![]() |
#21 |
Yeni Yiğido
![]() den_iz Şuan
![]() Son Aktivite: 02.08.2010 19:19
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Berat DEMİR kardeşime katılıyorum ALLAH aşkına eleştirii yaparken biraz insaflı olmaya davet ediyorum sizleri,ben 30 yıl önceki halini bilmiyorum ama 5 yıl önceki halini çok ama çok iyi hatırlıyorum,ozamanlar sokaklarında dahi gezemediğimiz bir sivas,hiçbir sosyal ortamı olmayan bir sivas,teknolojiden ve günümüz dünyasının çok gerisinde bir sivas,nüfusunu hızla kaybeden bir sivas,eğitim ve ekonomik potansiyelini kullanamayan bir sivas ve bunlar gibi yüzlerce örnek vereceğim şeyler varken....Ya şimdi herşeyiyle bence mülkemmel bir sivas konuşmaya gerek yok siz bizleri izlemeye devam edin göreceğiniz daha çok şey var.....Saygı ve sevgilerimle Berat kardeşim görüşmek dileğiyle...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Bencede tüm Sivas'lılar olarak bu isime sahip çıkmalıyız,benimsemeliyiz. Yoksa biri o tarafa biri bu tarafa çeker işler lastik gibi uzar durur yıllardan beri uzadığı gibi.
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Sivasprensi Şuan
![]() Son Aktivite: 08.01.2011 19:34
Tecrübe Puanı: 657
![]() ![]() ![]() |
![]() o kadar adam ıssızmı kalacak koskoca kentın dsı sı kapatılırmı yahu dedıkodu bunlar
![]() |
#24 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1291
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Adamların ihracatı 2 milyar doları geçiyor.Biz daha 100 milyon doları vurduk vurmadık benim bildiğim kadarıyla.
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1291
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kardeş Sivas'ın kalkınması beni, en az senin kadar sevindirir buna emin ol.
Ama iş sadece OSBleri karşılaştırmakla birmiyor ki.Mesela Sivas OSB'yi araştıran birisi TÜDEMSAŞ'ı ,SİDEMİR'i BMT'yi göremeyecek ve Sivas'ın sanayisi bu kadarmış diyecek.Denizli ile Sivas'ı maddi açıdan karşılaştırmak çok anlamsız.Adamların iki sektörü var diyorsun ama sonuçta ihracatta milyar dolarla oynuyorlar.Keşke bizim de tek sektörümüz olsa 1 milyar ihracat yapsak.
![]() |
#26 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() tayfun5883 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.12.2013 13:39
Tecrübe Puanı: 700
![]() |
![]() Denizlinin ihracaat rakamları yiğiterin dediği gibi milyar dolarlarla ifade edilirken sivas daha 90 milyon dolarda Sivasa ne yapıldıysa cumhuriyetin ilk yıllarında yapılmış son 20 senede elle tutulur hiç bir yatırım yok Sivasta sanayi bakımından Türkiyede ilk 40 a zor gireriz eski popülerliğini kaybetmek üzereyken Sivasspor tarafından tekrar gündemde kalmayı başardı Malatyada şu an 3 yada 4 tane 5 yıldızlı otel inşaat halinde 3-4 tane alışveriş merkezi inşaat halinde 3 tane de alışveriş merkezi var olaylara objektif bakmamız lazım kaldırım yapmayla şehir gelişmez
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
buradan malatyadaki inşaat halindeki 3 tane 5 yıldızlı otelin fotoları ve malatyadaki otellerin fotoları mevcut görürsünüz buradan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ofgurleyuk78 Şuan
![]() Son Aktivite: 29.01.2010 17:58
Tecrübe Puanı: 764
![]() |
![]() Berat Demir arkadaşım hala neyin savunuculuğunu yapıyorsun anlamadım. Yani Sivas'ın diğer illere göre daha fazla geliştiğini mi anlatmak istiyorsun, yoksa Dsi ve Karayolarının başka yerlere taşınmasına razı mı geliyorsun. Artık Karayollarına ve Dsi ye ihtiyaç yok mu diyorsun.. Asıl konu bu iken bunca yaşananlara rağmen bir partinin savunuculuğunu mu yapıyorsun. Benim son sözüm şu.. Hangi parti olursa olsun Sivas'ıma zarar verecek eylemlerine karşı çıkarım. Hoşçakal...
![]() |
#29 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ofgurleyuk78 Şuan
![]() Son Aktivite: 29.01.2010 17:58
Tecrübe Puanı: 764
![]() |
![]() Berat Demir arkadaş Sivas'tan fazla dışarı çıkmıyorsun sanıyorum. Yoksa bu kadar iddialı savunmazdın Sivas'ın geliştiğini. Elbette gelişecek, nüfusu artacak. Bundan normali de yok.
![]() |
#30 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Gerçekleri göremiyorsun Berat hocam Sivasta daha 5 yıldızlı otellerle ilgili basında hiç birşey yok daha çivi çakılmamış Malatyada neredeyse otellerin inşaatı bitmiş sen hala zor ediyorsun adamlar otellerini açmak üzere bizde daha çivi bile çakılmamış sanayi bakımından istenilen düzeyde değiliz Türkiye çapında markalaşmış bir ürünümüz yok gençler kahve köşelerinde sürünüyor Sivaslı üniversite mezunları başka şehirlerde iş bulabiliyor bu gidenlerin yerinede Sivasa vasıfsız göç doluyor ve boş kalabalığa sebep oluyor köy yaşantısını şehre getiriyor ve böylelikle Sivas yavaş yavaş valisi olan köye dönüşüyor
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 10 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 10 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|