evet
arkadaşlar gelelim bana bize sınavımıza
hayırlı ugurlu olsun
inşallah gençlerimizin sınavı iyi gecmiştir haeden calışan inşallah iyi çıkmıştır
şimdi kısaca geceyim ben üzerinden
sınava başlayyın dediler başladık dört soru çözdük sonra gözetmen panik oldu cocuklar durun dedi yanlışlık yaptımmmmmmm kitapları yanlış dagıttım :(((( aldı elimden kitabımı önümdekine verdi a kitapcıgı onda olcakmış duurn dedi yazdıklaırmızı falan sildik cevap anahtarını sildik özürdilerim dedi koşa koşa gitti geldi falan derkennnnn kitapları degiştirme ihtimalide yok çünki işaretledi tükenmez kalemle
başka gözetmenler geldi falan derken karıştı az ortalık ve benim hal önümde bir kitap yok deli ettiler beni dayanamadım kzıdım benim kitapcıgım nerdeeeeeeeee diye ayyyy cok özür dilerim falan verdiler eski kitabı gri devam ettim
lakin ben önemli degilim hadi de
diğer öğrenci arkadaşlar için üzüldüm hem panik oldu yanlış oldu idye vakit kaybettiler hemde sinirler geridi endişeler duyuldu
ki benim en güvendiğim türkçe soruları dır ben bile anlamakta odaklanmakta zorluk çektim :( tekrar tekrar okduum soruları allahım ya
sınavdan cıkarken özellikle benim kitabımı aldı gitti ya çok zöür dilerim diyo
neyse işte böyle sınıfta tedirginlik vardı yani sıraya göre kitap dagıtılmadıgı için :(((((
inşallah çalışanlara bu tedirginlik yansımamıştır
kronikim canm benim geldik ne yatması pc ler duurken ben birine eşim birine

)))))))))))))