|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
10.01.2009, 22:33 | #251 |
Usta Yiğido
barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2206
|
Cevap: dostluk varmı?
zaten dünya artık paranın ekseni etrafında dönüyor güneşi bırakmış artık para açıyor günlerimizi.bi şekilde bulacaksın parayı eşinden arkadaşından akrabandan ve o her kimse artık ona karşı daha bi korumalı olacaksın
|
10.01.2009, 23:04 | #252 |
Usta Yiğido
sivassporlukiz Şuan
Son Aktivite: 17.07.2009 14:50
Tecrübe Puanı: 0
|
dostluk var.canimdan cok sevdigim iki arkadasim var.her zaman beraberiz.ben ne durumdaysam onlarda öyle.tek güvene bildigim kisi onlar.aramizda gizli sakli bisey yok.
dost dedigimm ancak onlar gibi olur. |
10.01.2009, 23:18 | #253 |
Usta Yiğido
harbikiz58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2012 23:37
Tecrübe Puanı: 680
|
DOST DEDIGIN AZ VE ÖZ OLMALI
BENIM IYI VE KÖTÜ GÜN DOSTUM HERSEYI PAYLASABILDIGIM TEK DOSTUM VAR CANIM KARDESIM ARKADASIM AZIZEM |
10.01.2009, 23:32 | #254 |
Tecrübeli Yiğido
çılgın_türk Şuan
Son Aktivite: 08.04.2012 19:32
Tecrübe Puanı: 664
|
eğer bişeyleri parayla özdeşleştiriyorsak orda dosluktan bahmetmek olmaz zaten... bir insanla her gün beraber olmak yada konuşmakta dostluk değil kanımca ..... ben bir dost bilirim ki yemişiz içmişiz sonra 4 ay hiç konuşmamışım sonra bir gün gardaş bi işim var gel bi konuşalım bi yere gidecez gelirmisin geride kalanlarla vedalaş demişim nereye diye bile sormadan gelmiş biri. işte dostluk böyle bir olaydır....
11.01.2009, 07:47 | #255 |
Usta Yiğido
yiğidoturan Şuan
Son Aktivite: 28.07.2014 13:58
Tecrübe Puanı: 1052
|
Cevap: Yaşlı Kızılderili Reisi
TEŞEKKÜR GÜZEL BİR KISSA ANLAYA
11.01.2009, 09:14 | #256 |
Usta Yiğido
barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2206
|
insan yapmak istediklerini hep yapabilseydi,arzularına hep zahmetsizce uzanabilseydi"istedim ama olmadı"yerine "istedim ve başardım" olsaydı hep ozaman hayattan bir zevk alabilirmiydikki?
acaba kaçımız birtane daha kendinden olsun isterdi.peki biz dost bulmakta zorlanıyoruz ama biz başkalrına dost olabiliyormuyuz.madalyonun hiç bu tarafına bakmayı başardıkmı? işte böyle nedenler ve acabalar uzayıp gidiyor.biz ki fatih'lerin yavuz'ların kanunilerin torunlarıyız onlar gibi yaşadıkmı hiç?bir parça olsun onları örnek alsaydık şimdi bir çok şey böyle olmazdı...! gerçek dostlar ve dostlukların sizlerle olması dileğiyle |
11.01.2009, 11:54 | #257 |
Usta Yiğido
MeLody58 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2015 18:15
Tecrübe Puanı: 870
|
ßenim Dostum ALLAH tır Gerisi Yalan Herkesin Çıkarı var
Cüneyd-i Bağdati isimli bir alimin hayatından bir kesit sunayım.(Eksikler için özür) Bir gün bu alim medresede derse girer, ancak ilk defa öğrenciler hararetli bir tartışma nedeniyle hocanın girdiğini farketmezler. Bu duruma hocada şaşırır. Bir süre sonra bir öğrenci farkederek arkadaşlarını uyarır ve toparlanırlar. -cüneydi Bağdat-i sorar; hayırdır gençler bu kadar hararetli neyi tartışıyordunuz ki bizi bile farketmediniz? Genlerden biri; -Hocam bu devirde gerçek dost kalmadı. Güvenip sırrını açıyorsun 3 gün sonra başkasından duyuyorsun,. Diğeri; -Günlerce ekmeğini paylaştığın arkadaşın sana bir lokmayı çok görüyor. ve diğerleri buna benzer onlarca örnek vererek gerçek dastluğun olmadığını ifade ederler. En son hoca sözü alır ve derki; -Evet gençler haklısınız; eğer düştüğünüzde elinizden tutup kaldıracak, lokmasını ve hırkasını sizinle hiç düşünmeden paylaşacak, sırrınızı mezara kadar taşıyacak dost arıyorsanız haklısınız böyle dost kalmadı... -Ama eğer düştüğünde elinizden tutup kaldıracağınız, lokmanızı ve hırkanızı hiç düşünmeden paylaşacağınız, sırrını mezara kadar taşıyacağınız dost arıyorsanız çıkın dışarı çevrenizde onlarca dost bulacaksınız. bu kısassa demek istenen Kısacası DOST BULMAK İSTİYORSANIZ DOST OLACAKSINIZ... |
11.01.2009, 12:00 | #258 |
Usta Yiğido
ebubekir çakmak Şuan
Son Aktivite: 13.03.2010 13:51
Tecrübe Puanı: 709
|
Cevap: yaşanmış hikayeler
eywallah dayııı dur senin moralin bozuksa ben hemn düzeltiyimm
11.01.2009, 12:06 | #259 |
Usta Yiğido
harbikiz58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2012 23:37
Tecrübe Puanı: 680
|
SÜPER MIS HEPSI VALLA
SABAH SABAH GÜLDÜRDÜN BENI RABBIMDE SENI GÜLDÜRSÜN INSALLAH |
11.01.2009, 12:07 | #260 |
Usta Yiğido
ebubekir çakmak Şuan
Son Aktivite: 13.03.2010 13:51
Tecrübe Puanı: 709
|
yaşnmış hikayelere devamm
duyduğum kan anonusu üzerine kan vermek için hasteneye gittim. Kan vermek isteyenlere doldurtulan ve içinde bir çok sorunun olduğu formu doldurmaya başladım. Soruların biri "Son iki yıl içinde cinsel ilişkiye girdiniz mi?" şeklindeydi. Kan alacak hemşireyi beğendiğim ve karşısında karizmayı çizdirmek istemediğim için "evet" cevabını işaretledim. Fakat testi hemşireye verirken gözüm o soruya takıldı. Soruyu yanlış okumuşum. Meğer Son iki yıl içinde eşcinsel ilişkiye girdiniz mi?" diye soruyormuş.. Sonuç: Blimum HIV testlerinin yapılmasını beklemek için saatlerce lobide oturdum. Üstelik bu da yetmiyormuş gibi o güzelim hemşireye de rezil oldum. Neyime benim elin hemşiresini etkilemek. Ver kanını git işte!- ----------------------------------------------------- Geçtiğimiz ramazanın Kadir Gecesi'nde teravih namazını kılmak için camiye gittim. Erkekler alt bölümde, kadınlar ise perdeyle ayrılmış üst bölmede hepbirlikte namaza durduk. Kadınlar her defasında secdeye 3-4 saniye geç vardıklarından, üstten gelen ses ile bizim hareketlerimiz arasında bir uyumsuzluk başgösterdi. Bu keyfe keder "senkronizasyon sorunu" mahalle >>>imamımızın, akıllara ziyan bir şekilde duruma müdahale ederek üst kata seslenmesi ile son buldu: "Bayanlar! Geç kalmayın, erkeklerle yatıp, >>>erkeklerle kalkın!" --------------------------- Yer Bahariye, İstanbul. Ana yoldan geçmekte olan bir polis arabasındaki megafondan bir anons yükseliyor: "X plakalı aracın sahibi, lütfen hareket ediniz." Karşı taraftan geçmekte olan diğer bir polis arabasının megafonundan duyulan anons ise şu: "Lütfenini yiyimm Mistafaaaa." Yurdum polisi yaaaa. ------------------------------------- Arkadaşımın sevgilisi komiser. Geçenlerde ikisi arabada sohbet ederlerken 'Bilmem kaç merkez, yolda üç tane or...pu var. Tamam.' diye bir telsiz anonsu gelmiş. Erkek arkadaşı çok utanmış ve hemen telsize sarılıp telsizin diğer ucundaki memura ´Bu ne biçim anons, malum kadın deyin biz anlarız.´ diye fırça atmış. On dakika sonra gelen telsiz anonsu ikisini de kahkaha krizine sokmuş. ´Komiserim malum kadınlar or...pu değilmiş.Tamam.´ ----------------------------
Stil | |
|
|