|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
07.04.2008, 13:15 | #11 |
Tecrübeli Yiğido
çiğdem kaya Şuan
Son Aktivite: 26.11.2010 22:56
Tecrübe Puanı: 639
|
--->: FİLİSTİN İÇİN KERMES
kımse bırsey bılmıyor herseyı sen bılıyorsun masallah .
her nerede zulume ugrayan varsa ılla sırf muslumanda degıl nerde zulme ugrayan ınsan varsa yardım etmek gerekır.ulan mulan dıyerekte konusma adam ol. cumleye bak fılıstını korumakta bızemı dustu.kuru kuru konusmanın harıcınde sen kac mıllet kurtardın bugune kadarda fılıstınıde kenara ayırıyorsun.avrupadakı fılıstınlılerden bahsettınya cok sukur avrupaya gıttıgınıde lanse etmıs oldun. |
07.04.2008, 13:21 | #12 | |
Yasaklı
Catli58 Şuan
Son Aktivite: 13.04.2008 21:10
Tecrübe Puanı: 0
|
Alıntı:
Zulum gören Türklere önce hassas ol. Sizin bu dusunceniz tam kominist dusunce. Onlar da zamaninda dunyadaki diger milletleri dusunuyordu, sovjetlerde zulum goren Tûrkler umurlarinda degildi. Önce kendi milletini kurtar, ondan sonra baskasini. Ayrica avrupaya gitme falan yok. Ben zaten Avrupada yasiyorum |
|
07.04.2008, 13:22 | #13 |
Usta Yiğido
abdussvs Şuan
Son Aktivite: 16.04.2012 13:47
Tecrübe Puanı: 671
|
Siz Çatlı58'e bunu söylüyorsunuz ama haklı olan tarafları yokmudur. Eğer yakınlarınızda büyük mağazalar varsa güvenlik görevlilerine, yöneticilerine bir sorun bakalım düzenekli çanta ile hırsızlık yapanlar hangi millettenmiş. Tamam siyonist tankına taşla karşılık verenler diz kardeşimiz ama 10 yaşındaki çocuk tanka karşılık verirken 30 yaşındakide gelmiş benim ülkemde hırsızlık yapıyor. Bu iki örnekte filistinli. Yada Ramazan ayında tatile çıkan ülkesini israile satan filistinliler, yada fransada filistin parası ile yaşayan hanfendiler. Iraktaki Türkmenlerde, Ahıska Türkleride müslüman. Veya İranda zulüm görüp dışlanan, iran tarafından Türkiye Cumhuriyeti ajanlığı ile suçlanan, hertürlü hakları ellerinden alınmaya çalışılan ( hitler almanyası tarafından yahudilerin gördüğü muameleye yakın olan) Türkmenler'de müslüman, Türkmenlere bu eziyeti yapan iranda müslüman...
07.04.2008, 13:25 | #14 | |
Yasaklı
Catli58 Şuan
|
Alıntı:
Ben ilk yazdigimdada yazdim, bana göre de Filistinliler hakli, ama "kendi evimizde sorun varken", baska evin sorununu gidermek dogru bir yaklasim degil. Ayrica dunyanin en zengin insanlari araplardan cikiyor. Onlar hic yardim etmiyecek, biz edecegiz. iyi valla |
|
07.04.2008, 13:35 | #15 |
Tecrübeli Yiğido
çiğdem kaya Şuan
Son Aktivite: 26.11.2010 22:56
Tecrübe Puanı: 639
|
burada zaten bahsedılen kermes orda burda luks yasayan ınsanlara yonelık bırsey degıl.kermesın amacı bellı hala manasız alakasız konusmalara ne gerek var.Avrupada senın gordugun fılıstınlılere degıl yanı bomba altında ılac bıle bulamayan belkı ıcecek su bulamayan aclıktan olen bombalardan sakatlanan fılıstınlıler ıcın.ama sen laf olsun polemık cıksın dıye ortaya bır laf etıverıyorsun dımı.sıyaset yaptıgını zannedıp kendını bısey sanmak ıcın.
|
07.04.2008, 13:37 | #16 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4524
|
-->: FİLİSTİN İÇİN KERMES
Filistinli kardeşlerimiz için böyle anlamlı bir kermesi düzenleyen tertipleyen emeği gecen herkesi tebrik ederim
07.04.2008, 13:52 | #17 | |
Yasaklı
Catli58 Şuan
|
Alıntı:
Baska isim yokta, burda tartisma cikaracam, öyle mi? Hic gülecegim yoktu Ben buraya kendi fikrimi yazdim. Iste okadar Sen filistinlilere para gönderiyorsan gönder. Bir yandan da israil in destekledigi partiyi destekle. Celiskinin böylesi. |
|
07.04.2008, 16:29 | #18 |
Navigator
_DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
|
-->: FİLİSTİN İÇİN KERMES
Bu kermesi düzenleyenlerden Allah Razı olsun. Filistinli kardeşlerimizi unutuyoruz...
|
07.04.2008, 17:11 | #19 |
Usta Yiğido
seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2174
|
alan el değil veren ellin daha hayırlı olduğunu gösteriyor...
düşünenler iyi düşünmüş ALLAH onlardan razı olsun. |
07.04.2008, 19:36 | #20 |
Yiğido
aspasya58 Şuan
Son Aktivite: 18.11.2009 11:37
Tecrübe Puanı: 625
|
şu mektubu okuyupta nasıl sessiz kalabiliriz...çeçenistanı ırak türkmenlerini doğu türkistanı batı trakyayı açeyi endenozyayı unutmuyoruz somaliyi bosnayı unutmadığımız gibi ...yalnız burada dikkat çeken unsur kudus ,5 bin peygamberin katili bir millet hiç kimeye aldırmadan çekinmeden utanmadan yapıyor bu zülmü filistin düşerse anadoluya gelir sıra planları açık.nerde ağlayan bir çocuk varsa RABBİMMMM GÖZYAŞLARINI DİNDİRRRRR ..ÖZÜR DİLEYEREK BU MEKTUBU NAKLETMEK İSTİYORUM....
Şeyh Ahmet Yasin'in Mektubu Allah'ım! Ümmetin suskunluğunu sana şikayet ediyorum!" Ben ki kocamış bir yaşlıyım. Kurumuş iki elim, ne kalem tutuyor ne de silah! Sesimle yeri inletecek güçte bir hatip de değilim! Ben ki saçları ağarmış, ömrünün son demlerinde, türlü hastalıkların yıktığı ve üzerinde zamanın belalarının estiği biriyim! Tek isteğim benim gibi, Müslümanların zaaf ve aczinden müteessir olanların yazmasıdır! Siz ey Müslümanlar! Suskun ve aciz, helak olmuş ölüler! Hâlâ kalpleriniz sızlamıyor mu, başımıza gelen bu acı felaketler karşısında? Bir halk yok mu? Hiç mi kimse yok, Allah için ve ümmetin namusu için kızacak? Şerefli direnişçilerken, bizleri katil teröristler olarak ilan edenlere karşı duracak! Bu ümmet utanmaz mı, şerefi çiğnenirken? Siyonist katilleri ve uluslararası işbirlikçilerini görmezden gelirken! Omuzlarımıza el verecek ve göz yaşlarımızı silecek bir bakış! Bu ümmetin kurumları, sivil güçleri, partileri, teşkilatları ve bariz şahsiyetleri, Allah için kızmaz mı!? Tümü birden sokaklara dökülüp, bizim için dua etmeye; "Ey Rabbimiz! Gücümüzü topla, zaafımızı gider ve mümin kullarına yardım et!" diye çağıramaz mı!? Buna da mı gücünüz yetmiyor!? Yakında bizim büyük ölümlerimizi duyacaksınız, o zaman alınlarımızda şu yazılacak: "Bizler direndik! İleri atıldık ve kaçmadık!" Ve bizimle birlikte çocuklarımız, kadınlarımız, yaşlılarımız ve gençlerimiz ölecek! Onları, bu suspus ve bön ümmete yakıt yapacağız! Bizden, teslim olmamızı ve beyaz bayrak dikmemizi beklemeyin! Çünkü biz, bunu yapsak da öleceğimizi biliyoruz. Bırakın savaşçı onuruyla ölelim! Dilerseniz bizimle olun, elinizden geldiğince, öcümüzü sizden her biri boynuna taksın! Dilerseniz bize acıyarak ölümümüzü izleyin! Temennimiz, Allah'ın, emaneti savsaklayan herkesten kısas almasıdır! Umarız bizim aleyhimize olmazsınız! Allah aşkına, bari aleyhimize olmayın! Ey ümmetin liderleri, ey ümmetin halkları! "Allah'ım! Sana şikayette bulunuyorum… Sana şikayette bulunuyorum… Sana şikayette bulunuyorum… Gücümün azlığını, imkanımın yetersizliğini ve insanlara karşı zaafımı sana şikayet ediyorum… Sen mustazafların Rabbisin… Sen bizim Rabbimizsin… Bizi kime bırakıyorsun?… Bize cehennem olacak uzaklara mı? Veya düşmana mı? Allah'ım! Akıtılan kanlar, dokunulan ırzlar, çiğnenen hürmetler, yetim bırakılan çocuklar, oğlunu yitirmiş anneler, dul kalmış kadınlar, yıkılmış evler ve ifsad edilmiş ekinler aşkına sana şikayette bulunuyorum. Sana şikayette bulunuyorum! Gücümüz dağıldı… Birliğimiz bozuldu… Yollarımız ayrıldı… Halkımızın zaafını ve ümmetimizin bize yardım edip, düşmanı yenmedeki aczini sana şikayet ediyoruz…" Şeyh Ahmet Yasin
Stil | |
|
|