor ve Sivas'ı Sivas'lıyı çok seviyor.

arif bey akşam için özür , bazı belli başlı sorumluluklarım var belli bir düzenimiz var, artı akşam eve misafir gelecekti mecburen gitmek durumundaydım , hakikaten çok tanışmayı istediğim arkadaşlarımdan biride sizdiniz ama kısmet olmadı şimdilik , inşalla büyükşehir belediye maçında buluşup erkenden maça beraber gideriz tüm arkadaşlarla diye düşünüyorum
Alt 06.11.2008, 11:03   #112
abircan
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1043 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: --->: Cevap: --->: Sivas Kaderine Terk Edilmiş Durumda

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Benim yüreğim dağ gibidir
Ben mert insanın sırtını dayabileceği bir dağım.
Ben dağ kartalları gibi zirvelerde uçarım. Bu da biz Türklerin en önemli özelliğidir.

Şu kılıbıklığın yüzünden daha böyle kaç tane toplantı kaçıracaksın. Şuna saat 19 dan sonra hanım beni eve almıyor demiyosunda topu taca atıyorsun be abi
Şu dünyaya senin kadar büyük kılıbık gelmiş midir acaba.
Yenge bi telefon ediyo hemen önünü ilikleyip özel şöförlüğünü yapıyorsun.
Dün gelseydin sana biraz bu konuda ders verirdik abi

hayırlısıyla seni bi başgöz etsek bak şoförde olursun, kapıcıda olursun, uzakdan davulun sesi hoş gelir aile olmak için kılıbık olmak lafı boştur, ne anlatsam boş inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla seninde başı gelir böylesi kılıbıklıklar
Alt 06.11.2008, 11:26   #113
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4531 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart -->: Cevap: --->: Cevap: --->: Sivas Kaderine Terk Edilmiş Durumda

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
hayırlısıyla seni bi başgöz etsek bak şoförde olursun, kapıcıda olursun, uzakdan davulun sesi hoş gelir aile olmak için kılıbık olmak lafı boştur, ne anlatsam boş inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla seninde başı gelir böylesi kılıbıklıklar
Abircan kardeşim arkadaşımızı baş göz etmek fikrine bende katılıyorum hatta bende yardımcı olmak isterim dün akşam berat kardeşimle tanıştım çok sempatik bir arkadaşımız bazen seni eleştirirken dozunu kacırıyor farkındayım onu idare etmek lazım daha genc ve tecrübesiz bir arkadaşımız tanıdığım kadarıyla iyi kalpli birisi senden özür dilemesi gerektiği yerde özrünü dileyeceğinden eminim ayrıca dün akşam toplantıya gelen arkadaşlarımızla tanışıp iyi bir akşam gecirdik sizide aramızda görmek isterdim ama mazeretiniz varmış yapacak bir şey yoktur bir dahaki sefere inşallah senide aramızda görmek isteriz
Alt 06.11.2008, 12:30   #114
abircan
Usta Yiğido

Standart Cevap: Sivas Kaderine Terk Edilmiş Durumda

1.5 saate yakın cahar (, ertuğrul ), albina Hakan), Osman günay kardeşimle ve arasıra telefondan ve şimdi geliyorumlarından dolayı rüştü gardaşımlada azıcık sohbet edebilme imkanım oldu, recep yüksel gardaşım, , sultanşehir genç kardeşimle, ayrıca ağzı var dili yok bir hemşerimizlede (affetsin beni unuttum adını arkadaşımızın ) beraber tanışıp sohbet edebildik, inşallah açığımı ilerde kapatacağım, tanışmak istediğim güzel kişiliklerden biride sizsiniz, aslında hiç bişey için değil beratın ümüğünü sıkmak için yine beklerdim ama malesef olmadı

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil