Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir?
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. 372 34,77%
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. 683 63,83%
Konu hakkında hiç bir fikrim yok 15 1,40%
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 26.08.2009, 02:58   #181
qio
Usta Yiğido

qio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

qio Şuan qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.04.2012 23:41

Tecrübe Puanı: 971 qio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Alıntı:
metin 0758 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
"Kürt Açılımı" Ak Parti, DTP ve pkk işbirliğidir ..!
Buna ilaveten emperyalizm uşaklığıdır. Emperyalizm Yurt'tan defol !
Alt 26.08.2009, 05:23   #182
Eagle-58
Yiğido

Eagle-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eagle-58 Şuan Eagle-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.07.2011 22:51

Tecrübe Puanı: 563 Eagle-58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu millet, Apo'nun idamını kaldıran karanamenin altın da imzası bulunanların Erzurum'da miting meydanlarına ip attığını da biliyor
Apo'nun bırakıldığı falan yok ve o vatan haini ilan ettiğiniz insan inanın sizden daha milliyetçidir hem de sözde değil özde milliyetçidir.

Ne zaman tam herşey yoluna girecekken "vatan millet Sakarya" demekten vazgececek bu millet.

Konu Eagle-58 tarafından (26.08.2009 Saat 05:26 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Eagle-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2009, 06:15   #183
nas_sina
Tecrübeli Yiğido

nas_sina - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

nas_sina Şuan nas_sina isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.03.2010 18:46

Tecrübe Puanı: 587 nas_sina FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kürt açılımı bölünmemizin başlaması ilan edilmesidir açın açabildiğiniz kadar daha neler görücez..
nas_sina isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2009, 08:48   #184
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 09:54

Tecrübe Puanı: 968 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Eagle-58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu millet, Apo'nun idamını kaldıran karanamenin altın da imzası bulunanların Erzurum'da miting meydanlarına ip attığını da biliyor
Apo'nun bırakıldığı falan yok ve o vatan haini ilan ettiğiniz insan inanın sizden daha milliyetçidir hem de sözde değil özde milliyetçidir.

Ne zaman tam herşey yoluna girecekken "vatan millet Sakarya" demekten vazgececek bu millet.
O sizden daha çok milliyetçi dediğiniz kişinin ağzından ben Türküm ne Mutlu Türküm Diyene dediğini hiç duydunuzmu? Ağzına Türk kelimesini almayan özellikle kaçınan bir kişiden bunları beklemek hayalden öteye gitmez.
Apo ABD tarafından paket servisi yapıldığında üçlü koalisyon hükümeti vardı ve AB birliğine girme adına idam kaldırılmıştı. Bunlar ise tek başına hükümet isteseler idamı geri getirebilirlerdi, dini duyguları istismar ederek türban bahanesiyle anayasanın dokunulmaz kanunlarını değiştirmeye kalkanlar, neden bebek katili bir kişinin idamını geri getirme çabası göstermediler? Bırakın şimdi burada şu parti bu parti tartışmasını, bu ülke bütündür ve ergeç Türk Ulusu bu oyuna gelmeyecektir, doğruları ergeç anlayacaktır.
Vatanda bu millet Sakarya'da bu millet, yeri geldiğinde kanınıda canınıda verir bu millet.
Büyük ozan Mahsuni Şerif'in dediği gibi:

" Edirne'den Kars'a kadar efendim
Bu memleket adım adım bizim beeeee...
Bizi bölemezsin behey serseriii
Bu memleket adım adım bizim beeeeee..."
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2009, 08:59   #185
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1429 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Önce Vatan'ın söylediklerine kelimesinden noktasını kadar katılıyorum
Ak Parti yapsın da ne yaparsa yapsın doğrudur bu adamlar için
...
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2009, 11:45   #186
Nikbin
Usta Yiğido

Nikbin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nikbin Şuan Nikbin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.04.2012 18:55

Tecrübe Puanı: 647 Nikbin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ÖnceVatan_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
O sizden daha çok milliyetçi dediğiniz kişinin ağzından ben Türküm ne Mutlu Türküm Diyene dediğini hiç duydunuzmu? Ağzına Türk kelimesini almayan özellikle kaçınan bir kişiden bunları beklemek hayalden öteye gitmez.

Milliyetçiliği karıştırmayın.
O Türk değil ki Ne mutlu Türk'üm desin (?)
O bir kürt.

Ülke bölünmüyor aksine birleştirilmeye çalışılıyor.Farkında değil misiniz?
Şu Pkk illeti ortadan kalksa,silahlanma kalksa,askerlerimiz ölmese, biz de rahat bi nefes alsak artık...

Ayrıca eleştirilecek,kınanacak birileri varsa o da Bahçeli vs.dir.Apo'nun idamına engel olan o ve onlar çünkü...
Şimdiki kürt açılımı sadece barış amaçlı.
Kaba kuvvetle bir yere varılamayacağını hepimizin anlamış olması lazım bu zamana kadar.
Bu soruna dur denilmeli artık öyle ya da böyle...

» Burası dünya… Sefası da fani, cefası da…

Nikbin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2009, 15:07   #187
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Öncelikle açtığım konuya zahmet edip yorum yazan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepsini olmasada yazılan yorumlara göz attım.

Bazı arkadaşlarımız "devlet kürtlere ne verdiki karşılığında ne bekliyor" gibi bir ifade okudum. Şahsım adına bu ifadeyi doğru bulmadığımı belirtmek isterim. O halde bende diyorum ki " Bende türküm devlet bana ne verdi" de, onları bundan mahrum bıraktı?
Benim konuyu açmamdaki gaye, "Kürt Açılımı" ne ifade ediyor? Ne açılacak, açılacak maddeler hakkında bir bilgisi olan varmı? Malesefki hiç kimse bu konu hakkında benim gibi bir bilgiye sahip değilmiş. Ve malesef bilmiyoruzda açılacak pohçadan ne çıkacak?
İşte Türk halkı kamoyu bunu merak ediyor? Eğer bu açıklanmazsa, hani bir söz vardı "Civciv çıkacak kuş çıkacak" şarkısı gibi dillerde söylenir durur. Anlayamadığım şey yapılacak "Açılım" eğer her ne ise açıklanır yapmak istediğimiz şu şu maddeler denir ve kamoyundan destek beklenir. Bunlar tam bir muamma içinde biz yapıyorsak doğrudur herkeste desteklenmeli mantığıyla haraket ederek destek bekliyorlar. Kim içinde ne olduğu belli olmayan birşey için destek veriyorum der?
Yineliyorum bu ülkede ne bir kürt sorunu vardır, nede bir açılıma ihtiyacı vardır. Bu sadece oyun içinde bir oyundur, kürt kesimin yüzde birini bile oluşrurmayan bir pkk vardır. Bunuda tavizler vererelk yok edeceğine inanıyorlarsa büyük bir yanılgı içinde olduklarını unutmasınlar.. Teröristle pazarlık olmaz, istekleri bitmez taviz üstüne taviz isterler.
Ulusal bütünlüğümüze zarar vermeden ve ne yapılmak isteniyor onu öğrenmek istiyoruz. Buda her vatandaşın hakkı diye düşünüyorum.
Alt 26.08.2009, 15:15   #188
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Arif abi açılım hakkında kimse net bilgiye sahip değil. medya ne söylerse bildiğimiz o kadar. Ben Bekir Bozdağa inarırım bir başkası Oktay Vurala diğeri Deniz Baykala. Ama konunun bu kadar karışmasının nedeni Kimisi vatanı böldürüyor kimisi apo yu affettirip başbakan yapıyor. Bunlar bu kadar kolay mı. Ortada bir açılım var ve görüşmeler devam ediyor. Şapkadan ne çıkacak belli değil. PKK nın meclisteki sözcüsü DTP ile görüşmeden de istediğin kadar açıl bir işe yaramaz.

ayrıca devlet kürtlere ne verdi ne istiyoru ben yazdım. Devlet hastane mi açtı oraya? üniversite mi kurdu? okullarda sınıflar 20 şer kişilik mi oldu? Duble yollar mı yaptı ? Fabrikalar mı açtı? Herkes öğrenmiş kürtler de memur olabiliyor ben de olabiliyorsam eşit şartlarda yaşıyoruz. Hangimiz görevli gideriz oralara mecbur kalmayınca. Eşitlikten bahseden arkadaşlar gidermi Şırnağa Hakkariye Diyarbakıra memur olarak. Yoksa o zaman vatan sevgisini bir kenara bırakıp nasıl olur da tayinimi başka yere aldırırım diye mi düşünür ?
Alt 26.08.2009, 15:51   #189
58 memo
Yiğido

58 memo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 memo Şuan 58 memo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.03.2014 21:59

Tecrübe Puanı: 708 58 memo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İdamın kaldırılması için "kabul" oyu kullanan AKP milletvekilleri

Dengir Mir Fırat
Sait Açba
Mahmut Göksu
Mehmet Özyol
Akif Gülle
Ismail Özgün
Mahfuz Güler
Zeki Ergezen
Ismail Alptekin
Faruk Çelik
Mehmet Altan
Ertuğrul Yalçınbayır
Osman Aslan
Nurettin Aktaş
Tevhit Karakaya
Ali Er
Abdülkadir Aksu
Mustafa Baş
Ali Coşkun
Hüseyin Kansu
Mehmet Ali Şahin
Nevzat Yalçıntaş
Abdullah Gül-(Bir zamanların geçici Başbakanı idi),
Salih Kapusuz
Mehmet Vecdi Gönül
Osman Pepe
Remzi Çetin
Özkan Öksüz
Avni Doğan
Ali Sezal
Sabahattin Yıldız
Eyüp Fatsa
Musa Uzunkaya
Ahmet Nurettin Aydın
Abdüllatif Şener
M.Ergün Dağcıoğlu
Yahya Akman
Zülfikar Izol
Maliki Ejder Arvas
Hüseyin Çelik
Ilyas Arslan
Mehmet Çiçek
Ramazan Toprak
Kemal Albayrak
Abdullah Veli Seyda
Şükrü Ünal
görüldüğü gibi idamın kaldırılmasına Akp vekilleri kabul oyu vermiştir
daha neyi iddia ediyorlar ...
58 memo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2009, 16:00   #190
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Bu belgedeki imzaları hiç görmezsiniz zaten. 2000 yılı. Akpartinin kuruluş yılı 2001. Apo affedildiğinde parti bile kurulmamıştı.

Konuyu Toplam 4 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 4 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil