|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
Anketimiz: | |||
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% | |
Katılımcı sayısı: 0. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#21 |
Yeni Yiğido
![]() Emir Şuan
![]() Son Aktivite: 03.04.2011 00:36
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() 2007 her seyıyle berbat gectı..dılerız 2008 cok daha guzel olur..2007 ye damgasını vuran olay elbetteki Sivassporumuzun basarısıdır..ama bununla bırlıkte cok onemlı olaylardan bırıde Sayın Abdullatif Şener in siyaseti bırakması.Bunun arkasında akp goruluyor,suankı hukumette bulunanlar oldugu sanılıyor..asıl bu degıldır..Abdullatif Şener'in siyaseti bırakmasının tek sebebı,Sivas akp il yonetımıdır..burada aslında ısımlerını bıle vermek ısterdım ama gerek duymuyorum ama emin olun bu ısın en buyuk sorumlusu AKP Sivas il yonetımıdır..eger hesap sorulması gerekıyorsa il yonetımıne sorulmalı..yok yahudı lobısı yok amerıkancılar vs bunlar chpli soylemler..kımse yahudı lobısınde amerıkacı fılan degıldır bu hukumette..oncekı hukumetlerde vardı bu..bu hukumette bu dusunceye yakın olan kımse yoktur..2007 yılına damgasını vuran olayların bırıde CHP nın hezımete ugramasıdır..
Türk'e karsı Türk bayragı sallatıp aradan buyuk karla sıyrılacagını dusunenlerın sandıga gomulmesı.teror orgutu uyesını yakalayıp asamayan bahcelinin ip attıgına sahıt oldugumuz 2007..Dogu perinçek hukumete pkk yanlısı derken,kendısının ocalana gül verırken cıkan resmını gorunce sok oldugunu gordugumuz 2007..Chp nın hukumete pkk yanlısı derken zamanında yeterkı dagdan inin gelin chpde size 22 milletvekilligi vereyim diye cagrı yaptıgını herkesın anladıgı 2007..VE ve halkın artık uyandıgının gorulmesıdır 2007 yılına damgasını vuran olaylar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() albina58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.08.2016 20:40
Tecrübe Puanı: 791
![]() |
![]() Alıntı:
Haklısın hemşerim,bizim konumuz Sivasspor ve A.latif Şener'di ama sayenizde akp'nin icraatlarını ögrenmiş oldum.Unutmuşsunuz dış borcumuz sıfırlandı,askeri ücrete ve emeklilere yeterli ölçüde zam yapıldı,serbest piyasada zamlar durdu,uluslar arası arenada TÜRKİYE ve YTL nin itibarı arttı,İsrailde devlet başkanı ile gizli kripto anlaşmalar yapıldı,Irak'a sınır ötesi operasyonda 500 tane terörist ile uğraşılmaz denildi,sonra gerek oldu amerikaya gittik cillop gibi sınır ötesi harekat kararı aldık, Ahh hafızam ah,tüm bunlarıda bir çırpıda unutmuşum.
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() sade58 Şuan
![]() Son Aktivite: 20.04.2011 22:57
Tecrübe Puanı: 742
![]() |
![]() Tabiiki Sivas için en büyük olay Sivasspor' un başarısıdır.Sivasspor Sivasın dışardaki imajını değiştirmek için çok güzel bir olaydı.Bunu kimse inkar edemez.
Abdüllatif Şenler' i ben ne kadar sevmesemde,Sivas' tan çıkmış bir bakandı.Haliyle onun yokluğuda hissedilecektir.Şu anda Sivasspor başarılı olduğu için hissedilmiyor,ama Sivasspor eğer başarısız olsaydı,bu yokluğu hissedecektik. Muhsin Yazıcıoğluna gelince,onun Sivas' a ne kadar katkısı olacak,bunu zamanla göreceğiz,ama bana göre bir katkısı olmayacak. AkSu projesi için ben fikrimi diğer yerlerde zaten söylemiştim,bekleyelim görelim derim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Yeni Yiğido
![]() saliheksen Şuan
![]() Son Aktivite: 01.07.2008 08:59
![]() |
![]() BENCE SİVASTAKİ EN GÜZEL ŞEY SİVASSPORUN SÜPERLİG TE OLMASI VE İLK YARIYI İLK SIRADA KAPAYMASI OLMUŞUR...SAYGILARIMLA
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Yeni Yiğido
![]() fsm_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.02.2008 15:07
![]() |
![]() Muhsin Yazicioğlunun meclise girmesi
![]() |
#26 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() izmirliyiğido Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2013 14:23
Tecrübe Puanı: 722
![]() |
![]() SİVAS için 2007 ye damgasını vuran olay neydi?
Sivassporun liderliği Abdullatif Şenerin aday olmaması Muhsin Yazıcıoğlunun meclise girmesi AK-SU projesinin hayata geçmesi bunların hepside 2007 yılına damga vuran olaylardır saygılar izmirden cihan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
![]() Son Aktivite: 31.01.2014 09:32
Tecrübe Puanı: 945
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() sivassporluğun liderliği..................... .............
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Yeni Yiğido
![]() belalı_yiğido58 Şuan
![]() Son Aktivite: 12.12.2008 16:36
![]() |
![]() HER YERDE HER ZAMAN LİDER SİVASSPOR
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Yeni Yiğido
![]() belalı_yiğido58 Şuan
![]() Son Aktivite: 12.12.2008 16:36
![]() |
![]() TABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİK KKKKKKKKKKKKKİİİİİİİİİİİİİİİİİ İİİİİİİİİİ SİVASSPORRRRRRRRRRRRRRRRRRR
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Yeni Yiğido
![]() mechul Şuan
![]() Son Aktivite: 04.07.2008 11:55
![]() |
![]() SES GETİREN SİVASSPOR.................
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|