|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4542
![]() |
![]() Bu gün mevlana meydanında binlerce kişinin filistinin yanında olduğunu göstereceğinden eminim Bu mitingi düzenleyenlerden allah razı olsun emeklerinize sağlık
![]() |
#12 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yapılan bu zulumu azda olsa kınamak için!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İnsanlık dişi vahşette son verilmesini ümit ediyorum...
![]() |
#14 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1063
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Filistin ağlıyor, güller ağlıyor
Sel oldu acılar, yürek dağlıyor Zalimler semirdi, zulüm çağlıyor Can veren bebekler, masum fidanlar, Çiçekler kurtuldu bağlar düşünsün Çiçekler kurtuldu bağlar düşünsün Ölenler kurtuldu, sağlar düşünsün… Mezalim az gelir, günü tarife Yıllarca alındı ölüm hafife Tarife ne hacet bunu arife Maziye gömülen seneler, günler, Saatler kurtuldu, çağlar düşünsün Ölenler kurtuldu, sağlar düşünsün… Kurudu çeşmeler, çöller çoğaldı İnsanlık tarlası nadasa kaldı Ümit bahçesinde yeis kök saldı Sinelerde açan yarına dair Çimenler kurtuldu, dağlar düşünsün Ölenler kurtuldu, sağlar düşünsün… Güvercinler kurdun kirli elinde İnsanlık yok bunun hiçbir yerinde Seyrediyor alem hayret içinde Ölüm deryasında sessizce yüzen Yunuslar kurtuldu, ağlar düşünsün Ölenler kurtuldu, sağlar düşünsün… Kurtuldu şehadet suyunu içen Zilletin yerine ölümü seçen Özgürlük adına canından geçen Dünyadan ukbaya masumca göçen Güneşler kurtuldu, çerağ düşünsün Ölenler kurtuldu, sağlar düşünsün... A.Azad Aydın/Eğitimci-Bursa OCAK/2009/BURSA
![]() |
#15 |
Yeni Yiğido
![]() superglam Şuan
![]() Son Aktivite: 11.01.2009 18:31
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Filistinli kardeşlerimize yapılanlardan dolayı lanet okumaktan ve filistinlilere dua atmekten başka yapabileceğimiz yok.. YÜCE olan Allahım onlara yardım etsin. İsraili kahretsin...
![]() |
#16 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
![]() Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 826
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Araplari oldum olasi sevmem ama oldurulenler cocuk olunca buna setyirci kalmak israil gibi olma yahudi gibi olmak ile ayni bu bebek katillerine dur diyelim dunya uzerinde baski olusturulami karsilarinda kim oldiklarini gorsunler....
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Dağcı Şuan
![]() Son Aktivite: 23.08.2014 12:23
Tecrübe Puanı: 744
![]() |
![]() Hafta sonu cenaze nedeniyle Sivas'taydım. Yukarı tekke dönüşü miting alanına gittim. Ama Sivas'lıların o küçük meydana fazla rağbet etmediğini gördüm ve şahsım adına üzüldüm.
Aklıma hemen şu hadis-i şerif geldi; ''Bir yanlış görüyorsan bunu elinle düzelt, elinle düzeltemiyorsan dilinle düzelt, dilinle düzeltemiyorsan kalbinle düzelt buda imanın en zayıf olanıdır.'' Hz. Muhammed (s.a.s) Tertip komitesinden, destek verenlerden Allah razı olsun. Miting yapmakla bitmiyor işimiz. Asıl Yahudi markalarına karşı cephe almamız gerekiyor. Bile bile o marka ürünleri almayalım. Bari bunu yapalım.
![]() |
#18 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hitler yahüdi soy kırımınna başlar yahudüler Filistin topraklarına (1912) kolani olarak kaçar yahüdeler yerleşir zamanla israyil olur vede devlet kurar ve devlet olur filistini yıkmaya ve vurmaya başlar O tarihtirki O insan hakkıdırki müslamın diye konuşan yazan bile karışmaz (mısır_arapistan_Türkiye_) ve diyerleri
Bu savaş degil sadece Müslüman olmak sadece çoluk çocuk düşünmeden soy kırım Müslümanları vurmak vede bitirmek onlaların yerinde biz olsak Müslümanım diye geçinmek acaba biz kendi kendimize bir sorsak biz ne kadar Müslümanız…..? Az kaldı sıra bizde nerede olursak Not: Bir rica sizden sadece 5 dk olsun sessizlik istiyorum masumca ölen Müslüman kardeşlerimiz için tşkler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bir çığlık duyuyorum
Gecenin bir yarısında Kulaklarımı yırtarcasına İçimden birşey koparcasına Yükseliyor MESCİD-İ-AKSA´dan Bütün dünyaya Çaresizce kimsesiz kalmışcasına Filistinli kardeşlerimden Vurulmuş kahpece insafsızca Körpecik bedenlerinden Oluk oluk kan akıyor Vurulan bedeninden Bir yardım eli bekliyor Biz müslüman kardeşlerinden Bu nasıl bir vicdan Bu nasıl bir düşmanlıktır Kundaktaki körpe bebeler Kanlar içindeler Cansız bedenlerinden Bir bir çıkarılırken Acımasız mermiler Bense hiç bir şey yapamıyorum Ezildikçe eziliyorum Filistinli kardeşlerim Birer birer vurulurken Ben ve benim gibiler Daha ne bekliyoruz Daha kaç masum vurulacak Daha kaç tane bebek ölecek YÜCE ALLAH´IM sen yardım et Filistinli kardeşlerime Elbette seninle birlikte Filistinim gülecek Çok yakın bir zamanda Kahpe israil´inde sonu gelecek Yaptığı bu vahşetlerin Katlettiği bebelerin Hesabını verecek Filistinde yapılan katliamlara duyarsız kalmam beklenemezdi.kundaktaki bebekler kadınlar ve yaşlılar bir bir öldürülürken biz filistinli kardeşlerimiz için ne yapabiliriz diye düşünürken onlar katliama maruz kalırken biz müslüman ülkelerden daha fazla ses çıkması gerekiyor.gelin hep beraberbirşeyler yapmaya çalışalım israil ve abd mallarını boykot edelim hiç değilse bu katliamlara ortak olmayalım.ALLAH hepimizle beraber olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Daha çocuk yaşta bomba seslerine alışmak, neyin ne olduğunun farkına varmadan minik bedenler yok olup gidiyor. ALLAH'ım ne kadar acı günler Rabbim onların yardımcısı olsun , dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden .
Rabbim imanın lezzetini FİLİSTİN ' deki müslüman kardeşlerimiz gibi almayı nasip eylesin..
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|