|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Yarışmalar ve Aktiviteler Sivaslilar.net te yapılan yarışmaları burda bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 19.01.2013 14:22
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ben her türlü protestoya varım, Telekom'un haksız vergilerinide, akar yakıttaki zulmüde, elektriği, doğal gaza gelen faiş zammalarıda protesto edelim. Milletimiz iyice tepkisizleşti, takım tutar gibi parti tutuyor ve gruplaşarak kilişe tartışmalar yapmakn öteye gitmiyor. Önce sivil olalım, sivil tepkimizi gösterelim, özgür olalım özgür düşünmeye çalışalım, gaza gelmeyelim ama doğal gaza gelen zamma tepki vermekten de beri durmayalım.
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
![]() Alıntı:
Kardeşim gerçekten bu bir soygun. Her defasında faturam geldiğinde ayrıntıları okuduğumda sinir oluyorum ama ne fayda. Yani bu Türk toplumunun kaderimi, kaderimizemi sayalım. İsveç'te ayrı Almanya'da ayrı Japaonya'da ayrı ayrı kaderlermi var. Allah aşkına bu ülkelerle bizim ülkemizde kullandığımız telefeon ve adsl ücretlerini bir zahmet edip araştırıp karşılaştırsınlar aradaki farkı bir görsünler. Herşey gibi vatandaşlık haklarıda var bunu kullanalım bu demokratik hakkımızı kullanalım arkadaşlar lütfen, bu ciddi konuya bir önem verin, duyarlılğınızı gösterin lütfen.
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2012 11:23
![]() Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 815
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bi yerden tutmak gerekir diyorsunuz son yapılan zamlardan sonra elektrik olsun doğalgaz olsun ne yaptık söleyin bakalım...
Bizi öyle bir uyutuyorlar ki o uykudan kalkamıyoruz...
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rallim58 Şuan
![]() Son Aktivite: 26.04.2012 14:19
Tecrübe Puanı: 820
![]() ![]() |
![]() Destek olalım arkadaşlar...
Demokratik hakkımızı kullanmaktan, daha doğal ne olabilir... Bu mail den bana son bir haftadır hemen her gün en az 3-4 tane geliyor... Nasıl unuturum 1 Kasım'ı.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
![]() Alıntı:
![]() Bunda bir çelişki var ama ne? 2009 İşçi, memur zammı ilk 6 ay % 4 ikinci 6 ay için % 4.5 olarak benimsendi ve kabul edildi. Eeee elektiriğe gelen zam bir yıl içinde % 60 larda. Doğalgazda keza aynı ve Kasım'ın 1'nden sonra yüzde 14 daha zam var. Hayat devam ediyor, hayırlı kullanımlar.
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Yiğido
![]() ![]() xwst Şuan
![]() Son Aktivite: 23.01.2010 19:43
Tecrübe Puanı: 642
![]() ![]() |
![]() guzel bir uygulama fakat ozellestirilirken bunların olacagını bildigimiz halde kimsenin sesi cıkmadı,ilginc...
![]() |
#17 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2012 11:23
![]() Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 815
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uyandığımızda dünayayı feth ederiz diye mi korkuyorlar anlamdım ki merak etmesinler Türk miileti öyle bir millettir ki yeri geldiği zaman ne yapacağını çok iyi bilir sadece bazen işine gelmez....
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Moderator
![]() Alıntı:
Unutmayalım 1 Kasımı bu protestoyu yinede yapalım biryerlere mesaj olsun.
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() albina58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.08.2016 21:40
Tecrübe Puanı: 780
![]() |
![]() Alıntı:
Enteresan; Yaklaşık altı ay kadar önce şu linkten;[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yazdığımız zaman,kendin çal kendin oyna olmuştu. Bugün ben parmağımı bile oynatmayacağım. ogün yazdığım yazılarda yukarıda verdiğim linkte,kendi yazımdan kendim alıntı yapmıştım. Açık söylüyorum,o günde bana zararı yoktu bugünde, Ne yazıkki,kendim zararını görmesemde,halkımın zarar görmemesi için günlerce kafa yorduğum halde kimse ses çıkarmamış,sorumlu olan veya olacaklara tam desdekler verilmişti. Şimdi ne yapayım,iş işten geçmiş,o gün halkım ayaklanıp tedbiri almadıktan sonra kaldıki bugün topic açıldığında bile açan arkadaşımın sitemi taaa buralardan duyulmaktadır''Yeteri kadar ilgi görmüyor'' diye. Sonu hayır ola,kolay gelsin.
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 19:58
Tecrübe Puanı: 4531
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ben sadece manevi olarak size destek veriyorum, almanya da yillarca telecom insanlari soydu, daha sonra acilan telefon sirketleri sayesinde telefon görüsmeleri ucuzladi. Ben sinirsiz internet ve yurtdisi da dahil olmak üzere sinirsiz telefon görüsmesi ( cep telefonu haric) hepsi icinde (vergiler, harclar vs.) 44 Euro ödüyorum. Umarim biran önce Türkiye de bu sisteme gecer ve halkin kandirilmasina son verilir.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
OKURken 1 Satır AtLayaRak okuyun | RaZZcE | Serbest Kürsü | 11 | 19.01.2009 12:38 |
Lütfen Okuyun.. Ben Utanıyrum Kendimden... | Kaptan-58 | Dini sohbet | 3 | 20.08.2008 14:19 |
Sadece Allah'a ayıracak zamanınız varsa okuyun. | Sivasli_Kiz_87 | Allah Azze ve Celle | 6 | 07.02.2008 18:45 |