![]() |
#2401 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1311
![]() |
![]() ![]() Bekleyeceğim ![]() Aylar geçip yıllar olsa da Yıllar geçip zaman dolsa da Aşkın arzuları beni boğsa da Bir gün seversin diye bekleyeceğim ![]() Bugün nişanlansan, yarın evlensen Benden başka binbir kişi sevsen Hepsiyle ayrı ayrı izdivaç görsen Bir gün dönersin diye bekleyeceğim ![]() Seni beklemekle geçse de ömrüm Şu fani dünyada kalmasa günüm Senden uzakta ölürsem bir gün Ahirette seni bekleyeceğim... |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2402 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ![]() BU ŞEHİR VE SEN ![]() Ömrümün en güzel senelerini Alıpta gittiniz bu şehir ve sen Gönlümün en masum ümitlerini Çalıpta gittiniz bu şehir ve sen ![]() Döktüğüm yaşlara aldırmadınız Giden gençliğime acımadınız Düştüğüm yerlerden kaldırmadınız Basıpta gittiniz bu şehir ve sen ![]() Beni iyi tanır bu kaldırımlar Bu kuytu köşeler bu taş sokaklar Sizlerden bir ömür alacağım var Çalıpta gittiniz bu şehir ve sen ![]() Bağlayıp durdunuz hep ellerimi Delik deşik ettiniz seven kalbimi İçimde dağ gibi hayallerimi Yıkıpta gittiniz bu şehir ve sen ![]() Biriniz sağırdı duvardan bile Biriniz kalpsizdi taşlardan bile Bütün acıları dizip önüme Yakıpta gittiniz bu şehir ve sen ![]() Kimsesiz yalnızdım kollarınızda Herşeyi kaybettim yollarınızda Şimdi bir hesap var aramızda Vermeden gittiniz bu şehir ve sen ![]() Ben yine yaşarım içimde yasla Ya siz neylersiniz bu ihtirasla Bir daha dönmek mi buraya asla İçimde bittiniz bu şehir ve sen ![]() alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2403 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Gözlerin ![]() Benim gözlerimle seyret bir parça. Seyret ve gör; neye benzer gözlerin. Ben diyeyim Porsuk,sen de Sakarya. Bozbulanık suya benzer gözlerin. ![]() Bakışın yıldırım,bakışın şimşek... Bakışın kalbimde patlayan fişek... Ayaz gecelerde sıcak bir döşek... Tatlı bir uykuya benzer gözlerin. ![]() Karanlığın sırrı bakışlarında. Aydınlığın nuru bakışlarında. Neler saklı duru bakışlarında? Gah matem,gah toya benzer gözlerin. ![]() Yokluğunda hayal,rüya karanlık. Çöküyor deryada suya karanlık. Güneş küsmüş sanki,ziya karanlık. Karanlıkta aya benzer gözlerin. ![]() Yaralı kurt gibi kalmışım inde. Vurgun yedim inan,gönül göçünde. bende mahkum,gözlerinin içinde. Mahpustaki çaya benzer gözlerin. ![]() alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2404 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ![]() Maral Bakışlım ![]() Hasretine gönül dayanmaz oldu, Görmesem ölürüm maral bakışlım. Canım gül kokunda tutuklu kaldı, Sarmasam ölürüm maral bakışlım. ![]() Keşfedip gizemli sevda yolunu, Birlikte koşalım uzat elini, Her gün, her dakika, her an halini, Sormasam ölürüm maral bakışlım. ![]() Gam değil, uğrunda çeksem de cefa, Sözün ilaç olur, gözlerin şifa. Haftada olmazsa ayda bir defa, Varmasam ölürüm maral bakışlım. ![]() Sen orda, ben burda oldum muzdarip, “Gel” de, hediyeni sunayım varıp, Kalbimi sevgimle buket yaptırıp, Vermesem ölürüm maral bakışlım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2405 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1802
![]() |
![]() eline yüreğine sağlık doğan kardeşim çok güzel bir şiir.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2406 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() kardeşim nerden buluyosun bu güzel şiirleri eline yüreğine sağlık diğer kardeşleriminde ellerine sağlık teşekkür ediyorum herkese çok güzel yahu aman ecik neşeli yazın ne var hep dertli yazıyorsunuz beni burda zırlatıyorsunuz kele.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2407 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ![]() DOSTA DOĞRU ![]() İçimde uzayan her yol Çıkar gider dosta doğru Nergis. ıtır, menekşe, gül Kokar gider dosta doğru ![]() Zamanım yoğrulur gamla Birleşir sabah akşamla Ilık kanım damla damla Akar gider dosta doğru ![]() Gel bende gör, sen gel beni Durduramaz engel beni Görmediğim bir el beni Çeker gider dosta doğru ![]() Beynim fırın, bağrım tandır Yanarım hayli zamandır Sevgim bir yavru ceylandir Çeker gider dosta doğru ![]() Ne saklarım ne gizlerim Yalnızca onu özlerim Tabutta bile gözlerim Bakar gider dosta doğru ![]() alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2408 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
HOŞ GELDİN BACIM DOST KEVANINA GELİŞİNLE ŞEREF VERDİN OTAĞIMIZA AĞLAMAK NEYİ DEĞİŞTİRİYORKİ ŞİİRLER BELKİ DERMAN OLUR GÖNÜL YARAMA ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2409 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() çok teşekkür ederim kardeşim allah razı olsun hb artık kovulana dek gelirim köşene hayırlı uğurlu olsun şiir köşen çok güzel.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2410 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2015 16:30
Tecrübe Puanı: 1044
![]() |
![]() hayırlı olsun abicim...
özledim seni... ayrılık yüreğimi uyuşturuyor karıncalandırıyor nicedir. beynimi uyuşturuyor özlemin... çok sık birlikte olmasak bile benimle olduğunu bilmenin bunca zamandır içimi ısıttığını yeni yeni anlıyorum Yokluğun, Hatırladıkça yüreğime saplanan bir sizi olmaktan çıkıp mütemadiyen bir boşluğa Sabahları seni okşayarak başlamaları aksamları her isi bir kenara koyup seninle baş başa konuşmaları özlüyorum; oynaşmalarımızı, yürüyüşlerimizi, sevimli haşarılığını, çocuksu küskünlüğünü... Nasılda serttin başkalarına karşı beni savunurken; ve ne kadar yumuşak bir çift kısık gözle kendini ellerimin okşayışına bırakırken Gitmeni asla istemediğim halde buna mecbur olduğunu görmek ve sana bunları söylemeden ''git artık'' demek ''beni ne kadar çabuk unutursan, o kadar çabuk kavuşacaksın mutluluğa'' demek sana nede zor seni görmemek ve belki yıllar sonra karsılaştığımızda bana bir yabancı gibi bakmanı istemek senden... yeni bir sevdayı yasakladığım kalbime söz geçirmek
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 4 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |