Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 17.03.2008, 16:47   #141
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1043 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: --->: AK Parti'ye kapatma davası açıldı

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sevgili hemşerim,ben sizin nezdinizde veya site dahilindeki hiçbir üyeyi muhatap almıyor,veya karalamak istemiyorum.Bu hükümete açıkca vatan haini diyorum,kaldıki 2002 seçimleri arefesinden beri diyorum bunu,bugün demiyorum.

İstanbul belediye başkanı olmadan evvel,madem demokrasi diyordular,''Camiler kışlamız,minareler süngümüz '' sözü ne anlama gelir.Hapis cezası yiyip hapse girdiğinde,arkasında durmayan milli görüşden kimseyi görmediği vakit kendi kendine ''Madem benimle yola çıkan kimse yok,ben bu ikdidara gelecem ve o günde herkesin emdiği sütü burnundan getirecem'' dedi.Bu benim şahsi düşüncem kaldıki,yaptıklarıda bunun ispatı.
-Partiyi kurup genel merkez harcamaları 2002 yılında 5.5 trilyon
-seçim sürecinde,44 tane yapılan uçak ve helikopterli seçim gezileri tutarı yarısı olarak bir trilyon diğer yarısı ise bazı baronların emrine verdikleri ile oldu.Kimdi bu balık hafızalı halkım hatırlamaz,Aydın DĞAN ve Halis TOPRAK idi.Seçim kazanıldıktan sonra bu diet borcu hergün bol keseden ödenmektedir.
-2002 yılı iç ve dış borç tutarımız,180 milyar dolar iken,bugün 580 milyar doları aşmış bulunmaktayız.Peki 2002 öncesi borç yapımız yarısı dış-yarısı iç borç olmaktayken,dönemin bakanı Kemal DERVİŞ dış borcumuzu %15.50 faiz ödemekten %5.5 e çekti,iç borcumuz ise ortalama 6.5 e eşit durumdaydı.Bu hükümetle beraber,iç borçlanma artırıldı,dış borç azaldı,normalde bu durum iyi olması gerekirken vatanı satmak nasıl oluyor bakın inceleyelim.Özelleştirme adı altında bankalarımız yahudilere satıldı,iç borç dengemiz %20 oranında artırılarak %70 oldu,bu borçlanma yahudilere satılan bankalara oldu.Ödediğimiz faiz oranını maalesef yazamıyorum çünki günlük kurdan yazıyorlar.Sadece şunu söyleyeyim,2006 merkez bankası verilerine göre içborç dan bankalara ödenen fazla faiz oranının tekabülü 50 milyar dolar.
-Belediyeler-kamu kurumları ülkemiz malumü yolsuzluk dizboyu,
-Hükümette bulunan bakan ve ileri gelenlerinin çogunun çocuğu son 5 yıl içerisinde işadamı oldular ve sayısız ihale ile trilyoner konumuna geldiler.Yumurtacıdan-çalıklara-daha sayısızlar onlarca şirket kurdular allah dahada çok versin ama bir müslüman olarak,israfın haram,komşun aç yatarken sen tok yazamazsını hatırlarım ben.

Bu ve bunun gibi onlarca örnek varken,karşımdakiler,önceki hükümetlerdede yolsuzluk vardı felan gibi ezberden karşı tezler koyacak bu sadece anlamsız bir yarışa girer.

Üç tane vatan hainim ispatlıdır,birincisi menderes,türk silah fabrikalarını kapattı(1935 yılında SİVAS'da uçak fabrikası olduğunu biliyormusunuz),ilk defa nato adı altında içeri amerikayı sokdu,imf kanalıyla borç batağına sürükledi,Bir müddet sonra vatanı sattığının farkına vardığında,onlar tarafından ipi çekildi ve istihabaratımıza devleti nasıl zarara uğrattığına dair belgeler ulaştırılarak idamı sağlandı.
İkincisi özal'dır,Özal tıpkı bugün ki tayyip'in ve geçmişde menderes'in yaptığı gibi iyi niyetiyle yola çıkdı,küçük amerika dedi,benim memurum işini bilir dedi,alan ile veren arasında dedi,federasyon dedi,dedi de dedi,
Türkiye'de aile yapısı önemlidir,eğitim evvela anne ve babadan başlar,küçük amerikan burjuvazi özentisi ile maaşlar kısıtlanması,babanın maaşının yetmediği yerde annenin de çalışmaya başlaması ile çekirdek aile bozuldu,bozulma kültürün başını teşkil etmektedir,örf adet ve geleneklerimizde ayaklar altına alındı zira alanla veren arasında benim memurum işini bilir mantığının dayandığı nokta,mesel,Tansu çiller i dolandıran selçuk Parsadan için halkım eğer ''helal olsun bea'' diyorsa,biz kültür olarakda bitmiş durumdayız.
Velasılı kelam Özal ın herşeyin farkına varıp,cumhurbaşkanı koltuğuna oturması ile beraber,atatürk ün ölmeden evvel kaleme aldığı ve ölümünden sonra gerçekleştirilmek üzere yazdığı vasiyette (Bundan sonra rusya dağılacak ve irili ufaklı on kadar türki cumhuriyet meydana gelecekdir bunları bir çatı altında toplayacak çalışma yapılması-vatikandaki papalık gibi bizdede islam medeniyetini bir çatı altında toplayacak bir çalışma yapılması) diye giden vasiyetini hayata geçirmek üzere yola çıkan Özal,ölümünden evvel bugün İKÖ olarak adlandırılan ve başkanlığını ikmelettin İHSANOĞLU'nun yaptığı islam ülkeleri örğütünü kuruluşunda bulunur,arkasından Türki cumhuriyetleri bir çatı altında toplamak üzere Haydar ALİYEV ile beraber türki cumhuriyetlere 6 ay süren ziyaretlerde bulunur,bu gezileri neticesinde 300 000 km. yol kat etti,ölümünden evvel 4 gün süresinde 6.500 km. yol katetti.Öldürülmeseydi ne olacaktı,bugün changay altılısı diye adlandırılan ve asyada rusya-çin-hindisdan-türkmenistan-kırgızistan-azerbaycan gibi enerji devlerinin buluştuğu AB ye alternatif oluşumun tepesinde türki cumhuriyetlerin başında abi olarak eşit haklara sahip bir devlet olarak oturacakdı.Ne oldu,benim adlandırmama göre postmodern bir idam ile idam edildi.

Gelelim R.T.ERDOĞAN a,bundan iki ay evvel,BARON-TARİKAT-AŞİRET üçgeninde kullanıldığının farkına vardı.AB sürecinde başta sarkozi olmak üzere,merkel ve diğer liderlerin kürt sorunu ve benzer nedenler ile bize olan tutumlarında yalancı olduklarını (Bunlar iki yüzlü ) diyerek açığa kavuşturdu.Bundan sonra ne yapması gerek,Erdoğan önündeki çatal yol ayrımında gerçek ülke yönetimini gösterebilmek için,1-İran ile doğalgaz anlaşması yapmalı 2-Amerikaya alternatif changay altısının projesi doğalgaz anlaştmalarına imza atması gerek vesaire,bunlar hakkında imza atmadığı gibi enerji bakanı hilmi güler ile bu ülkelere zeytin dalı uzattı,ülke içinde oy potansiyeli olarak bir dahaki seçimleri garanti gibi gözükürken,ortaya çıkan derin güç yetkili mercilerin eline ERDOĞAN'ın hükümetin başına geçdiği günlerde yaptığı gizli anlaştmaları ve bir takım kriptoları gönderdi.Bu bir süreçtir,bazı yerlere güven tazelemesi istenecek,bu süreçte dolar çakdırmadan 1.600 olacak falan filan.

İşte burda bütün olurken benim için,peki Tayyip siyasi yasaklı olursa yerine kim gelecek sorusu daha önemli.Eğemen BAĞIŞ'mı,Cüneyt ZAPSU'mu,Dingir mehmet FIRAT'mı,Yoksa amerikan ithal son EKONOMİ bakanımı olacak.
Dahada önemlisi tüm bunları araştırıp,soruştururken,şahsi olarak kimseyle bir alıp veremediğim olmadığı gibi,ekonomik olarak hiçbir sıkıntım yok,ticaretle uğraşıyor,bugünki ekonomik dengede,kriz ortamında fırsattan istifade daha çok para kazanıp ekonomik olarak rahatlama imkanım varken,gidişat açısından ülkemde açlık sınırına beşmilyon insanın daha yaklaşacağını,baronların dahada çogalacağını peşinen söyleyebilir,kendim adına değil yarınlardaki çocuklarımız ve bugün burda sadece ücretli çalışırken yarın aile kurup ekonomik olarak bazı yaptırımların altında ezileceğinizi düşünürek yazıyor ve kaygı duyuyorum.

imza
kalıp
mühür,
bastım gitti
albina58 teşekkürler allah razı olsun, eline diline beynine sağlık
Alt 17.03.2008, 16:47   #142
öztürk58
Yeni Yiğido
NO AVATAR

öztürk58 Şuan öztürk58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.03.2009 08:51

Tecrübe Puanı: 0 öztürk58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: AK Parti'ye kapatma davası açıldı

Laiklik maskesinin arkasına sığınanlara bir çift sözüm var, maskeyi sol tarafa fazla çekmeyin gerçek yüzünüz açığa çıkacak, ülkeyi bu kadar germenin bir anlamı yoktur.Türkiyenin gelişmesini istemeyen yahudi lobisinin uşağı olmayınız.
öztürk58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 17.03.2008, 16:57   #143
abircan
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1043 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
yigido yakup Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
3ÜNYA ÜLKE KOMEDISI
Bu tür senaryolar hep gündemde bu geri kalmis cagdisi kafa 21. yüzyil gerceklerini kavrayamamis AZILI AZINLIK normal yollardan türkiyenin ilerlemesini cagdaslasmasini engelleyemedi cünkü artik o eski kandirilan halk yok herkes her gercegi gödügü icin secimle falan basaramayacaklarini anlayinca normal olmayan hele bazilarina ATATÜRK ÜN KOVALADIGI KARGALARIN BILE GÜLECEGI bu son komedi sahneye kondu öncekiler pek güldürememisti(27 nisan,cumhuriyet mitingleri.sarikizlar,367 karari)ee bakacazz seyredecegiz ama dedigim gibi cagdisi oldugu icin pek güldürmüyor.
Atatürkle ilgili çok güzel ilintileşmişsiniz konuyu çok sevdiğiniz belli,
Alt 17.03.2008, 17:01   #144
abircan
Usta Yiğido

Alıntı:
asitane3458 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
çok girmek istedığımiz AB bile bizi kınadı ne bıçım bi adam bu yagıtay başsavcısı hiç kafası yhok. bu kadar olay yetmezmıs gibi (başörtüsü yasağı,operasyonlar vs gibi)bi de başımıza böyle bir olay çıkardılar ne dıyelım artık ....Başbakan bi 5 sene daha durup bunların kokünü kazıycak ya. ne yapacaklarını şaşırdılar.Neyse havlayan köpek ısırmazmıs derler.. hiç bişi olmaz
kafası yok ama adam savcı olmuş .........................

avrupa daha geçen hafta sevr anlaşmasındaki istenilen şeylerle aynısını içeren vakıflar yasasını senin bu sözde müslüman demokrat satılmış hırsız amerikan yanlısı hükümetine onaylatmadımı

Konu Forum Editör tarafından (17.03.2008 Saat 17:07 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Kişilik haklarına saldırı !
abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 17.03.2008, 17:01   #145
Efe Cemil Şeker
Yiğido

Efe Cemil Şeker - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Efe Cemil Şeker Şuan Efe Cemil Şeker isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.10.2009 13:25

Tecrübe Puanı: 639 Efe Cemil Şeker FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: SONUNDA DAVA AÇILDI:(

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ama bir farkla farkı yakalaşmışsınız tebrikler cemil efe
%99 un müslüman olduğuyla övündüğümüz bir ülkedeyiz, bazılarının biz daha müslümanız siz değilsiniz demesi neyin nesidir nasıl açıklarsınız, bunu hastaneye, postaneye, sağlığa ve en önemlisi eğitime taşırsanız simgelerle bunun baskı aracı olmasını sağlarsanız bunu nasıl demokratik hakkın kullanılması olarak anlatacaksınız
Ben iki yazınız arasında büyük çelişki gördüğüm için bu mesajı yazma ihtiyacı hissettim,yoksa ana başlıkla alakası olmayan başörtüsü konusunu tartışma gibi bir isteğim yok. Yinede sorularınızı cevaplamaya çalışayım.
1- Daha teknoloji imanometre üretmeyi başaramadığından kimin daha müslüman olduğunu kimse söyleyemez,bunu söyleyen cehaletinden söylüyordur. Gerekli ilmi ve dini eğitim verilirse bu sorun hallolur inşallah.
2-Dini simgelerin hastanaye,postanaye,eğitim kurumlarına taşınmasında hiç bir sorun görmüyorum. Bence din yaşama biçimidir ve ister hizmet alsın,ister hizmet versin herkesin yaşam biçimini idame ettirmeye hakkı vardır. Tabi evrensel kurallar çerçevesinde yani bir başkasının yaşam biçimine müdahale etmemesi ve mesleki şartlara uyma kriteri dahilinde.Örnek verirsek ben boynunda Zülfikar olan bir doktordan,sakallı bir postacıdan ve başörtülü bir öğretmenden,yakasında haç olan bir avukattan korkmam,çakinmem ve rahatsızlık duymam. Yeterki mesleklerinin erbabı olsunlar ve hakkıyla işlerini yapsınlar.
3- Özgürlük genişledikçe anlaşılan,korkular yüzleştikçe geçen sosyal kavramlardır. Toplumda bir ayrışma olmadığına inanıyorum. Ayrımın iktidar araçlarını kullanmak isteyen güçler tarafından körüklendiğine ve buna milletin alet edildiğine inanıyorum.

Kendim için ne kadar özgürlük istiyorsam,sizin içinde o kadar istemezsem insanlığımdan şüphe ederim. Fikirlerimiz farklı olabilir ama insanlıkta,hoşgörüde,bir birimizi anlama çabasında buluşmalıyız.
Alt 17.03.2008, 17:04   #146
öztürk58
Yeni Yiğido
NO AVATAR

öztürk58 Şuan öztürk58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.03.2009 08:51

Tecrübe Puanı: 0 öztürk58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Atatürkle ilgili çok güzel ilintileşmişsiniz konuyu çok sevdiğiniz belli,
Atatürk'ü saygıyla ve Rahmetle anıyorum. Yalnız Atam bir on yıl daha yaşasaydı biz bu günki konumdan bir yüz yıl daha ileride olacaktık.
öztürk58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 17.03.2008, 17:10   #147
abircan
Usta Yiğido

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ASİTANE3458 ve MEDYABİRajans Arkadaşlar,bu benim şahsi görüşüm,ya yazıyı detaylıca okumuyorsunuz yada birkaç kelime okudukdan sonra hemen yorum yapıyorsunuz,yapdığınız yorumda ise detay var nede kendi şahsi görüşünüz.İkili laf atışması yapmayacağım sadece bizedemi vatan haini demiş arkadaş,yazımı iyice okusaydı her vatan haini dediğim liderin çıkışında öyle bir niyeti olmadığı saf duygular ile hizmet etmek isterken bir süre bu sermaye guruplarının elinde kaldığını anladıktan sonra ''U'' dönüşü yapdığını belirtmiştim.
Neyse arkadaşlar,kusura bakmayın,herşey güllük gülüstanlık,memleketimde her isteyen türk vatandaşı petrol arama yetkisine bile sahip,eğitimde zengin-fakir eşitlik ayrımı yok,emekli-dul-yetim ve gazilerimiz için daha müsait hayat şartları hazırlanıyor,gayri safi milli hasıladan eşit dağılım yapılıyor,ülkemde çiftcilik ve hayvancılıkta uluslararası standartlarda üretim yapılmakta ve köylü halkımız mahsül ve ürünün karşılığını alıyor,uzun vadede reel değerler üzerinden milli varlıklarımız olarak son beş yılda öz varlıklarımızı 10 katına çıkarttık,içerde ve dışarda tam bağımsız bir ekonomik büyüme gerçekleştiriyoruz,işgaliye vergisinden onlarca yeni vergi kanunu geçmesi,emekli ikramiyelerin,memur kesintilerinin verilmeyecek olması sadece basının şişirtmesi art niyet haberleridir,açlık-yolsuzluk-yoksulluk-işsizlik diye sorunlarımız bulunmamakla beraber,Avrupada insanlarımız eşit imkanlarda muamele görmekle beraber,evlerimizin yakılıp kovmak istemeleri allah kahretsin sadece komunist basının uydurmasıdır.Halkımın her kesiminde refaah ortamı artmışken,vatandaşımın alım gücü çoğalmış,esnafımız-üreticimiz dünya piyasalarına açılmış,yine basının uydurması sonucu dolaşan kopenhang kriterlerine göre ticaretimize kota konulmadığı gibi,anamur muzumuzdan,zeytinimize,azerbay candan diğer türki cumhuriyetlere satış serbestimiz var.K.Irak'a girmekten diğer bütün meselelere hükümet olarak cesur kararlar alarak uygulayabiliyoruz.
Tüm üyelere verdiğim geçici rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.

Yukarıdaki yazım içinde,ömrümüz yeterse beş yıl sonra değerlendirmesini yapalım.Bu bir süreçtir benim şahsi fikrim,kiminiz zırvalıyorsunda diyebilir veya hayal alemindesinde.Nede olsa altında imzan var yazımın arkasındayım,zira bunları temmuz seçimlerinden evvel yazılı olarak yazıp yayınladığımda,istanbul akp il örgütünde avukat konumunda yetkili,üç arkadaşla muhabbetimde,DİE(devlet istatistik ensütüsü) veriler ile MB(Merkez bankası) verileriyle ortaya koyup 50 milyar doların 2006 yılında,devlet tarafından özelleştirilip,yahudilerce alınan bankalara peşkeş çekildiğini ispatladığımda, aldığım cevap maalesef şu olmuştu:''Lütfen,bizleri bunları ve bunlardan on kat fazlasınıda biliyoruz,ancak şunları seçimlerden sonra yaz bari'' oldu.( cevap verenlerden bir şahsın ismini paylaşabilirim,R.T.ERDOĞAN'ın basın danışmanı erol olçak'ın avukatı ve örgütte görevli diger meslek arkadaşlarıdır.)
Kusura bakmayın lütfen kendim hakkında bir takım olgularıda paylaşarak sizler karşısında samimiyetimi anlatmak isterim.Ukalalık olarak algılamayın lütfen.İstanbulda ikamet ediyor ve kendime ait bir şirketim bulunmakla beraber aylık net 3 bin ytl gelirim var,şuan ve bundan sonraki siyasi süreçte şahsım adına hiçbir beklentim olmadığı gibi siyasi olarak hiçbir oluşuma bağlı değil,ticari olarak var olan bugün yaşadığımız süreç devamında ise daha fazla gelir imkanına sahibim zira,iki aylık kurgu kaos ortamında dolar 1.600 de sabitlenecek,ham madde başta olmak üzere bir çok sanayii mamulü ortalama %15 zam görecek.Hal böyle olduğunda eski mantık stokculukla,anayasa fırlatmadaki gibi dolar bazında dövize yatırımla milyon dolar para kazanma imkanım varken,hiçbir tşebbüsüm yok,üstüne üstlük bunun AKP nin kpatılma davası ilede alakası olmamakla beraber,olacakların kamuflesi uyduruk bir dava sürecidir.Sadece uyanık olunmasını tembihliyor ve hergeçen açlık sınırına yaklaşan halkımın allah yardımcısı olmasını temenni ediyorum.kalın sağlıcakla.

bir batılı için sevr hala geçerlidir , çünkü türkiye cumhuriyeti o anlaşmayı tek taraflı olarak tanımadı, ama diğer ülkelerin imzası hala altında ve onlar için geçerli bir hukuki belge, şimdi gelelim vatan hainliğinin belgelerine

akp nin yeni çıkardığı petrol yasası
akp nin yeni çıkardığı maden yasası
akp nin yeni çıkardığı yeraltı suları vb kaynakların kullanımı imtiyaz hakkı vs yasası

akp nin yeni çıkardığı azınlık vakıfları yasası

akp nin yeni çıkardığı yerel yönetimler yasası taslağı

yabancı şirketlere verilen gayrimenkul alım hakkı

bunların herbiri sadece vatan hainliği için yeterlidir
aymazlara ve yandaşlarına duyurulur bunları gözardı etmeden konuşalım düşünelim lütfen
Alt 17.03.2008, 17:14   #148
abircan
Usta Yiğido

Alıntı:
Dağcı Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
“Laik kesim sandıkta yenemediği Erdoğan'ı mahkeme kararıyla devirmeye çalışıyor. Çünkü Türk yargısı şu anda laiklerin devlet içinde kontrol edebildiği tek kurum…”

New York Times
sizin için ayrı bir yargı teşkilatımı vardı, aynı yargı değilmi hepimizin yargısı

ooo doğruya sizin takiyyeci olduğunuzu nasıl anlayacaktık, demokrasi tramvayının durağını siz belirleyip sizin ineceğiniz yere kadardı öyleya
Alt 17.03.2008, 17:18   #149
abircan
Usta Yiğido

Alıntı:
Artık hakimiyetini kaybetmiş Eski Statüko'nun yargı içinde yer tutmuş kimi etkin parçalarının “Ankara'nın Washington'dan Bağımsız Yeni Gidişatı”nın tekerine çomak sokmak için son bir gayretle laiklik adı altında yaptığı ümitsiz bir siyasi operasyondur bu.

Türkiye'nin istikrarına zarar vermeyi hedefleyen bu laikçi yargı atraksiyonu'nun akıbeti de aynen 367 ve 27 Nisan operasyonlarının malum sonuna benzeyecek.

Hep birlikte göreceğiz.
zaten alıntılar hep amerikadan ne tesadüf giitiği heryere demokrasi götüren ülkeden özellliklede müslüman gariban ülkelere içerden destekçilerle demokrasi götürmeyi seven ülkenin gazetelerinden alıntıların çok anlamlı dağcı
bir düşün derim dikkatlice, türksün, müslümansın hemde akıllı bir yiğidosun
batının bu yaygarası neyi ifade ediyor
ırakada demokrasiyle girdiler, şimdi hangi ıraklıya sorsa aman saddam yaşasaydı dahi iyiydi diyorlar
istersen bakış açını pencereni bir daha gözden geçir derim
hiç amerikalı bir müslüman devletin iyiliğini istermi ????
Alt 17.03.2008, 17:19   #150
abircan
Usta Yiğido

Alıntı:
Üstad Necip Fazıl ne güzel söylemiş;

Surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes,
Ey kahpe rüzgar artık ne yandan esersen es...
cumhuriyetin savcıları yargıçlarımı kastedilen kahbeler, anlamadım da
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil