|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
17.05.2010, 01:22 | #1811 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5466
|
Cevap: Kardelencicegi'nin siir kösesi
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Duyurabildim mi dün gece sana sesimi çok aradım Sesini dün gece çok istedim duymayı. Öyle ihtiyacım vardı ki sana kelimelere sığdıramam. Derin ela gözlerini aradım ışık aradım karanlığın derinliklerinde. Kokun sinmiş uzun saçlarımaaradım seni rakı kokan nefesimde yüreğinin sıcaklığını aradım işte tam.... şuramda.... Sorma... öyle yalnızdım ki; hıçkırıklara boğularak ağladım sessiz gecede. Odamın camları buğulandı göremez oldum ela gözlerinien iyi dost oldular bana sessiz damlalar. Doğan güne birlikte merhaba dedik. Gitti gelmeyecek artık dedim. Onlar ise durmadan aktılar aşağılara yanan yüreğime bir söz demeden. Gitti dediler. Öyle masum akıyorlardı kiyüreğim her damla ile parçalanıyordu. Ben seni çok özledim. Bu gitmeler öncekiler gibi sessiz değil biliyor musun? Zamansız oldu gelmelerin gidişlerin gibi. Sen ! Gelmedin. Ben seni dün gece çok özledim. Hani gün olur yolun düşerse hele bir de gönlün aşk isterse Kalbine bir damla acı düşer de bir tutam teselli istersen!! Omzuna dokunacak bir dost eli istersen O dayanamadığım ela gözlerine büyük aşkla bakacak biri olmazsa ben buralardayım. Hayır demem dost değil miyiz artık seni özlemle beklerim... Sen yeter ki gelmeyi dene ağla dilediğin kadar göğsümde ! İnan ki seni hep dinlerim hiç sesimi çıkarmadan. Ve yüreğimi ellerine verir derdini ben alır çıkıp giderim. Sen üzülme ela gözlüm Ben dün gece ikimiz için de üzüldüm zaten. Baharla geldim ben bu gün her bir yanım yeşile doymuş gibi ama bilemedim yeşilin tüm tonları senin ellerinden.. Anlat bana hadi...Anlat ...yüreğimi alıp giden habersiz sevgili Ah.Keşke başını göğsüme koyabilseydin bir dinleseydin yüreğimin sesini senin için ne çok çarptığınıduyabilseydin. Keşke ben de gitmeden bir kez izleseydim kolunda güneşin batışını [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
17.05.2010, 01:26 | #1812 |
Yasaklı
ömer yalcin Şuan
Son Aktivite: 21.05.2010 18:13
Tecrübe Puanı: 0
|
BAK BİR ERKEK AĞLIYOR
Son mektubun elimde Bana veda etmişsin Ayrılırken herkese Her şey bitti demişsin Duydum da inanmadım Aşka gülüp geçmişsin Benimkisi aşk değil Bir oyundu demişsin Zafer senin zaferin Eser senin eserin Sevin ey zalim sevin Bak bir erkek ağlıyor Geceden ta sabaha Resmine baka baka Hayatında ilk defa Bak bir erkek ağlıyor |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ömer yalcin'e Teşekkür Ediyor... |
17.05.2010, 01:29 | #1813 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Yarından haber yok dün bitti Saatler son günü çalıp gitti Yeminler yaşlandı dudaklarda Düğümlendi derken söz bitti Vagonlar bir dolup bir boşadı Kuruyan gözlerim yine yaşardı Sarardı sırayla fotoğraflar Ne hayatlar içimde kaldı Unutursun içim yana yana Unutursun ölüm sana bana Zaman basıp kanayan yarana Unutursun unutursun Unutursun için yana yana Unutursun ölüm sana bana Zaman basıp kanayan yarana [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
17.05.2010, 01:33 | #1814 |
Yasaklı
ömer yalcin Şuan
|
AŞKIMIZ BİR ROMAN
Kalbimde arama eski yerini Sen gözümden akan sele karıştın İstesem de artık sevemem seni Hasret rüzgarına yele karıştın Seninle aşkımız eski bir roman Yandı sayfaları külüdür kalan Sevgilim herşeyim sendin bir zaman Ne yazık sonunda ele karıştın Kırılan kalbim var dinmez bir kini Ömrümce sürecek aşka yemini Kavuşmak imkansız artık sevgilim Dönüşü olmayan yola karıştın |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ömer yalcin'e Teşekkür Ediyor... |
17.05.2010, 01:35 | #1815 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Ah bu ayrilik.
Özledim seni, düştüm yollara Açtım gönlümü rüzgarına Bir hayaldi sanki, b,r macera Yıkıldım.Kelimeler paramparça Yandım... yandım... Yandım yandım ahhhh ki ne yandım Bana yeniden şarkılar söyleten kadın Baka baka doyamadım, hem kokladım da Sarhoşluğu geçmedi hala İçimde sevdan... Hala hoş bir havan var Ne güzel adın Bir çizik attın gönlüme, kanattın Yandım... yandım... Yandım yandım ahhhh ki ne yandım Bana yeniden şarkılar söyleten kadın Baka baka doyamadım, hem kokladım da Sarhoşluğu geçmedi hala İçimde sevdan... Seni görebildiğim yer rüyalar artık Deli diyorlar bana Ah bu ayrılık... C)Alinti. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
17.05.2010, 14:32 | #1816 |
Yasaklı
ömer yalcin Şuan
|
ARARIM SENİ
Akşam erken çöker yalnızlığıma Sokak sokak gezer ararım seni Hasretin gönlümün yangınlarında Alev alev yanar ararım seni Gözyaşlarım kurur yanaklarımda Hüzünlü bir ıslık dudaklarımda Sigaram sabahlar parmaklarımda Nefes nefes çeker ararım seni Gölgen düşer sanki hep yollarıma Adım adım yürür izlerim seni Bir çılgın özleyiş girer kanıma Yudum yudum içer ararım seni... YA SENİNLE YA SENSİZ Ya hep ya hiç sevgilim Ya seninle ya sensiz Olamaz başka biri Ya seninle ya sensiz! İstersen al at beni İstersen yarat beni Dağ gibi deniz gibi Ya seninle ya sensiz! Olmasa da sevenim Ağlayanım gülenim İlk sözüm son yeminim Ya seninle ya sensiz! İstersen sevme beni İstersen bekle beni Taş gibi toprak gibi Ya seninle ya sensiz! Yalnız bir mevsim değil Yalnız bir bahar değil Her zaman her yerde bil Ya seninle ya sensiz! İstersen öldür beni İstersen güldür beni Gün gibi güneş gibi Ya seninle ya sensiz Konu ömer yalcin tarafından (17.05.2010 Saat 14:32 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ömer yalcin'e Teşekkür Ediyor... |
17.05.2010, 16:18 | #1817 |
Moderator
Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
Az Kalır Ne Söylesem Ne Yaşasam Kalır Az Gönlümde bir ferahlık sabah uyandığımda Ahrette el uzatan olacak yandığımda Dünya nimeti beni kurtarır sandığımda Bir tokat gibi ruhu kaldır yerinden namaz Tarifi yok gönülde, dil ile anlatılmaz Ne söylesem boşadır ne yaşasam kalır az Yaşarken hissettiğim tarifi imkânsız haz Durduğum seccadeden çek içine ey namaz Abdestim serinletir öğle güneş yakarken Dilimde Fatihalar zikir ile akarken Karanlık pencereme nurun ile bakarken Çıkar karanlıklardan aydınlat beni namaz Dönük kıbleye yüzüm damlıyor günahlarım Teheccüd’ü geçirdim gamlıdır sabahlarım Seccadeyi öperken dilimde eyvahlarım Hûşûmu kaybetmişim tut ellerimi namaz Kasveti ikindinin sarmalarken ruhumu Duyduğum ezan ile bulsam bende şuhumu Kaçtığım insanlardan senin ile sulhumu Yakalayıp dost olsam ömrüm boyunca namaz Girmediğin mabette nurdan bir damla kalmaz Girdiğin yüreklerde nefis asla barınmaz Kaderime adını bin bir dua ile yaz Yapayalnız kalmışken sar dünyamı ey namaz Akşam erken inerken doğunun ak yüzüne Çocukların elleri uzanır nur gözüne Peygamber müjdesiyle her rekâtta sözüne Sudan daha muhtacım koynunda uyut namaz Bir boşluktur yaşanan zaman sensiz geçerken Yudum yudum doyduğum suda seni içerken Nefis şeytanla olup yoluna dost seçerken Düştüğüm bataklıktan al kurtar beni namaz Gece uyku basarken meleklerle bir çeyiz Uğurlayıp Allaha hep çok sevineceğiz Sanki kıyamet günü Arasat demindeyiz Bir nehir ol içimde serinlet beni namaz Dünyaya yenik düşüp şeytana dost durursam Senden bir an ayrılıp başka bir yar bulursam Gaflete gelip nurdan günahla eş olursam Silkele benliğimi canıma can ol namaz Bütün dünya bir yana sen başımdaki tacım Yarama merhem olan hayat veren ilacım Her şey bir yana dursun ben hep sana muhtacım Bırakma bir an bile kucakla beni namaz
17.05.2010, 16:55 | #1818 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Ardından bakakaldın giderken dur, gitme demedin suskun yüreğim gün gelip pişman olursan eğer yalnızlık cezandır, baştan kabulün Sevda tahtına çıkınca biri unutmalı içindeki öfke, kibiri engel olmaz da büyüklük taslarsan giden gider artık dönmez ki geri... ÇOK YAŞADIM ÜSTÜ KALSIN BU DÜNYADA C)Aıntı [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
17.05.2010, 18:26 | #1819 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Cevap: BiR DeMeT SiiR
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ne zaman aynaya baksam gözbebeklerimde seni görürürüm ne zaman gülsem nefesin düşer kahkalarıma ne zaman yağmur yağsa ıslak saçlarının kokusu gelir burnuma Ne zaman bir dost sohbetinde sana ait bir cümle geçse gözlerim buğulanır sesin yankılanır kulaklarımda Ne zaman üşüsem üşüdüğünü düşünürüm o anda o kadar benlesin ki o kadar bensin ki özlemek anlamını yitirdi ben beni özleyemem ki... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
17.05.2010, 18:31 | #1820 |
Yasaklı
ömer yalcin Şuan
|
Cevap: BiR DeMeT SiiR
Adı Gül'dü
Gülleri severdi en çok Güldü mü güller açardı gül yüzünde Güllerle bölüşürdü yalnızlığını Hep gül beklerdi sevdiğinden Bir de 'gül mevsimini' takvimlerden Bir gül kokusuna Bir de 'gül reçeline' dayanamazdı Hep güller kurutmuştu Hayatının en hazin sayfalarında Hep gülerek büyütmüştü sevdasını Ve her sabah Bir gül gibi bırakırdı tebessümünü sofraya Tıpkı sımsıcak bir ekmek gibi Ahşap bir evin avlusunda Mis kokulu gülleri derlerdi Ve bütün sırlarını sadece güllere söylerdi Ne zaman bir haksızlık görse Kanayan bir gül gibi Ahh bu dünyada Gülü gülle tartsalar derdi Ne okur ne yazardı Ağlasa gülleri sular Gülse gülleri okşardı Ama ne zaman içli bir şarkı duysa Güllere bakar uzun uzun dalardı İşte öyle bir çiçekti Şiirimin ucunda gülden bir kalemdi İşte o kadın Benim annemdi. Bir bilseniz Ne güller yeşertti hayatın dikenlerinden Dökerek gözyaşını Ve şimdi O güller süslüyor onun mezar taşını... |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı ömer yalcin'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|