Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.09.2009, 14:53   #11
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 23:13

Tecrübe Puanı: 1003 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Plansız Çalışmalara Halk Tepkisi

Alıntı:
A_B_U Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bakınız halk otobüs durağı yenişehirde bilmem farkında mısınız? ve binlerce kez o kavşaktan geçiyorlar,bu sadece otobüsler bir de diğer trafik var.Şimdi burda çalışma yol genişletme olmasın mı?Ya da daha nasıl yapılabilir?herkes çok şey biliyor konuşup duruyor...O zaman çalışın mühendis,mimar,yetkili olun sizi de görelim.Şu ana kadar bütün belediyelerde aynı şeyi gördüm ben farklı çalışan olmadı,mecbur aksaklık olacak başka türlü yapılamaz.5 seneden beri ilk defa asfalt çalışması gördüm şaşırdım o ayrı.Bir tuhaf geldi yani senelerdir göremediğimiz şeyler...

TEKRAR BELİRTİYORUM SİTE YÖNETİMİ BU KADAR BELLİ ETMEYİN TARAF TUTTUĞUNUZU GERÇEKTEN KOMİK OLUYOR
Çeşmeler Hayat buluyor başlıklı haberde site yönetimi taraf tutuyor yazınızı göremedim ?

Belediyemizin yaptığı bütün çalışmalar Sitemizde haber yapılmış durumda. Yönetim en doğrusunu yapıp her kesimden vadantaşın şikayetlerini dile getiriyor.
Alt 04.09.2009, 14:55   #12
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Bu konuya yönetimden tek yorumu altuntas58 abi yapmış. Onun da tuttuğu taraf aşikar sayın A_B_U
Alt 04.09.2009, 14:58   #13
A_B_U
Yeni Yiğido

A_B_U - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

A_B_U Şuan A_B_U isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.10.2014 00:50

Tecrübe Puanı: 0 A_B_U FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Çeşmeler Hayat buluyor başlıklı haberde site yönetimi taraf tutuyor yazınızı göremedim ?

Belediyemizin yaptığı bütün çalışmalar Sitemizde haber yapılmış durumda. Yönetim en doğrusunu yapıp her kesimden vadantaşın şikayetlerini dile getiriyor.
Bakar mısın o konuyu kim açmış bu konuyu kim?

Bu konularla ilgilenenler kim? Birkaç kişi mi tek kişi mi?Merak ettiğim bu sivaslılar.net rumuzu tek kişi mi?

Konu A_B_U tarafından (04.09.2009 Saat 15:00 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
A_B_U isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.09.2009, 15:01   #14
besyo_cu
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1003 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
Bakar mısın o konuyu kim açmış bu konuyu kim?
Ne alaka iki haberide ''Site Habercisi'' açmış.
Alt 04.09.2009, 15:03   #15
A_B_U
Yeni Yiğido

A_B_U - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

A_B_U Şuan A_B_U isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.10.2014 00:50

Tecrübe Puanı: 0 A_B_U FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

tamam her neyse onu başkasına danışırım.Çeşme haberine neden eleştiri yapayım ki? Sizce yanlış bir iş mi yapılan? Doğru olan birşeye de sesimi çıkaramam kusura bakmayın.Orda bir taraf tutma yok olandan bahsetmiş,ama diğer tarafta 3-5 kişinin sözünü halka maletmiş.

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu konuya yönetimden tek yorumu altuntas58 abi yapmış. Onun da tuttuğu taraf aşikar sayın A_B_U
Ben haberden bahsediyorum yorumlardan değil.

Konu A_B_U tarafından (04.09.2009 Saat 15:08 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
A_B_U isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.09.2009, 15:13   #16
besyo_cu
Usta Yiğido

Alıntı:
tamam her neyse onu başkasına danışırım.Çeşme haberine neden eleştiri yapayım ki? Sizce yanlış bir iş mi yapılan? Doğru olan birşeye de sesimi çıkaramam kusura bakmayın.Orda bir taraf tutma yok olandan bahsetmiş,ama diğer tarafta 3-5 kişinin sözünü halka maletmiş.
Anlamak istemediğiniz durumda o zaten burda her görüşten hemşehrimizin görüş ve eleştirileri dile getiriliyor geçmiş haberlere bakarsanız bunu görürsünüz. Yeni üyesiniz ve bu site hakkında bilmediğiniz bir çok şey var bu aşikar.

Plansız çalışma haberini halka mal etme gibi bir durum yok Hayri Sıgırcı caddesindeki vatandaşlarımızın görüşleri dile getirilmiş ve bu haber bir çok yerel gazetede de yer almıştır.

Bunlardan birisi ise Sivas'ın yerel gazetelerinden Hürdoğanın haberi ;
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Alt 04.09.2009, 15:14   #17
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4524 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sevgili kardeşim yorum yapmak taraf tutmaksa burda hiç yorum yapmamamız lazım benim tuttuğum tarafı nasıl anladınız kaldıki benim siyasi parti takıntım yok olmazda allah için gördüğümü yazmak taraf tutmaksa evet taraf tutuyorum burda insanlar görüşlerini yazamayacksa ne işleri var bu sitede o arkadaşımız sitemizi taraf tutuyor gibi görmüş ve fikrini yazmış ne var bunda dünya döndüde bizlerde altındamı kaldık sanki herkesin fikrine saygı duymalıyız benim partim ne yaparsa doğrudur mantığıyla hareket ederek diğer düşünce sahiplerini kendi görüşümüze ters diye insanları dışlamayalım
ÜLKEMİZDE TAKIM TUTAR GİBİ PARTİ TUTANLARIN VAR OLDUĞU SÜRECE BU ÜLKE BİR ARPA BOYU İLERLEMEZ
Alt 04.09.2009, 15:17   #18
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sevgili kardeşim yorum yapmak taraf tutmaksa burda hiç yorum yapmamamız lazım benim tuttuğum tarafı nasıl anladınız kaldıki benim siyasi parti takıntım yok olmazda allah için gördüğümü yazmak taraf tutmaksa evet taraf tutuyorum burda insanlar görüşlerini yazamayacksa ne işleri var bu sitede o arkadaşımız sitemizi taraf tutuyor gibi görmüş ve fikrini yazmış ne var bunda dünya döndüde bizlerde altındamı kaldık sanki herkesin fikrine saygı duymalıyız benim partim ne yaparsa doğrudur mantığıyla hareket ederek diğer düşünce sahiplerini kendi görüşümüze ters diye insanları dışlamayalım
ÜLKEMİZDE TAKIM TUTAR GİBİ PARTİ TUTANLARIN VAR OLDUĞU SÜRECE BU ÜLKE BİR ARPA BOYU İLERLEMEZ
Abi bu haberde iki taraf var. Sami Aydın ve Doğan Ürgüp. Yazdığın yoruma bakılırsa sen Ürgüp tarafındasın onu anlatmak istedim.
Alt 04.09.2009, 15:26   #19
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4524 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

sizce insanların düşüncelerini yazması taraf tutmak anlamınamı geliyor
Alt 04.09.2009, 15:52   #20
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

bu konuda zaten ben ilk yorumumdada belirttiğim gibi genele bakılmamış fakat birkaç kişinin yorum ve sıkıntılarından kaynaklanan bi haber gibi geldi bana yani bu gibi çalışmaları hemen belediyeye maletmek nekadar doğru bilemem ozaman her kepçe veya iş makinası giren her yere feryad etmek gerek sıkıntı olmadan düzen olmaz birazcık sıkıntıya katlanacaksınki ilerisi güzel olsun

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil