|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sadece şunu söyleyim, bunu yakın çevremden ve okuduğum duyduğum tv.haberlerindende, her gün gazetede boy boy gösteren resimlerdende şunu anlıyorum ki, toplum olarak"Mutlu değiliz" her geçen gün geçen günü aratıyor.İnsanlar gergin, insanlar barut gibi, en ufak tartışmada cinayet kavga kafagöz kırmalar, hırsızlıklar, modern soygunlar, yağmalar, işsizlik,açlık,uyuşturucu tacirleri ilkokullara kadar girdiler,fuhuş çığ gibi çoğaldı.insanların iyice canını burnuna getirdi artık toplum cinnet geçirmeye başladı. Eskiden tv. de gazetede okuduğumuz cinayet haberleri yanı başımızda olmaya başladı.Son iki ay içinde olduğum yerde 2 cinayet bir bıçaklama oldu.Bu kadar sorun olan bir yerde huzur olurmu? Huzursuzlukları yaratan nedenler neler? Elbetteki başta ekonomik sorunlar, isşizlik, açlık yoksulluk, eğitimsizlik,çaresizlik. Bunca sorunlar varken tutup gündemi farklı konularla meşgul etmek,pisliği halının altına süpürmekten hiç bir farkı yoktur.Halk yöneticiyi niçin seçer elbetteki bu sorunalrın üstesinden gelsin diye? Kim olursa olsun hangi siyasi çizgi iktidarda olursa olsun, bu amaçla gelir. Eğer tamam yaptı diyorsanız mutluysanız çevreniz eşiniz dostunuz mutlularsa siz kendinizde inanıyorsanız sorun yok demektir.Haberleri izleyip gazeteleri okuduktan sonra bir cinayet haberi duymuyor bir soygun haberi görmüyor okumuyorsanız biz demekki iyi yoldayız. Eeeeee öyleyse "Yola Devam" Çıkmayın karşımıza engel olmayın be yahu!!!!
![]() |
#2 | |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.09.2009 13:57
Tecrübe Puanı: 830
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Ben sizinle muhatap olmak istemiyorum. Eminim sizde benimle. Herkes yorumunu yazıyor insanca. Lütfen benim yazılarımı alıntı yapıp yazmayın. Sonra kışkırtmalara maruz kaldık diye ağlıyorsunuz. Ben sizin açtığınız hiç bir konuya yazmamaya özen gösteriyorum ama bu site tüm Sivaslıların olduğuna göre mutlaka bazı yerlerde karşılaşmalar olacaktır. Tartışma ortamında bulunmak istemiyorsanız laflarınızı ortaya söyleyin. Yok ,sataşacak adam kalmadı diyorsanız o başka...
![]() |
![]() |
#4 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Yazılar yoruma açık o zaman kimse yazı yazmasın yorum aypmasın.Ağlamak bana nekadar uzak bir kelime seviyesi kaçmamış bir yorumu Kim yaparsa yapsın en ufak bir terbiyesizliğim olmaz.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.09.2009 13:57
Tecrübe Puanı: 830
![]() ![]() ![]() |
![]() Kimse yazmasın demiyorum. Ama birbirinden alıntı yapıp onun üstüne yazınca, direkt olarak ''lafım sana hadi cevap yaz'' demek gibi oluyor, yanılıyormuyum?
Hele hele bizim gibi birbirini çok seven iki kişi (Yalandan kim ölmüş ![]() O sebepten söyleme gereği duydum. Selametle.
![]() |
#6 | |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() FatihCan Şuan
![]() Son Aktivite: 03.07.2009 14:15
Tecrübe Puanı: 780
![]() ![]() ![]() |
![]() Güzel bir paylaşım teşekkür ederim...
Dbazı kişilerede sadecebe EDEP yahu diyorum EDEP
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna bile az!!!"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
![]() Son Aktivite: 02.10.2011 17:21
Tecrübe Puanı: 764
![]() |
![]() Alıntı:
O günler özlenir oldu. Nerde bu gün nerde o gün Yazan çok güzel özetlemiş emegine sağlık başka söze gerek varmıdır bilmiyorum.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ÇOCUKTUM UFACIKTIM.
O ZAMANLAR AKP YOKTU:TELEKOM,PETKİM,TÜTÜN TARLALARIMIZ(VS.VS.)BİZİMDİ... BAŞBAKAN SİMİT SATAR GİBİ TOPRAK SATMIYORDU.-KASİYER-DEĞİL MİLLETVEKİLİ VARDI BAKAN VARDI MECLİSTE!!!VE 3 MİLYAR DOLARLIK TÜRK TOPRAĞI SATILMAMIŞTI!!!
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|