Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
Gümüşdere'lilerin sohbet alanı. - Sayfa 136 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas Rehberi > Sivas Belediyeleri > Gümüşdere Belediyesi
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 16.04.2008, 18:30   #1351
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

dark_yamtar58 Şuan dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
3D Car Driver Champion! Ancient Battle Champion! Basketball Rally Champion! BMX Stunts Champion! Clay Pigeon Shooter Champion! Counter-Strike Champion! Early Man Wars Champion! Ice Racer Champion! Lord Cannonball 2 Champion! Roulette Champion! Yeti Sports 9 - Final Spit Champion!
Tecrübe Puanı: 0 dark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Türk Tanrısı! Türk Yersuları! Umay! Yarın için bana güç verin! Öcüm yağıda kalmasın! Budun tutsak olmasın. Türk Tanrısı! Eşimi alıp on iki yıldır gönlümü kara kıldın. Gözlerimi alıp on yıldır dünyamı karanlığa saldın. Yüksünmedim. Yarın için bana ululuğunu saç. Savaş bitinceye kadar gözlerimi aç! Kana kana vuruşayım. Doya doya kırışayım. Can gövdeme yük oldu. Bir umudum sende kaldı. Sonsuz karanlığımı aydınlat! Sönmez ışığından bir damlasını yoluma fırlat! Ocağımı söndür de budunu yaşat! ... Türk Tanrısı! Can senin olsun, gözlerimi ver! Yıllarca neler çektim, kimse bilmedi. Gözlerim ışık aradı, ama bulamadı. Gözsüz at koşturdum, gönül tat almadı. Her şeyden vazgeçtim. Yalnız bir savaşlık ışık ver. Türk Tanrısı! Göğün rengini, güneşin parlaklığını, gecelerin süsü olan yıldızları, yeşil ağaçları, hattâ arkadaşlarımı, yakınlarımı, oğlumu bile gösterme. Yalnız ben dövüşüp ölünceye kadar yağıyı göster. Sadağımdaki ok, kolumdaki güç, damarımdaki kan tükeninceye kadar yağıyı göster...
dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.04.2008, 18:33   #1352
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

3D Car Driver Champion! Ancient Battle Champion! Basketball Rally Champion! BMX Stunts Champion! Clay Pigeon Shooter Champion! Counter-Strike Champion! Early Man Wars Champion! Ice Racer Champion! Lord Cannonball 2 Champion! Roulette Champion! Yeti Sports 9 - Final Spit Champion!
Tecrübe Puanı: 0 dark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblick

En önde Kür Şad, Bozkurt soyunun o od parçası oğlu vardı. Vazifesi olan Türk budununu kurtarmak, fakat hakkı olan kağanlığı başkasına vermek için, ırkının şiir tarihine en güzel mısraı yazmak üzere, gözler ilerde, el kirişte yürüyordu.

Onun arkasında Bögü Alp, Yamtar, Yağmur, Gök Börü, Ay Kutluk ve Emenbir sıra helinde ilerliyorlardı. Bögü Alp, sağlam yapısının altındaki daha sağlam yüreğiyle, kulağında Kıraç Ata’nın sözleri çınladığı halde yürüyor, Yamtar iri gövdesinin heybetine yakışan iri taş sağ koltuğunun altında olduğu halde yürüyor; Yağmur göze ilk çarpan dolgun yanakları ve gülen gözleriyle yürüyor; Gök Börü gözleriyle değil, Tanrı’nın gönlüne saldığı ışıkla görerek yürüyor; Ay Kutluk on yıl önceki kılıç yarasının asilleştirdiği yüzü ile; Emen, Çinlilerin öldürdüğü dokuz kardeş, üç dayı, iki eçe ve babasının öç diye haykıran sesleri kulağında olduğu halde yürüyordu.

Kırk kahraman yağmurun altında yürüyordu..................... .................Çin Sarayını Basarak Türk Milletini esaretten Kurtaran KÜRŞAT ve 40 yiğidi
Alt 16.04.2008, 18:37   #1353
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

YAMTARIN ÖBu sırada dışardan gelen nal sesleri şakırtılar işitilmiş içeriye yeniden Çin çerileri dolmuştu. Kılıklarından daha savaşa hiç girmemiş oldukları anlaşılan bu çerilerin başında saray başbuğlarından biri vardı. Gizli kapıyı bilen bu adam, yanındakilere orasını göstererek Çince bir şeyler söyledikten sonra Yamtar’a baktı. Tanımıştı. Büyük bir öfke ile yayına ok sürerek Yamtar’a fırlattı. Ok, koca yüzbaşıyı karnı ile göğsünün birleştiği yerden deldi. Yamtar bir sarsıldı. Sonra yavaş yavaş dizleri üstüne çöktü. Sağ eli hâlâ yemliğin tahtasını tutuyordu. Saray başbuğu, Çin kağanına ihanet etmiş olan bu haini kendi eliyle öldürmek şerefini kazanmış olmak için yayına bir ok daha yerleştirdi. Bu sefer ki Yamtar’ın sağ ciğerini bulmuştu. Gözleri kapanıyor, yemliği tutan eli gevşiyordu. Gözleri yerde, demin elinden düşen et parçasına ilişti. Şunu yiyemediği için yağılar sevinecekti. Onları sevindirmek istemedi. Son bir kımıldanışla başını kaldırdı. Saray başbuğuna, hâlâ unutmamış olduğu Çince "Karnım tok" kelimelerini söyledi. Sonra asırlık bir ağaç gibi devrilerek serilip kaldı.LÜMÜ
Alt 16.04.2008, 18:52   #1354
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

Birden buralar bulutlandı. Sis gibi, duman gibi, fakat onlardan daha başka, daha güzel bir şey çevreyi sardı. Sonra birdenbire bu dümdüz beyazlığın üzerinde, yerden birisinin kalktığı görüldü. Elinde yerden kaldırılmış, gönderi kurt başlım bir tuğ vardı. Yarasından kanlar akan bu hayalet Kür Şad’dı.

Bir eliyle tuğu yükseltirken, öteki eliyle duman alana bir işaret yaparak "Kalkın" diye haykırdı. Kırk şehit birden kalktılar. Kür Şad eliyle ilerde bir yeri gösterdi. "Oraya" diye gürledi. Gösterdiği yer "Tanrı Dağı" idi. Tepesinde ataların ruhu dolaşıyordu. Kırk bir şehidin ruhu bir fırtına gibi, bir musikî gibi, bir ışık akarak Tanrı Dağı’na doğru yürümeğe başladı-lar… Onları orada, başlarında Alp Er Tunga olan atalar kafilesi bekliyor-du. Bu kırk bir şehidin çevresini bir anda yüz binlerce başka şehitler sardı. Tanrı’nın huzurunda bağlıyan bu en muhteşem resmigeçit büyük, sonsuz boşluğu sarsarken birdenbire bir türkü; azametli, ürpertici, Tan-rısal bir türkü kâinatı titretti:

Delinse yer; çökse gök; yansa, kül olsa dört yan

Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.

Yıldırımdan, tipiden, kasırgadan yılmayan;

Ölümle eğlenen tunç yürekli Türkleriz!...

Bu türkü hâlâ göklerde çınlıyor.

Kür Şad ve kırk arkadaşı, aylı kızıl bayrağı bekleyerek hâlâ ufukları göz-lüyor…
Alt 16.04.2008, 18:56   #1355
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
dark_yamtar58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sevgili Köylülerim...Kusura bakmayın Belde veya Belediye demiyorum kendimi alıştırmak için şimdiden Gümüşdere Köyü demeye başladım.Sitede bu günekadar En uzun Topiç rekoru Bizim sitemizindi ama şimdi site ailesi top yekün bizim bu rekorumuzu almak için bir forumda en uzun topici biz kırıcaz diye sayfa açmışlar.İçeriği olmayan şeylerle bizim rekorumuzu kırmak istiyorlar.Yazıların hiçbir önemi ve içeriği yok sadece gir çık yapıyorlar.Onların 15 kişinin yazdığı sayfayı biz üç kişi konulu yazılarla doldurduk.Biz rekor kırıcaz diyede çalışmadık biz sadece bir Adıslılar köyü karşemezda Sivaslılar net ailesi ne yapabiliriz bu iş nekadar adil bilmiyorum.Ama tek bildiğim sadece Rekor kırılacak diye Tırışkadan rekor kırılmaz.Bu sayfayı açan arkadaşlarımın emeğe olan saygılarına güveniyorum.Sayfaya girdim okunacak değerde yazı yok hepsi topiç artırmak için yazılmış lüzumsuz şeyler.Biz Gümüşdere Köylüleri olarak kendimizi bir rekorun içinde görmüyoruz ilanla sitemize yazı yazın diye adam da toplamıyoruz yine eski ölçümüzde ayni hızla yolumuza devam ediyoruz.
EN UZUN TOPİÇ REKORU GÜMÜŞDERE KÖYLÜLERİNDE REKORUMUZA SAHİP ÇIKIN
Alt 16.04.2008, 19:24   #1356
aozdemir
Usta Yiğido

aozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aozdemir Şuan aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.01.2015 11:38

Tecrübe Puanı: 757 aozdemir BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından birşey kaybetmez.
Mevlana (rah.)
aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.04.2008, 19:49   #1357
aozdemir
Usta Yiğido

aozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aozdemir Şuan aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.01.2015 11:38

Tecrübe Puanı: 757 aozdemir BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

• Aç koyma hırsız olur, çok söyleme yüzsüz olur, çok değme arsız olur.
aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.04.2008, 21:55   #1358
kınasoglu
Tecrübeli Yiğido

kınasoglu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kınasoglu Şuan kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.11.2013 00:05

Tecrübe Puanı: 645 kınasoglu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
dark_yamtar58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ya arkadaş senin soyundansa adamın adı zırıl sa bende zırıl dersem sen bana ne yapabilirsin arkadaş sen milldetin koruyucu meleğimisin ya.Yeter artık ******* sabrında bir sınırı var.
sen benim soyuma zırıl diyemesin biz iyi biliriz zırılı

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.04.2008, 21:56   #1359
kınasoglu
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
mehmetacik58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
KARDEŞİM BU ADAM BİRECİNİN TORUNU DEĞİLMİ BİRECİDE KINAŞGİLDEN DEĞİLMİ DEMEKKİ SİZDEN
ya hocam senin soyadın niçin cöldeyil acıkozamam cöl olsun

kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.04.2008, 22:01   #1360
kınasoglu
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
settar58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Doğrudur mehmet amca annesi doğanlardan.Bende öyle biliyorum.
senin annen pınarbaşı ama sen sayan olarak tanınırsın soy baba soyudur

Konuyu Toplam 30 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 30 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil