Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Diğer Konular
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 19.04.2008, 23:54   #11
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ofgurleyuk78 Şuan ofgurleyuk78 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.01.2010 17:58

Tecrübe Puanı: 765 ofgurleyuk78 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: Amerika Katil! Katil!

Ya Arif Coşkun kardeşim gerçekleri bu kadar açık açık yazmak zorunda mısın. Ne güzel masal topik leri ile yazışıp gırgır yapıp geçinip gidiyorduk. Bizi düşüncelere saldın. Amerika Ortadoğudabir kürt devleti kurunca bizimkiler uyanacak ama geç kalacaklar. Halen Ortadoğu Eş Başkanının uyuduğu gibi. İktidarda kalmak için neler feda ettiğini göremediğimiz gibi. Allah sonumuzu hayırlara getirsin.
Alt 21.04.2008, 00:14   #12
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: -->: Amerika Katil! Katil!

Alıntı:
ofgurleyuk78 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ya Arif Coşkun kardeşim gerçekleri bu kadar açık açık yazmak zorunda mısın. Ne güzel masal topik leri ile yazışıp gırgır yapıp geçinip gidiyorduk. Bizi düşüncelere saldın. Amerika Ortadoğudabir kürt devleti kurunca bizimkiler uyanacak ama geç kalacaklar. Halen Ortadoğu Eş Başkanının uyuduğu gibi. İktidarda kalmak için neler feda ettiğini göremediğimiz gibi. Allah sonumuzu hayırlara getirsin.
Bu yazıyı bana böyle yazınca geçmişte Aziz Nesin'le Hakim arasında geçen bir diyolog duymuştum o aklıma geldi.

Dönemin bir tarihinde duruşması varmış.

Hakim soruyor Aziz Nesin'e
-Kitaplar yazıp halkı kışkırtıyormuşsun, söyle bakim neden?
-"Nerdeeeee.... Sayın hakimim boylarından uzun kitaplar yazdım keşke kışkırabilseler." Demiş.

Konuyla benzerlik olduğu için paylaşmak istedim. Saygılar.
Alt 24.12.2008, 21:24   #13
Arif Coşkun
Moderator

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Amerika Katil! Katil!

Bazen ciddi konularada değinmek gerekir tabiki, hep kuşlar, kelebekler martılar, hayat hep lay loy lom değildir.
Alt 24.12.2008, 22:36   #14
madımak_58
Usta Yiğido

madımak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

madımak_58 Şuan madımak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 13:47

Tecrübe Puanı: 719 madımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISI

kesinlikle katılıyorum sana abi.bazen ciddi konulara da değinmek gerekir!

bu,ileriyi gören bir ozanımızın yazdığı bir TÜRKÜDÜR! şarkı değil...

Türkünün sözlerine sonuna kadar katılıyorum.katil bir amerika ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi.emeğine,yüreği ne sağlık Mahsuni...

defol git benim yurdumdan
amerika katil katil
yıllardır bizi bitirdin
amerika katil katil

tuz diye yutturur buzu
gafil düştük kuzu kuzu
dünyanın en namussuzu
amerika katil katil

devleti devlete çatar
it gibi pusuda yatar
kan döktürür silah satar
amerika katil katil

japonya'yı yiyen velet
dünyadaki tek melanet
iki yüzlü kahpe millet
amerika katil katil

insanın alçak sarısı
küstü dünyanın yarısı
vietnam'ın pis karısı
amerika katil katil

bunca milletlere yazık
sömürülmüş bağrı ezik
seni seven kanı bozuk
amerika katil katil

Mahsuni der Türk Milleti
Çıksın gitsin elin iti
Demedim mi bunlar kötü
Amerika katil katil

her geçen gün daha da ortaya çıkan,ama bazılarının hala görmemek için inat ettikleri gerçek...
Alt 25.12.2008, 13:22   #15
Arif Coşkun
Moderator

Alıntı:
madımak_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
kesinlikle katılıyorum sana abi.bazen ciddi konulara da değinmek gerekir!

bu,ileriyi gören bir ozanımızın yazdığı bir TÜRKÜDÜR! şarkı değil...

Türkünün sözlerine sonuna kadar katılıyorum.katil bir amerika ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi.emeğine,yüreği ne sağlık Mahsuni...

defol git benim yurdumdan
amerika katil katil
yıllardır bizi bitirdin
amerika katil katil

tuz diye yutturur buzu
gafil düştük kuzu kuzu
dünyanın en namussuzu
amerika katil katil

devleti devlete çatar
it gibi pusuda yatar
kan döktürür silah satar
amerika katil katil

japonya'yı yiyen velet
dünyadaki tek melanet
iki yüzlü kahpe millet
amerika katil katil

insanın alçak sarısı
küstü dünyanın yarısı
vietnam'ın pis karısı
amerika katil katil

bunca milletlere yazık
sömürülmüş bağrı ezik
seni seven kanı bozuk
amerika katil katil

Mahsuni der Türk Milleti
Çıksın gitsin elin iti
Demedim mi bunlar kötü
Amerika katil katil

her geçen gün daha da ortaya çıkan,ama bazılarının hala görmemek için inat ettikleri gerçek...
Bu büyük ozanı çocukluğumdan beri dinlerim, gerçekleri bu kadar gören bir ozan, birkezdaha saygıyla anıyor Allahtan rahmet diliyorum.
Alt 25.12.2008, 13:43   #16
EyüphanAydın
Yasaklı

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EyüphanAydın Şuan EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.05.2010 12:45

Tecrübe Puanı: 0 EyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer Anblick

Defol git benim yurdumdan! Amerika Katil
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2008, 14:03   #17
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58

Tecrübe Puanı: 4533 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bazen ciddi konularada değinmek gerekir tabiki, hep kuşlar, kelebekler martılar, hayat hep lay loy lom değildir.
Arif abi bu lay loy lomlar olmasa benim halim duman ya, artik bana doktor bile kar etmez sen bi zahmet imama haber versen.
Alt 25.12.2008, 14:06   #18
Arif Coşkun
Moderator

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Arif abi bu lay loy lomlar olmasa benim halim duman ya, artik bana doktor bile kar etmez sen bi zahmet imama haber versen.
Her şey dozajında güzeldir, sandallim, azıcık ondan azıcık ondan olursa doyulmaz tatından. İmama neden haber vermemi istedin nedeni nedir öğrenebilirmiyim.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil