![]() |
#231 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() Son Aktivite: 03.05.2010 04:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() cley kardeşim benseni teprik edrim MHP yi bukadar sevdiğini bilmiyodum bak ben bile senin kadar endişeli değilim
|
![]() |
![]() |
#232 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() cley izliyonmu izle izlede gör
|
![]() |
![]() |
#233 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Şimdi Kongrenin yapıldıgı spor salonuna gidiyorum canlı canlı izleyim
![]()
![]() |
#234 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() cley kongureyi sapota etmiyemi gidiyon tayip karıştırmak için senidemi görevlendirdi kardeşim şakaydı sakın alınma
|
![]() |
![]() |
#235 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Insallah sen o mertebeye ulasirsin ne diyeyim ben sana . !!
![]() |
#236 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Paris'te Türk kurultayi olurken kac tane gencimiz gorevli olmak zorunda kaldi haberin var mi ?! Turkiyedeki iti cakali avrupaya yollayanlardan birde hesap sorun . Ülkücülük sadece Türkiyemde yasanmiyor .
![]() |
![]() |
#237 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1364
![]() |
![]() Yorumları okuyunca şaşırıyorum.dtp kongresi falan olsa diyeceğim bunlar yine bayrak mayrak indirir ortalık karışır... size ne oluyor ...
olur kongerede de maçta da seçim de de... bunları niye sahiplenmiyorsunuz...Olgun bir tutum içinde olun da sevaplarınıza sahip çıktığınız gibi günahlarınıza da sahip çıkın.kongresnizdeki gerginlikten bile başkasını sorumlu tutmak ne oluyor.
![]() |
![]() |
#238 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Urumçi Şuan
![]() Son Aktivite: 07.06.2011 15:22
Tecrübe Puanı: 688
![]() |
![]() Alıntı:
Bizim Turancılık fikrimiz Tüm Müslüman dünyasını, bunun içinde Filistin'i olsun, Irak'ı olsun, Doğu Türkistan'ı olsun ezilen tüm İslam dünyasını emperyalist güçlerden korumak için güçlü bir birlik oluşturmak olduğunu da bilmiyor oluyorsun... Amerika'nın uşağı olmuş araplara mı güvenecez bu konuda. Bak Amerika'n uşağı olmayan araplara Filistin'de, Irak'ta nasıl patır patır öldürülüyor ve sömürülüyorlar? Geri kalanı nerde peki amerikan bankalarında mevduat hesaplarında, Ayrıca daha 90 sene oldu malesef Müslüman kardeşlerimizin Hilafet buyruğuna rağmen bize karşı çatışıp Kudüs'ü İngilizlere altın tepside sunmaları... Gene de gayemiz Türk-İslam Ülküsü içinde Müslümanlığın muzafferiyet ülküsüyken, biz şehit olmayacağızda Müslümanlığa karşı duran rus hamakatları mı yoksa vatanı parse parse satan amerikan hamakatları mı şehit olacak soruyorum sana... Evet bak ortak olduğumuz bir fikir var mezhebi ne olursa olsun, caferiliğin bazı kısımları hariç İslam saf haliyle harika bir sistem, gayemiz islama bir şeyler eklemek ya da çıkartmak değil yalnız genel mantık ilkeleriyle İmam efendilerimizin İslam'a ekledikleri bazı şeyler var bizde onlara göre mezhepleşiyoruz. Ben Kuran'ın Farz, Peygamber Efendimizin Sünnet kıldıkları dışındaki İslam'a eklenen bazı şeylere mantık olarak yorumlayıp katılıyorum, eğer seninde mezhebin varsa sende katılıyorsun... Mezhepçilik yapmaya karşıyım bu yüzden bir Sünni olarak ve Hanefiliğin ilkelerini yerine getirmeye çalışan birisi olarak. Ama saf İslam'ın murakkıp bir savunucusu olmaya çalışan bir kitle hakkındaki yorumlarında dikkatli olmalısın... Son paragrafında demişsinki Milliyetçi taifenin iktidar olduğu dönemlerde, sorarım sana emperyalist oyunlar eşliğinde iktidardan düşürülen kim, niye düşürüldü ve o dönemdeki toprak satışları nedir bir bilgin var mı yoksa işkembeden mi konuşuyorsun. Bak ben sana biraz bir şeyler anlatayım Türkiye'de antisiyonist görünen Erbakan Hoca'nın iktidardeyken en büyük icraatı neydi yahudi iş adamlarıyla aynı masaya oturmasıydı. Neyse geçelim Büyük Orta Doğu projesi adı altında siyonist projenin eşbaşkanı kim Recep Tayyip Erdoğan değil mi? Peki toprak satışları ne alemde? Daha dün sınırını mayın temizleme bahanesiyle İsrail'e peşkeş çekmeye çalışan kim? Peki hıristiyan kulübüne gireceğiz diye müslüman kardeşlerimizi karabağ'da katleten Ermenilere karabağ işgali devam ederken sınır açmayı tahaddüt edip, toplum baskısıyla meclise getiremeyen kim? Müslüman topraklarını kendilerinin olduğu iddiasını anayasasında taşıyan Ermenistana sınırı açmaya çalışan kim? Müslümanları soykırımla suçlayan Ermenilere sınırı açmaya çalışan kim? Vatanı için hayatını seve seve vermiş Müslüman kardeşlerimizin Ailelerini sıhhıyeden kızılaya yürütmezken, dinsiz bir dünya görüşü üzerine kurulmuş PKK'lılara düğün bayram yapma imtiyazı tanıyan kim? Biz Müslümanlığın mütevaziliğine dem vururken şulebaş modellerle, moda diye, boyalı yapıncaklara türbanlı muamelesi yapan kim? Peki şuan yöküyle, cumhurbaşkanıyla, iktidarıyla üstelik askeri pıstırmışken Türban sorunu hakkında hiçbir harekete girişmeyen, oysa vakti zamanında çözümsüzlük umuduyla sürekli gündem yapıp sonra mazlumu oynayan kim? Kim bu ülkede Ruhban okulunu açmaya çalışan kim aziz sevgili din kardeşim? Peki be güzel kardeşim seksen öncesi marksist-materyalist din düşmanı zümreye meydanı boş bırakmamak için, Müslümanlığa sıkılmış kurşunları Cuma Namazı çıkışlarında göğüsleyenler kim? Yapma be böyle... Farkında değilsiniz ama bizi marksist-materyalist din düşmanlarının sıktığı kurşunlar değil, Müslüman kardeşlerimizin düştükleri yanlışlar öldürüyor.... Sevgiler...
![]() |
![]() |
#239 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() cley helal olsun ülkücülere okadar karıştırmak için uğraştın ya karıştıramadın gördünmü cley sen rahat ol olay cıkmaz ülkücüler ne yaptığını bilir demedimmi şimdi sanırım bana bir özür borcun var galiba ne dersin kardeşim ....ha aklıma gelmişken bir şeyi başardınız AYTEN58..ceza almasını necıkar yani bir hafta yasaklayınca kişiler görüşünü söylemesinmi bunu sivaslılar nete yakıştıramadım 20ci asırda başbakan açılım üstüne açılım yaparken sizkapanım yapıyosunuz ozaman kimse görüşünü söylemesin ben bu kararınızı gecekten net görevlilerine yakışyıramadım bu kararı sefle karşıladığımıda bildiriyorum sanırım bu karara benimgibi düşünen çok arkadaşım olacaktır bukararı yeniden gözden geçirmenizi ÖNEMLE RİCA EDİYORUM SAYGILARIMLA
|
![]() |
![]() |
#240 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() arkadaşlar teşekkür birşeyi fazla etki etmez eğer yapılan yasaklama haksız ise tapkinizi ortaya koyun .....nebileyim konu hakında sizde yorum ve görüşlerinizi yazılı olarak gösterin
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hayatı Belgesel Oluyor | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 0 | 07.09.2009 02:32 |
Kabir hayatı ve Kabir Hakkında Bilmediklerimiz | dertli58 | Dini Bilgiler | 5 | 01.07.2009 00:12 |
Allah’ın hangi adı hayatı nasıl etkiliyor | EyüphanAydın | İslami Soru - Cevap | 5 | 13.02.2009 11:37 |
Rüzgar Hayatı Olumsuz Etkiledi | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 8 | 25.11.2008 14:33 |