![]() |
#201 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 13:58
Tecrübe Puanı: 1052
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() BANA SOR (26176 Hit)
uykusuz gecelerin sabahını bana sor yarım kalan aşkımın eyvahını bana sor bana sor yalnızlığı ayrılığı bana sor mutluluğu bilirsin mutsuzluğu bana sor yıkılan yuvaların sonu gelmez yolların yaşanmamış yılların eyvahını bana sor karşılıksız sevginin vefasız sevgilinin bomboş kalan bir elin acısını bana sor AHMET SELÇUK İLKAN
![]() |
#202 |
Usta Yiğido
![]() BEN AŞKI ÖLÜMSÜZ BİLENLERDENİM (54916 Hit)
İstemem sevgili yüzüme gülme Eğer ki sonunda ağlatacaksan İstemem sevgilim ümitler verme Sonunda dünyamı karartacaksan Ben aşkı ölümsüz bilenlerdenim Bir ömür boyunca sevenlerdenim Ellerin ellerime değmesin derim Eğer ki sonunda bırakacaksan Gönüle vurulmaz asla bir kilit Seveni öldürür kırılan bir ümit Sevgilim yanıma yaklaşmadan git Eğer ki sonunda ayrılacaksan AHMET SELÇUK İLKAN
![]() |
#203 |
Usta Yiğido
![]() BEKLESENE (17223 Hit)
Her şarkı bir sevdadan dökülür mısra mısra Her şarkı yaşanmış bir masalı resmeder Selene Düşün çamlar arasını, mehtaplı geceleri, masmavi denizleri Düşün şimdi yollara serpilen ümitleri Hadi bir şarkı da sen Söylesene! .. Bak büütün güzelliklerin tümü sende Bak sende gülümsüyor en amansız özlemler Unut bir yerde bensiz olduğunu, çaresiz Ayrılıklar sevenlerle yücelir Selene Hadi sil gözlerini Gülsene! .. Bitimsiz bir sevdadır yaşamak Sevmekse en güzeli mutlulukların Sense içimde en tanrısal gerçeksin Selene İşte yüreğim bildiğince çarpıyor sen, sen diye Sende gözlerim, sende ellerim, sende sen olan varlığım Düşünsene! .. Bakma sen yağmurların sağnak döküldüğüne Bakma sen gecelerin karanlığına Selene Bu pembe umut sütten de beyaz Bu senli hayal gülden de kırmızı İşte renk renk çiçekleri aşkımızın Görsene! .. Ve bir gün dur diyeceğim geçip giden zamana Son kurşunu sıkacağım sensizliğe Selene Öbek öbek mutluluklar taşıyacağım dağ eteklerinden Sana gökten yıldızları koparacağım bir bir Sana bitmez tükenmez sevdalar getireceğim Beklesene!.. AHMET SELÇUK İLKAN
![]() |
#204 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() " Sen ki gül yüreklim;
Karanlıklarıma gülümseyen güneşim, Acılarımda sığındığım nefesim, Gülümsediğimde gamzelerimsin... Hadi gözlerini kapat yıldızlara. Ve ben, gözlerindeki Cennetin icinde nefes alıyor olacağım.." |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Navigator
![]() Selam Olsun Gül Yüreklim
Selam Olsun Gül Yüreklim Selam olsun yüreğimden Selam olsun benden sana Yüreğine gül yüzüne Kelamına kalemine Selam olsun her sözüne.. Yüreğimden selam olsun... Senlidir gecelerim Sensin tüm hecelerim Yalnızlık ilacımsın Sen benim baş tacımsın... Gönül köşküm Hükümranım Sen var isen ben de varım Her anına her gününe Sağın, solun dört yönüne Yüreğimde selam olsun… Yüzünü görmesemde Cemalinle gülerim Gözlerin fer oluyor Seninle görüyorum Uykusuz gecelerde Seninle doluyorum, Sesini duymasamda Sesinde doyuyorum... Her anımda canımdasın Seninle uyuyorum Düşlerine hayaline Kaşlarına bal diline Pamuk gibi eline Yüreğinden selam olsun… Selam olsun Sözlerine Selam olsun nazlarına Şafağıma getirdiğin Nur olan hazlarına Kışımı ısıttın sen Ömrüme verdiğin Nisan yağmurlarına Selam olsun Yazlarına Yüreğimden selam olsun… Nefesim oldun Ömrün senin olsun. Hayatıma gün verdin Ben seninle geceyi bitirdim Seninle şafakları getirdim Yanımdasın benimlesin Yüreğime senin sesin Hicranları yitirdim Gönül bahçemden gül getirdim Al hepsi senin olsun Yüreğimden selam olsun... Selam olsun yüreğimden Selam olsun benden sana Yüreğine gül yüzüne Kelamına kalemine Selam olsun her sözüne.. Yüreğimden selam olsun... Selam olsun gül yüreklim... Allah'ın selamı üstüne olsun... Kadir Durak |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Navigator
![]() Bizden selam olsun gül yüzlü yare
Bizden selam olsun gül yüzlü yare Salınıp sevdiğim bağlara gelsin Severim dilberi elde ne çare Yürekte eriyen dağlara gelsin Sevda derler bir acayip dengim var Güzeller giyecek şali rengim var Bugün benim adüvlerle cengim var Kılıçlar bilensin zağlara gelsin Ne kadar cevr etse şikayet etmem Öperim koçarım hiyanet etmem Canım sende iken feragat etmem İsterse gerdanım ağlara gelsin Gevheri bağlamış bir özge eda Elinde tesbihi dilinde Hüda Dellal-i muhabbet eylemiş nida Mecnunum olanlar dağlara gelsin...! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Navigator
![]() Gül yüreklim
Sabır yüreğin çiçeği, sevmek yürek ister Gül yüreklim.. Sabır hayatın gerçeği,sevmek emek ister Gül yüreklim... Sabır alev alev yakar yüreği Sevgiyle acar ateş çiçeği Gül yüreklim... Sabır miras kaldı Hz Yusuf`tan Sevgi ihtiras oldu gömleğin yırttı arkasından .. Sabır Mecnun oldu düştü çöllere Sevgi Leyla oldu beyhude kaşı gözü kara.. Sabır umman oldu Hz Nuh`un tufanında Sevgi çile oldu inanmayan oğlu Kenan`da .. Sabırla büyüdü yüreklerde Hz Muhammed (s.a.v.) Sevgi nur oldu, gül açtı muştulandı çiçek çiçek.. Sabır kırmızı gül, elvan elvan sevgilinin gönlünde Sevgi ile açtı, yediveren gülleri bahar yelinde.. Sabır eden yürekler, bulur aşk ile felah Sevgi ile dile gelir kalb '' La ilahe illallah ''.. Sevgi bulut,sevgi yağmur, sevgi bereket, Aşk ve sevgiyle bu yolu umutla takip et. Gül yüreklim... Hoşgörüyle oluşur sevgi seli Fedakarlıkta acar sabır çiçeği Gül yüreklim.... Sabır yüreğin boynu bükük çiçeği Sevmek sabır ister Gül yüreklim... alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Usta Yiğido
![]() BİR SEN EKSİKTİN (31197 Hit)
Yıllardır çektiğim yetmezmiş gibi Karşıma sen çıktın bir sen eksiktin Kaderime borcum bitmezmiş gibi Bahtıma sen çıktın bir sen eksiktin Zalimsin diyemem az gelir sana Bana karlar yağar yaz gelir sana Derdinden ölsem de naz gelir sana Yoluma sen çıktın bir sen eksiktin Bir bulsan yakarsın külümü bile Dikene satarsın gülümü bile Yaşarken arattın ölümü bile Karşıma sen çıktın bir sen eksiktin. AHMET SELÇUK İLKAN
![]() |
#209 |
Usta Yiğido
![]() CEREN GÖZLÜM (28226 Hit)
Unuttun mu diye sorma Unutamam ceren gözlüm Sitem edip gönül kırma Dayanamam ceren gözlüm Sen ufkuma doğan güneş Sen gönlüme düşen ateş Burcum bile burcuna eş Ayrılamam ceren gözlüm Bahtımdaki uğurumsun Gönlümdeki gururumsun Yarınımsın umudumsun Unutamam ceren gözlüm Seni yazdım hayatıma Gönlümün her sayfasına İnan senden başkasına Sarılamam ceren gözlüm Sen gözümde tüten duman Sen vardığım en son liman Sen Tanrı'mdan bir armağan Unutamam ceren gözlüm Islanırsa eğer gözün Yüreğime çöker hüzün Ne olursun gülsün yüzün Dayanamam ceren gözlüm AHMET SELÇUK İLKAN
![]() |
#210 |
Usta Yiğido
![]() HAKKIN YOK (14192 Hit)
Sevmeyi bilemedin Sevilmeye hakkın yok Gün sayıp beklemedin Özlenmeye hakkın yok! Sevdamla coşmadın ki Dağ deniz aşmadın ki Umutla koşmadın ki Kavuşmaya hakkın yok! Hakkın yok bir tek söze Konuşmaya hakkın yok Taştan farksız o kalbi Taşımaya hakkın yok! Aşk nedir bilmedin ki Sevildin sevmedin ki Mutluluk vermedin ki Mutluluğa hakkın yok! Anlarsın bir gün gelir Bunu her seven bilir Terkeden terkedilir Ağlamaya hakkın yok! AHMET SELÇUK İLKAN
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
berat kandiliniz mübarek olsun.... | kronik | Özel Günler | 35 | 22.08.2008 00:41 |
NURUNUZ AYN OLSUN !!! … Aşk Olsun!!! | Esengül | Arşiv | 0 | 22.07.2008 16:11 |
SELAM OLSUN HEPİNİZE(şiir) | AKÇAMAGRALI58 | Şiirler | 2 | 27.06.2008 17:46 |
BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN | Sabiha Serin | Özel Günler | 3 | 15.06.2008 17:41 |
Bayram Mesajları :) | arikarinkuchi | Özel Günler | 2 | 20.12.2007 18:09 |