Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 02.04.2008, 18:43   #1
albina58
Usta Yiğido

albina58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

albina58 Şuan albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.08.2016 21:40

Tecrübe Puanı: 809 albina58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart --->: -->CHP MİLLİ İRADEYE VURULMUŞ BİR KİLİTTİR...

Pehh pehhh,ne böyük laf etmiş bea.

EĞEMEN BAĞIŞ= Türk amerikan işadamları derneği tarafından atama ile akp ye yamanmış yahudi lobi temsilcisi.

KÜRŞAT TÜZMEN=Nerden geldiği kimi temsil ettiğini bir zahmet araştırınız.(K.ırak operasyonu kapsamında ABD lojistik taşıma nakliye işleri ihalelerinin hepsini aldı)

CÜNEYT ZAPSU=Aslen,siirt eşrafından,süryani kökenli,tarikatların örgütleyicisi,BİM mağazaları sahibi.

DİNGİR MİR MEHMET FIRAT=Bunu izah etmeye gerek bile yok,dedesi Türkiye'de ilk isyan çıkaran adını önce kürt,sonrada din adına yapan bir asinin torunu.

Dahasını saymaya gerek yok,3 yıl sonra bu hükümet ve uzantıları bir kürdisdan özerk federasyonu kurduğu vakit,acaba şurda yazı yazıp ahkam kesen arkadaşlarım,nerde olacaksınız merak ediyorum.

Adnan menderesde,turgut özal da ve bugün tayyib erdoğan da iyi niyetleri ile yola çıkdılar ama maalesef,sermaye gurublarının has ve sadık adamları tarafından etrafları kuşatıldığı için,el mahkum onların emir ve görüşlerine girmekteler.
Bu sermaye gurupları için,ne türbanı savunan nede karşısında duran önemlidir.Tıpkı aşiretlerde iki eleman popüler iki partiye üye olur, hangisi ikdidarda olursa onun adamı ikdiarda olur.Buda ona benzemektedir,ülkemizin aleyhindeki örgütler için,ülkemizde kaosu beslemek,din olgusunu sıcak tutmak,karşısında laiklik vurgusu yaptırmak,ama en nihayetinde ise TÜRKİYE ADAM OLMASIN;NE ONSUN NE ÖLSÜN ilkesinde hareket ederler.

Yazıkki,sağ kolumuzaa takdığımız,süryani azınlıktan gelen çıban başları,bizim tarikatları bile almışlar.Yazıkki,türkiye ve komşu devletlerinde,ılımlı islam sentezi ile başlayan,uçlara giden akımlarda hep kan,hep kaos hakim,dönün etrafınıza bir bakın.Adamlar için en iyi sermaye din'dir.Petrol ün ağa babaları arab kavim ve yarımadasında,hiçbir zaman huzur gelmeyecek,gelmedide.

En kolay çözüm,vurun chp'ye,
Devlete ihanet etti,50 yıldır ve son ikdidarla beraber vatana ihanet yasalarını meclisden geçirdi,vurun anasını satayım,bu dünya sultan süleymana da kalmadı,bizede kalmayacak,zaten üç kuruşluk bir ömrümüz kaldı,kime vursak kardır.
Kolay gelsin,hepinize hayırlı işler.
Alt 02.04.2008, 19:15   #2
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

CHP'yle ne alıp vermedeğiniz var anlamak zor. Kirli işlerinizi ortaya çıkardığı karşı çıktığı için, karın ağrısımı yoksa. Eğer CHP''de temel ilkelerin altını sinsi sinsi oyarsa, külhanbeyliği yapıp herşeyi ben bilirim deyip yasaları hiçe sayarsa, ülke çıkarlarını hiçe sayıp yedi sülalesini zengin yaparsa vatana ihanet ederse hiç kuşkunuz olmasın bu partide kapatılır.Bu yapılan sadece karalama taktiği bence.Görende duyanda sanacakki, yağmalamayı CHP yaptı ülke milli değerlerini peşkeş çekti,ülke topraklarını sattı dış borcu 6 yılda cumhuriyet tarihi boyunca olan dış borcunu ikiye katlayarak 220 milyar dolardan 480 milyar dolara, CHP çıkardı sanki. Ya bir CHP kaldı size karşı çıkan onuda bertaraf edinde kurtulun bari. CHP'nin bu ölüsü sayılır, sizi bu kadar korkutuyor,demekki yarın ayağa kalkıp iktidar olduğunda kaçacak delik arayacaksınız.Bırakın bu ucuz karalama yapmaları.Bana işsizliğe açlığa yoksulluğa ne çareler üretiyorsunuz onlardan bilgiler verin, esnaf işçi memur hergeçen gün dahada geçim skıntısından inim inim inliyor,kime sorsam isşizlikten kan ağlıyor.Bunlara çare istiyoruz bunlar için çözüm bekliyoruz bunları unutturma adına konuları saptırmayı nasıl da beceriyorsunuz.Tek yaptıkları başarı bu sadece,muhalefete sanki onlar iktidardaymış gibi yüklenmek tüm sorumluluğu onlara yıkmak halkın gözüne şirin görünmek bazı şeyleri ne güzel kullanıyorlar ellerinden çünkü başka birşey gelmiyor malesef.
Alt 02.04.2008, 19:44   #3
albina58
Usta Yiğido

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
CHP'yle ne alıp vermedeğiniz var anlamak zor. Kirli işleirnizi ortaya çıkardığı karşı çıktığı için karın ağrısımı yoksa. Eğer CHP''de temel ilkelerin altını sinsi sinsi oyarsa, külhanbeyliği yapıp herşeyi ben bilirim deyip yasaları hiçe sayarsa, ülke çkarlarını hiçe sayıp yedi sülalesini zengin yaparsa vatana ihanet ederse hiç kuşkunuz olmasın bu partide kapatılır.Bu yapılan sadece karalama taktiği bence.Görende duaynda sanacakki, yağmalamayı CHP yaptı ülke milli değerlerini peşkeş çekti,ülke topraklarını sattı dış borcu 6 yılda cumhuriyet tarihi boyunca olan dış borcunu ikiye katlayarak 220 milyar dolardan 480 milyar dolara CHP çıkardı sanki. Ya bir CHP kaldı size karşı çıkan onuda bertaraf edinde kurtulun bari. CHP'nin bu ölüsü sayılır sizi bu kadar korkutuyor,demekki yarın ayağa kalkıp iktidar olduğunda kaçacak delik arayacaksınız.Bırakın bu ucuz karalama yapmaları.Bana işsizliğe açlığa yoksulluğa ne çareler üretiyorsunuz onlardan bilgiler verin, esnaf işçi memur hergeçen gün dahada geçim skıntısından inim inim inliyor,kime sorsam isşizlikten kan ağlıyor.Bunlara çare istiyoruz bunlar için çözüm bekliyoruz bunları unutturma adına konuları saptırmayı nasıl da beceriyorsunuz.Tek yaptıkları başarı bu sadece,muhalefete sanki onlar iktidardaymış gibi yüklenmek tüm sorumluluğu onlara yıkmak halkın gözüne şirin görünmek bazı şeyleri ne güzel kullanıyorlar ellerinden çünkü başka birşey gelmiyor malesef.
Abi şurda hedef sapdırıyoruz,sende nöörüyon yahu,
Pişmiş aşa su katmak senin dediğinde şimdi.
Alt 02.04.2008, 20:16   #4
Kadir58
Yasaklı

Kadir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kadir58 Şuan Kadir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.05.2008 00:27

Tecrübe Puanı: 0 Kadir58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
CHP'yle ne alıp vermedeğiniz var anlamak zor. Kirli işlerinizi ortaya çıkardığı karşı çıktığı için, karın ağrısımı yoksa. Eğer CHP''de temel ilkelerin altını sinsi sinsi oyarsa, külhanbeyliği yapıp herşeyi ben bilirim deyip yasaları hiçe sayarsa, ülke çıkarlarını hiçe sayıp yedi sülalesini zengin yaparsa vatana ihanet ederse hiç kuşkunuz olmasın bu partide kapatılır.Bu yapılan sadece karalama taktiği bence.Görende duyanda sanacakki, yağmalamayı CHP yaptı ülke milli değerlerini peşkeş çekti,ülke topraklarını sattı dış borcu 6 yılda cumhuriyet tarihi boyunca olan dış borcunu ikiye katlayarak 220 milyar dolardan 480 milyar dolara, CHP çıkardı sanki. Ya bir CHP kaldı size karşı çıkan onuda bertaraf edinde kurtulun bari. CHP'nin bu ölüsü sayılır, sizi bu kadar korkutuyor,demekki yarın ayağa kalkıp iktidar olduğunda kaçacak delik arayacaksınız.Bırakın bu ucuz karalama yapmaları.Bana işsizliğe açlığa yoksulluğa ne çareler üretiyorsunuz onlardan bilgiler verin, esnaf işçi memur hergeçen gün dahada geçim skıntısından inim inim inliyor,kime sorsam isşizlikten kan ağlıyor.Bunlara çare istiyoruz bunlar için çözüm bekliyoruz bunları unutturma adına konuları saptırmayı nasıl da beceriyorsunuz.Tek yaptıkları başarı bu sadece,muhalefete sanki onlar iktidardaymış gibi yüklenmek tüm sorumluluğu onlara yıkmak halkın gözüne şirin görünmek bazı şeyleri ne güzel kullanıyorlar ellerinden çünkü başka birşey gelmiyor malesef.

Simdi yeri geliyor akp yi elestiriyoruz, ama chp den akp den daha iyi degil.
Zaten bu iki parti yuzunden 2002-2007 arasi bu kutuplasmalar ordu.
O onu kotuluyor, oburu digerini kotuluyor.
Türkiye ye ziyaret gelen yabancilara karsi CIT cikmiyor.

Chp den zamaninda cok ama cok hatalar yapti. Hatta bizi ABD nin ilk kucagina atan Ismet Inönüdür.

Ayrica unutmayalim ki, Tayyip Erdogan in Basbakan olmasi icin önunu acan Deniz Baykal dir.

Bunlarin birbirinden farki yok.

Ikiside AB ci, ikiside Amerikanci, ikiside IMF ci.
Kadir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.04.2008, 20:24   #5
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Kadir58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Simdi yeri geliyor akp yi elestiriyoruz, ama chp den akp den daha iyi degil.
Zaten bu iki parti yuzunden 2002-2007 arasi bu kutuplasmalar ordu.
O onu kotuluyor, oburu digerini kotuluyor.
Türkiye ye ziyaret gelen yabancilara karsi CIT cikmiyor.

Chp den zamaninda cok ama cok hatalar yapti. Hatta bizi ABD nin ilk kucagina atan Ismet Inönüdür.

Ayrica unutmayalim ki, Tayyip Erdogan in Basbakan olmasi icin önunu acan Deniz Baykal dir.

Bunlarin birbirinden farki yok.

Ikiside AB ci, ikiside Amerikanci, ikiside IMF ci.
Burada ben CHP nin savunucusu değilim elbetteki ama,gözle görünen bir gerçek var ona dikkat çekmek istedim.O halde al birini vur ötekine. Senin bu şekilde yazaman aklıma şunu geitirdi, çok eskiden bir banka reklamı vardı belki yaşı çok genç olan arkadaşlar bilmezler. Şöyleydi: "Yok aslında bir birimizden farkımız,ama biz Osmanlı Bankasıyız" aynen öyle anlayan anladı
Alt 02.04.2008, 20:37   #6
Kadir58
Yasaklı

Alıntı:
Burada ben CHP nin savunucusu değilim elbetteki ama,gözle görünen bir gerçek var ona dikkat çekmek istedim.O halde al birini vur ötekine. Senin bu şekilde yazaman aklıma şunu geitirdi, çok eskiden bir banka reklamı vardı belki yaşı çok genç olan arkadaşlar bilmezler. Şöyleydi: "Yok aslında bir birimizden farkımız,ama biz Osmanlı Bankasıyız" aynen öyle anlayan anladı
Zaten bende seni chp savunucu olarak algilamadim, ama malum, bir yanlis i anlatirken, baska bir yanlis i es gecmek olmaz.
Ikisininden birbirinden farki yok.
Hangi parti anayasaya aykiri davraniyorsa, kapatilsin.
Bunun oyla filan ilgisi yok.
Alt 02.04.2008, 19:20   #7
Kadir58
Yasaklı

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
CÜNEYT ZAPSU=Aslen,siirt eşrafından,süryani kökenli,tarikatların örgütleyicisi,BİM mağazaları sahibi.

DİNGİR MİR MEHMET FIRAT=Bunu izah etmeye gerek bile yok,dedesi Türkiye'de ilk isyan çıkaran adını önce kürt,sonrada din adına yapan bir asinin torunu.
Hemserim biraz karistirdin. DIngir mir mehmet firat eski bir KÜRTCÜDÜR, ama dedesi seyh sait denen ingiliz ajani degil.

Seyh Sait in torunu, Cüneyt Zapsu dur.
Tayyip in yillarca danismanligi yapmis birisi.

Ayrica Tayyip erdogan in "beynimin yarisi" dedigi Mehmet Metiner de bir KÜRTCÜDÜR.

Hersey ortada. Akp nin beyni kimlerin oldugu malum
Alt 02.04.2008, 19:42   #8
albina58
Usta Yiğido

Alıntı:
Kadir58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hemserim biraz karistirdin. DIngir mir mehmet firat eski bir KÜRTCÜDÜR, ama dedesi seyh sait denen ingiliz ajani degil.

Seyh Sait in torunu, Cüneyt Zapsu dur.
Tayyip in yillarca danismanligi yapmis birisi.

Ayrica Tayyip erdogan in "beynimin yarisi" dedigi Mehmet Metiner de bir KÜRTCÜDÜR.

Hersey ortada. Akp nin beyni kimlerin oldugu malum
HAKLISIN;ince detaylı tek tek araştırmama gerek yok.Hepsi aynı b..... vesselam.

Hangisinin daha kirli olduğunu araştırmama gerek yok.

Yalnız bu saydığım isimler,yıllarca MİLLİ GÖRÜŞ'ün neresindeydiler onu çok merak ediyorum.
Yoksa sihirli bir el bunları zembille gökden mi indirdi.

Bir başka detay;siteden arkadaşlar ile paylaşalım,osmanlı impartorluğunun fetih dönem ilerlemesi sonucu,haçlı seferleri bitmiş kıpırdayamaz hale gelmişler,çözümü osmanlı imparatorluğunun içinden çökertmek üzere tertiplere girişilmişdir.Bunun için1-sırplar 2-bulgarlar 3-ermeniler 4- arablar senelerce,osmanlıyı çökertmek üzere kullanılmış ve bunların ayaklanmaları ile osmanlının parçalanması başlamışdı,1830 ların sonunda birinci taanzimatla(Bugün akp nin meclisden geçirdiği yasalarla aynı değerdedir,buda tarihin enterasan bir tekerrüdür.) kürtlere yönelinmişdir,yeniçerilerin başına alman subaylar atanmış,bu süreç sonunda,alman subaylar vasıtası ile kürtlerden ufak illegal çete-bölük-mangalar kurulmuşdur(Ermenilerin sürgününde kullanılan hamidiye alayları gibi)
En nihayetinde,osmanlı dağılıp,sindirilip anadoluya hapsedildiğinde kalanlar ermeniler ve kürtler olmuşdur.Paşaya izmirde süikast girişimde bulunanlar ermeni olduğu gibi,din adına aslında kürt isyanlarında ise kürtler ön plandadır.
<Tıpkı,sürecin tıkandığı yerde kurulan veya kurdurulan pkk yı incelediğimizde farklı birşey olmadığı gibi,pkk tıkandığı yerde,aynı şahısların afdan-pişmanlıktan vazgeçenler tarafından kurulan,üsleri diyarbakır-batman-mardin üçgenindeki hizbullah örgütlenmesi,bu döngünün bir ispatıdır.
Alt 02.04.2008, 22:35   #9
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 2211 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

farkındamısınız bilmiyorum ben bişey farkettim bir parti suçlanıyor ve dava açılıyor ama diğer partiye suç attınca böyle oluyor güya onun ne suçu varmış gibi gösteriliyor valla chp kürtlere hak deriiz karşı çağdaşlık deriz karşı din deriz karşı laiklik deriz herşey laik olacak ondan iyisi olmasın...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 02.04.2008, 22:53   #10
albina58
Usta Yiğido

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
farkındamısınız bilmiyorum ben bişey farkettim bir parti suçlanıyor ve dava açılıyor ama diğer partiye suç attınca böyle oluyor güya onun ne suçu varmış gibi gösteriliyor valla chp kürtlere hak deriiz karşı çağdaşlık deriz karşı din deriz karşı laiklik deriz herşey laik olacak ondan iyisi olmasın...
Arkadaşım,bir fikir beyan edinde ne anlatmak istediğini anlayalım.Yukarıdaki yazınızı bir daha okuyunuz,imla kurallarına bir daha bakınız,anlatmak istediğiniz konunun ana fikri nedir?
Benim ülkemde,hatta benim ilçem gürün'de,anne babalar çocuklarımızı okula gönderelim yarışına girer,üniversitede mühendis,mimar'lık bölümünüde kazanınca,övünç duyarlardı.şimdi,bir vali liseyi ziyaret rdiyor,çanakkale savaşının nerde yapıldığını sorunca cevab''Kars-ardahan-erzurum üçgeninde olmuştur'' oluyor.
Anneler,babalar,çocuğumuz okusun adam olsun düşüncesinden,okula göndermeyelim yarışına girdiler.
Allah sabır versin,metanetli vatandaşlarımıza.
Devletimizi yönetenlere ise akıl sağlığı versin.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil