![]() |
#191 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İşte Yazıcıoğlu'nun Mamak Cezaevi'ndeyken yazdığı ve okuduğu 'Üşüyorum' şiiri
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum.. Muhsin YAZICIOĞLU
![]() |
#192 | |
Yeni Yiğido
![]() ![]() Sivasliim.58 Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Alıntı:
eksi bilmem kac dereceden bahsediliyo ve gorus mesafesinin 1 metreye dustugu konusuluyo ,, havalar suan elbet acilmistir ve zaten bu yuzdende sabirsizlikla Allaha dua edip güzel bir haber bekliyoruz.. bende suan okuldayim ama dün haberi aldikdan buyana ne derslerimi yapabildim nede suan derslere konsantre olabiliyorum haber takip etmekten.. insaAllah bu bekleyis güzel haberlerle son bulur.. tekrar baskanimizi Allaha emanet edip Rabbimden onlara güc kuvvet vermesi yonunde dua ediyorum... kimse dualarini eksik etmesin insaAllah, Selam ve dua ile |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.08.2013 10:28
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 1038
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ARKADAŞLAR BEN BUNUN BİR KAZA OLDUĞUNA KESİNLİKLE İNANMIYORUM. BUGÜN KİMİNLE KONUŞTUYSAM HEPSİ MUHSİN BAŞKANA YAZIK OLDU. KESİNLİKLE KAZA DEĞİL TAMAMİYLE KOMPLO DEDİLERİ. BENDE SONUNDA KADAR KATILIYORUM. BU KESİNLİKLE ÖYLE BASİT BİR KAZA DEĞİL....
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2222
![]() |
![]() ![]() ahh dogruların adamı böylemi olacaktı sonun.böyle acımı olmalıydı bu filimin bitişi.böyle acımı olacaktı gidişin.gidişin bile farklı dogru bidigin yolda giderken yolun bitmesi ne kadar acı.bize miras acı hüzün karamsarlık gözyaşı kaldı.yagmasın karlar kapanmasın yollar adam gibi adamı bekleyen var.Allahım bize bagışla onu.ihmal varsa her kimse onlar onlarıda Allah ihmal etsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
![]() Son Aktivite: 02.10.2011 17:21
Tecrübe Puanı: 768
![]() |
![]() Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde bindiği helikopderi düşen ve hala kendisine ulaşılamayan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun, Mamak Cezaevi'nde yıllar önce yazdığı 'Üşüyorum' şiiri dinleyenleri duygulandırdı.
Kahramanmaraş'ta dağlık bir bölgede kendisiyle birlikte 6 kişiyle kaza geçiren Yazıcıoğlu, "Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır, Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum." dizeleriyle şiirine başlıyor. Yazıcıoğlu'nun şiiri, "Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim, Güneşimi kapatmayın, Beton çok soğuk, üşüyorum." dizeleriyle bitiyor. İşte Yazıcıoğlu'nun Mamak Cezaevi'ndeyken yazdığı ve okuduğu 'Üşüyorum' şiiri Bir coşku var içimde bugün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi, süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum.. (Muhsin YAZICIOĞLU) (CİHAN)
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4546
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() öyle haberi tv den alıyoruz özetleyim olanları seva.ilk önce hacılar köyü diye bir yerde dendi orada aradılar sonra orda olmadıgını söylediler ve sisne diye bir köyde arama yapıldı ordada bulunamadı gece 4-5 civarı kırcaova köyünün yakınları dediler.geceden beri orda arıyorlar ve hala şuan ordalar.bakan çiçek olmasını istedigim çiçegi bende dinledim elmizden geleni yaptık arıyoruz dedi.hastanede haberleri dünkü bilgi kirliliğinden sadece birisi.ama gercek şu ki işte hala yeri tespit edilemedi.400 metre kaldı diyolar 2 saattir hala 400 metre diyolar bunlar kamuoyunu meşgul etmek için yapılan açıklamalar.22 saat oldu.helikopter dün 14.35 de hareket etti maraştan ve şuan saat 13.00........bırakın bulmayı yeri bile kesin belli değil
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Helikopterin düştüğünün duyulmasından sonra BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu ve eşi Gülefer Yazıcıoğlu ile yakınları ve partililer arama çalışmalarının yapıldığı bölgeye gitti.
Sivas'ta oturan BBP lideri Yazıcıoğlu'nun annesi, 87 yaşındaki Fidan Yazıcıoğlu da gece boyunca gelecek bir haberi beklerken büyük üzüntü içerisinde olduğu bildirildi. Kazada helikopter içerisinde bulunan BBP Sivas İl yöneticilerinin yakınları da endişe içerisinde haber beklerken İHA muhabiri İsmail Güneş'in eşi Yasemin Güneş, Kayseri'ye, daha sonra Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi'ne hareket ettiği belirtildi. BBP SİVAS İL BAŞKANI ERHAN ÜSTÜNDAĞ'IN BABA EVİNDE ÜZÜNTÜLÜ BEKLEYİŞ BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile aynı helikopterde bulunan BBP Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ'ın baba evinde üzüntülü bekleyiş sürüyor. Üstündağ'ın babası Faruk Üstündağ'ın Mevlana Caddesi'ndeki evine gelen akrabaları ve partililer, aileyi yalnız bırakmayarak, bölgeden gelen haberleri takip ediyor. Oğlundan ve helikopterdekilerden gelen haberleri televizyon ekranlarından izleyen Üstündağ, zaman zaman gözyaşlarına hakim olamıyor. Meryem Üstündağ da sürekli ağlayarak, eşinin yaşadığına inandığını ifade ediyor. Üstündağ'ın çok sayıda yakınının da arama çalışmalarına katılmak için bölgeye gittiği öğrenildi. Bu arada, BBP il binası önünde de partililerin bekleyişi sürüyor. BBP Sivas Belediyesi Başkan Adayı Doğan Ürgüp ile parti yöneticileri, bölgeden gelen haberleri vatandaşlarla paylaşıyor. (aa) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Alemin nuru Muhammed | ...Kangallı... | Dini şiirler | 7 | 20.02.2009 10:30 |
Sivas'ın Nüfusu Yine Düştü | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 24 | 29.01.2009 22:35 |
Kızılırmak'ın Debisi Düştü | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 3 | 09.09.2008 17:40 |
Kassam Komutanı Şehid Düştü...Kassam'dan İntikam Yemini | eyupk | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 0 | 27.07.2008 11:39 |
Sivas'ta eve çığ düştü | arikarinkuchi | Anasayfa Haberler | 5 | 31.01.2008 00:02 |