Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?
Sabah 91 4,70%
Hürriyet 72 3,72%
Milliyet 44 2,27%
Zaman 886 45,76%
Akşam 38 1,96%
Cumhuriyet 291 15,03%
Ortadoğu-Yeniçağ 54 2,79%
Yenişafak 78 4,03%
Fanatik 59 3,05%
Fotomaç 47 2,43%
Posta 82 4,24%
Sözcü 0 0%
Diğer 170 8,78%
Vakit 17 0,88%
Taraf 7 0,36%
Katılımcı sayısı: 1936. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.04.2008, 19:31   #281
SEMİH-58
Usta Yiğido

SEMİH-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SEMİH-58 Şuan SEMİH-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.03.2009 00:08

Tecrübe Puanı: 777 SEMİH-58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: senin amacın birileri sana cevap yazsın yaşın itibari ile popüler olim muhabbet

[quote=serkanka58;250523]
Alıntı:
SEMİH-58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

arkadaşım ne bölücülüğünden bahsediyosun bu benim yorumum deil kadir58 den alıntı yaparken yanlışlıkla benim yorumum gözüktü. diğer yorumlarıma bakmanı tavsiye ederim.
ha ne bilmek istersen bil banane
hata olduysa kusura bakma gardaş

Al işte bir yaprak daha düştü...

Haydi Selametle Kalın...
SEMİH-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.04.2008, 19:32   #282
SEMİH-58
Usta Yiğido

SEMİH-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SEMİH-58 Şuan SEMİH-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.03.2009 00:08

Tecrübe Puanı: 777 SEMİH-58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

Türkiye'nin En Çok Satan Gazete'sini Okumak Çok Büyük Bir Şeref...

GERÇEKLER ZAMAN'LA ANLAŞILIR ANLAŞILACAKTA...

Al işte bir yaprak daha düştü...

Haydi Selametle Kalın...
SEMİH-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.04.2008, 19:09   #283
Kaptan-58
Usta Yiğido

Kaptan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kaptan-58 Şuan Kaptan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.08.2013 11:28
Space pacman Champion!
Tecrübe Puanı: 1023 Kaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISI

ZAMAN GAZETESİNİ SEÇERDİM. ZATEN ABONEYİM.

ÇÜNKÜ: HABER DOĞRU VERİYOR. BOY BOY KADIN RESMİ VE MAGAZİN VERMİYOR..
Alt 05.04.2008, 19:19   #284
mehmet155
Yeni Yiğido
NO AVATAR

mehmet155 Şuan mehmet155 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2008 18:59

Tecrübe Puanı: 0 mehmet155 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben vakit okuyorum. dobura dobur. sivasada sivaslıyada değer veriyor.sivasspordan hep haber var. sivasta bir şey oldu mu vakitte buluyorum. fakat sadece okuyorum. yanlışı olursa yanlış diyorum. diğer gazeteler iğrenç. boy boy kadın reklamı. kadın mı dansöz mü cariyemi kölemi ne olduğu belli değil. hürriyetin yalan haberleri için vakite bakıyorum. hayata farklı bir pencereden bakmak çok güzel. ben imam hatipliyim. başörtü taraftarıyım. sahi siz hiç hürriyetin başörtülüleri destekler bir yayaını nı gördünüz mü ben niye okuyayım, ben köşe yazarlarını değil genel gazeteyi kastediyorum. onlar bizi bu memlekette istemiyorlar. onlar dinide bu memlekette istemiyorlar. ben hürriyeti böyle tanıyorum
mehmet155 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2008, 10:21   #285
mehmet155
Yeni Yiğido
NO AVATAR

mehmet155 Şuan mehmet155 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2008 18:59

Tecrübe Puanı: 0 mehmet155 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ARKADAŞLAR HÜRRİYET GAZETESİ TÜKİYENİN DOĞU VE GÜNEYDOĞUSUNU YOK GÖSTEREN BİR HARİTA BENZERİ RESİM YAYINLAMIŞTIR. HÜRRİYET GAZETESİNİ BU İĞRENÇLİK İÇİN KINIYORUM. BAKMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMI 10,04,2008 TARİHİNDE YAYINLANAN SPOR KISMINA BAKMAYA DAVET EDİYORUM.
mehmet155 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2008, 10:42   #286
sonbahar5803
Usta Yiğido

sonbahar5803 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sonbahar5803 Şuan sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.09.2009 14:57

Tecrübe Puanı: 819 sonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
mehmet155 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ARKADAŞLAR HÜRRİYET GAZETESİ TÜKİYENİN DOĞU VE GÜNEYDOĞUSUNU YOK GÖSTEREN BİR HARİTA BENZERİ RESİM YAYINLAMIŞTIR. HÜRRİYET GAZETESİNİ BU İĞRENÇLİK İÇİN KINIYORUM. BAKMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMI 10,04,2008 TARİHİNDE YAYINLANAN SPOR KISMINA BAKMAYA DAVET EDİYORUM.

Hürriyet bunu hep yapıyor. Bu bir hata ve dikkatsizlik değil! Bilinçli, kasıtlı yapılan bir uygulamadır. Bunu artık insanlar görsün.

Bakın 1 sene önce de benzer bir olay yaşanmıştı.

Hürriyet Oyun Kulübü tarafından çocuklar için Hügo'nun oyun cdsi promosyon olarak dağıtılıyor.

Her zaman olduğu gibi oyun içinde Hügo, farklı bölgeleri dolaşıp, verilen görevleri yerine getiriyor. Endonezya, Kanada, Çin, Hindistan gibi bir çok ülkeyi geziyor. Hügo ile macerayı paylaşmak için o ülkenin haritasına tıklamak yeterli oluyor.

Ancak söz konusu maceranın adresi Türkiye olunca oyun tam bir skandala dönüşüyor. Çünkü Türkiye'nin neredeyse yarısı haritada gösterilmiyor.

Oyunun orijinal adı The Magic Journey yani Türkçe karşılığı ile Sihirli Yolculuk. Yabancı bir firma tarafından hazırlanan bu skandal oyunun on binlerce kişiye dağıtımını ise Hürriyet oyun kulübü gerçekleştirmiş.

Oyunda yer alan bütün ülkelerin sınırları fosforlu yeşille öne çıkarılıyor ama Türkiye'de durum değişiyor. Sinop'tan Hatay'a kadar uzanan çizginin doğusu gösterilmiyor. Daha ülke isimlerini ve sınırlarını yeni yeni öğrenen çocukların ilgi odağı olan oyunda haritaya dokunan çocuklar Türkiye'yi bu sınırlardan ibaret olarak görüyor. Böylece çocuklara bölünmüş bir Türkiye öğretiliyor.

Çocuklara ülkeleri, kültürlerini tanıtarak coğrafi bilgiler veren bir oyun olarak görülen CD, altında Hugo Sihirli Yolculuk, oyna ve öğren yazılı oyun CD'si on binlerce çocuğa ulaştı. Çocuklara oyunun içinde bazı ülkeleri tanıtıcı bilgi de veriliyor. Türkiye ise Fes takan insanların, güvenilmez ülkesi olarak tanıtılıyor.

Pek çok kez yabancı ülkeler Türkiye'yi bölünmüş haritalarla gösterdiler. Fakat bu olayı diğerlerinden ayıran acı bir gerçek var. O da bu oyunun promosyon ürünü olarak dağıtılması ve on binlerce çocuğa ulaştırılması. Hem de hiçbir denetim yapılmadan.

Şimdi herkes elini vicdanına koysun ve bu olayı siyasi değil, vatan ve millet bütünlüğü düşünülerek yorumlasın.

Selametle.

İnsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı
Belli ki, yakınımız yoktur ALLAH’tan gayrı...
sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2008, 11:07   #287
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
mehmet155 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Arşiv kısımına baktım ama göremediğim bahsettiğiniz resimi. Ne ile ilgili konu öyle bir haritanın spor sayfasında ne işi var? Eğer bulup buraya ekleme şansınız varsa seviniriz. Hem Hürriyet neden öyle birşey yapsın tepki alacağını bile bile,hem Hürriyetin süregele bir sloganı vardı "Türkiye Türklerindir" bunu öüzmseyen bir gazetenin böyle bir şey yapacağını tahmin etmiyorum,ya bir yalnışlık olmuştur yada siz farklı anladınız.
Alt 12.04.2008, 11:08   #288
*TUĞBA*
Yasaklı

*TUĞBA* - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

*TUĞBA* Şuan *TUĞBA* isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.10.2009 19:20

Tecrübe Puanı: 0 *TUĞBA* FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Zaman ve Yenişafak güzel.Arada da milli gazete okurum.
*TUĞBA* isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2008, 11:15   #289
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
*TUĞBA* Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Zaman ve Yenişafak güzel.Arada da milli gazete okurum.
Yeterli değil bence birkaç tane daha okuyun. Terazinin diğer tarafınada birşeyler koymak lazımmki bir tarafa çekmesin.Dengede durabilsin. Ben yerine ve zamanına göre, Milliyet, Sözcü, Milli Gazete, Yeni Şafak Cunhuriyet,Hürriyet, Akşam tabiki hepsini hergün takip etmek zor duruma göre.Sizede tafisye ederim dengede durmanızı sağlar, yoksa bir tarafa kayar gidersiniz.
Alt 12.04.2008, 11:17   #290
*TUĞBA*
Yasaklı

*TUĞBA* - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

*TUĞBA* Şuan *TUĞBA* isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.10.2009 19:20

Tecrübe Puanı: 0 *TUĞBA* FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yeterli değil bence birkaç tane daha okuyun. Terazinin diğer tarafınada birşeyler koymak lazımmki bir tarafa çekmesin.Dengede durabilsin. Ben yerine ve zamanına göre, Milliyet, Sözcü, Milli Gazete, Yeni Şafak Cunhuriyet,Hürriyet, Akşam tabiki hepsini hergün takip etmek zor duruma göre.Sizede tafisye ederim dengede durmanızı sağlar, yoksa bir tarafa kayar gidersiniz.

Haklısınız ama onların bazılarında Fitne tohumlarını görünce üzülüyorum. Şeytan artık her yerde bari paramla aldığım gazetemde olmasın diyorum.
*TUĞBA* isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 9 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 9 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil