|
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() gul-i_ahmer Şuan
![]() Son Aktivite: 27.08.2010 15:43
Tecrübe Puanı: 688
![]() ![]() ![]() |
![]() dün akşamdan beri tefriciye okuyorum 4444 adet olması gerekiyo ben 720 tane okudum lütfen bana yardım edin bitiremeyeceğim galiba muhsin başkanımızın sağ salım kurtulması için hep beraber tefriciye okuyalım
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() gul-i_ahmer Şuan
![]() Son Aktivite: 27.08.2010 15:43
Tecrübe Puanı: 688
![]() ![]() ![]() |
![]() .............................. .............................. .............................. .
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.08.2013 10:28
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 1038
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() "Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek." + 50
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() doganay Şuan
![]() Son Aktivite: 04.04.2015 00:52
Tecrübe Puanı: 657
![]() |
![]() Arkadaşlar,
Sayın Muhin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının elim kazasını öğrendim. Allah acil şifalar versin. Allah yardımcıları olsun. Dua ediyorum. Allahım bizi kötü haberlerden koru. Bütün Sivaslı dostlarıma geçmiş olsn diyorum.
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ErdalGüler Şuan
![]() Son Aktivite: 28.01.2010 16:37
Tournaments Won: 5 Üyelik Tarihi: 27.08.2005
Tecrübe Puanı: 822
![]() |
![]() Sayn başkanımızın en kısa sürede sağ olarak bulunması ümidiyle bekliyoruz. Ancak bu belirsizlik ve bilinmezlik gerçekten çok düşündürücü, sanki bazı şeyler planlanmış ve başkanımız suikaste uğramış gibi bir izlenim ortaya çıkıyor. İnşallah sağ olarak kurtulur tek temennimiz bu...
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5485
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Göksun ellerinden bir haber geldi// Bir acı haberdi bağrımı deldi//
Yaralı bir bozkurt dağlarda kaldı// Ciğerlerim küle döndü bu gece. Sahra çölü oldu sanki bu Göksun, Gayrı geçmiş ola,iç bir su Göksun. Bu ayıbı gel sen yıka yu Göksun. Gözyaşlarım sele döndü bu gece. Alinti:( |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2222
![]() |
![]() 20 saat oldu yaw 20 saat!insan kazada ölmesede soguktan ölecek....bu ne ihmal bu ne vurduöduymazlık hala yaklaştık az kaldı diye geciştiriyorlar bu nasıl iş yhaaaaaa
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2310
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ALLAH'ım geçinden versin dilimde varmıyor söylemeye ama sağ kalmışlarmıdır kanrdeşim, ilk defa böyle bir kazaya ulaşılmamasına şok oldum kanım dondu artık ne diyeyim Rabbim ailesine büyük sabırlar versin ::(((
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() SONMEZ Şuan
![]() Son Aktivite: 26.05.2013 12:50
Tecrübe Puanı: 767
![]() ![]() |
![]() Akşamdan beri, yaşananlar karşısında şiddetli bir şok yaşamaktayım.
Bir laf edesim geliyor, dilim dolanıyor. Bir lokma yiyeyim diyorum boğazımda düğümleniyor, bir su içeyim diyorum, gırtlağımda takılıyor. bir şeyler yazayım diyorum elim titriyor, nutkum tutuluyor. Ne diyeyim ne yazayım. Allahım aklımı koru yarabbiii....! Allahım çaresizlik ne acı...! Allahım yaşananlar ne acı...! Allahım duyduklarımız ne acı...! Allahım duymadıklarımız ne acı...! Allahım gördüklerimiz ne acı...! Allahım göremediklerimiz ne acı...! Üniversitede öğrenciyken davet ettiğimiz bir iftar yemeğinde, Koca Mustafa Paşa Sümbül Efendi Camii Avlusunda beraber olduğumuz ve tanışıp sohbet etme imkanı bulduğum "Çilekeş Hemşehrimizin" çile dolu, işkence dolu yaşantısından kesitler aktarırken gözyaşları içerisinde dinlemiştim. Beyfendi kişiliği, nezaket ve asalet dolu "Anadolu yiğidi" bende derin izler bırakmıştı. İnanıyorum ki, mütevazi kişiliğiyle ve memleket için verdiği mücadele örneğiyle milletimizde de kalıcı izler bırakmıştır. Şimdi ise bir muamma, bir keşmekeş, bir enformasyon kirliliği içerisinde, karmaşık duygular içerisinde, bizleri öfke-sabır, metanet-yıkılma, isyan-dua...vs ikilemleri içerisinde bıran ucube-i garaib gelişmeler....! Bulunduysa neden açıklanmıyor...????????????? bulunmadıysa neden bulunamıyor...????????????? Uzaydan karıncanın ayak izleri izlenen bir teknoloji çağında Nedeeeeeennnnnnnnn...????????? ???????? Daha da yazamayacağım, çünkü elim dolanıyor, dilim bulanıyor, beynim sulanıyor... Allahım Hemşehrimizi Hemşehrilerimize ve Milletimize bağışla Ya Rabbim. Amin...
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2222
![]() |
![]() telefon kapalıyken bile sinyal alınıyormuş.öyle cihazlar varmış hani nerde nerde?son habere göre 400 metre kalmış ulaşmalarına
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Alemin nuru Muhammed | ...Kangallı... | Dini şiirler | 7 | 20.02.2009 10:30 |
Sivas'ın Nüfusu Yine Düştü | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 24 | 29.01.2009 22:35 |
Kızılırmak'ın Debisi Düştü | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 3 | 09.09.2008 17:40 |
Kassam Komutanı Şehid Düştü...Kassam'dan İntikam Yemini | eyupk | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 0 | 27.07.2008 11:39 |
Sivas'ta eve çığ düştü | arikarinkuchi | Anasayfa Haberler | 5 | 31.01.2008 00:02 |