|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1591 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslisandy-58 Şuan
Son Aktivite: 11.04.2011 22:11
Tecrübe Puanı: 1484
![]() |
hayatta
EN ACI SEY:YALNIZLIK EN HÜRMETE LAYIK ANNE EN ÜZÜNTÜLÜ SEY:BABA EN GÜZEL SEY:SEVILMEK EN ZALIM SEY:INTIKAM EN SICAK SEY:SEVGILI EN ACI SEY:ÖLÜM EN SOGUK SEY:HAYIR EN ZOR SEY:BEKLEMEK
|
|
|
#1592 |
|
Usta Yiğido
TURNAM Şuan
Son Aktivite: 28.04.2010 12:10
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
guleysa58 sirrin harika olmus kutluyorum
|
|
|
|
|
|
#1593 |
|
Yasaklı
doğan bulut Şuan
Son Aktivite: 03.05.2010 04:13
![]() |
--------------------------------------------------------------------------------
Nasılsa ayrılık bu aşkın sonu Sen de eller gibi adımı unut Kader ikimize çizmiş bu yolu Sen de eller gibi adımı unut Seninle bu aşkı yaşamadık say Birlikte gülüp te ağlamadık say Böylesi unutmak dahada kolay Sen de eller gibi adımı unut İstemem söyleme bir tek kelime Sen de eller gibi adımı unut Değmesin artık hiç elin elime Sar yeni aşkını benim yerime Sen de eller gibi adımı unut |
|
|
|
|
|
#1594 |
|
Yasaklı
doğan bulut Şuan
![]() |
Ayrılık çanları çalsa ansızın
Elveda sevgilim diyecek misin? Önünde diz çöksem, gitme kal desem Bakmadan ardına gidecek misin? Ayrı yönde akan ırmaklar gibi Dalından uçuşan yapraklar gibi Ümitsiz, çaresiz aşıklar gibi Kalbinden aşkımı silecek misin? Son ümidi yere serecek misin? Kendini boş yere teselli edip Sevdadır nasılsa geçici deyip Yaşlı gözlerini gizlice silip Bakıp da yüzüme gülecek misin? |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı doğan bulut'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#1595 |
|
Yasaklı
doğan bulut Şuan
![]() |
Nasılsa ayrılık bu aşkın sonu
Sen de eller gibi adımı unut Kader ikimize çizmiş bu yolu Sen de eller gibi adımı unut Seninle bu aşkı yaşamadık say Birlikte gülüp te ağlamadık say Böylesi unutmak dahada kolay Sen de eller gibi adımı unut İstemem söyleme bir tek kelime Sen de eller gibi adımı unut Değmesin artık hiç elin elime Sar yeni aşkını benim yerime Sen de eller gibi adımı unut... |
|
|
|
|
|
#1596 |
|
Yasaklı
doğan bulut Şuan
![]() |
AYRILACAĞIM
Gezdiğim her yerde hatıran dolu Bilmem ki ben nasıl unutacağım Ne yazık bu aşkın yok başka yolu Yarın bu şehirden ayrılacağım O mahzun yüzüne son defa bakıp Bütün anıları sana bırakıp Bu dertli, bu garip başımı alıp Yarın bu şehirden ayrılacağım Aldırma görürsen yaşlar gözümde Şarkımız olacak yine dilimde Mektubun cebimde, resmin elimde Yarın bu şehirden ayrılacağım Bir kilit vurarak aşka, sevgiye Bir çizgi çekerek senli maziye Dönmemek üzere artık geriye Yarın bu şehirden ayrılacağım AHMET SELÇUK İLKAN |
|
|
|
|
|
#1597 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
Son Aktivite: 09.10.2015 16:30
Tecrübe Puanı: 1076
![]() |
Düşersin Ölüm
Gençliğe bakmadan yaşı sormadan İnceden yüreğe düşersin ölüm Şu yalan dünyanın tadın almadan İnceden bedene düşersin ölüm *** Sabahın akşamın belli değildir gelipte gidişin bilmem nicedir Ömür dediğimiz bir bilmecedir İnceden ömürde düşersin ölüm *** İyiye kötüye yoktur baktığın Alıp götürürsün gözün taktığın Nice ocakları yakıp yıktığın İnceden bir tende düşerin ölüm *** Kimi ecel demiş senin adına Kimi vade demiş kendi canına Kimi de yaklaşmaz korkar yanına İnceden sözünde düşersin ölüm *** Ruhinin kapısı sana açıktır Umudu tükenmez yolu taşlıktır Her nerede olsan canı canlıktır İnceden sinede düşersin ölüm.
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#1598 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#1599 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
Son Aktivite: 09.10.2015 16:30
Tecrübe Puanı: 1076
![]() |
Adım Sonbahar
nasıl iş bu her yanına çiçek yağmış erik ağacının ışık içinde yüzüyor neresinden baksan gözlerin kamaşır oysa ben akşam olmuşum yapraklarım dökülüyor usul usul adım sonbahar
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#1600 |
|
Yasaklı
doğan bulut Şuan
![]() |
Her gün yeni bir yangında hayatım
Acılardan acılara sürgünüm Sende başlar sende biter isyanım Yalnızlıktan yalnızlığa sürgünüm Ateş olsan duman olsan kar etmez Giden gider yollar geri getirmez Bu talih de seni bana yar etmez Ayrılıktan ayrılığa sürgünüm Işık seçtim gözlerini gönlüme Yorgan gibi çekip gittim üstüme Kimliğimden adresimden kime ne Sokaklardan sokaklara sürgünüm Yetmiyor ah isyanlarım yetmiyor Dağda sürgün taşta sürgün bitmiyor Hasret bana pusu kurmuş bekliyor Gecelerden gecelere sürgünüm. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|