Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 21.03.2009, 21:31   #21
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1186 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Siyaset Seviyesizleşti

Erdoğan'ı atın ülkeden seviye düzelsin

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2009, 22:12   #22
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.06.2012 00:55

Tecrübe Puanı: 731 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Erdoğan'ı atın ülkeden seviye düzelsin
gardaş hani sen baykalı sevmiyodun..........neden birden savunma vaziyeti aldın..................
Alt 21.03.2009, 22:19   #23
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft

Bakalım yarın Çağlayan da önce Baykal'ı sonra Kurtulmuş'u dinliyeceğim. Seviye farkını gözlemleyip buradan sizinlede paylaşırım. Kazlıçeşmeye giden olursa ordan da gözlemleri alalım

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2009, 22:23   #24
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Erdoğana kızıyorum bu konuda neden Baykal'ın seviyesine iniyorki.
Alt 22.03.2009, 01:47   #25
memet24
Tecrübeli Yiğido

memet24 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

memet24 Şuan memet24 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.05.2014 19:09

Tecrübe Puanı: 604 memet24 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

FARK VAR dogru fark var 15 senelik belediyeyle 5 senelik arasında çok fark var ...........
memet24 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2009, 02:41   #26
albina58
Usta Yiğido

albina58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

albina58 Şuan albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.08.2016 21:40

Tecrübe Puanı: 773 albina58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Siyaset çok çirkinleşti,
Bunun bir numaralı mimarı ise recep tayyip erdoğan dır.

Ne devleti,nede geçmişi nede hükümet etmenin ne olduğunu bilmeyen bir zihniyet o koltuğa oturursa olacağıda budur.

Sahada futbol oynamayı beceremeyen bir futbolcu,beceriksiz hareketleri sonrasında,el kol hareketleriyle buda yetmez gibi ağzında salya sümük vırvır konuşur.

Bugün ki siyasi arenadada hükümetim diyen bu zihniyet,önceden tedbir alamayıp krize mağdur kalıyorsa,şubat ayı sonunda yıl sonu yapacağı cari açığı verdiği halde hiçbir önlem alamamışken,ne yapacak.
Kürtlerin yarın devlet kuracağı pozisyona gelmesini sağladı,
sadece 2006 yılında 50 milyar doları yahudilere satılan bankalara peşkeş çekdi,
Filistin konusunda modoretöre ağzına geleni söyledi,o gün 300 filistinli katledilmişti,bugün 2000 i geçti,
Davos'dan geldi,halk ordaki tiyatroya şakşakcılık yaparken,malezya da atılan imza ile -KYOTO- geçmişte c.başkanlığı seçiminde emsal oluşturan referandum ile ilerde kürdisdan devleti kurulmasının önünü açacak anlaşmalara imza atıldı.

Bu ve benzeri konularda TÜRK halkına anlatacak iki kelime lafı olmayan zatı muhterem bugün seçim meydanlarında zırvalamaktan başka birşey yapmıyor yapamayorda,kalibresi ve hacmi bu kadar.

Hiç alakasız bir şekilde siyaseti kirletmek için sağa sola salya sümük saldıracak.

Onada hak vermemek elde değil,halklar hak edildiği şekilde yönetilir.Bu halkda maalesef bu ve benzeri kişilerin boş partal laflarından anlıyor.Anlamasalar şaşardım.

Vatan caddesinde iki tane kabir var,yakında orda üç mezar olacak,bunu benden çok o teşkilatlar üç fotoğrafı yan yana getirerek söylüyorlar.
Alt 22.03.2009, 08:10   #27
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Şuan ki seçim meydanlarında mitinglerde yapılan söyleşileri,demeçleri duydukça baktıkça zaten siyasetin de nereden nereye geldiği apaçık ortaya çıkıyor.
Dikkat edin, mahalle dedikoducuları gibi, sen şunu yapmıştın o zaman sen bunu böyle yapmıştın yok şöyle olmuştu yok böyle olmuştu.
Benim bildiğim:
İktidar: Yaptıklarını anlatır.
Muhalefet: Yapılanları olumlu yada olumsuz eleştirmektir.

Ben şuan sanki İktidiar Partisi muhalefetteymiş gibi görüyorum
Öyle br saldırganlık ve kavgacı bir tutum içindeki muhalefete sadırmak ona artı puan getreceğini biliyor. Gelinen şu tabloda anlatacak birşeyide yokki neyi anlatsın neyden bahsetsin. Artan işsizliğimi ? Kapanan iş yerlerini mi? Çıkarılan işsizleri mi ? Her geçen gün yoksullaşan halkı mı ? Her şeyi satıp savıp hazırın arkasının tez geldğini mi ? Ülkeyi bir borç bataklığına sürüklediğini mi ? Ne anlatacak ki ? Elbetteki argo kelimelerle, bana göre seviyesiz cümlelerle halk coşaçak ve halkın gözünde prim kazanacak.
Ne yazıkki yozlaşan ahlaki çöküşümüzle siyasetimizde de seviyesizlik almış başını gidiyor, Allah sonumuzu hayır eyleye başka ne diyelim bilmiyorum ki.
Alt 22.03.2009, 11:35   #28
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1036 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

gidici bunlar gidici, bir yandan numan hoca bir yandn ılıçdaroğlu ve baykal, karayalçın, kocaoğlu, canalioğlu, büyükerşen, tayyibimizi yavaş yavaş gömecek türk siyasi tarihine
Alt 22.03.2009, 12:14   #29
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4524 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Her siyasi partiyi ve her siyasetciyi seviyeli siyaset yapmaya davet ediyorum
Alt 22.03.2009, 12:18   #30
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1186 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
gardaş hani sen baykalı sevmiyodun..........neden birden savunma vaziyeti aldın..................
İkis sınırdışı edelim kurtulsun siyasette Türkiye'de... Seviye yükselsin yükselsin de, sonuçta sadece Baykal Erdoğan felan değil, Belediye başkan adayları da seviyesiz.... Sadece Baykal demeniz garipsetti beni o kadar seviyesiz adam varken Türk Siyasetinde, öznel bakmanız şaşırttı o bakımdan hatırlatmak istedim Erdoğan'ı da, yoksa örneğin Melih Gökçek geldiğinden beri seviyesiz ve bu lugatı Türk siyasetine ne yazık ki bu adam soktu...

Saygılar...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil