![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gezgin_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 12.02.2024 07:14
Tecrübe Puanı: 661
![]() |
![]() yaw canim abim son 4 yildan beri yurtdisinda farkli yerlerde calisiyorum tamam turkiyede bulamadim 6 farkli ulkeden karsima cikmaz bu lanet olasi ASK kimle tanissan ikinci gunu hersey maddiyata donuyo benim istedigim beni sevsin ben ona her istedigini yerine getiriyim benmi tuafim karsilastiklarimmi tuaf yoksa ASKMI anlamadim
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar gezgin_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#12 | |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Gezgin kardeşim çok güzel şeyler söylüyorsun aşkı herzaman karşı cinste aramakta yanlış aşk gönüle sevginin acısını veren herşey bence. Tabiki Karşı cinste aşk arayacağız ama gönül gözüyle baktığımız zaman yaşayacamız çok aşklar olduğunu anlarız bu kocca kahinatta bunu anlamak içi Yunusla sohbet etmek yeterli Yunus emreyi tanı kardeşim gurbette inan sana feyz verir. Evet kadınlar hayat ne onlarla oluyor ne onlarsız onlar herşeyleriyle hoşlar.Kimi paraya tav olur Kimi güzel iki cümle güzel söze kimide güzel kaşa göze tav olur ama doğru kişi bulduklarında can olurlar can yoldaşı olurlar. |
|
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar dark_yamtar58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#13 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Zaman, hayata adadığım fiilleri hep geçmişle çekimliyor
Gelmişti… Gitmişti… Bitmişti… Oluyor hep. Okunaklı hayatlard an okunulası bir hayat dizmek istiyorum kendime. Bildik geçmişimden dem vuruyorum ilkin. Ve ömrümün asıl satırı geliyor… Susuyorum… Bol üç noktayla satırlar atlıyorum. Okunulası olması gereken hayatım, susulası satırlarda can buluyor Vazgeçiyorum beni bana yazmaktan . İki satırdan fazlam yok çünkü… Ya$adığımı unutuyoru m... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() .. ....ŞAFAK........
TUT Kİ ÇILDIRDIM .............................. .............................. ......... HAYALLER YETMIYOR BU GECE BANA GECELER VARMIYOR SENSIZ SABAHA KALBINE GIRMENIN BIR YOLU YOKMU ASIGIM VURGUNUM MECBURUM SANA KALBINE GIRMENIN BIR YOLU YOKMU ASIGIM VURGUNUM MECBURUM SANA TUTKI CILDIRDIM TUTKI ÖLÜYORUM SON NEFESIMDE BILE SENI SEVIYORUM TUTKI CILDIRDIM TUTKI ÖLÜYORUM SON NEFESIMDE BILE SENI SEVIYORUM GÖZLERIM GÖRMÜYOR KULAGIM SAGIR YOKLUGUN AH ICIMDE TAS GIBI AGIR BU DELI HASRETIN BIR SONU YOKMU YALNIZIM MUTSUZUM MECBURUM SANA BU DELI HASRETIN BIR SONU YOKMU YALNIZIM MUTSUZUM MECBURUM SANA TUTKI CILDIRDIM TUTKI ÖLÜYORUM SON NEFESIMDE BILE SENI SEVIYORUM TUTKI CILDIRDIM TUTKI ÖLÜYORUM SON NEFESIMDE BILE SENI SEVIYORUM TUTKI CILDIRDIM TUTKI ÖLÜYORUM SON NEFESIMDE BILE SENI SEVIYORUM TUTKI CILDIRDIM TUTKI ÖLÜYORUM SON NEFESIMDE BILE SENI SEVIYORUM |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() AĞLAMA...........ŞAFAK
AKSAM OLUR CÖKER HÜZÜN BIR HAYALE DÖNER YÜZÜN SENSIZLIGIM VURUR BENI SENSIZ OLMAZ MAHUR GÖZLÜM EY BENIM BAHAR YAZIM EY BENIM ALIN YAZIM EY BENIM BAHAR YAZIM EY BENIM ALIN YAZIM AGLAMA SEBEBIM OLMA GAYRI AGLAMA OLAMAM SENDEN AYRI AGLAMA SIL GÖZÜNÜN YASINI EY MAHUR GÖZLÜM AGLAMA SEBEBIM OLMA GAYRI AGLAMA OLAMAM SENDEN AYRI AGLAMA SIL GÖZÜNÜN YASINI EY MAHUR GÖZLÜM KOKUN SINMIS YATAGIMA GÖLGEN DÜSER DUVARLARA BU ILK DEFA BENI ANLA SENSIZ OLMAZ MAHUR GÖZLÜM EY BENIM BAHAR YAZIM EY BENIM ALIN YAZIM EY BENIM BAHAR YAZIM EY BENIM ALIN YAZIM AGLAMA SEBEBIM OLMA GAYRI AGLAMA OLAMAM SENDEN AYRI AGLAMA SIL GÖZÜNÜN YASINI EY MAHUR GÖZLÜM AGLAMA SEBEBIM OLMA GAYRI AGLAMA OLAMAM SENDEN AYRI AGLAMA SIL GÖZÜNÜN YASINI EY MAHUR GÖZLÜM AGLAMA SEBEBIM OLMA GAYRI AGLAMA OLAMAM SENDEN AYRI AGLAMA SIL GÖZÜNÜN YASINI EY MAHUR GÖZLÜM AGLAMA SEBEBIM OLMA GAYRI AGLAMA OLAMAM SENDEN AYRI AGLAMA SIL GÖZÜNÜN YASINI EY MAHUR GÖZLÜM |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2012 11:23
![]() Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 816
![]() Aşk bunu anlatmak için karşındakine anltaman için bu duyguyu yaşaman gerekir...
Aşk öyle birşedir ki yeri gelir insanı aç bıraktırır yeri gelir insanı ağaç gibi beklettirir yeri gelir yağmurun altında sırılsıklam olursun.... Aşk acıda verir insana ama o bir tutkudur insanın hayatına bir kere girer bir daha çıkartamazsın onu öyle birşedir aşk ne alışkanlık ne de başka birşey... Yaşamak gerekir bu dediklerimi anlamak için ben çünkü yaşadım fakat bunları en kötüsüde herhalde acı çekmek ve ayrılmaktır.... Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın....
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar yerliturkuaz'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17 | |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Sivasprensi Şuan
![]() Son Aktivite: 08.01.2011 19:34
Tecrübe Puanı: 657
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivasprensi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#19 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Bir papatya tarlası düşün.İlkbahar ayı.
Ve sen onun yanından geçen yolda yürüyorsun. Ve o papatya tarlasında bir papatya dikkatini çeker. Binlercesinden birisidir, ama sen onun yanına gidersin. Onda seni çeken bişeyler vardır.O papatyayaı olduğu yerden koparırsın. Sadece senin olsun istersin.Sadece senin öleceğini düşünmeden ve gidersin o tarladan içindeki şiddetin durduramadığı bir benciliktir ama bir o kadar güzel ve hapsedici. TUTKU bu olsa gerek... Yine o tarlanın kenarındaki yolda yürüyorsundur. Yine milyonlarcası arasından bir tanesi seni çeker. Yaklaşırsın yanına.Gözlerin başkasını görmez olur o an.Onun için herşeyi yapmak istersin.Dokunmak istersin, dokunamazsın..Orda onunla ölmek istersin.Ama birden hafif bir rüzgar eser ve bir başka güzel çiçek kokusu gelir burnuna.Dayanamazsın onun kokusuna unutturur herşeyi bir anda ve o kokunun geldiği yöne gidersin. Diğer papatya orda kalmıştır.Yüreğinin bir kenarında...Paylaşılmamış birçok şey vardır.Unutamaz belki ama geri de dönemezsin ona. AŞK bu olsa gerek... Yine o yoldasın.Papatya tarlasının yanından geçen. V eyine bir papatya milyonlarcasının içinden seni çeker, gidersin yanına.Orda kalakalırsın.O hiç ölmesin diye herşeyi yaparsın. Tüm gücünle onla olmak istersin. Ondan seni koparacak hiçbir güç olmadığına inanırsın ve orda onunla ölene dek birlikte kalırsın. SEVGİ bu olsa gerek... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() .Ben şimdi varım ve seni sevmek hakkımı kullanıyorum. Sen bile buna karşı koyamazsın..."
Bazı duygular vardır anlatılamaz, anlaşılır sadece. Sevenin sevdiğini bilmesi kadar; sevilen de anlar sevildiğini. Sevgi her zaman belirli kelimelerle söylenmez. Çoğu defa bir bakış yeter de artar bile.. Yeryüzünde hiçbir kuvvet insanoğlunu sevme hakkından alıkoymaz. Sevmek çoğu zaman var olmaktır. Sonunda bizi yok olmaya götürse bile. Ben şimdi varım ve seni sevmek hakkımı kullanıyorum. Sen bile karşı koyamazsın. Sana gelinceye kadar sonu gelmez bir arayıştı sevgilerim. Bir zaman başkalarında aradım seni, başka yüzlerde, başka ellerde aradım. Aldandım, fakat birgün seni bulmak ümidini kaybetmedim. Nasıl olsa gelecektin birgün. Ve işte geldin de! Bana tatmadığım hüzünleri tattırmaya, bilmediğim kederleri öğretmeye geldin. Acıdan yana ne kalmışsa yaşamadığım hepsini bir bir sen yaşatacaksın bana. Birgün yaşamanın gereksizliğini desenden öğreneceğim. Bu selin akışını hiçbirşey durduramaz artık. Ummadığım ve ummadığın bir anda çıktın karşıma. Coşkun ırmaklar gibi, amansız seller gibi geldin, mutlaka yıkarak ve benden birçok şeyleri beraberinde sürükleyerek gideceksin. İşte o zaman yoklukların en dayanılmazı ile karşı karşıya kalacağım. Ergeç gideceksin; beni anlayamadan, beni sevemeden gideceksin. Yalnız bir iç kırıklığı kalacak senden, tesellisiz bir hüzün kalacak. Yıllardır aradığım sendin, ama sen gittikten sonra başkasını aramayacağım. Gelmeyecek bile olsan ömrümün sonuna kadar arardım seni. Ama geldin bir kere; ister bilerek gelmiş ol, ister bilmeden... Geldin ya! Şimdi herşey güzel seninle. Yürümenin, konuşmanın, nefes almanın bir başka anlamı var artık. Sen varsın ya herşey bambaşka gözlerimde... |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
berat kandiliniz mübarek olsun.... | kronik | Özel Günler | 35 | 22.08.2008 00:41 |
NURUNUZ AYN OLSUN !!! … Aşk Olsun!!! | Esengül | Arşiv | 0 | 22.07.2008 16:11 |
SELAM OLSUN HEPİNİZE(şiir) | AKÇAMAGRALI58 | Şiirler | 2 | 27.06.2008 17:46 |
BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN | Sabiha Serin | Özel Günler | 3 | 15.06.2008 17:41 |
Bayram Mesajları :) | arikarinkuchi | Özel Günler | 2 | 20.12.2007 18:09 |