|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |
Anketimiz: Sizce ülkemizde öğretmenlerimize hak ettikleri değer veriliyor mu? | |||
Evet veriliyor. | 15 | 28,85% | |
Hayır verilmiyor. | 17 | 32,69% | |
Öğretmenlere haksızlık yapılıyor. | 12 | 23,08% | |
Fikrim yok/İlgilenmiyorum. | 8 | 15,38% | |
Katılımcı sayısı: 52. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
06.01.2009, 22:42 | #11 | |
Usta Yiğido
LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1290
|
Cevap: Sizce ülkemizde öğretmenlerimize hak ettikleri değer veriliyor mu?
Alıntı:
Senin lise mezunu öğretmenlerin hata yaptı diye bu lafı söyleyebiliyorsan,üniversitede ki öğretmen adaylarına değil önce kendine acımalısın... Senin o öğretmenin ihtimal ne için açıldığı belli olan öğretmen okulu mezunudur..Sen de gelirsin bunları günümüz öğretmenlerine genellersin.Aferin! Kendi çocuğunun ne haltı yediğini sormadan gelip öğretmeni azarlayan,bağıran çağıran velileri artık anlamakta güçlük çekmiyorum senin bu mesajından sonra!
06.01.2009, 22:51 | #12 | |
Usta Yiğido
LaEdri Şuan
|
Alıntı:
Öğretmenliği anlamak için öğretmen olmalısın!Başka türlü anlayamazsın! Evet dostum derslere giriyorum,oturuyorum ve de çıkıyorum(!!!!)))...Hiç de yorulmuyorum.Benim hakettiğim sadece sadece 300-500 ytl arası ama bu devlet bana GELECEK NESİLLERİ EĞİTTİĞİMİZ için o parayı veriyor. Zor dostum zor!!! Öğrenciyi özlemek nedir anlayamazsın,ayağındaki yırtık ayakkabıyı görünce,ve o ayakkabısını saklamaya çalıştıkça sen de gözyaşını saklarsın dökülmesin diye,ve sen bunu da anlayamazsın.. Sana göre derse gir çık!! Bana göre insanın içine gir çık! Dostum biz oduna şekil vermiyoruz,vur testereyi şekil alsın! Dostum biz demire şekil vermiyoruz,koy tornaya şekil alsın! Dostum biz insan eğitiyoruz!Dokunduğun an kırılacak ama dokunmasan şekil almayacak bir nesneyi yani!! Öğrencini sevmek,onunla üzülmek,onunla sevinmek,yani onunla yaşamak nedir? BUNU ANLAYAMAZSINIZ! VE ANLAYAMADIĞINIZ İÇİN SİZE GÖRE BİZ SADECE DERSE GİRİP ÇIKIYORUZ!!!
06.01.2009, 23:08 | #13 |
Usta Yiğido
LaEdri Şuan
|
Şu yazıyı okudukça boş boş gülüyorum ve aklıma hep arifcoskun abimin imzası geliyor
06.01.2009, 23:37 | #14 |
Usta Yiğido
yerliturkuaz Şuan
Son Aktivite: 28.03.2012 11:23
Yeti: Bloody Orca Slap Champion!Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 815
|
Atatürk zamanında maaşları ile bir ev alınırken şimdi ise zar zor geçiniyorlar bu insanlar ev geçimini düşüneyim derken yetişdirdikleri insanlara nasıl hizmet verecekler kesinlikle ülkemizde değerleri yok öğretmenlerin....
06.01.2009, 23:45 | #15 | |
Moderator
Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
|
Alıntı:
Böyle bir savunma şekli ilk defa görüyorum. Peki bir milletvekili maaşıyla neden kıyaslamıyorsunuz.? .
07.01.2009, 11:13 | #16 |
Usta Yiğido
sonbahar5803 Şuan
Son Aktivite: 21.09.2009 14:57
Tecrübe Puanı: 819
|
Yiğiter kardeşim, öğretmen olduğun için tarafsız bakamıyorsun galiba. Ben ne demişim; Gerçekten öğretmen gibi öğretmen olanları kesinlikle ayrı tutuyorum. Sen kendini o gruptan görmüyorsan, o senin problemin. Milletvekili maaşlarıyla hiç karşılaştırmayın, onlarınki zaten abartı ve haksız kazanç. Böyle kıyaslamaya girersek, Türkiye'de hiçkimse hakkettiğini almıyordur o zaman. Vallahi kusura bakmayın, saygı-sevgi karşılıklı olur. Zamanında herşeyi dayakla terbiye etmeye çalıştılar. Şimdi öğrencilerle başedilemiyor. Asla savunmuyorum şimdiki öğrencilerin halini. Bu ne öğretmenlerin ne de velilerin suçu. Memleketimizin, milletimizin gittiği yolun sonuçlarıdır.
07.01.2009, 15:40 | #17 | |
Usta Yiğido
LaEdri Şuan
|
Alıntı:
Burdakilerden kastın kim,Türkiye'deki öğretmenler değil mi? Bu eleştirini de acımasızca değil,bilgisizce olarak görüyorum!!! Durumun ne olduğunu bilmeden yapılmış bir yorum!!
07.01.2009, 21:06 | #18 | |
Usta Yiğido
sonbahar5803 Şuan
Son Aktivite: 21.09.2009 14:57
Tecrübe Puanı: 819
|
Alıntı:
Ben kendi gördüklerimle değerlendiririm. Anketi cevapladım, fikrimi yazdım ve ortaya koydum. Beğenen alır gider, beğenmeyen bırakır kaçar. Bu da son yorumum. Uzatmaya gerek yok.
07.01.2009, 22:29 | #19 | |
Usta Yiğido
LaEdri Şuan
|
Alıntı:
Gördüklerinle değerlendirmeye devam et,ama unutmaki hayat sadece senin görebildiklerinden ibaret değil.. Ayrıca fikirle,hakaret arasındaki ayrımı da iyi ayırt etmek lazım!Senin ortaya koydum dediğin şey fikir değil,bariz bir hakarettir. Birilerinin delice savunduğu hükümet sayesinde ilköğretim öğretmenleri çocukların oyuncağı haline geldi..Bunlar sizin göremediğiniz kısım! Bu yüzden göremediğin kısımlar hakkında bilgisizce değerlendirmede bulunup,650.000 kişilik camianın hepsini zan altında bırakma! Bu da benim son yorumum olsun!!
07.01.2009, 22:44 | #20 |
Tecrübeli Yiğido
çılgın_türk Şuan
Son Aktivite: 08.04.2012 19:32
Tecrübe Puanı: 663
|
öğretmenlerimize bence hak ettikleri değer veriliyor bir öğretmen her ortamda saygı görüyorsa bence hak edilen değer veriliyor demektir.... benim gördüğüm bir köyde olsun ilçede olsun hele hele doğuda olsun merkezlerde olsun öğretmenler el üstünde tutluyor
ama işi maddi duruma dökersek alınan ücret az olabilir ona bişey demem .... ama buda yere konuma , ihtiyaçlara vs. değişim gösterebilir... bende öğretmen olacağım için .... öğretmenlğin değeri parayla ölçülemez diyorum ve saygılar sunuyorum ...
Stil | |
|
|