Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Atatürk'ten Can Dündar'a Mektup... - Sayfa 3 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 21.07.2010, 08:26   #21
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 15:55

Tecrübe Puanı: 1339 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Atatürk'ten Can Dündar'a Mektup...

Alıntı:
murat tugrul Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bence Atatürk layık oldugu yere hiç bir zaman konamadı halkla kaynaştırılmadı
Atatürkçü ve yobaz deyimine ben anlam bulamıyorum toplumu ikiye bölmekten başka hiç bir işe yaramiyor.
Ya atatürkçüsün yada yobaz böyle birşey olabilirmi
ben kendi adıma atatürkçüde degilim yobazda degilim
Ama atatürkü gerçekten seviyorum sözde degil
Bu vatanı kurtarmış komutan bugün sözlerine baktıgınızda ne kadar ileri görüşlü
oldugunu görüyor ve hayran kalıyorsunuz
Atatürk köylü milletin efendisidir demiş.şimdi kendini atatürkçü zannedenler köylüye gerici yobaz diyor hatta adam yerine koymuyorlar.
İnsanlar bilmeliler bizim insanımız atatürkü seviyor .zorla sevdirmeye gerek yok
bu söylediklerinize katılıyorum . Ancak şunu da eklemek isterim ki ''yobaz'' kavramı sadece dinde aşırı gidenler için kullanılmıyor. yobaz hangi fikirden olursa olsun kendi görüşünden farklı bir görüşün doğruluğunu kabul etmeyen insandır.
bu bakımdan , Atatürk'çü olup da silme yobaz insanlar da var.

Onlar Atatürk'ü sadece kendilerinin sevdiğini düşünüp, insanların dış görüşüne bakarak ya da siyasi görüşüne bakarak karşısındaki Atatürk düşmanı olarak görebilir , görmek isteyebilirler.

Atatürk'çü yobazlar gelişmenin ve değişmenin önüne Atatürk ismini kullarak set vurabilirler.

Ve sizin de ifade ettiğiniz gibi Atatürk'ü kendi dar düşünce kalıplarına hapsedip, kendileri gibi olmayanları ötekileştirerek bu ülkenin insanlarını bütünleştirmek yerine ayrıştırırlar. Malesef bu yobazlıklıarına bağnazlıklarına da Atatürk ü alet ederler.
Alt 21.07.2010, 10:01   #22
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 09:54

Tecrübe Puanı: 976 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bu söylediklerinize katılıyorum . Ancak şunu da eklemek isterim ki ''yobaz'' kavramı sadece dinde aşırı gidenler için kullanılmıyor. yobaz hangi fikirden olursa olsun kendi görüşünden farklı bir görüşün doğruluğunu kabul etmeyen insandır.
bu bakımdan , Atatürk'çü olup da silme yobaz insanlar da var.

Onlar Atatürk'ü sadece kendilerinin sevdiğini düşünüp, insanların dış görüşüne bakarak ya da siyasi görüşüne bakarak karşısındaki Atatürk düşmanı olarak görebilir , görmek isteyebilirler.

Atatürk'çü yobazlar gelişmenin ve değişmenin önüne Atatürk ismini kullarak set vurabilirler.

Ve sizin de ifade ettiğiniz gibi Atatürk'ü kendi dar düşünce kalıplarına hapsedip, kendileri gibi olmayanları ötekileştirerek bu ülkenin insanlarını bütünleştirmek yerine ayrıştırırlar. Malesef bu yobazlıklıarına bağnazlıklarına da Atatürk ü alet ederler.

Yobaz kelimesinin tanımını herkes kendince yorumlamış.

YOBAZ: Kaba, saba, uyumsuz, bildiğinden şaşmayan, sabit fikirli, saldırgan yeri geldiğinde linçe kalkışan, gerekirse insan bile yakan çağ dışı bunlara gerici akım yani yobaz ifadesi kullanılıyor.
Bende sizin Atatürk'çülerde yobazdır kelimesine katılmıyorum, siyahla, beyaz kadar zıttır. Atatürk'çüden yobaz olmaz, çünkü Atatürk ilkeleriyle bir ilericidir, devrimcidir, büyük aydındır, yön vericidir değişimcidir. Atatürkçülük fendir, bilimdir, sanattır onun için bunlara yobaz ifadesi kesinlikle yakışmaz, ancak onu istismar edip aşağılamak küçük düşürmek isteyen zümrelerdir yobaz.
Hangi Atatürk'çüler nerde toplanmış hangi yeri kaba kuvvetle basmış, insanları yakmaya kalkmış gösterin ben sizin görüşünüze saygı duyayım.
Murat arkadaşımada şunu diyeyim, yobaz olmadığın belli oluyor ama Atatürkçüyüm demektende çekinme, çünkü Atatürk bu ulusun bir ışığıydı, yol göstereniydi Cumhuriyetin kurucusuydu, bunda çekinecek birşey yok arkadaşım seviyorum demek yetmez gönül rahatığıyla Atatürkçüyüm diyebilrisin.
Saygılar.
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 21.07.2010, 16:26   #23
ŞAHBEY
Usta Yiğido

ŞAHBEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ŞAHBEY Şuan ŞAHBEY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.10.2010 15:10

Tecrübe Puanı: 619 ŞAHBEY isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

malesef şu kadrcık yerde bile yobazlar görüyorum kim niye insan yaksın ne alaka bunun adıda yobazlık olsun olaylara kelimeleri bağlamayalım karedşim bu nasıl bir anlayış yuh yani
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı ŞAHBEY'e Teşekkür Ediyor...
Alt 21.07.2010, 16:39   #24
filografozan
Usta Yiğido

filografozan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

filografozan Şuan filografozan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.06.2014 01:13

Tecrübe Puanı: 872 filografozan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Türkçe - Türkçe sözlük yobaz anlamı

Türkçe anlamı:
yobaz; dinde bağnazlığı aşırılığa vardıran, başkalarına baskı yapmaya yönelen (kimse).
bir düşünceye, bir inanca aşırı ölçüde bağlı olan (kimse).
kaba saba, inceliksiz (kimse).

önce vatan-58 kardeş,kelimeleri incelikle ve kırıcı olmadan kullanırsak,saygın bir tartışma ortamı oluşur.
neticede herkesin fikirleri farklı olabilir.
önyargı ve suçlama yakışıksız oluyor.
herkes aynı fikirde olsa zaten forumlar,tartışma platformları oluşmasına gerek kalmaz.
yobazlık sadece dinde değil,her fikirde olabilir.fikri yobazlık ta iyi bir şey değildir.
insanların hepsi aynı yerden bakmak zorunda değil;kimse dört dörtlük değil.herkesin penceresine karşı daha saygılı olmamız gerekmiyormu SİVASLILAR PLATFORMUNDA ....

artı;ATATÜRK ve ATATÜRKÇÜLÜK arasında çok büyük farklar var.
helede zamanımızda neredeyse birbirine zıt hale geldi.
atatürke karşı en büyük istismarlar hep ATATÜRKÇÜ GEÇİNENLERden geliyor.
samimi olanlar ayrı...

Konu filografozan tarafından (21.07.2010 Saat 16:39 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
filografozan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı filografozan'e Teşekkür Ediyor...
Alt 21.07.2010, 16:46   #25
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 976 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
filografozan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Türkçe - Türkçe sözlük yobaz anlamı

Türkçe anlamı:
yobaz; dinde bağnazlığı aşırılığa vardıran, başkalarına baskı yapmaya yönelen (kimse).
bir düşünceye, bir inanca aşırı ölçüde bağlı olan (kimse).
kaba saba, inceliksiz (kimse).

önce vatan-58 kardeş,kelimeleri incelikle ve kırıcı olmadan kullanırsak,saygın bir tartışma ortamı oluşur.
neticede herkesin fikirleri farklı olabilir.
önyargı ve suçlama yakışıksız oluyor.
herkes aynı fikirde olsa zaten forumlar,tartışma platformları oluşmasına gerek kalmaz.
yobazlık sadece dinde değil,her fikirde olabilir.fikri yobazlık ta iyi bir şey değildir.
insanların hepsi aynı yerden bakmak zorunda değil;kimse dört dörtlük değil.herkesin penceresine karşı daha saygılı olmamız gerekmiyormu SİVASLILAR PLATFORMUNDA ....

artı;ATATÜRK ve ATATÜRKÇÜLÜK arasında çok büyük farklar var.
helede zamanımızda neredeyse birbirine zıt hale geldi.
atatürke karşı en büyük istismarlar hep ATATÜRKÇÜ GEÇİNENLERden geliyor.
samimi olanlar ayrı...
Burada karşılıklı fikirlere hoşgörü saygılı olunması yönünde en çok çaba gösterenlerden birisyim hangi konuda ne sizi bu kadar rahatsız etti anlayamadım, aynı konuda mutabık olduğumuzu sanıyordum yani dayatma şiddet ve zorbalığa karşı biri olarak.
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 21.07.2010, 16:57   #26
filografozan
Usta Yiğido

Atatürkçülük fendir, bilimdir, sanattır onun için bunlara yobaz ifadesi kesinlikle yakışmaz, ancak onu istismar edip aşağılamak küçük düşürmek isteyen zümrelerdir yobaz.
Hangi Atatürk'çüler nerde toplanmış hangi yeri kaba kuvvetle basmış, insanları yakmaya kalkmış gösterin ben sizin görüşünüze saygı duyayım

yukardaki ifadelerinize katılmıyorum.rahatsızlığım burda.yani bir adım ilerisi dayatmaya baskıya giriyor.
üslubumuzu daha iyi kullanabiliriz.
her insan bir dünya,bir kainat.dolayısıyla aynı fikir üzerinde mutabık kalabilmemiz hepimiz açısından gayet doğal.
ATATÜRK fendir,bilimdir,sanattır...vs. ...olabilir kimse itiraz etmez.
ama ATATÜRKÇÜLÜK çerçevesinde çok farklı işlevler barındırabiliyor.
siz kendi çevrenizde görmeyebilirsiniz ama herkes bir olmaz.
çürük elma misali...

ZULÜM KİMDEN GELİRSE GELSİN,
KİME KARŞI OLURSA OLSUN,
ZALİME KARŞI,MAZLUMDAN YANAYIM.
bu çerçevede herkesle mutabık olurum.
saygılar kardeşim...
filografozan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı filografozan'e Teşekkür Ediyor...
Alt 21.07.2010, 17:16   #27
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

Alıntı:
filografozan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Atatürkçülük fendir, bilimdir, sanattır onun için bunlara yobaz ifadesi kesinlikle yakışmaz, ancak onu istismar edip aşağılamak küçük düşürmek isteyen zümrelerdir yobaz.
Hangi Atatürk'çüler nerde toplanmış hangi yeri kaba kuvvetle basmış, insanları yakmaya kalkmış gösterin ben sizin görüşünüze saygı duyayım

yukardaki ifadelerinize katılmıyorum.rahatsızlığım burda.yani bir adım ilerisi dayatmaya baskıya giriyor.
üslubumuzu daha iyi kullanabiliriz.
her insan bir dünya,bir kainat.dolayısıyla aynı fikir üzerinde mutabık kalabilmemiz hepimiz açısından gayet doğal.
ATATÜRK fendir,bilimdir,sanattır...vs. ...olabilir kimse itiraz etmez.
ama ATATÜRKÇÜLÜK çerçevesinde çok farklı işlevler barındırabiliyor.
siz kendi çevrenizde görmeyebilirsiniz ama herkes bir olmaz.
çürük elma misali...

ZULÜM KİMDEN GELİRSE GELSİN,
KİME KARŞI OLURSA OLSUN,
ZALİME KARŞI,MAZLUMDAN YANAYIM.
bu çerçevede herkesle mutabık olurum.
saygılar kardeşim...
Değerli filografozan ben de senle aynı fikirdeyim bunda bir şey yok , benim asıl söylemek istediğim şu, hayatımızın her alanında istismarlık, zorbalık, kötüye kullanma vardır, bu farketmez bunu Atatürkçüsüde yapar, dinine çok bağlı biride. Öyle yapmakla ne Atatürkçülük biter ne de dinizime karşı bir sorumluluğumuz.Bunda hemfikiriz. benim asıl karşı olduğum şey Atatürk 'e karşı bilinçli yada bilinçsiz şekilde yürütülen istismarcılıktır.
Her fikire saygılıyımdır, herkes aynı düşünecek diye bir kural zaten olamaz, yoksa burada medeni şekilde tartışıyor olamazdık zaten,
Bendende saygılar
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 21.07.2010, 17:22   #28
filografozan
Usta Yiğido

Değerli filografozan ben de senle aynı fikirdeyim bunda bir şey yok , benim asıl söylemek istediğim şu, hayatımızın her alanında istismarlık, zorbalık, kötüye kullanma vardır, bu farketmez bunu Atatürkçüsüde yapar, dinine çok bağlı biride. Öyle yapmakla ne Atatürkçülük biter ne de dinizime karşı bir sorumluluğumuz.Bunda hemfikiriz. benim asıl karşı olduğum şey Atatürk 'e karşı bilinçli yada bilinçsiz şekilde yürütülen istismarcılıktır.
Her fikire saygılıyımdır, herkes aynı düşünecek diye bir kural zaten olamaz, yoksa burada medeni şekilde tartışıyor olamazdık zaten,
Bendende saygılar

sağol kardeşim;şimdi tüm yorumlar aynı kapıya çıktı;
istismarın her türüne karşıyız.fanatikçe bir tutumla iyiyi-kötüyü aynı kefeye koyamayız.
ben şuna çok şahit oluyorumki;ATATÜRK ü,atatürkçülük maskesiyle istismar edenler oldukça fazla.bunada en başta ben,sen,o farketmiyor hepimiz karşıyız.
saygılar...
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı filografozan'e Teşekkür Ediyor...
Alt 21.07.2010, 19:53   #29
murat tugrul
Usta Yiğido

murat tugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat tugrul Şuan murat tugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.06.2015 16:33

Tecrübe Puanı: 776 murat tugrul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ÖnceVatan_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yobaz kelimesinin tanımını herkes kendince yorumlamış.

YOBAZ: Kaba, saba, uyumsuz, bildiğinden şaşmayan, sabit fikirli, saldırgan yeri geldiğinde linçe kalkışan, gerekirse insan bile yakan çağ dışı bunlara gerici akım yani yobaz ifadesi kullanılıyor.
Bende sizin Atatürk'çülerde yobazdır kelimesine katılmıyorum, siyahla, beyaz kadar zıttır. Atatürk'çüden yobaz olmaz, çünkü Atatürk ilkeleriyle bir ilericidir, devrimcidir, büyük aydındır, yön vericidir değişimcidir. Atatürkçülük fendir, bilimdir, sanattır onun için bunlara yobaz ifadesi kesinlikle yakışmaz, ancak onu istismar edip aşağılamak küçük düşürmek isteyen zümrelerdir yobaz.
Hangi Atatürk'çüler nerde toplanmış hangi yeri kaba kuvvetle basmış, insanları yakmaya kalkmış gösterin ben sizin görüşünüze saygı duyayım.
Murat arkadaşımada şunu diyeyim, yobaz olmadığın belli oluyor ama Atatürkçüyüm demektende çekinme, çünkü Atatürk bu ulusun bir ışığıydı, yol göstereniydi Cumhuriyetin kurucusuydu, bunda çekinecek birşey yok arkadaşım seviyorum demek yetmez gönül rahatığıyla Atatürkçüyüm diyebilrisin.
Saygılar.
Zannediyorum yanlış anladınız beni
yobaz kelimesini zaten kabul etmiyorum konuşmaya bile gerek yok
Atatürkçü degilim derkende!!!
Atatürkçülük adında bir kalıp oluşturmuşlar ve herkesi bu kalıba sokmaya çalışıyorlar. Ben bu kalıba girmem diyorum.
Atatürkün yanlışları zaafları yokmuydu.tabiki vardı çünkü o insandı bizim gibi
Ama ben bunların hiç birini görmüyorum.Benim gördügüm param parça olmuş
paylaştırılmış yıkılıp yakılmış imparatorlugun küllerinden yaşadıgımız cennet vatanı kurması bu zaten atatürkü sevmek için tek başına yeterli
Dahası :
Bize gösterdigi çok ama çok önemsedigim fikirleri biz bu yolda ilerleseydik
emin olun bu gün süper güçtük. Bizler atatürkün açtıgı çıgırda yürümedik
Atatürkçülük derken kimse ilimden bilimden bahsetmiyor.
İstikbal göklerdedir sözünü benmi söyledim.Neden bu güne kadar hiç türk uçagı yapılmadı
Atatürk bütün ideallerimi bırakın size benzemeyenleri dışlayınmı demiş.
Bugün hala atatürk zamanında yapılan demir yolunu kullanıyoruz.Neden
Neden hiç otomobil üretemedik.Yüksek ögretim görmüş insan sayımız neden az
Ben atatürkçülüge burdan bakıyorum.Milli şef döneminde temeli atılan atatürk tekelciline degil
murat tugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı murat tugrul'e Teşekkür Ediyor...
Alt 21.07.2010, 20:07   #30
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
murat tugrul Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Zannediyorum yanlış anladınız beni
yobaz kelimesini zaten kabul etmiyorum konuşmaya bile gerek yok
Atatürkçü degilim derkende!!!
Atatürkçülük adında bir kalıp oluşturmuşlar ve herkesi bu kalıba sokmaya çalışıyorlar. Ben bu kalıba girmem diyorum.
Atatürkün yanlışları zaafları yokmuydu.tabiki vardı çünkü o insandı bizim gibi
Ama ben bunların hiç birini görmüyorum.Benim gördügüm param parça olmuş
paylaştırılmış yıkılıp yakılmış imparatorlugun küllerinden yaşadıgımız cennet vatanı kurması bu zaten atatürkü sevmek için tek başına yeterli
Dahası :
Bize gösterdigi çok ama çok önemsedigim fikirleri biz bu yolda ilerleseydik
emin olun bu gün süper güçtük. Bizler atatürkün açtıgı çıgırda yürümedik
Atatürkçülük derken kimse ilimden bilimden bahsetmiyor.
İstikbal göklerdedir sözünü benmi söyledim.Neden bu güne kadar hiç türk uçagı yapılmadı
Atatürk bütün ideallerimi bırakın size benzemeyenleri dışlayınmı demiş.
Bugün hala atatürk zamanında yapılan demir yolunu kullanıyoruz.Neden
Neden hiç otomobil üretemedik.Yüksek ögretim görmüş insan sayımız neden az
Ben atatürkçülüge burdan bakıyorum.Milli şef döneminde temeli atılan atatürk tekelciline degil
Murat Bey bu yazınızın altına bir imzada benden olabilirmi. Konuyu özetlemişsin.

Kendi bile ta o zaman bu sözleri söylemiş gerçektende öyle değilmi. Onun fikirleri keşke yaşatılabilseydi sahip çıkılabilseydi.

‎"Beni anlamak demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir."

M.K.Atatürk...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil