Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Halk Otobüslerinde Değişim - Sayfa 3 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 27.03.2012, 10:27   #21
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 20:30

Tecrübe Puanı: 651 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Halk Otobüslerinde Değişim

Alıntı:
bilgin_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sayın belediye;
Bırakın bu köy muhtarlığı zihniyetini, kırın yıkın şu tabuları, şu şehir planını çizen sizin mühendisleriniz değilmi? Erzincana bir yolunuz düşerse şehircilik planı nasıl olur en azından bir gezin görün,
Halkın ulaşımına gelince;
Üniversite ve kümbet gibi halkın yoğunluka otobüslere bindiği güzergahlara neden körüklü otobüsler değilde, köy münübüslerini sefere koyuyorsunuz,
Sayın belediye başkanı;
Sizlere bir önerim var bilmem bu yazımı okurmusunuz?
Saat 21.00 sularında üniversitede bir otobüse binin bir şehir merkezine gelin, görün bakın ki o gariban çocuklar ne çekiyor balık istifi üst üste, umarım vicdanın sesini dinler insafa gelirsinizde bu soruna bir çare olursunuz, çünkü bu sorun sizin sorununuz BAŞKA SİGVAS YOK, HALK NEDEN GÖÇ EDİYOR SANIYORSUNUZ? ufak gibi gördüğünüz sorunlar büyüye büyüye halkı bunaltıyor en azından sami başkanın yaptıklarına sahip çıkın, projelerini hayata geçirmeye çalışın, yollar patates tarlasına dönmüş, sizi sanırım sanayiceler çok seviyor, taşıtlarımız sanayiden çıkmaz oldu
Güzel önerilerde bulunmuşsunuz da bunun okunması için Sivas Belediyesinin öenriler bölümüne yazmanız daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Bir de Sayın Aydın'ın o kadar güzel projeleri vardı madem neden uygulamaya geçmedi acaba? Sakın bana vakit yoktu falan demeyin olur mu? Sami yoksa ondan önce Baki vardı ondan önce Hami vardı.
Ben güzeli neyleyim, güzel benim olmayınca.
Alt 27.03.2012, 10:42   #22
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1114 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt

Alıntı:
bilgin_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sayın belediye;
Bırakın bu köy muhtarlığı zihniyetini, kırın yıkın şu tabuları, şu şehir planını çizen sizin mühendisleriniz değilmi? Erzincana bir yolunuz düşerse şehircilik planı nasıl olur en azından bir gezin görün,
Halkın ulaşımına gelince;
Üniversite ve kümbet gibi halkın yoğunluka otobüslere bindiği güzergahlara neden körüklü otobüsler değilde, köy münübüslerini sefere koyuyorsunuz,
Sayın belediye başkanı;
Sizlere bir önerim var bilmem bu yazımı okurmusunuz?
Saat 21.00 sularında üniversitede bir otobüse binin bir şehir merkezine gelin, görün bakın ki o gariban çocuklar ne çekiyor balık istifi üst üste, umarım vicdanın sesini dinler insafa gelirsinizde bu soruna bir çare olursunuz, çünkü bu sorun sizin sorununuz BAŞKA SİGVAS YOK, HALK NEDEN GÖÇ EDİYOR SANIYORSUNUZ? ufak gibi gördüğünüz sorunlar büyüye büyüye halkı bunaltıyor en azından sami başkanın yaptıklarına sahip çıkın, projelerini hayata geçirmeye çalışın, yollar patates tarlasına dönmüş, sizi sanırım sanayiceler çok seviyor, taşıtlarımız sanayiden çıkmaz oldu
önce bilgi edinip sonra eleştri yapmaya 'çalışırsan' iyi olur hemşerim..
Şu anki mevcut belediyenin ulaşım alanında tek suçu 400 şoförü ekmeksiz bırakmamasıdır. Körüklü otobüsleri,minübüsleri kaldırıp ilçelerde kullanılan yarım otobüsleri 320.000'lik bir şehrin başına bela eden SAMİ AYDIN'dır. Doğan Ürgüp bu yalnışlığı,rezaleti düzeltemezmiydi? Bunun tek bir formülü var alınan tüm otobüsler satılacak 400 ev ekmeksiz kalacak ve ancak öyle kurtulacak..Birde yapılan sözleşme var. Bu sözleşme yalnış hatırlamıyosam baharın sonunda bitecek yani kaldırılsa bile kimsenin hakkına girilmemiş olacak.Şu an hava alanına seferlere başlayan son model Mercedes-Conecto'lar şehir genelinde seferlere başladığında ulaşım sorunu tamamıyla çözülecek.
Sami başkanının projeleri demişsin.. Ak-su 2. etabı tamamen belediye gelirleriyle ve bir lira kredi alınmadan çok güzel bir şekilde yapıldı.
Paşafabrikası yine çok düşük bir maliyetle sami başkanıNın yaptığından 3 kat daha büyütüldü,dahada modernleşti.Sıcak çermiği 5 yıl çözemediler adam 6 ayda sorunu çözdü.Bit pazarı-buğday pazarında sami aydın yıkmak istedi esnaf satırlarla kovaladı şu anki mevcut belediye başkan yardımcısı gitti iki günde tatlı dille o pislik yuvasını yerle bir etti...
Velhasılı kelam eleştri elbette yapacağız iyisiyle kötüsüyle..Ama biraz araştırarak yapalım..
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Abdurrahman 58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 27.03.2012, 11:20   #23
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1202 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Merkez_Alperen Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Otobüsler alınanı 4-5 yıl oldu.Sağolsun Sami Aydın gider ayak halka kazığı attı gitti. 4 yıldır Sivas halkı resmen rezil oluyor! İsterse 1.000.000.000 harcama yapsınlar ÖNEMLİ OLAN VATANDAŞ! Birilerinin rantı için 320.000 nüfuslu bir şehri rezil edemezsiniz.Bu haber benimde kulağıma geldi hatta çok yakında anlaşmalar imzalanacak diye duydum.Raylı taşıma sistemi demişsin. Sivasta büyük otobüs çalışmaz diyosunuz raylı sistemden bahsediyosunuz.İstasyon caddesine nasıl raylı sistem kuracaksın? Üniversiteye raylı sistem yapabilmen için Atatürk caddesinden başlaman lazım nasıl yapacaksın o daracık caddeye durakları,rayları? 50-100 yıllık binaları yıkman lazım onları yapabilmen için..Hiç kimsede Sivasın en merkezi yerindeki apartmanını işyerini yıktırmaz kusura bakmayın..Biz bu hayalleri kurarken köy gibi yolları daracık planladığı için bol bol Süleyman ÇANKA'nın kulaklarını çınlatırız..Küçük otobüsler için Sami Aydın'ın kulaklarını çınlatıyoruz.Bir yıl daha beklerse küçük halk otobüsleri Doğan Ürgüp'ün kulaklarını çınlatacağız.

Allah Allah Süleyman Çanka'nın kulağını çınlatıyorlarmış... Doğan Bey'de yanınızda mıydı çınlatırken çünkü hem bana hem de basına "İleri de Süleyman Çanka gibi anılan bir belediye başkanı olmak istiyorum" demişti... Kendisine de sorabilirsiniz... Süleyman Çanka'nın efsane olmasının nedeni İnönü Bulvarı, Mevlana ve Hikmet Işık caddelerinin imarıdır. Eğer sen bu caddeleri köy gibi daracık yol diyorsan ben birşey demiyorum. Yol kadar kaldırım var arkadaş, araç parkediyor bir de 2 şerit daha kalıyor. Sivas'ta yaşadığına ya da Çanka'yı tanıdığına veya belediyecilikten anladığınıza emin misiniz arkadaş siz? Mecbur musun Atatürk Caddesinden raylı sistem geçirmeye? Mevlana'dan Başlat, İnönü Bulvarı, Gar, Oradan Üniversite... Eskişehir'e gidip bir bakın ora raylı sistem nerelerden geçiyor?

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 27.03.2012, 14:00   #24
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1299 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Bu konu şu belediyenin bu belediyenin suçu değildir.Bu sorun,şehrin planını,imar revizyonunu hangi basiretsiz yapmışsa onundur.Büyük otobüslerle şehrin trafiğinni ne hale geleceği hiç görülmüyor mu?
Alt 27.03.2012, 17:03   #25
Kibrisli
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1202 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu konu şu belediyenin bu belediyenin suçu değildir.Bu sorun,şehrin planını,imar revizyonunu hangi basiretsiz yapmışsa onundur.Büyük otobüslerle şehrin trafiğinni ne hale geleceği hiç görülmüyor mu?
Laedri, Şehir Planı daha doğrusu Plansızlığı Yüzyıllık bir iş. Şehirin medeniyetine ve geçmişine göre daha da uzuyor bu iş. İstanbul'da plansızlık 20-30 yıllık birşey değil 300 yıllık bir konu ama Ankara'da 50 yıllık bir konu Sivas'ta da 100 yıllık bir konu. Bahsi geçen caddeler Sivas'ın en büyük caddeleri. Körüklü otobüsler daha kötü durumdayken bu caddelerde kullanılmadı mı? Şu anda büyük şehirlerimiz bu sistemi kullanmıyor mu? sadece 2 hatta Conecto Körüklü Otobüsler kullanılmalı.

Trafiğin rezilliği öncelikli neyden kaynaklanır biliyor musun? Toplu ulaşımı iyi olmayan bir şehirde herkesin araçları ile sokağa dökülmesi ile. 3.5 Milyonluk bir şehir İzmir. Şehircilik ve İmar Planının da çok iyi olduğu söylenemez. Fiziki yapısı da zaten dağlık olduğundan yollar çok geniş değil. Ona rağmen günde 2 sefer trafik belki sıkışır o da belki. Ama toplu ulaşımı müthiş olduğundan herkes zaten Otobüs ya da metro kullanıyor. Şehrin çoğu yerine raylı sistem gidiyor gitmeyen yere de konforlu otobüsler var. Arabası yok mu bu halkın var. Türkiye'de en çok kadın şoför oranı da İzmir'de yani 2. arabaları bile var ama konforlu toplu ulaşım. Ben Sivas'ta Atatürk Spor Salonu'nun orada oturuyorum. Her gün arkadaşımın Eczanesine gidiyorum, Mevlana'ya. Toplu taşıma aracı kullanmıyorum inan. Yürüyerek gitmeyi tercih ediyorum. Arabam olsa belki araba ile giderim ama o dandik midibüslere binmek bile istemiyorum. Artı pahalı. Burası ile aynı fiyat. Hem kısa mesafe git, hem rahatsız git, hem de aynı parayı ver. Bu zaten Sivas'ın ulaşım sisteminin çarpıklığını gösteriyor.

Belediye başkanını destekliyorum. Bu sisteme geçmek zaten bir kazıktı Sivas'a. En kısa zamanda dönmek gerek... İnsanları madur etmemek için de 2 büyük hatta büyük otobüs olsun geri kalan hatlar yine mevcut özel şirket tarafından yapılsın, hatta artan otobüslerle yeni hatlar açılsın. Köyler Merkeze bağlansın. Ama Kümbet ve Üniversite hattı büyük otobüs olsun.

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 27.03.2012, 17:16   #26
LaEdri
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1299 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Laedri, Şehir Planı daha doğrusu Plansızlığı Yüzyıllık bir iş. Şehirin medeniyetine ve geçmişine göre daha da uzuyor bu iş. İstanbul'da plansızlık 20-30 yıllık birşey değil 300 yıllık bir konu ama Ankara'da 50 yıllık bir konu Sivas'ta da 100 yıllık bir konu. Bahsi geçen caddeler Sivas'ın en büyük caddeleri. Körüklü otobüsler daha kötü durumdayken bu caddelerde kullanılmadı mı? Şu anda büyük şehirlerimiz bu sistemi kullanmıyor mu? sadece 2 hatta Conecto Körüklü Otobüsler kullanılmalı.

Trafiğin rezilliği öncelikli neyden kaynaklanır biliyor musun? Toplu ulaşımı iyi olmayan bir şehirde herkesin araçları ile sokağa dökülmesi ile. 3.5 Milyonluk bir şehir İzmir. Şehircilik ve İmar Planının da çok iyi olduğu söylenemez. Fiziki yapısı da zaten dağlık olduğundan yollar çok geniş değil. Ona rağmen günde 2 sefer trafik belki sıkışır o da belki. Ama toplu ulaşımı müthiş olduğundan herkes zaten Otobüs ya da metro kullanıyor. Şehrin çoğu yerine raylı sistem gidiyor gitmeyen yere de konforlu otobüsler var. Arabası yok mu bu halkın var. Türkiye'de en çok kadın şoför oranı da İzmir'de yani 2. arabaları bile var ama konforlu toplu ulaşım. Ben Sivas'ta Atatürk Spor Salonu'nun orada oturuyorum. Her gün arkadaşımın Eczanesine gidiyorum, Mevlana'ya. Toplu taşıma aracı kullanmıyorum inan. Yürüyerek gitmeyi tercih ediyorum. Arabam olsa belki araba ile giderim ama o dandik midibüslere binmek bile istemiyorum. Artı pahalı. Burası ile aynı fiyat. Hem kısa mesafe git, hem rahatsız git, hem de aynı parayı ver. Bu zaten Sivas'ın ulaşım sisteminin çarpıklığını gösteriyor.

Belediye başkanını destekliyorum. Bu sisteme geçmek zaten bir kazıktı Sivas'a. En kısa zamanda dönmek gerek... İnsanları madur etmemek için de 2 büyük hatta büyük otobüs olsun geri kalan hatlar yine mevcut özel şirket tarafından yapılsın, hatta artan otobüslerle yeni hatlar açılsın. Köyler Merkeze bağlansın. Ama Kümbet ve Üniversite hattı büyük otobüs olsun.
Abi hemen her cümlen doğru..Zamanında büyük otobüsler vardı ama bu kadar çok özel araç yoktu Sivas'ta.Bunu unutmamak lazım.Özellikle sabahları ve iş çıkış saatleri rezil bir hal alıyor trafik.
Çok yoğun bir-iki hat var.Oralara büyük otobüs konulması doğru olur.Hepsini büyük otobüse çevirmek bu ile eziyet olur.
İnsanalr özel araçalrını kullanmak zorunda kalıyor ya da en azından ben..Oturduğum yerden iş yerime doğrudan otobüs yok.2 giderken,2 de gelirken otobüse binmem gerekiyor.yanılmıyorsam 1.5 tlden 6 lira eder.durakta beklediğim,soğuğu ya da sıcağı yediğim de yanıma kar.Arabamla git-gel 4 lira yakmıyor bile.Benim yerimde olan bir sürü insan var.özel araçalrını kullanmak zorundalar..
Alt 27.03.2012, 17:26   #27
Kibrisli
Usta Yiğido

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Abi hemen her cümlen doğru..Zamanında büyük otobüsler vardı ama bu kadar çok özel araç yoktu Sivas'ta.Bunu unutmamak lazım.Özellikle sabahları ve iş çıkış saatleri rezil bir hal alıyor trafik.
Çok yoğun bir-iki hat var.Oralara büyük otobüs konulması doğru olur.Hepsini büyük otobüse çevirmek bu ile eziyet olur.
İnsanalr özel araçalrını kullanmak zorunda kalıyor ya da en azından ben..Oturduğum yerden iş yerime doğrudan otobüs yok.2 giderken,2 de gelirken otobüse binmem gerekiyor.yanılmıyorsam 1.5 tlden 6 lira eder.durakta beklediğim,soğuğu ya da sıcağı yediğim de yanıma kar.Arabamla git-gel 4 lira yakmıyor bile.Benim yerimde olan bir sürü insan var.özel araçalrını kullanmak zorundalar..
Hah işte onu diyorum ya Hat konsun konforlu olsun gitmez misin toplu taşıma aracı ile?

Alt 27.03.2012, 17:30   #28
LaEdri
Usta Yiğido

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hah işte onu diyorum ya Hat konsun konforlu olsun gitmez misin toplu taşıma aracı ile?
Tabi ki kullanırım..Şehrin bir yerinden her yerine servisin olacak,ya da aynı saat içinde bindiğim ikinci otobüsten para almayacaksın..
Alt 27.03.2012, 18:45   #29
destan58
Yeni Yiğido
NO AVATAR

destan58 Şuan destan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.07.2015 18:27

Tecrübe Puanı: 0 destan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

valla arkadaşlar o sizin dediğiniz bu memlekette olmaz,gidin istanbula beyazıt-fatih-draman hattını bir kontrol edin neredeyse körüklüyle sivastaki en dar sokaklardan daha dar sokaklarda otobüs kullanıyorlar,fakat bu kadar insanın 400 tane esnaf deniliyor,bunların 250'si

otokar bayisinde öpülüyorlar resmen,başka yedek parçacıda yok memlekette,bence tek marka alınıp belediye destek verse büyük otobüs alıp 10 yıla vadeyi yaysa ve mercedes kalitesinde araçlar alınsa memleketin otobüs sorunu 20 yıl çözülür,40 senelik 0302 ler yeminle daha konforluydu
destan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.03.2012, 23:13   #30
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

İsmail Özçelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İsmail Özçelik Şuan İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.04.2015 16:17

Tecrübe Puanı: 671 İsmail Özçelik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Belediyeye gönderdiğim detaylı toplu taşıma reformu projemin bir kısmı olan hatları burada yazıyorum. Bence Sivas'a büyük otobüsler ve bu hatlar gelirse, trafik sorunu tamamen çözülmese bile gayet ciddi rahatlamalar olacaktır.

Kod:
Hat no.	Hat Adı	Uzunluk(KM)
1	Atakent	Kılavuz	8,00
1M	Atakent	Mehmetpaşa	8,00
1Ü	Atakent	Üniversite	12,60
2	Esentepe	Kılavuz	7,24
2Ü	Esentepe	Üniversite	12,20
3	Fatih	Kılavuz	8,23
3O	Fatih	Otogar	6,59
3Ü	Fatih	Üniversite	13,00
4	Mevlana	Esentepe	8,47
4Ü	Mevlana	Üniversite	11,70
5	Alibaba	Aydoğan	8,74
5Ç	Çayboyu	Otogar	9,91
5Ü	Alibaba	Üniversite	12,10
6	Kılavuz TOKİ	Aydoğan	9,90
6S	I. OSB-Uzuntepe	Aydoğan	20,20
7	Doğukent	Esentepe	10,80
7Ü	Doğukent	Üniversite	13,60
8	İşhan TOKİ	Esentepe	9,00
8Ü	İşhan TOKİ	Otogar	12,40
8Y	Yeşilyurt-Mehmet Akif Ersoy	Aydoğan	9,00
9	Gültepe	Mevlana	10,70
9A	Gültepe	Aydoğan	7,88
10	Karşıyaka	Kılavuz	14,00
10B	Bölge Trafik	Kılavuz	12,50
10Ü	Karşıyaka	Mehmetpaşa	16,90
11Ü	Aydoğan	Üniversite	11,40
12Ü	Mehmetpaşa	Üniversite	12,60
13	Atakent	Doğukent	12,40
14	Fatih	Doğukent	10,90
15	Fatih	Alibaba	8,10
hatların örnek planı:
İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı İsmail Özçelik'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil