![]() |
#291 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() BİR ŞİİR
Bir şiir yazmak geldi hemen içimden Yine sen geldin aklıma düşündüm seni Hasret sancıları sızlatırken yüreğimi Sen nerdesin, ben nerdeyim şimdi? Hasret bulutları dolaşırken başımda Bıraktın beni hep sensizlikle tek başıma Gelirim diyordun hani engeller olsada Sen nerdesin ben nerdeyim şimdi? İşte hemencik bir anda "bir şiir" yazdım ![]() Üretim tarihi: 06-11-2008 Saat 20.30 sıraları.
![]() |
#292 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() su Gibi..***
Soyunmuş varlığımız ıslanırken yağmurlarda. Giyinmelerimiz uğrar bölünmüş hisler istilasına.. Sonrası, ya kemirilen ilikler, yada dönen bir baş. Açlık dengesizliğindendir, bütünün sarsıntısı... Yansır parçalı yürekler, sarılınca. Akıcı ayrıntılar olur bedenin ürünü.. Kemirerek bitirir beyni, kan/dır/malar.. Geçerken kendinden zor, detaylarda... Ölünür parça parça.. Doğulur huzurda yeniden... Erimeli geceler, derin kucaklamalarda. Akmalı berrak Su GiBi, sevgi yolunda.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1075
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sanki bir tatli rüyasin sen
Ebedi görmek isteyip Uyandirilmaktan korktugum Narin bir meleksin sen Agladigimda her an yanimda olan Seni cok ama cok seviyorum O kadarki, bir yazarin romanini Bir sairin siirini, kötü kaderin beni Secip sevdigi gibi Sen benim bir yudum suyumsun Ekmegim, asimsin benim Ve bir gün ac birakip gideceginden, korktugumsun Yillardir özlem, isyanimsin sanki Olmaz olsaydi keske bu ayrilik Senden uzakta yasamak cok zor Cünkü seni seviyorum .............
![]() |
#294 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Ya Sen Gel Artık Ya da Ben Geleyim
I Sana bir merhaba kadar yakın olsaydım Ellerinde ki çizgilere bir çizgi atsaydım Azrail tanır beni sevdamı anlatsaydım Ölüm ensemizde ama Son kez o gül yüzüne baksaydım ... Hey benim sevdasıyla mecnun olduğum! Alaşağı bütün duygular, Hasretinse içimde bir kor durmadan yanar Şimdi ellerinin arasına alma başını Yolma o dalgalı saçlarını boşuna Özlemimsin en az ölüm kadar Ve ben gelirsem bebeğim birgün Kıyamet kopar. ... Hasretin öyle büyük bir tufanki Nuhu utandırır görseydi Mecnun Aşk'ı yaşamadığı için düşerdi çöllere Kerem ateşin yakışını, Ferhat dağların yüceliğini anlardı Görebilseydi sana olan özlemimi. ... Yanıyor şimdi içimde birşeyler Haykırsam duyarsın belki Bu akşam kendimden de öteyim Kendimden de yalnızım bu akşam Daha sigaraya elimi sürmedim nedense Dudaklarım yeterince ihanet etti zaten dudaklarına Gözlerinden dökülen her damla yaşa kurban benim ömrüm Bir hoyrat sevda yaşıyor şu benim deli ömrüm Bak tek bir kelime çıkmıyor şimdi. ... Dakikalardır sana yazmak için bekliyorum süresini unuttum Zaman mı ''kalleş nikof'' tutuyor üzerimize? Yoksa kalleşlik mi nikotin kokuyor hücrelerimde? Faili meçhulüyüm bu sevdanın Vuranı biliyorum Söylemekten korktuğum Çığlığımsa yedi düvelden duyuluyor Deccala inat korkusuz yaşıyorum sevdanı Allahım şahit, kör olsun gözlerim yalanım varsa Bir nebze korkum varsa seninle olmaktan Ey benim gözlerine ömrümü feda ettiğim! Ey saçlarında bir ömrün bütün şifrelerini gizlediğim! Yok, yok dediğin gib bu böyle olmayacak, Ya sen gel yanıma yada ben geleyim Islak taş kaldırımlarda bıraktığın silüetine bakayım Haydarpaşadan kalkar bu tren Yolcusu benim belki biletsiz bir kaçak Yada Horasanda vagonlara sızmış bir deli Sen neredesin bilmiyorum? Ne yapıyorsun bi haberim şimdi? Ben belki balıklı göldeyim Belki Ağrı Dağı eteklerinde ağıtlar yakıyorum sevdana ... Ya sen tez zamanda gel yada ben geleyim artık olmayacak böyle Bak ağlamaklı gözlerimde, gene sen varsın Bir sen göreceksin yüreğimde Sana feryat eden ''bir garip adam'ı'' Gözlerim kan çanağı, gözlerim dermansız dert küpü Kurudu bak göz pınarlarım Kaynağı kesildi artık Gel bir kezde sevinçten ağlat beni... Yok, yok ben artık teybeter bir sevda yaşıyorum nafile Ne yapsanda boşa, ızdırabın büyük, kurban olduğum Ben artık öğleden sonraları bir çay sohbeti istiyorum İki şekerli ince belli bardakta Ellerin saçlarımın arsında Gözlerin gözlerimin merkezinde İki şekerli, demli, senin kadar güzel bir çay Sahil yolunda denize karşı martıların arasında Biraz yağmurlu bir sonbahar öğleden sonrası. ... Ben sevdanı namusum bildim kurban olduğum, Bu, artık senin yaşadığın son demleri zamanın, bensiz. Boğazımda bir ilmek var benim, sensiz bir başıma nefesssiz Hoyrat sevdanın arşa vursada yaşanmışlıkları Ben daha doyamadım senin yüce sevdana Al beni tut ellerimden titriyor her yanım Ağlamaksa gözlerimde yaş bile bırakmadım Ölmekse tek bir yaşam belirtim kalmadı artık, Sevdim seni delicesine Ölürcesine, bir ömür adadım bir bakışına feda ettim ömrümü Volkan patlıyor içerimde Bir depreminden arta kalan enkazınım Haydi olmuyor bak Ya sen gel artık yada ben geleyim ... Ya tut ellerimden sımsıkı yada... Sana adanmış bir ömrün Sana verilmiş bir sevdanın Bir bakışınla Bir gülüşünle Sahibi ol artık Ya sen gel yada ben geleyim Böyle uzak olmuyor artık... II Kaç gecedir aynı oluyor Bir başka çöküyor üzerime yokluğun Sigaranın biri sönmeden diğeri yanıyor Küle dönüyor beş dakika önce yaktığım sigara Ben Kerem oldum hasretinde Yangın oldum gülüm Yangının ta kendisiyim ateş neylesin... Bir yol var hergün gittiğin Sana on dakika Bana onlarca saat uzak Yok, yok böyle olmayacak Artık en iyisi bir an önce; O deniz dalgası saçlarından öpmek, Yada her gece yokluğunu her gece srmaktan vazgeçmek gerek Böyle olmayacak ya sen gel yada ben geleyim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Dostlara Günaydın
Dostlara günaydın, Sevgiye sevgi katmak için yola çıkanlara günaydın. Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın. Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın. Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın. Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın. Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın. Dağa taşa kurda kuşa günaydın. Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın. Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın. Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın. Günaydın yokolmuşluğum,günaydın sahte varoluşlar. Günaydın güzel insanlar,günaydın aydınlıktaki karanlıklar. Günaydın güzellikler,günaydın sahtelikler. Gönlü sevgi dolu dostlara günaydın. Dostluğu dost gibi bilenlere günaydın. Günaydın güzelliği sevgi ile yoğuran insanlar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1075
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sipsicak bir esinti dolasiyor icimde Simsiki sarilmissin gibi vücuduma sen Sanki matem tutarim, nesemde sevincimde Hasretin yüregimi yakar durur, bir bilsen Icimde doguyor bin bir dagin arkasindan Sisli hayallerime söyledigin her sözün Baktikca sana ruhun karanlik aynasindan Geceden farki yoktur sensiz gecen gündüzün Coskun dereler gibi gögsüm kabarip aglar Sevgimi anlatmaya yetmezki sana sözüm Yüseldikce önümde, hasret yaratan daglar O zaman anlarim, ben yalniz SENSIZ öksüzüm... F.K.Ö.
![]() |
#297 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Yalansız bir şarkı tutturdu dilim
Her gün batımı sana onu söylerim Bir yıldız gibi parıldar cahil gönlüm Sevme derim anlamaz ki deli yüreğim Bırak dedim, yeter dedim divane bedenime Dinmek, durulmak nedir bilmedi Sevme dedim artık, uslan dedim Dayanamaz ki zavallı gönlüm, Söz dinlemez, nafile, sönmez ateşim Sevme derim, anlamaz ki Deli Yüreğim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Kardelen
Boynunu bükme sen Kardelen, Aldırma rüzgar deli essin Bırak düşsün iki yaprağın yere, Sen içini ferah tut, O gelin başını yere eğme Eksiltme o çelikten iradeni, Onca kara kafa tutan O incecik belini eğme Sen haykırmadın mı dünyaya Nasıl ayakta durulacağını, Sen öğretmedin mi bize gururu, Sen göstermedin mi bize azmi, Varsın çalışsınlar seni ezmeye, Sen başını dik tut, Bir papatya gibi gülümse hep Üstüne birikmiş kara, Ağaçları deviren rüzgara inat, Sen hep yüreğini beyaz tut Kardelen, Boynunu bükme sen Kardelen |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() GÜNAYDIN
Günaydın o gül yüzlü sevdiğime, Günaydın yeryüzünü aydınlatan yeni güne, Günaydın gün görmek için bekleyene, Günaydın, günaydın, günaydın. Günaydın benim derdime derman dostlarıma, Günaydın, dert ortağım komşularıma, Günaydın yardan uzak sevgiliye, Günaydın, günaydın,günaydın. Günaydın güle hasret bülbüle, Günaydın bülbülün aşkı güle |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() haticeözlü Şuan
![]() Son Aktivite: 24.06.2011 07:59
Tecrübe Puanı: 645
![]() ![]() |
![]() ODAM DA YİNE YAPAYALNIZIM.
DUYGULARIM ANADAN ÜRYAN. GECE SESSİZLİĞİNİN SESİNİ DİNLİYORUM. YANIBAŞIMDA OLMASADA BİR SOLUYAN.. SABAH RÜZGARININ NEFESİNİ DİNLİYORUM, PENCEREMDEN SIZAN. SES VER EY SEVGİLİ! AÇ GÖZLERİNİ UYAN. |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 6 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 6 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |