![]() |
#241 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 13:58
Tecrübe Puanı: 1052
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hep böyle çocuksu mu bakar senin gözlerin?
Hep böyle içinde uzak bir ışık mı yanar? Bakışlarında beni dinlendiren bir şey var; Kıyısındaymış gibi en sakin denizlerin...
![]() |
#242 |
Usta Yiğido
![]() Unut benden kalan ne varsa
Unutmak tesellidir yalnızlığın Güneşi bir kadeh şarap gibi içip Delicesine sarhoş olmak En güzel tarafı imkansızlığın
![]() |
#243 |
Usta Yiğido
![]() Her şey sağır içimde ne şiir ne musiki
Dünyadan bezginliğim dünyalar kadar eski Öylesine çözülmüş, öyle dağılmışım ki Bu ne bitmez ayrılık bu ne özlem diyorum
![]() |
#244 |
Usta Yiğido
![]() Bir pınarsın içilen ama hiç kanılmayan
Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan Özlenen sen, özleyen sen, özleten sen Varken doyulmayansın, yokken dayanılmayan
![]() |
#245 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Mimarisi olduğum Anadolu'yu gezerken,
Nasibim bir kurşun olup da, düşersem toprağa, Eğer, eğer toprak bana asmışsa bağrını, Damla damla düşüyorsa toprağa kan, Bayraklara sarılıyorsa tabutlar, Analar, analar ağlıyorsa yitik erlerinin ardı sıra, Gelinler, gelinler yas tutuyorsa yiğit erlerinin ardından Ki Türk devleti öksüz kalacaksa eğer, Koyuver şahin misali saldırsın İbrahim'in delilerini, Mehmet’çesine, çakal sürüsüne, Ay gökte kaldıkça, Ulu kocaların, ak sakallıların duası Üstüne olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Navigator
![]() Acı Gözyaşları
Acı gözyaşlarımı silecek sevgilim yok Benim bu derdlerimi ah Bilecek sevgilim yok Ömür boyu çekerim yar uğruna cefayı Bu çektiğim cefayı bilecek sevgilim yok Benim bu derdlerimi bilecek sevgilim yok Bir gün olsun bahtıma gülecek sevgilim yok Beklerim yollarını gelecek gelecek sevgilim yok Açmışım kollarımı saracak sevgilim yok Bir gün olsun yüzüme gülecek sevgilim yok Ömür boyu çekerim yar uğruna cefayı Bu çektiğim cefayı bilecek sevgilim yok.......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Navigator
![]() DESEM KI Desem ki vakitlerden bir Nisan aksamidir, Ruzgarlarin en ferahlaticisi senden esiyor, Sende seyrediyorum denizlerin en mavisini, Ormanlarin en kuytusunu sende gezmekteyim, Senden kopardim ciceklerin en solmazini, Topraklarin en bereketlisini sende surdum, Senden tattim yemislerin cumlesini. Desem ki sen benim icin, Hava kadar lazim, Ekmek kadar mubarek, Su gibi aziz bir seysin; Nimettensin, nimettensin! Desem ki... Inan bana sevgilim inan, Evimde senliksin, bahcemde bahar; Ve soframda en eski sarap. Ben sende yasiyorum, Sen bende hukum surmektesin. Birak ben soyleyeyim guzelligini, Ruzgarlarla, nehirlerle, kuslarla beraber. Gunlerden sonra bir gun, Sayet sesimi farkedemezsen, Ruzgarlarin, nehirlerin, kuslarin sesinden, Bil ki olmusum. Fakat yine uzulme, musterih ol; Kabirde boceklere ezberletirim guzelligini, Ve neden sonra Tekrar duydugun gun sesimi gokkubbede, Hatirla ki mahser gunudur Ortaliga dusmusum seni ariyorum.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Usta Yiğido
![]() Benden son arzumu sorsaydın eğer
Seni son bir defa görmek isterdim Ayrılıp gittiğin o günden beri Nerdesin nasılsın bilmek isterdim Bir beyaz karanfil vermek isterdim
![]() |
#249 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 23:37
Tecrübe Puanı: 681
![]() |
![]() Bosuna Değil Boşuna değil her dakika seni hatırlayışım, Boşuna değil her akşam içime bir garipliğin çökmesi. Bu şehrin bütün sokaklarında yana yıkıla Seni aramam boşuna değil. Boşuna değil 'pazarları' sevmeyişim. Durup, durup içimin kararması, gözlerimin dolması apansız Boşuna değil, İnan, boşuna değil sevdiğim; Bu dalıp, dalıp gitmeler... Bu dayanılmaz özlem, Bu sevda boşuna değil! Kolu kanadı kırık bir serçeyim senden uzakta, Suyu çekilmiş bir çeşmeyim Bir gece lambasıyım, kırılmış, sönük Biliyorum her şey seninle güzel, Her şey seninle büyük. İnan sevdiğim, inan! Yıllardır aradığımsın, ömür boyu beklediğimsin. Ben bir martıyım, yalnız, küçük Sen dalga, dalga denizimsin Koşmak sana doğru, yaşamak senin için Ve katlanmak her şeye seninle, Tek başına değil. İnan sevdiğim, inan, Seni bunca sevmem boşuna değil..! Ahmet Şahin Soner |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 23:37
Tecrübe Puanı: 681
![]() |
![]() Adam Gibi Sev Beni Sen sevmedin asla, Sevdiğini sanarak avuttun gönlünü Öyleyse Gel, Şimdi Adam Gibi Sev Beni Adam gibi sev, adam gibi yani Yani bazen deli, Bazen Güneş Gibi, Bazen Yürekten İster gibi Ama sadece adam gibi sev yeter ki; Akşamları hatırlardın, Ve bilhassa geceleri Güneşin ertesinde bir sevgi yani Yani Gün batınca isterdin beni Güneş Gidince Gece Aydınlatmam için seni. Adam gibi sev beni Adam Gibi Yani Yani Her zaman ışıkmışım gibi Hissederek sev beni, Denizin sahile deydiği gibi; Deniz gibi yani Dağlardan beslenen sular gibi Sulardan denizlere ulaşan serinlik gibi Balık gibi değil yani Tatlı sudan, denize ulaşan balık gibi Öldürmeden sev beni Adam gibi Yani Yaşatarak sev beni Adam Gibi Yani Ahmet Şahin Soner |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
berat kandiliniz mübarek olsun.... | kronik | Özel Günler | 35 | 22.08.2008 00:41 |
NURUNUZ AYN OLSUN !!! … Aşk Olsun!!! | Esengül | Arşiv | 0 | 22.07.2008 16:11 |
SELAM OLSUN HEPİNİZE(şiir) | AKÇAMAGRALI58 | Şiirler | 2 | 27.06.2008 17:46 |
BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN | Sabiha Serin | Özel Günler | 3 | 15.06.2008 17:41 |
Bayram Mesajları :) | arikarinkuchi | Özel Günler | 2 | 20.12.2007 18:09 |