|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |
Anketimiz: Sizce sivasımızın sorunlarıyla (çoğunlukla)hangi millet vekilimiz ilgileniyor. | |||
MUHSİN YAZICIOĞLU |
![]() ![]() ![]() ![]() |
245 | 68,44% |
OSMAN KILIÇ |
4 | 1,12% |
SELAMİ UZUN |
5 | 1,40% |
MALİK ECDER ÖZDEMİR |
27 | 7,54% |
HAMZA YERLİKAYA |
17 | 4,75% |
MEHMET MUSTAFA AÇIKALIN |
2 | 0,56% |
HİÇBİRİ! |
51 | 14,25% |
HEPSİ! |
7 | 1,96% |
Katılımcı sayısı: 358. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() albina58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.08.2016 20:40
Tecrübe Puanı: 791
![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki linkte,daha önce sitemizde açılmış bir topic bulunmaktadır. bu topicde kısa çalışmaları hakkında bilgi edinebiliriz.Ona göre değerlendirme yapabiliriz.Araştırdığımızda,y ine sitemizde müdavim olan arkadaşlar hatırlayacak,''2007 YE DAMGASINI VURAN OLAYLAR '' Topicindede,milletvekillerimiz hakkında geniş bir tartışmanın olduğunu görürüz.[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ayrıca;Hiçbir parlementerimi başarılı bulmuyorum,kaldıki ikdidara mensup dört parlementerimiz olduğu halde,kent olarak başta dikimevi olmak üzere bir çok kaybımız oldu. Bozuk plak gibi her agzımızı açtığımızda dikimevi diyoruz da başka birşey demiyoruz,yokmu vereceğin başka örnek.Olabilir,en bariz veriler başta verdiğimiz göç,sıkıldım. Ben hiçbir parlmenteri ve bürokratik idareciyi başarılı bulmuyorum.Belki valimiz bu kategoride olsaydı olabilirdi,zira işadamlarını toplayıp avrupa'ya geziye gitmişti,ordan müteşebbis yatırımcıları davet edip getirmişlerdi. Enazından,İlimiz dışında yaşayan vatandaşlarımızın ilgisine mazhar olabilselerdi yine yeterdi.
![]() |
#12 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4542
![]() |
![]() Ben şu anda başarılı milletvekili göremiyorum iktidar vekillerinin yapamadığını muhalifet milletvekili nasıl yapsın dolayısıyla hiç bir vekilimiz şu anda Sivasımıza yararlı olamaıyor
![]() |
#13 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() gul-i_ahmer Şuan
![]() Son Aktivite: 27.08.2010 15:43
Tecrübe Puanı: 683
![]() ![]() ![]() |
![]() TABİKİ KOCA REİS MUHSİN YAZICIOĞLU
ANKETE GEREK YOK ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Svs_Crazy_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.10.2008 11:44
Tecrübe Puanı: 637
![]() |
![]() HİÇBİRİ
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Vallahi işin doğrusu ben Sivas milletvekillerini,
M. Yazıcıoğlu'nu uzun yıllar BBP başkanı olduğu için basından ancak takip edebiliyorum. H.Yerlikaya'yıda yaptığı spordan dolayı tanıyorum. Onun dışındakiler kim ne yapar ne zaman Sivas'a gider gelir yaptığı çalışma nedir Sivas'a ne kazandırmışlardır hiç bilmiyorum. Ben yaşadığım kendi bölgemdeki milletvekillerinide tanımıyorum.Kim hangi partiden kim ne yapar, yaptıkları şey sdece "Mecliste salla başı al maaşı" başka birşey yaptıklarını sanmıyorum. Seçim zamanı boy boy resimlerini görürüz,o zaman halka kul köle olurlar, ama seçim biter ondan sonra vatandaş onlar için bir yabancıdır ve tanınmaz listesine girer.
![]() |
#16 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İnşallah tüm milletvekillerimiz en kısa zamanda sivasımız için önemli girişimlerde bulunurlar.
![]() |
#17 | |
Yiğido
![]() ![]() COBANYILDIZI Şuan
![]() Son Aktivite: 04.01.2009 01:45
Tecrübe Puanı: 624
![]() |
![]() Alıntı:
dun de oy atmadım bugunde atmadım gerekır ıse yarında atmam cunkı sıvasa layık bır mılletvekılı adayı goremıyorum tek calısan vardı oda abdullatıf sener idi o gitti kayseri sivas kara yolu yapımı nerede ise durdu denecek seviyede agır işliyo DUYGUSAL DEİL MANTIKLI YAZALIM LÜTFEN |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1302
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hiç birini sevmiyorum.Sivas için çalıştıklarını düşünmüyorum.Sivas'ı sevdiklerini de sanmıyorum.
Sivas için çalışan Abdullatif Bey vardı onu da AKP harcadı zaten.
![]() |
#19 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1302
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Boş yere tartışmaya gerek yok.Hiç bir partiye tek oyu nasip olmamış biri olarak diyorum ki vekillerimizin hepsi fiyasko bence.
Muhsin Bey partisi için gitti.Bu aşikar. Mustafa Açıkalın da sırf kendi siyasi hedefleri doğrultusunda vekil oldu,Sivas umrunda bile değil. Hamza yerlikaya'nın niye vekil olduğunu hala anlayabilmiş değilim. ![]() Akk'nin diğer iki adayı da aynı şekilde Sivas için gitmedi. Zaten Malik Ecder de Sivas'ın CHP'ye her seçimlerde verdiği bir adet kontenjanı doldurdu.Malik değil de kim olursa olsun,hatta Sivas2ı hayatında görmemiş biri olsun yine seçilirdi.Chp'li omak böyle bir şey çünkü. ![]()
![]() |
#20 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Arkadaşlar yorumlarınız hakaret içerikli olmasın lütfen, burada sadece görüş belirtilmeli, karşıklıklı hakarate varacak boyuda getirmeyelim.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|