|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
14.06.2011, 10:38 | #21 | |
Usta Yiğido
Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1189
|
Cevap: Sivas Ak Parti Dedi
Alıntı:
1- Başta kaynak soran başbakan son günlere doğru Aile Sigortası ve intibak yasasından bahsetmeye başladı demek ki olabilirmiş. 2- İstanbul'a 10 yılda yapılacak bir boğaza ayrılacak kaynağı halkın boğazına ayırsınlar. 3- İzmir'de yaşayan birisi olarak söylüyorum İzmir'in o tünele ihtiyacı yok zaten İzmir'de alınan oylara bakılınca İzmir'de pek yansıma bulmadığı ortada. 4- Aynı şey Silivri halkı için de geçerli zengin olacağız diye düşünüp AKP'ye oy vereceklerine değerlerinden vazgeçmedi artı benim 2. maddede söylediğim nedenlerden dolayı tepki gösterdi. Türk milleti lidere oy verdi tekrar... Sayın bakanımız Abdulkadir Aksu'nun seçim döneminde bir açıklaması olmuştu: "Tayyip Bey'in katıldığı her seçimde AK Parti 1. parti çıkar" bu bir gerçektir. Şimdiye kadar hiç 1. parti olacağımız iddiasında bulunmadım, AKP'nin tek başına iktidar olacağından da emindim. Sivas halkına kızgınım, kırgınım... Kendilerini bu kadar ezen, yok eden Sivas'ı küçülten bir partinin oyunu yükseltmesine üzüldüm. Sivaslıya kızdım ancak demokrasi böyle halkın tercihini kabullenmek gerekli, hazmetmek gerekli ancak sanki bir muhalefet partisi gibi seçim bitmişken hala gelip burada Serhat diye bir arkadaş var o da sınırları zorlarcasına Muhalefete muhalefet yapmanın manasını da anlamış değilim. Bence siz de Başbakan gibi kibirinizden biraz kısın zira AKP'nin meclis içerisindeki gücü sadece Tek başına iktidar kuruyor Anayasa değişikliğini referanduma bile götürecek rakama ulaşmış değil, Cemil Çiçek'i meclis başkanlığına hazırlıyorlar güzel bir tavır, ılımlı bir davranış o bakımdan Başbakan son 3-4 yıldır son noktaya gelmiş kibirini, egosunu dindirmeye başlamışken bence siz AKP'li arkadaşlar da daha centilmen ve kibirsiz davranışınız.... Saygılar...
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor... |
14.06.2011, 13:05 | #22 |
Usta Yiğido
abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1039
|
4 sene sonra bir 50 bin nnüfus daha kaybetmiş sivas yine dağa taşa döşenmiş asfalt ve demir çubuklar ama insana yatırım yine yok, sanayiye yatırım yine yok, demiryolu yapıyoruz diye övünüyor ama trenleri adapazarında koreliye ürettiyorlar benim sivas tüdemsaşım ne yapacak beton travers, olacak işmi bu hayaldi gerçek olan bu mu, işleri güçleri satıp savmak yandaşa ihalesiz davetiyle kamu kaynakları açıp nemalanmak,
ne zaman akıllanacaksınız ulenn akılsızlarrrrr
14.06.2011, 13:49 | #23 | |
Usta Yiğido
sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42
Tecrübe Puanı: 885
|
Alıntı:
|
|
14.06.2011, 14:02 | #24 |
Yiğido
tavarih Şuan
Son Aktivite: 19.07.2014 13:21
Tecrübe Puanı: 593
|
|
14.06.2011, 17:05 | #25 |
Usta Yiğido
aktassa Şuan
Son Aktivite: 24.04.2016 21:30
Tecrübe Puanı: 638
|
Şener'in seçilmesi ihtimali zaten şener'in hizmetlerinden değil olursa halkın AKP'ye nefretinden olacaktı.
O da olmadı. Bakalım. İthal olarak gelen vekiller hiçbirşey vaad edilmeyen Sivas'a ne verecekler. Merak konusu.. |
14.06.2011, 17:09 | #26 | |
Usta Yiğido
LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1287
|
Alıntı:
Ben bu vekilleri zaten savunmuyorum.Bu isimler açıklandığında hayal kırıklığı yaşadığımı da yazdım.Bu vekillerden sadece İsmet Yılmaz'e güveniyorum,onun dışındakileriden umudum yok. Ama bana belediyeyi hiç ama hiç savunmayın.AKP Sİvas vekillerini beraber eleştirelim,arkanızdayım ama bu belediye Sivas'a çok zarar verdi,hala da veriyor.
14.06.2011, 17:19 | #27 | |
Usta Yiğido
LaEdri Şuan
|
Alıntı:
Yüzde 50 oy almak müthiş bir başarıdır.AKP'liler bunun keyfini çıkarmalı..CHP ve MHp seçmeni,köşe yazarları o kadar hakaret etti ki AKP seçmenine hiç AKP'yi sevmeyen birinin bile AKP sempatizanlığı başlıyor.Sözcü gazetesinde birköşe yazısı vardı ki bugün,azcıık insanlıktan anlayan,azıcık demokrat olan insan o yazıdan haya eder..Daha önce de çok yazdım,ben eğer AKP'ye oy verirsem bunun sebebi AKP'nin çok iyi olması değil,MHP ve CHP'nin bu kadar kötü olmasıdır..AKP hiçbir şey yapmasa da ekonomik olarak,sırf askere haddini bildirdiği için yine dünyalarkadar oy alacaktır!
14.06.2011, 17:55 | #28 |
Yiğido
hiko58 Şuan
Son Aktivite: 10.07.2015 10:09
Tecrübe Puanı: 711
|
ekmek 100 lira olsun inşallah. kimse iş bulamasın.benzin litresi 100 lira olsun umurumda değil artık. sivaslı sakın işsizlik var demesin ağlamasın. esnaf müşteri yok demesin çünkü sivas daha çok göç verecek. haa birkaç kalburüstü kişi zaten sivası parsellemiştler. vatandaş kimin umurunda. birde bu kadar olumsuzluğa karşın bu kadar oy inanın akıllara zarar bişey. demekki sivasta herşey yolunda. eleştiren bizler yanlış yoldayız. artık susuyoruz. vallahi umurumda değil artık. kim zengin oluyorsa olsun. allaha şükür kendimi idare edecek durumum var. olmayanlar düşünsünler. sosyal hizmetlerin kapısında dilenmeye alıştılar nasıl olsa. allah herkese layığını veriyor bizede layığımızı verdi. vatana millete hayırlı olsun.
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar hiko58'e Teşekkür Ediyor... |
14.06.2011, 18:05 | #29 | |
Usta Yiğido
LaEdri Şuan
|
Alıntı:
Ben iktidar olamadımsa batsın bu memleket! Vay be!
14.06.2011, 19:32 | #30 |
Usta Yiğido
aktassa Şuan
Son Aktivite: 24.04.2016 21:30
Tecrübe Puanı: 638
|
İşte bazı siyasilerin anlayışları böyle olursa böyle hiç seçilemezler ve seçim sonuçlarını öğrenince biz buradayız , biz kendimize bakalım gibi yerel konuşmazlardı.
Ona buna tehdit savurmazlardı. İktidara gelenler gibi bizi seçmeyenlerin de partisiyiz derlerdi ama zihniyet değişmez işte. Vesayet rejimini şimdi daha iyi öğrendim valla. |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|