|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2015 18:15
Tecrübe Puanı: 899
![]() ![]() ![]() ![]() |
yaşın dolayısıyla bu konular seni aşar kardeş herşeyi sen bilemezsin bu yazdıklarını sana kim ögrettide geldin buraya karalama yapıyorsun .
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1223
Ne alaka şimdi CHP ne alaka konuyla ne alakası var CHP yokmuşta şuymuşta buymuşta... 2004 seçimlerinde il genel Meclisinde CHPli üye yoktu şu anda 5 üyesi var... Hiç ilçe belediyesi yokken şimdi 2 ilçe var 3 ilçede de kafaya oynadı birinde 2 oyla kaybetti... Asıl silinen AKP'dir Sivas'ta ama bu konunun altında değil başka konunun altında tartışılacak bir konudur...
Şehir merkezinde de benim ailemden dahil bir sürü insan ömürlerinde CHP dışında bir partiye oy vermezken BBP'ye verdiler, bende orda oy kullansam aynısını yapardım... Mete Oltulu ile konuştum çok net biçimde %10 rahat BBP'ye kaydı ki kökten CHP'li bir aileye mensup birisi olarak kendi aileminde aynısını yaptığını görünce doğru olabileceğini düşünüyorum... Konu ile alakasız şeyle yazmanın ne mantığı var şimdi?? Sana cevap vermeyeceğim dedim dedim ama alnından kaşıyorsun adamı... Söyle bakalım Berat Demir Sivaslim.58'in yazdıklarına katılıyor musun? Bu bir ihanet mi?? Doğan Ürgüp'ün kazanması Sivas halkının Sami Aydın'a bir ihaneti mi? Peki bu kadar ilgilisin Antalya, Balıkesir, Manisa halkı ihanet mi etti AKP'ye, başbakan öyle diyor ya sen de aynı kanıda mısın?
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1223
Gardaşım ne diyorum ben sana benim çevremdeki insalar vermişse, ben bile orada yaşasam aynısını yapardım diyorsam CHP'den çok oy gitti BBP'ye onu da söyleyeyim. %5 oy aldı CHP, Kemik oyu %13-14 zaten sen neye yoruyorsun, 2 yılda noldu bu kadar CHP'li adama? Öldüler mi, göçtüler mi? Sen rakam vermişin şu ilçe bu ilçe, 2004'te ilçe belediyesi yoktu 2 tane Belde belediyesi vardı... 0 oy aldığı ilçelerin CHP adayları kimlerdi yazar mısın? Ben tanımıyorum öğrenirsem kim olduklarını hesap sorayım
Bahsi geçen diğer ilçelerde de 2004'de oyları kaçtı ne kadar düştü? Ulaş, Diviği, Zara, Gemerek, Gürün gibi ilçelerde 2004'te kaçtı şimdi kaç oy oranları... Aynı şekilde 2004'te AKP kaç ilçenin sahibiydi Sivas'ta şu anda kaç ilçenin sahibi? Silinen AKP'dir, Yükselen BBP'dir, MHP'dir, CHP'dir... Halk milliyetçilere, sosyal demokratlara, halkçılara rağbet etmiştir, AKP'ye de sarı kart vermiştir, Bu şekilde çocukları torunları yandaşları zengin etmeye devam ederlerse ikinci sarıdan kırmızı kartı alacaktır, CHP'ye de biraz daha adam ol, halkçı ol, özüne dön yoksa seni değil MHP'yi iktidara taşırız demiştir.... Her şehirde de böyledir, Sivas'ta da böyledir %10'a yakın oy kaybetmiştir. 10 şehir 2 büyükşehir elinden gitmiştir, İstanbul ve Ankara'yı kıl payı almıştır, İzmir'de 3-5 ilçesi varken şimdi 0 ilçesi var, Aydın ömründe ilkkez bir kadını ve CHP'liyi başa getirdi, Bülent Arınç'ın memleketini MHP almıştır, Abdullah Gül'ün veto ettiği Rektör sen misin bunu yapan dedi Antalya'yı geri aldı... Berat gardaşım, bence hatalar üzerine düşümek gerek... Bu tür tavırlar, 29 Mart BBP'nin kazanması ile Sivas halkı Sami Aydın'a ihanet etmiştir demek ayıptır... Ne yani Muhsin Yazıcıoğlu'na mı ihanet etseydi??? Ben orda olsam ben bile BBP'ye verirdim zıt görüşte olmama rağmen...
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2236
![]() |
yas içinde girdiğimiz 29 mart secimlerinden ihanetle suçlanarak çıkmak hür iradeye düşürülen kara bir gölgeden başka bişey olamaz.ak mı karamı.ak dediğin zaman kara olmaması lazım
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Super-Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GuNaY Şuan
Son Aktivite: 04.11.2013 00:42
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yazının kaynağı kimdir? İsim veya gazete olarak?
|
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() |
kaynak yok ortaya bi yazı attı kayboldu.belkide kaynak kişinin kendisidir
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() titizyiğido Şuan
Son Aktivite: 03.06.2012 00:55
Tecrübe Puanı: 767
![]() |
sivas emanetine sahip çıkmıştır.......ben bu durumdan bir ak partili olarak ve bir sivaslı olarak hoşnut oldum..............yeni belediye başkanımız sayın doğan ürgüp e yeni görevinde başarılar dilerim.............
|
|
|
#8 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Yeni başkanımız hayırlı ugurlu olsun. İktidardan farklı bir parti belediyesi. İnşallah şehrimiz ihmal edilmez.
|
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() |
chp görüşlü değilim chp yle tamamen ters görüşe sahibim akp ylede herhangi bir bagım yok akp ylede tamamen tersim ama chp ile akp arasındaki bu kör dövüşünü yadırgıyorum.neden bu iki parti birbirine düşüyor.kim kazanıyor bu dövüşten.öyleki hem liderler hemde tarafları ortak bu dövüşe
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yeni Yiğido
![]() sivas meleği Şuan
Son Aktivite: 23.05.2009 17:09
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
bence sivasta bbp nin seçilmiş olması akp enin seçilmesinden bin kat daha iyi anlamıyorumki neden akpye oy verirler gözlerimi kör nereye gidiyor bu vatan .... gittiğimiz yol belli ama 2.kez ATATÜRK biiz kurtarmak için gelmeyecek...
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|