Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
Gümüşdere'lilerin sohbet alanı. - Sayfa 125 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas Rehberi > Sivas Belediyeleri > Gümüşdere Belediyesi
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 14.04.2008, 14:11   #1241
burhan
Yiğido

burhan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burhan Şuan burhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2008 00:00

Tecrübe Puanı: 622 burhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: --->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Alıntı:
sonbahar Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sevgili burhan sen bu siteye yeni girdin henüz seni tanımıyoruz kimsin siteye ne amaçla girdin.Arkadaş sen girer girmez siyasi bir yelpazede kürek çekmeye başladın.Buradakilerin hepsi genelde birbirlerini tanıyor kim kimin ne olduğundan haberdar.Ali Sayan İskender Büyük ü tanımak zorunda değil.Kurtlar vadisini de sana yorumlamak zorunda değiller.Bu sitede siyaset istenmiyor arkadaş başka konularda sohbet başlatmanı istiyorum.Ali Sayanla da fazla uğraşma o adam iyi niyetli bir abi onun İskenderle falan işi olmaz.
herkes hangi yelpazede kürek çekeceğini iyi bilir.ayrıca bu sitiye girenleri iyi tanıyorum

Konu burhan tarafından (14.04.2008 Saat 14:17 ) değiştirilmiştir.. Sebep: .............
burhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.04.2008, 14:37   #1242
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

dark_yamtar58 Şuan dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
3D Car Driver Champion! Ancient Battle Champion! Basketball Rally Champion! BMX Stunts Champion! Clay Pigeon Shooter Champion! Counter-Strike Champion! Early Man Wars Champion! Ice Racer Champion! Lord Cannonball 2 Champion! Roulette Champion! Yeti Sports 9 - Final Spit Champion!
Tecrübe Puanı: 0 dark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Alıntı:
burhan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Değerli ADIS'lı hemşerilerim hepinize sevgi ve saygılar lütfen beni yanlış anlamayın.Ben bu siteye girenlerin hemen hemen hepsini tanıyorum,onlarda beni tanıyorlar ama ben kimliğimi şu anda açıklamak istemiyorum.Her zaman internete girme şansımda olmuyor, ben zaman zaman foruma girip gönlümden kopanları sizlerle paylaşacağım...
Burhan sendiyorsun ki ben bu sitedeki herkesi tanıyorum nekadar güzel.Demekki herkes çıkmış kendini tanıtmış.Bir avatar resminin arkasına saklı kalmadan sohbet formuna gerçek kimliği ile katılmış.Sen neden kendini tanıtmıyorsun çekindiğin bir konumu var.Şimdi bizler seni tanımadan seninle ne konuşacağız nası sohbet edeceğiz.Burası genel kapak forumu değil burası Adıslıların sohbet formu burada herkes kendini tanıtmak zorundadır.Bizler bu sorumluluğu taşıyarak kendi kimliğimizi hatta Msn adresimizekadar buraya yazdık bundada hiçbir sakınca görmedik.Mesela sen beni tanıyormusun ya tanıdığınıda sanmıyorum.Yanlış anlamada arkadaş ben seni şüpeyle karşılıyorum.Senden istediğim benim yazdığım konulara yorum getirme bende seninkilere getirmeyeceğim.Kendi Köyümün forumunda tanımadığım biriyle nasıl muhabbet etmemi bekleyebilirsinki.Umarım sende bana hak veriyorsundur.Çekindiğin bir konu varsa özel mesajla bana bildirmeni bekliyorum selamlar.
dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.04.2008, 16:02   #1243
mehmetacik58
Usta Yiğido

mehmetacik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmetacik58 Şuan mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.12.2011 21:28

Tecrübe Puanı: 699 mehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

sevgili dostlar merhaba öncelikle herkese iyi günler diliyorum.Site gerçekten çok hareketlenmiş biz girmeyeli. Bekir kardeşim engellenmiş geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.demokraside çareler tükenmez ve çareyi üretmiş tekrar hoşgeldin diyorum
mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.04.2008, 16:03   #1244
mehmetacik58
Usta Yiğido

mehmetacik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmetacik58 Şuan mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.12.2011 21:28

Tecrübe Puanı: 699 mehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISI

Arkadaşlar öncelikle şu siyasi simgeleri bir ortadan kaldırın burda her görüşten insan var burası siyasi bir forum değil.
mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.04.2008, 17:04   #1245
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

3D Car Driver Champion! Ancient Battle Champion! Basketball Rally Champion! BMX Stunts Champion! Clay Pigeon Shooter Champion! Counter-Strike Champion! Early Man Wars Champion! Ice Racer Champion! Lord Cannonball 2 Champion! Roulette Champion! Yeti Sports 9 - Final Spit Champion!
Tecrübe Puanı: 0 dark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
mehmetacik58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Arkadaşlar öncelikle şu siyasi simgeleri bir ortadan kaldırın burda her görüşten insan var burası siyasi bir forum değil.
Mehmetcim herkesin kendini tanımlayıcı bir avatar resmi var buna hiç kimse karışamaz o kişinin çünkü bu insan Sivaslılar Nette Siyasi forumlarada giriyor.Ama şunu söyleyebiliriz bizim Gümüşdereliler forumunda siyasi konular açılmaması yönünde uyarı yapabiliriz bu daha akılcı olur.Burda açsa açsa siyasi konuyu Adislibekir açar ama o bile buna lüzum görmüyorsa demekki kimse açmaz.Sevgilerimle sayın kardeşim
Alt 14.04.2008, 17:13   #1246
aozdemir
Usta Yiğido

aozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aozdemir Şuan aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.01.2015 11:38

Tecrübe Puanı: 757 aozdemir BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
mehmetacik58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

mehmet hocam sana katılıyorum.
aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.04.2008, 17:14   #1247
SONOSMANLI58
Yeni Yiğido

SONOSMANLI58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SONOSMANLI58 Şuan SONOSMANLI58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.03.2010 18:56

Tecrübe Puanı: 619 SONOSMANLI58 TAM BIR BEYEFENDISONOSMANLI58 TAM BIR BEYEFENDISONOSMANLI58 TAM BIR BEYEFENDISONOSMANLI58 TAM BIR BEYEFENDISONOSMANLI58 TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
abdussvs Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Tabi bugün Gümüşdere sayfasında kimseler olmaz. Bir ben birde Adıslıbekir. diğer takip eden arkadaşlar Sivasta hava güzelya mangal partilerinde çoluk çocuk. Bizde memleketten uzak ancak böyle yazı yazarız. Allah'a bunun içinde şükürler olsun. Bu yazıyı okuyan, sayfaya giriş yapan herkes sağolsun...

gardaşım bizde gurbetçiyiz şimdi karaçayırın ormanda olmak var ama ne yapalım kader nasıp kısmet diyelim
SONOSMANLI58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.04.2008, 17:23   #1248
burhan
Yiğido

burhan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burhan Şuan burhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2008 00:00

Tecrübe Puanı: 622 burhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Böse --->: -->: --->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Alıntı:
dark_yamtar58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Mehmetcim herkesin kendini tanımlayıcı bir avatar resmi var buna hiç kimse karışamaz o kişinin çünkü bu insan Sivaslılar Nette Siyasi forumlarada giriyor.Ama şunu söyleyebiliriz bizim Gümüşdereliler forumunda siyasi konular açılmaması yönünde uyarı yapabiliriz bu daha akılcı olur.Burda açsa açsa siyasi konuyu Adislibekir açar ama o bile buna lüzum görmüyorsa demekki kimse açmaz.Sevgilerimle sayın kardeşim
Bİ kere herkesin kendini tanımlayıcı bi avatar resmi yok.mesela alisayan,sonbahar vs.ayrıca sitede siyasette yok.öyle anlamak isterseniz başka
burhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.04.2008, 17:54   #1249
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

Standart --->: -->: --->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Alıntı:
burhan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bİ kere herkesin kendini tanımlayıcı bi avatar resmi yok.mesela alisayan,sonbahar vs.ayrıca sitede siyasette yok.öyle anlamak isterseniz başka
Yeğenim ben seni tanıma meraklısı değilim ama öbür arkadaşlar yeni girdiği zaman dediki Benim adım şu Soyadım şu Falancının oğluyum Falancı sülaledenim herkes bunu yaptı burda herkes şu an birbirini tanıyor.Sen tutturdun bir Ali Sayan adamın adı zaten sitede yazıyor.Sen Ali Sayandan başkasını laf etmiyorsun senin Aliyle bir sorunun mu var mesela beni tanıyormusun bende diyorum ki önce tanışalım sohbetlerimiz daha güzel olsun.Sen diyorsunki ben hepinizi tanıyorum eee biz seni tanımıyoruz.Sitede kimi sorarsan sor hepsinin ben sana soy kütüğünü yazayım.Ben yine diyorum burada çekinecek korkacak birşey yok.
Alt 14.04.2008, 19:31   #1250
kınasoglu
Tecrübeli Yiğido

kınasoglu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kınasoglu Şuan kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.11.2013 00:05

Tecrübe Puanı: 645 kınasoglu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

selam arkadaşlar siteye geleni kacırmayın arkdaşımız bizleri tanırmış belki ileri zamanda kendini tanıta bilir tabi bizlerde isteriz kendini tanıtmasını ama herkesin hür görüşünede saygı duymalıyız saygılar

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 27 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 27 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil