|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir? | |||
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. | 372 | 34,77% | |
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. | 683 | 63,83% | |
Konu hakkında hiç bir fikrim yok | 15 | 1,40% | |
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
26.08.2009, 02:58 | #181 |
Usta Yiğido
qio Şuan
Son Aktivite: 02.04.2012 23:41
Tecrübe Puanı: 971
|
Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?
Buna ilaveten emperyalizm uşaklığıdır. Emperyalizm Yurt'tan defol !
26.08.2009, 05:23 | #182 |
Yiğido
Eagle-58 Şuan
Son Aktivite: 19.07.2011 22:51
Tecrübe Puanı: 563
|
Bu millet, Apo'nun idamını kaldıran karanamenin altın da imzası bulunanların Erzurum'da miting meydanlarına ip attığını da biliyor
Apo'nun bırakıldığı falan yok ve o vatan haini ilan ettiğiniz insan inanın sizden daha milliyetçidir hem de sözde değil özde milliyetçidir. Ne zaman tam herşey yoluna girecekken "vatan millet Sakarya" demekten vazgececek bu millet. Konu Eagle-58 tarafından (26.08.2009 Saat 05:26 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
26.08.2009, 06:15 | #183 |
Tecrübeli Yiğido
nas_sina Şuan
Son Aktivite: 18.03.2010 18:46
Tecrübe Puanı: 587
|
kürt açılımı bölünmemizin başlaması ilan edilmesidir açın açabildiğiniz kadar daha neler görücez..
|
26.08.2009, 08:48 | #184 | |
Usta Yiğido
ÖnceVatan_58 Şuan
Son Aktivite: 15.07.2012 09:54
Tecrübe Puanı: 968
|
Alıntı:
Apo ABD tarafından paket servisi yapıldığında üçlü koalisyon hükümeti vardı ve AB birliğine girme adına idam kaldırılmıştı. Bunlar ise tek başına hükümet isteseler idamı geri getirebilirlerdi, dini duyguları istismar ederek türban bahanesiyle anayasanın dokunulmaz kanunlarını değiştirmeye kalkanlar, neden bebek katili bir kişinin idamını geri getirme çabası göstermediler? Bırakın şimdi burada şu parti bu parti tartışmasını, bu ülke bütündür ve ergeç Türk Ulusu bu oyuna gelmeyecektir, doğruları ergeç anlayacaktır. Vatanda bu millet Sakarya'da bu millet, yeri geldiğinde kanınıda canınıda verir bu millet. Büyük ozan Mahsuni Şerif'in dediği gibi: " Edirne'den Kars'a kadar efendim Bu memleket adım adım bizim beeeee... Bizi bölemezsin behey serseriii Bu memleket adım adım bizim beeeeee..." |
|
26.08.2009, 08:59 | #185 |
Usta Yiğido
Klimasuyu Şuan
Tecrübe Puanı: 1429
|
Önce Vatan'ın söylediklerine kelimesinden noktasını kadar katılıyorum
Ak Parti yapsın da ne yaparsa yapsın doğrudur bu adamlar için ... |
26.08.2009, 11:45 | #186 | |
Usta Yiğido
Nikbin Şuan
Son Aktivite: 10.04.2012 18:55
Tecrübe Puanı: 647
|
Alıntı:
Milliyetçiliği karıştırmayın. O Türk değil ki Ne mutlu Türk'üm desin (?) O bir kürt. Ülke bölünmüyor aksine birleştirilmeye çalışılıyor.Farkında değil misiniz? Şu Pkk illeti ortadan kalksa,silahlanma kalksa,askerlerimiz ölmese, biz de rahat bi nefes alsak artık... Ayrıca eleştirilecek,kınanacak birileri varsa o da Bahçeli vs.dir.Apo'nun idamına engel olan o ve onlar çünkü... Şimdiki kürt açılımı sadece barış amaçlı. Kaba kuvvetle bir yere varılamayacağını hepimizin anlamış olması lazım bu zamana kadar. Bu soruna dur denilmeli artık öyle ya da böyle...
26.08.2009, 15:07 | #187 |
Moderator
Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
|
Öncelikle açtığım konuya zahmet edip yorum yazan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepsini olmasada yazılan yorumlara göz attım.
Bazı arkadaşlarımız "devlet kürtlere ne verdiki karşılığında ne bekliyor" gibi bir ifade okudum. Şahsım adına bu ifadeyi doğru bulmadığımı belirtmek isterim. O halde bende diyorum ki " Bende türküm devlet bana ne verdi" de, onları bundan mahrum bıraktı? Benim konuyu açmamdaki gaye, "Kürt Açılımı" ne ifade ediyor? Ne açılacak, açılacak maddeler hakkında bir bilgisi olan varmı? Malesefki hiç kimse bu konu hakkında benim gibi bir bilgiye sahip değilmiş. Ve malesef bilmiyoruzda açılacak pohçadan ne çıkacak? İşte Türk halkı kamoyu bunu merak ediyor? Eğer bu açıklanmazsa, hani bir söz vardı "Civciv çıkacak kuş çıkacak" şarkısı gibi dillerde söylenir durur. Anlayamadığım şey yapılacak "Açılım" eğer her ne ise açıklanır yapmak istediğimiz şu şu maddeler denir ve kamoyundan destek beklenir. Bunlar tam bir muamma içinde biz yapıyorsak doğrudur herkeste desteklenmeli mantığıyla haraket ederek destek bekliyorlar. Kim içinde ne olduğu belli olmayan birşey için destek veriyorum der? Yineliyorum bu ülkede ne bir kürt sorunu vardır, nede bir açılıma ihtiyacı vardır. Bu sadece oyun içinde bir oyundur, kürt kesimin yüzde birini bile oluşrurmayan bir pkk vardır. Bunuda tavizler vererelk yok edeceğine inanıyorlarsa büyük bir yanılgı içinde olduklarını unutmasınlar.. Teröristle pazarlık olmaz, istekleri bitmez taviz üstüne taviz isterler. Ulusal bütünlüğümüze zarar vermeden ve ne yapılmak isteniyor onu öğrenmek istiyoruz. Buda her vatandaşın hakkı diye düşünüyorum.
26.08.2009, 15:15 | #188 |
Moderator
Cley Şuan
|
Arif abi açılım hakkında kimse net bilgiye sahip değil. medya ne söylerse bildiğimiz o kadar. Ben Bekir Bozdağa inarırım bir başkası Oktay Vurala diğeri Deniz Baykala. Ama konunun bu kadar karışmasının nedeni Kimisi vatanı böldürüyor kimisi apo yu affettirip başbakan yapıyor. Bunlar bu kadar kolay mı. Ortada bir açılım var ve görüşmeler devam ediyor. Şapkadan ne çıkacak belli değil. PKK nın meclisteki sözcüsü DTP ile görüşmeden de istediğin kadar açıl bir işe yaramaz.
ayrıca devlet kürtlere ne verdi ne istiyoru ben yazdım. Devlet hastane mi açtı oraya? üniversite mi kurdu? okullarda sınıflar 20 şer kişilik mi oldu? Duble yollar mı yaptı ? Fabrikalar mı açtı? Herkes öğrenmiş kürtler de memur olabiliyor ben de olabiliyorsam eşit şartlarda yaşıyoruz. Hangimiz görevli gideriz oralara mecbur kalmayınca. Eşitlikten bahseden arkadaşlar gidermi Şırnağa Hakkariye Diyarbakıra memur olarak. Yoksa o zaman vatan sevgisini bir kenara bırakıp nasıl olur da tayinimi başka yere aldırırım diye mi düşünür ?
26.08.2009, 15:51 | #189 |
Yiğido
58 memo Şuan
Son Aktivite: 07.03.2014 21:59
Tecrübe Puanı: 708
|
İdamın kaldırılması için "kabul" oyu kullanan AKP milletvekilleri
Dengir Mir Fırat Sait Açba Mahmut Göksu Mehmet Özyol Akif Gülle Ismail Özgün Mahfuz Güler Zeki Ergezen Ismail Alptekin Faruk Çelik Mehmet Altan Ertuğrul Yalçınbayır Osman Aslan Nurettin Aktaş Tevhit Karakaya Ali Er Abdülkadir Aksu Mustafa Baş Ali Coşkun Hüseyin Kansu Mehmet Ali Şahin Nevzat Yalçıntaş Abdullah Gül-(Bir zamanların geçici Başbakanı idi), Salih Kapusuz Mehmet Vecdi Gönül Osman Pepe Remzi Çetin Özkan Öksüz Avni Doğan Ali Sezal Sabahattin Yıldız Eyüp Fatsa Musa Uzunkaya Ahmet Nurettin Aydın Abdüllatif Şener M.Ergün Dağcıoğlu Yahya Akman Zülfikar Izol Maliki Ejder Arvas Hüseyin Çelik Ilyas Arslan Mehmet Çiçek Ramazan Toprak Kemal Albayrak Abdullah Veli Seyda Şükrü Ünal görüldüğü gibi idamın kaldırılmasına Akp vekilleri kabul oyu vermiştir daha neyi iddia ediyorlar ... |
26.08.2009, 16:00 | #190 |
Moderator
Cley Şuan
|
Bu belgedeki imzaları hiç görmezsiniz zaten. 2000 yılı. Akpartinin kuruluş yılı 2001. Apo affedildiğinde parti bile kurulmamıştı.
Stil | |
|
|