Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.09.2008, 16:56   #11
HaSiVasLıM58
Yasaklı
NO AVATAR

HaSiVasLıM58 Şuan HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.01.2009 13:33

Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: Otogar Satışına Yargı Engeli

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bence son derece yanlış bir karar verilmiştir. Sivas ın önü tıkanmaya çalışılmaktadır. Ama bu kararın bir üst mahkemeden döneceğini ve bu yanlışın düzeltileceğini düşünüyorum.

- Terminalin satışıyla bu araziye 100 milyon eoronun üzerinde bir yatırım gerçekleştirilecek ve 1000 kişi istihdam edilecektir.
- Sivas a büyükşehirlerde ki gibi modern ve yepyeni bir otobüs terminali yapılacaktır.
- Eski terminalin yerine de büyük bir Alışveriş merkezi ve 5 yıldızlı otel yapılacaktır.
- Terminal arazisinden kazanılan parayla belediye çok daha büyük projeleri Sivas a kazandıracaktır.

Bütün bu yatırımların geleceğini bile bile terminal yerinin satışını istememek tamamen şahsi çıkar amaçlı ve siyasi olarak konuya yaklaşmak anlamına gelmektedir.

Önce Sivas ve Sivas a yatırım mı yoksa şahsi çıkar ve ideolojik siyaset mi????

Sadece 1000 kişimi 100 Milyon € yatırım karşılığında sanırım ufak bir yanlışlıl olsa gerek ;O 100 Milyon € ' ya o yatırıma en az 10.000 kişi çalışır en az hatta çok rahat ifade edebilirim 25-30 bin kişi 100 Milyon € 'dan bahsediyoruz ve 3-5 Milyon € 'luk şirketlerde 1000 kişi çalışıyor..Tşk ederim ama sana katılıyorum...
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.09.2008, 22:26   #12
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31

Tecrübe Puanı: 715 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Otogar Satışına Yargı Engeli

Arkdaşlar...
Lütfen, lütfen, lütfen...
Size açıkça söylüyorum, kimsenin otogarın yeri ile felanla uğraştığı yok, TSO başkanı olan zibidinin ve bir kaç Sivas düşmanının cebini doldurma, Sivas'da tek boru olma derdidir. Adamlar eski otogar yerini alışveriş merkezi yapmak adına aldılar, ancak bir araya gelipte bir halt edemediler. Şimdi otogar yerine çok modern bir merkez açılırsa, arazi ellerinde patlayacak. Bu nedenle istemiyorlar.
Ayrıca Sivas'da Sivas'lıya istediği fiyattan istediği kalitede mal satmaya alışmış bir kaç düzenbaz esnaf da bu işin içinde. Çünki biliyorlar ki açılacak yere dışarıdan modern ucuz mal satan insanlar gelecek, bunlar istediği gibi mal satamayacaklar.
Örnek vereyim mi?
Teknosa açılıncaya kadar Oflaz istediği fiyattan güncel olmayan teknolojiyi satıyordu. Şimdi ne yapıyor, son teknolojiyi getiriyor, fiyatları nasılda aşağı çekti. Gidin diyinki ben teknosa da baktım bu mal şu fiyat hemen o fiyata veriyorlar.
Sivas dışında alışveriş merkezlerinde dolaşırken utanmıyor musunuz? Ben neden bu kalitede bu fiyata bu çeşitte mal bulamıyorum da Pazaristan'ın sattığı ellibeşinci kalite de, üç beş çeşit mala muhtacım demiyor musunuz?
Yeter artık deyin dur deyin. Ben şahsım adına Sami beye açıkça destek verdiğimi belirten dilekçe gönderdim. Adam teşekkür etti. Ama arkasında Sivas'ı görmek istiyor.
Kanal58 de utanmadan Sivas bunu istiyor, şunu istemiyor şeklindeki açıklamalar yapıyor Size sordu mu? Adınıza konuşmasına izin vermeyin. Sizin adınıza konuşup ceplerini doldurmak Sivas'ın önünü kesmek isteyenlere fırsat vermeyin. Tepkinizi açıklayın (ben kaç defa kanala TSO ya tepki postası gönderdim. Size gönderin. Sami beye destek mesajları gönderin. Belediyenin sayfasından ulaşabilirsiniz.
Susmayın Sivas'ın önünü kesilmesine artık izin vermeyin. Yeter artık deyin.
Hayırlı Ramazanlar..
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil