|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
17.05.2010, 21:38 | #1831 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5466
|
Cevap: Kardelencicegi'nin siir kösesi
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Ne kaşlarının karasına aşığım Nede geceye düşmüş yıldız gibi parlayan gözlerine Boynunda sefa süren bene bin şiir yazmaya hevesim var Gönül gözümü açan can sus hiç konuşma Bilirim seninde kalem sızın var Yaz bana…. Hiç yazılmamış aşkları yaz Hiç söylenmemiş türküleri mırıldan Dolgun dudaklarının arasından çıkan her söze Aşığım ey …yar…. Sessizliğine bile bin çığlık değerinde Fırtınalar koparken bedenlerimizde Dindir bu sancılı geçen sensizliği Madem ki buldun beni eyy.. aşk Sol yanıma yaslan. “Bilirim seninde kalem sızın var…..” C)Alinti. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
17.05.2010, 23:00 | #1832 |
Usta Yiğido
tulina Şuan
Son Aktivite: 27.03.2011 20:17
Tecrübe Puanı: 971
|
ASIL GERCEK
ASIL GERCEK İnsanoğlu anlamaz Topraktan geldiğini İnan yalan dünyada Unutur misafirliğini. Bu dünyaya biz kullar Geliriz sıra, sıra Para pul cazip gelir Biz insancıklara. Bir gün gelir gideriz Rüyadan uyanırda, Tertemiz ulaşırız İnşallah yaradana. İnsan hayvan demeden Hoş tut, sen hoş dostum Senin yerin o zaman Köşktür köşk ey dostum. Kârın budur dünyadan Bizi bağışlar Yaradan Kötülükler yapmadan Varabilirsek yanına Sakın kıyma canlara Onlar bizim aşkımız. Hanına hamamına Hiç güvenme sen dostum. Küserler sonra canlar Ayrılırlar cananlar Bu dünyada insanlar Sev! Ne çıkar be dostum. Çok kibirli insansan Melekler senden soğur Bu kibir�in sorusu Hesap günü sorulur.
esaret baglarında gül olmaktansa özgürlük dağlarında diken olurum.. Konu tulina tarafından (17.05.2010 Saat 23:00 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı tulina'e Teşekkür Ediyor... |
18.05.2010, 00:59 | #1833 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
İstanbul’dun… İsten bulmuştum seni kirli kentte… İstemeden dulu kaldım yokluğunun… Yok oldum… Gözümü ağladım güzümün önünden gitmedi gidişin, Gök gözlü gözlerinin götürdükleri ve yalnızlığa örttükleri özünden başkası değildi… Gözümün cenini, Seni gözümde büyütemedim ki, Kalmadın ki sen, Olmadın ki gözümün bebeği… Alfabetik sıralamalarla sürüldüm sürgünlere… Önce Aşk’tan ayrılığa… Sonra Bahar’dan solgunluğa… Şimdiyse Canım’dan mezralaşmış mezarlığa… Vazgeçişlerdeki kendime az göçüşlerde, Ben senden men, Sen bensizliğe mensup, Aşk bizi har vurup darmadağın bırakırken, Harman savrulmalarında bir ben kaldım, Katledilerek, Katli zecri bilinerek, Kat kat üstüme sensizlikler giyinerek, Yokluğundan az önce oda da unuttuğun tokalarından tokatlar yiyerek ve katlanarak her parçamın üzerine çok kere, Anlamadın mı yazık kaldık gittiğinde biz boş yere Bizi ikiye bölendin, Bizi ikide bir öldürendin, Bizi ikindi vakti etmiş bir öğlendin, Geç şimdi, Geç öğrendin… C)Alinti. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Songül´üm Prensesim. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kardeslerin incisisin evimizin prensesisin Yetimlerin sonuncususun Mutluluklar diliyorum prensesim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yuvadan ucmani sabirla bekledik Rabbimden hep hayirlisini diledik Sen bizim vazgecilimezimizsin Elimizde kalan son gülümüzsün [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ah kücügüm Biraz uzaga cirpacaksin kanat Nerede olursan ol yeterki bulasin saadet Seni mutlu gördükce hepimiz edecegiz rahat Mutluluklar sana canim Songül´üm. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yüregim sana ictenlikle, derinden duaci Yakinimda olsanda özlerim seni can baci Ceylan gözlüm ayriligin simdiden icimde sizi senin mutlu olman inan sevindirir bizi [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gözlerime bakma onlar sevinc gözyasi Mutluluk senin hakkin güller prensesi Canimsin bacilarin, güllerin incisi Bundan sonra kendi yuvasinin bekcisi [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Songül´ üm sana hakkiyla yapsam da herseyi Yinede az gelir gülüm, kücügüm bacilarin incitanesi Senin Sevgin inan bana sevgilerin en yücesi Songül`üm INSAALLAH Seninledir asklarin Sonsuzu [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Seni seviyorum bacilarin prensesi Seni seviyorum Bacilarin melegi Seni seviyorum bacilarin Perisi Seni Cok ama cok seviyorum Songül´üm sana daima sonsuz mutluluklar diliyorum. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] YAZAN KARDELENCICEGI. 07.02.2010. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Konu Kardelencicegi tarafından (18.05.2010 Saat 00:59 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
19.05.2010, 01:12 | #1834 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
19.05.2010, 01:26 | #1835 |
Usta Yiğido
rüzgar79 Şuan
Son Aktivite: 10.09.2010 22:19
Tecrübe Puanı: 1736
|
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı rüzgar79'e Teşekkür Ediyor... |
19.05.2010, 01:29 | #1836 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
ÇÖL DAHA İYİ
Çöle kıyısı olan kentlerin limanları sıkıcı olur kuş uçar gemi geçmez, kervan zaman içinde. böyle kentlerde insan fırtına gibi sever, sevdiği için ağlamayı. hangi türküde sevmekten bahsedilse ben hicaz olurum elimi ıslatır elinin teri ziyan olurum seni sevmekle ıslanır akşam sefalarım hangi türküde sevmekten bahsedilse bu çölde ben 'şair burada yaşadığı kenti çöle benzetiyor'da bahsedilen şair olurum YILMAZ ERDOĞAN [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
19.05.2010, 02:41 | #1837 |
Yasaklı
ömer yalcin Şuan
Son Aktivite: 21.05.2010 18:13
Tecrübe Puanı: 0
|
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı ömer yalcin'e Teşekkür Ediyor... |
19.05.2010, 10:12 | #1838 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
20.05.2010, 03:11 | #1839 |
Yasaklı
ömer yalcin Şuan
Son Aktivite: 21.05.2010 18:13
Tecrübe Puanı: 0
|
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı ömer yalcin'e Teşekkür Ediyor... |
20.05.2010, 03:31 | #1840 |
Usta Yiğido
tulina Şuan
Son Aktivite: 27.03.2011 20:17
Tecrübe Puanı: 971
|
Acılar vardır, bir de çaresizlikler
Ne zaman başladıysa benim öyküm Yürüdük, kim bilir kaç yıl beraber Bir yanımda aşk, bir yanımda ölüm Durup kirlendim yaşadıkça Aşktı beni yıkayan, Arıtan su Dünyamı saran bir uçtan bir uca Hep o bir gün sevememek korkusu Ben kalbimi o taşlarda biledim Bütün pisliklerini yeryüzünun Kazıdım hançerimle yeniledim Son dakikasında bile ömrümün Ben Tanrıdan başka bir şey istemem Her sevgiye açık olsun pencerem
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|