Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Karşıyakalıların köprü isyanı - Sayfa 3 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Türkiye Çocuk Dergisi'ndeki Masallarım           »          Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI

Seçenekler Arama Stil
Alt 16.02.2011, 22:22   #21
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

İsmail Özçelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İsmail Özçelik Şuan İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.04.2015 16:17

Tecrübe Puanı: 721 İsmail Özçelik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Karşıyakalıların köprü isyanı

Alıntı:
sayın özçelik soru 1. esenyurtlumusun
soru 2 sözü edilen yerde büyük bir arazinmi var
soru üç arazisi olduğu söylenenlerle bir yakınlığınmı var
soru 4 herkesin eleştirdiği ve karşıyaka halkının madur edildiğini bile bile yapılan bu köprüyü bu kadar savunmanda ne çıkarın var. başka sorum yok.
1. Sivaslıyım evim aksunun orada.
2. yok
3. yok ama Sivas'ın her yeri arazi ve her yeri birilerinin ve kimse beni ilgilendirmez öncelik Sivas olmalı asla sizin gibi düşünmedim beni tanıyanlar düşünmeyeceğimi de bilir.
4. Köprüyü mantıklı nedenlerle savunuyorum bunu anlamak için önceki yorumları sadece okumayın anlamayı deneyin.

Alıntı:
ha eksik kalmış kimsenin çamur attığı yok herkesin dediği önce 10 bin kişinin oturduğu mahallenin mağduriyeti giderilisin o köprüde zamanla tamamlansın kimseye bir zararı olmadığı gibi gelecekte büyük yararıda olabilir.
O zaman yenisini isterken yapılanı karalamadan isterseniz anlaşılır olurdu.

Alıntı:
Köprü planlaması tam yapılmadan laf olsun nevinden yapılan bir köprüdür.
Zira eğer uzun vadeli düşünülse bölünmüş olarak gidiş geliş çift şeritli yapılırdı.
Ayıca çevre yol konusunun beklemesinin nedeni şudur
Hızlı tren demir yolunun şehri nasıl kat edeceği belli değil, GAR binası nere yapılacak belli değil, Allah bilir köprüye düşünülen yolları muhtemel demir yolu kesiyor..
Ayrıca Karşıyaka'ya yeni köprü yapılmasını savunan arkadaşlara oradan geçecek olan hızlı tren demir yolunun ekleyeceği maliyeti de düşünün..

Bir saçmalıkta Eğri köprü yanına yapılan hem üniversiteyi, hem tokiyi hem polis okulunu ve daha sonra imarlanacak bu alanı şehre bağlayan duruşu sakat olan köprüyü iki şeritli ve yanlış yere yapmaları.
Düşünün şehirden gelen çift şeridi devam ettirmek için yeni köprü yapılsa neresine yapılacak ve o şerit nasıl bağlancak şehirden gelişte sağda doğal gaz ünitesi solda eğriköprü villaları daraltıyor...

Saçmalıklar şehrimde diz boyu.....
Bu şehirde ne zaman ileri düşünülerek adam akıllı bişeyler yapılacak anlamıyorum.
Benim hiç umudum kalmadı da.
Kaos yeni köprüyü bilmem ama bu yapılan köprü ilerde kuzey-güney hattının ana damarını oluşturacak. Dar olması konusunda haklısın her 2 köprüde çok genişlemeye müsait değil.
İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar İsmail Özçelik'e Teşekkür Ediyor...
Alt 16.02.2011, 23:10   #22
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NECMEDDİN ÖZBEK Şuan NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2015 21:31

Tecrübe Puanı: 1563 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

senin mantık anlayışın onlarca insanın maduriyeti üzerine kurulmuşsa şaşarım o mantiğa bir iş yapılırken önce onun kamulaştırılması yapılır şimdi oraların kamulaştırılmasının nasıl altından kalkılacak köylüyü nasıl razı edeceksin metre kare fiatları ona katlandı karalama sözüne gelince bizim değil bir sivasın ağzına sakız olmuş bir konuyu bırakta konunun muhatapları cevaplasın yapılan köprü atıl halde bekliyor kullanılan köprü trafiğe kapatılıyor karşıyakada oturan insanların ulaşım sorununu nasıl sağlamayı düşünüyorsun okuduğumu anlayack kadar bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum ama sizler yapıan o kadar yorumu anlamamış gözükmeye devam ediyorsunuz
NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.02.2011, 23:23   #23
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 13:31

Tecrübe Puanı: 773 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
İsmail Özçelik Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kaos yeni köprüyü bilmem ama bu yapılan köprü ilerde kuzey-güney hattının ana damarını oluşturacak. Dar olması konusunda haklısın her 2 köprüde çok genişlemeye müsait değil.
Yahu genişleyemeyen bir köprü nasıl kuzey güney hattının ana damarı olur?
Ve tekrar ediyorum hızlı tren hattının seyri çok önemli ve daha belli değil..
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Alt 17.02.2011, 10:16   #24
YuSuF
Alt Forum Yöneticisi

YuSuF - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

YuSuF Şuan YuSuF isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.10.2014 14:22

Tecrübe Puanı: 1137 YuSuF FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Evet daha çok kişi olması lazım ve sesinizi heryere duyurmanız lazım...
YuSuF isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar YuSuF'e Teşekkür Ediyor...
Alt 17.02.2011, 10:19   #25
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

Alıntı:
senin mantık anlayışın onlarca insanın maduriyeti üzerine kurulmuşsa şaşarım o mantiğa bir iş yapılırken önce onun kamulaştırılması yapılır şimdi oraların kamulaştırılmasının nasıl altından kalkılacak köylüyü nasıl razı edeceksin metre kare fiatları ona katlandı karalama sözüne gelince bizim değil bir sivasın ağzına sakız olmuş bir konuyu bırakta konunun muhatapları cevaplasın yapılan köprü atıl halde bekliyor kullanılan köprü trafiğe kapatılıyor karşıyakada oturan insanların ulaşım sorununu nasıl sağlamayı düşünüyorsun okuduğumu anlayack kadar bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum ama sizler yapıan o kadar yorumu anlamamış gözükmeye devam ediyorsunuz
Bende okuduğumu gayet iyi anlıyorum. Hem neden insanlar mağdur edilsin ki? Projesi dahi hazırlanmıştı oraların ve köylü köprü yapılsada yapılmasada yapılacağını öğrendiğinde çok para ister. Çünkü maalesef Sivas'ta kimse önce şehir sonra ben demez hatta tersini de demez hep bana hep bana der. O yüzden bundan 20 yıl sonrada orası problem olur. Orayı çözmek mesele zaten. Peki neden köprü yanlış yerde? Bunu açıklayın bana.

Alıntı:
Yahu genişleyemeyen bir köprü nasıl kuzey güney hattının ana damarı olur?
Ve tekrar ediyorum hızlı tren hattının seyri çok önemli ve daha belli değil..
Yeni yapılan köprü geniş değil ancak genişletilebilir, gördüm orasının problemi olmaz ben eğriköprünün darlığını belirtmiştim. Hızlı tren mutlaka bir yerleri kesecek zamanla ancak zaten bunun için alt-üst geçite lazım olan ödeneği TCDD gönderiyor, bu sorun olmaz. Hızlı tren gelecek diye şehir o yönde gelişmesin mi bunu mu engelleyelim?
İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar İsmail Özçelik'e Teşekkür Ediyor...
Alt 17.02.2011, 10:44   #26
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 820 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İsmail Sana Aynen Katılıyorum Bize bilgilerini paylaştığın için teşekkür ederiz senin gibi az olsa doğru düşünenlerin olması sevindirici
Alt 17.02.2011, 11:47   #27
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

Alıntı:
İsmail Özçelik Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bende okuduğumu gayet iyi anlıyorum. Hem neden insanlar mağdur edilsin ki? Projesi dahi hazırlanmıştı oraların ve köylü köprü yapılsada yapılmasada yapılacağını öğrendiğinde çok para ister. Çünkü maalesef Sivas'ta kimse önce şehir sonra ben demez hatta tersini de demez hep bana hep bana der. O yüzden bundan 20 yıl sonrada orası problem olur. Orayı çözmek mesele zaten. Peki neden köprü yanlış yerde? Bunu açıklayın bana.

Yeni yapılan köprü geniş değil ancak genişletilebilir, gördüm orasının problemi olmaz ben eğriköprünün darlığını belirtmiştim. Hızlı tren mutlaka bir yerleri kesecek zamanla ancak zaten bunun için alt-üst geçite lazım olan ödeneği TCDD gönderiyor, bu sorun olmaz. Hızlı tren gelecek diye şehir o yönde gelişmesin mi bunu mu engelleyelim?
sevgili kardeşim bana mışlı muşlu konuşma ben sana kısa vadede karşıyakalıların ulaşımını nasıl sağlayacağını soruyorum sami beye yakınlığın her halinden belli sivasta bir yığın medya kuruluşu var ikide ulusal yayın yapan tv.var sami beye buradaki yorumları iletsende bize köprünün doğru yere yapıldığını anlatsa bizde kendisine hiç olmazsa bizleri ve bu yola bağımlı olan onlarca köylüyü sikintıya sokacakları için teşekkür etsek
NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.02.2011, 11:51   #28
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İsmail Sana Aynen Katılıyorum Bize bilgilerini paylaştığın için teşekkür ederiz senin gibi az olsa doğru düşünenlerin olması sevindirici
sevgili turancığım katılmasan şaşardım yanlışlıkları savunmayı adet edinmişin senin için bir yığın insanın perişan edilmesinin ne önemi var
Alt 17.02.2011, 21:59   #29
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

Alıntı:
sevgili kardeşim bana mışlı muşlu konuşma ben sana kısa vadede karşıyakalıların ulaşımını nasıl sağlayacağını soruyorum sami beye yakınlığın her halinden belli sivasta bir yığın medya kuruluşu var ikide ulusal yayın yapan tv.var sami beye buradaki yorumları iletsende bize köprünün doğru yere yapıldığını anlatsa bizde kendisine hiç olmazsa bizleri ve bu yola bağımlı olan onlarca köylüyü sikintıya sokacakları için teşekkür etsek
Kısa vadede düşüne düşüne bir arpa boyu yol alamadık. Canınız nasıl düşünmek istiyorsa düşünsün ben kimseyi düşünemem benim için öncelik Sivas'tır. Köprü sizin eve uzakmış bana ne, orada şu an yaşayan ve ileride yaşayacak hizmet daha öncelikli olmalı. Ayrıca sıkıntı sıkıntı diyorsunuz neden yok sadece laf var çözüm yok öneri yok neden yok, bir daha yazacağınız boş mesaj veya eleştirilere cevap yazmayacağım. Siz kısa vadeli düşünün ben yarının Sivas'ını da düşünüyorum.
Alt 17.02.2011, 22:30   #30
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

sen uzun vadeli düşüne düşüne sivası ihya ettin sen bu konuların uzmanısınya çözümüde bulursun bizim çözümümüz ikinci köprünün yapılması yönünde çaba sarf etmek bunuda allahın izniyle başaracağız senin önceliğin sivas falan değil sami beyin ve o köprünün oraya yapilmasını sağlayan kimlerse onların çıkarını savunmak benim boş mesajlarıma dolu cevap vermezsen benimle birlikte karşıyak halkının gönlü kalır ne olur bu dolu mesajlarından bizi mahrum etme mesajlara cevap konusunda al bendende o kadar

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil