|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#2101 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1311
![]() |
![]() BU GECE
Ağlamak kifayet etmez acıma Şen kahkahalarda hüzün bu gece teselli sözleri gider gücüme Şarkılar bir başka hazin bu gece Yüreğim fırtına gözlerim durgun Varlığın ilacım yokluğun vurgun Hayattan kovuldum kaderim sürgün Ölüm fermanımı yazın bu gece Herkese kalbimi vermezken öyle Yaşatmak için sen ne yaptın söyle Ne kadar şen şakrak olmuşsun böyle Halime gülüyor yüzün bu gece Talebim çok değil yalnız beni sev Umut sefil cüce,acı koca dev Üstadım geçiver bir hicaz peşrev Sevdadan dert yansın sazın bu gece Neşenin kapısı yüzüme örtük Bir resmin yok bende olsa da yırtık arkana bakmadan sende git artık hadi benden sana izin bu gece alıntı En Zayıf Anımda Daha düne kadar sensiz olamam, Ben senin gölgende varım diyordun. Sensiz okuyamam ,sensiz yazamam, Sensiz aklım bile yarım diyordun. Sen beni en zayıf anımda vurdun. Şarapla tütünle açtım arayı, Bir de sen terk ettin bahtı karayı, Bir seni düşündüm bir sigarayı, Demek ki şeytanca bir tuzak kurdun. Sen beni en zayıf anımda vurdun. Bir yandan gönlümün işret çağrısı, Bir yandan midemin ince sancısı, Tetiği vaktinde çektin doğrusu, Demek ki aylarca pusuda durdun, Sen beni en zayıf anımda vurdun. Övgüye değerdi oyun takatin, Alkışlık bir roldü her hareketin, Giderken vicdanın ve sadakatin, Lügatçe manası ne diye sordun, Sen beni en zayıf anımda vurdun. Hayrını umsan da hain kararın, Eyvah’la telafi olmaz zararın, Yarama tuz bastı ani firarın, Düşerken tuttuğum son dalı kırdın. Sen beni en zayıf anımda vurdun alıntı Konu doğan bulut58 tarafından (16.07.2010 Saat 19:23 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4542
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yeter mi Sandın
Yar haber salmışsın gelemem diye, Gelmezsen aşkımı biter mi sandın? Gönlüme binlerce eziyet niye? Kalbime teselli yeter mi sandın? Bin hevesim vardı yay gibi kaşta, Ömrümce bu sevda kalacak başta, Neye yarar canım, al hadi işte, Ölüm sensizlikten beter mi sandın? Elini elimden ne çabuk çektin? Yüreğime kordan sevdalar ektin, Ocağıma incir ağacı diktin, Sevgisiz ocağım tüter mi sandın? Sen hiç sevmemişsin demek ki beni, Hasret ettin bana bendeki seni, Aşkınla sinemde doğan o günü, Gün dönerse gece batar mı sandın? Karaya büründüm yoktur aklarım, Sen gelmesen bile ben hep beklerim, Sevdanı can eder içte saklarım, Kalbim seni içten atar mı sandın? Ümidim kalmadı vuslattan yana, Hasret çeken gönül eziyet bana, İçimden geceni diyemem sana, Dertli dilim sana çatar mı sandın? Her ah ile dile dolaşır hece, Bilemem bu halim olacak nice, Hasretinle artık katrandır gece, Siyahi huzurlu yatar mı sandın? Hasan Ilter
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2103 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Giderim
Sersefilim sevgilinin uğruna Abdal oldum göç eyledim giderim Hançer vurdum gençliğimin bağrına Telafisiz suç eyledim giderim Kalb gözünden aldım olmaz darbeyi O gün bugün şaşırıyorum kıbleyi Bilemiyorum medineyi kabeyi Yar gönlünü hac eyledim giderim Geçsede ömrümün her anı yasla Borcumu ödemiş olamam asla Bahşettiği yüce aşka kıyasla Koskoca bir hiç eyledim giderim sevdiğim mürekkep etsen kanını Yazmakla olmuyor aşkın tanımı Yar kurban adamış aziz canımı alıntı Al kınalı koç eyledim giderim |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2104 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4542
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gül Değil
Bu zamanda her şey bir başka oldu, Her kokulu çiçek gül değil dostum, İyinin güzelin çok azı kaldı, Sohbet-ı âliler bal değil dostum. Gezip gördüklerim canımı eğer, İnsana insanca verilmez değer, Leyla için çöle düşmüşse eğer, Mecnun´un gezdiği çöl değil dostum. Sevgiler gözüme ender görünür, Yılan olan elbet yerde sürünür Sözün acısından kulak yerinir, Hakk´ı söylemeyen dil değil dostum. Güle kıymet veren bülbüller suskun, Düzelecek bir gün olmasın kuşkun, İçinde durupta yakmazsa aşkın, Yüreğinden akan al değil dostum. Hazandan çok önce yaprak düşüyor, Dışarda çocuklar evsiz üşüyor, Kardeşler kardeşe kuyu eşiyor, Bu durum kimseye zul değil dostum. Her kötü duruma diyorlar sabret, Boşuna uğraşlar, boşuna gayret, Görenler etmiyor nedense hayret, Gittiğimiz bu yol, yol değil dostum. Masumlar çekiyor her yerde suçu, Tanımaz zenginler, fakiri, açı, Namaza dursa da her gün birkaçı, Kimisi Mevla´ya kul değil dostum. Ayak belli değil, şaşırdık başı, Allah´a kalmıştır düzenin işi, Yârim gözlerinden dökse de yaşı, Çağlayıp coşacak sel değil dostum. Kolay değil artık böyle yaşamak, Evlilerde heves eşi boşamak, Moda oldu evi her ay döşemek, Bastıkları atlas çul değil dostum. Aynı suça ayrı ceza verilir, Yoksa hakim, savcı şark´a sürülür, Bilmem bu şekilde nere varılır? Kısaca halimiz hal değil dostum. Hasan Ilter
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2105 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2018 14:36
Tecrübe Puanı: 3347
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2106 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ![]() BAŞ EDEMEZSİN İş işten geçmeden ,gel de söz dinle, Sen benim aşkımla baş edemezsin. Ben sarhoş gezerken senin derdinle, Sen kendi gönlünü hoş edemezsin. Gül sefa sürse de bülbül çilerken, Bin pişmen olmaz mı rengi solarken, Ben sana dört mevsim bahar dilerken, Sen benim yazımı kış edemezsin. Fırtına biçersin ey rüzgar eken, Borcunu faizle öder geciken, Sen benim gezdiğim yolları diken, Yattığım yatağı taş edemezsin. Gülersin aşığı yedekte sayıp, Yetmez mi arından verdiğin kayıp, Kınalı kekliğim elde var deyip, Sen beni kafeste kuş edemezsin. Kapılma hayalin renk akışına, Ağlarsın gerçeğin can yakışına, Ben kurban olurken bir bakışına, O canım gözleri yaş edemezsin. Aklını başına topla da vazgeç, Beni dinle de vuslata gün seç, Sen benim elime mecbursun er geç, Bahtımı Mecnun’a eş edemezsin. alıntı BİLMİYORUM NERDEYİM Bilmiyorum nerdeyim ne haldeyim ben kimim? Ayrılırken kimliğim adresim sende kalmış Tebessümü yüzüme çok görüyor matemim Güldüğümü gösteren tek resim sende kalmış Akların kaybolduğu renğin ahenk bulduğu Toprağın kadehine ab-ı hayat dolduğu Bir gül için bülbülün saçlarını yolduğu Aşkın harman olduğu o mevsim sende kalmış Nerede o çocuksu o şımarık hallerim Saçlarına hasreti tanımayan ellerim Rengarenk rüyalarım toz pembe hayallerim Tekmil neş'em sevincim hevesim sende kalmış Ayıplama kınama kahveye gidiyorsam Avunabilmek için bir tavla atıyorsam Garson çay uzatırken ben 'aklımda' diyorsam Sende kalmış demektir ladesim sende kalmış Dostlar da muhabbeti kestiler,luzumda yok Zaten senden ziyade sohbetim sözüm de yok Sen dönmeden kimseye bakacak yüzüm de yok Aynalarda kendimi göresim sende kalmış ALINTI Konu doğan bulut58 tarafından (18.07.2010 Saat 22:10 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2107 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() filografozan Şuan
![]() Son Aktivite: 30.06.2014 00:13
Tecrübe Puanı: 882
![]() |
![]() Hasretle doluyum hazanda mevsimler
Hicranlar bitmiyor küllendi alevler Vuslatım nerede yüreğim ah inler Andığım, yandığım, kandığım sensin gülüm Sen orada, gurbetin yolundayım ben Sen orada, gariplik yurdundayım ben Sen orada, özlemin sonundayım ben Sen içimde bir sevdasın gülüm Sonsuza uzanan hayalin peşindeyim Gecenin seyrinde seherin zevkindeyim Mehtaba uyanan göklerin fevkindeyim Andığım, yandığım, kandığım sensin gülüm eşref ziya..... |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı filografozan'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2108 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() murat tugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 06.06.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 786
![]() |
![]() BU VATANA NASIL KIYDILAR
İnsan olan vatanını satar mı? Suyun içip ekmeğini yediniz. Dünyada vatandan aziz şey var mı? Beyler bu vatana nasıl kıydınız? Onu didik didik didiklediler, saçlarından tutup sürüklediler. götürüp kâfire : «Buyur...» dediler. Beyler bu vatana nasıl kıydınız? Eli kolu zincirlere vurulmuş, vatan çırılçıplak yere serilmiş. Oturmuş göğsüne Teksaslı çavuş. Beyler bu vatana nasıl kıydınız? Günü gelir çarh düzüne çevrilir, günü gelir hesabınız görülür. Günü gelir sualiniz sorulur : Beyler bu vatana nasıl kıydınız? 1959 Nazım Hikmet |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı murat tugrul'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2109 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ![]() BIRAKMADIN Hasret ettin yaşamaya Çıkacak yol bırakmadın; Vebâlini taşımaya Tutacak kol bırakmadın. İnandım dost sözüne Boyun büktüm her nazına Yıllar var ki el yüzüne Bakacak hâl bırakmadın Yaralıysam vuran sensin Günahıma giren sensin Umudumu kıran sensin Tutacak dal bırakmadın Dudak büktün her soruma Fesat kattın her yoruma Kırk yılda bir hayrıma Çıkacak fal bırakmadın. Üstümde yok başımda yok İsim de yok aşım da yok Yaslanacak taşım da yok Yatacak çul bırakmadın. Âlem duydu âvazımı Küfre yordu niyâzımı Musâllada namazımı Kılacak kul bırakmadın... alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2110 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() Reform Şuan
![]() Son Aktivite: 28.12.2012 18:33
Tecrübe Puanı: 616
![]() |
![]() HÜZÜN ÇİÇEĞİ
Zorlu günlerin karanlığında Loş ışıklarda yağmur damlası İçime açan hüzün çiçeği Mor menekşemin yalnız solması Dua gibiyim hüzün dilinde Hiç yorulmadan,daimi ezber Sonsuz bir umut serkeşliğimde Hüzün çiçeği üzülür gider Sokaklarımı bilmiyor pembe rüyalar Anmıyor adımı sevinçli anlar Çağırmıyor hiçbir rüya güzel rengine Hep kabusa açıyor hüzün çiçeği En beğendiğim düş her daim yarım En sevdiğim şarkının sözleri kayıp Binlerce firara kayıtsız kaldım Ayazlara vuruldu hüzün çiçeğim Ellerim soğuk,yüzümde matem Her güzellik sonunda bıraktı elem Dinmiyor sızım gelmiyor çarem Ölüp gidiyor hüzün çiçeği... Alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Reform'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |