|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Büyükşehir için hangikriterler lazım ve biz acaba bunların kaçına uyuyoruz?
|
|
|
#12 |
|
Yiğido
![]() ![]() hiko58 Şuan
Son Aktivite: 10.07.2015 10:09
Tecrübe Puanı: 742
![]() |
en baştanda dediğimiz gibi sivasın sahibi yok kardeşim. sivaslı olmayanları sivasla bir ilişkisi olmayanları getirip sivastan milletvekili yapıyorlar zaten en baştan sivasa hakaret ediyorlar. diyorlarki zaten sivaslı koyun gibi bize oy verecek cepte oylar. sivasa yatırım yapmamıza hizmet götürmemize ne gerek var. sivasa odunu koysak zaten odun seçiliyor. şimdi siz olsanız sivası büyükşehir yaparmısınız. trabzon büyükşehir oluyor sivas olamıyor. bakın şu işe. gelip geçerken tabelasına bakınız. nüfusu kaçmış. sivaslı hala iyiyi kötüyü ayıramıyorsa o sivaslının ayıbı. sivas ki selçukluya başkent olmuş bir şehir. büyük şehir yapınki artık gidenler geri gelsin. ama sivas gözden çıkarıldı kardeşim. yine odunu koyarlar sivaslı o odunu seçer. sivaslı olup olmadığına bakmadan.
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Katılıyorum. Sivasın içinden, Sivaslı, Sivasta doğmuş büyümüş, Sivasın derdini çilesini, Adan Zye her şeyini iyi bilen kişileri seçmemiz lazım. Ancak bu seçtiklerimizin Sivasa faydası olur. Yoksa Sivasa kimse sahip çıkmazzz.. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Yeni Yiğido
![]() Kasim58 Şuan
Son Aktivite: 20.01.2015 02:33
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Arkadaslar yillar önce Eskisehirin nasil büyük sehir olduguna bir bakin yada arastirin.Bunlarin hepsi oy hirsizi oy calmak icin yapmis olduklari politika utanmasalar Trabzon basta olmak üzere Rize ve Trabzon´U Büyüksehir yaparlar biri memleketi biride türkiye genelinde en az oy aldigi il.
ALLAH Mekanini cennet etsin benim koca reysim MUHSIN YAZICIOGLU Sende bizim basimizda olsaydin bu kandini bilmez densiz insanlar sivas hakkinda ileri geri tantana edemezlerdi. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kasim58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#15 | |||
|
Yiğido
![]() ![]() gangster Şuan
Son Aktivite: 04.05.2013 20:32
Tecrübe Puanı: 697
![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Son bir anekdot: Yaklaşık bir sene önce İstanbul'da Rize'nin önde gelen üç iş adamı ile bir yemekte buluşmuştuk.Memleket sohbeti yaparken Trabzon'un büyükşehir yapılacağı ve sözünün alındığını söylediklerinde inanmamıştım.Büyük bir lobi oluşturup neticesinin alındığı,seçimlerden sonra gerçekleşeceğini belirttiler.Doğruymuş. Helal olsun lazlara...
|
|
|
|
|
#16 |
|
Yiğido
![]() ![]() kuzu_58 Şuan
Son Aktivite: 30.12.2013 19:07
Tecrübe Puanı: 547
![]() |
akp sivas il başkanı,merkez ilçe başkanı,milletvekili adayları sivasın sorunlarını dile getirmekden korkuyorlar
senin şehrin valisinin sade görüntüsü var bitmeyen projeler bitmeyen inşaatlar restorasyonu rezil edilen tarihi eserler gültepeye dikilen fuar alanı olarak bilinen ucube karşıyakaya köprü yapılacak diye yapılan ucube bunlar hep bu şehrin valisinin omuzlarındaa bir vebaldir senin şehrin basını akp yalakalıkda yarışıyor televizyonuna çıkartıyor soru sormaya korkuyor sivasın sorunlarını dile getirmeyi iki kemiğe değişiyor sonra kürsülerden sivas göç veriyor geri kalıyor diye hariçden gazel okuyor artık şu sivasın bir başbakan çıkarmasının zamanı gelmedimi ne zaman kendimize geleceğiz ne zaman sivas insanın tarihin her aşamasında tarihe yön verdiğinin farkına varacağız |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar kuzu_58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#17 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() İsmail Özçelik Şuan
Son Aktivite: 17.04.2015 17:17
Tecrübe Puanı: 690
![]() |
Sivas'ın son zamanlarda aldığı göçü göz önüne alırsak ve büyüme hızına bakarsak bundan sonraki dönemde büyükşehir (yada büyük il yada bölge belediyesi adı o zaman her ne olursa) olacağına inanıyorum.
Bu proje ise ülkemiz için iyi ve hayırlı bir projedir. Bu konularda daha önce çok yazmıştım ve il özel idarelerinin kaldırılması gerektiğini de belirtmiştim. Şimdi ilk etapta büyükşehir olacak iller bence bunun pilot uygulamasını oluşturacak o yüzden ben şu an Sivas'ın kaybettiğini değil de daha oturmuş bir sistemin geleceğinden dolayı kazandığını düşünüyorum. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|