![]() |
#301 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] İKİMİZDEN zaman beni unutuyor denizin mavisinde kalbimin kızılı gözünün karasında aylak bir saat işliyor sana inat benden uzaktaa hAyAta öfkem karışmış biraz kırgın biraz bulanık rüyalarımm artık kendi çocukluğumun büyüyen sokaklarındayım içimde aşk derin içimde hasret derin içimde kavga derin ben kimin ben neden hala seninim eskisin istemediğim duygularım biraz yorgun hangi iskelenin nöbetinde şimdi gemilerim ben kaçak kaptanıyım senle başlanan seferimin martılara dokunsam martıları okşasam kız kulesine yanaşıp bir salacak sabahında seni bana ayırsam sormadan inanırmısın hAyAtıma inanırmısın inanmadığın kadar inanırmısn terketmediğin kadar inanırmısın bin yıl tanıyormuş kadar senden gitmediğim kadar gidiyor geceler deniz mili sabahlar eksik gözlerin gibi ellerin gibi şiirler gibi gökyüzüne sakladım tek gamzeni gideceksen gökyüzü gibi sessiz git kalacaksan gökyüzü kadar mavi olsun yüreğin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] SUZ-I NAGME Kar yagdi daglara ah ömrüm sana ne desem ne söylesem zülfü yare ey gönül bülbüle figan düstü, baglara hazan giryan eden gül-ü zare ne desem ne söylesem zülfü yare ey gönül senki, bir zamanlar diyar-i seyran eylerdin dört mevsim aleme suz-i nagme söylerdin elifi solmus bir gül simdi hasret dudagimda pare pare gitti giden ömür geri gelmez ne çare kar yagdi daglara ömrün ah sana ne desem ne söylesem zülfü yare ey gönül baglara gazel düstü, bülbüle feryadi ah giryan eden gül-ü zare ne desem ne söylesem zülfü yare ey gönül benki, askin yollarinda yönünü yitirmis seyyah derdimi daglara yazar giderim gitti giden ömür geri gelmez eyvah kar yagdi daglara sana ne desem ne söylesem zülfü yare ey gönül yarami bagrima basar giderim elifi solmus bir gül simdi hasret dudagimda pare pare gitti giden ömür geri gelmez ne çare......... Nuri CAN |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Seni sevdim sevgilerin en güzelini vermek için. Seni düşündüm gecelerce, en güzel düşlerimde yaşattım seni. Ne varsa sana adadım elimdekileri, sana adadım, yüreğimin her zerresini. Yanlızca sen sev istedim, sen sar istedim, yüreğimin her köşesini. Seni gördüm nereye baktıysam, gözlerime işledim gözlerini. Ve yalandan uzak, en temiz sevdayla, yarınlarımda bir sana yer verdim. Bir tek, seni yazdım kaderim diye, bir tek seni istedim, herşeyden çok. Sen yoksan, anlamsız dünya, anlamsız yaşamak. Sensizliği, ölümden bin beter bildim. Gülüyorsam, mutluysam, bunca çileye inat, bilirim ki, bu senin eserin. Bir tek senin kollarındayken, yaşamayı seviyorsam, senin kollarındayken acıları siliyorsam, her ne kadar kabul etmesende, ben seni, daha çok seviyorsam, biliyorum ki, bu senin eserin...... Ve, hiç bir zaman anlatamam, seni sevmenin tadını. Ve, doymaz yüreğim, doymaz ellerim, bedenim, seni sevmeye.. Bunca sene sonra seviyorsam kendimi, sen sevdiğin içindir beni. Ve seviyorsam seni, bana sevmeyi öğrettiğin içindir. Sevebildiğim tek insan, sen olduğun içindir. Biliyorum ki; ne zaman dolsa gözlerim, bir an acıyla, sen sileceksin gözyaşlarımı. Ne zaman sarılacak bir beden arasam, sen saracaksın beni. Ve, senin sıcaklığında tanıyacağım şefkati. Seninle gülecek, seninle ağlayacağım. Benim bildiğim tek gerçek, sen olacaksın hep. <******> Ve ben, en güzel şiirlerimi sana saklayacağım, en güzel düşlerimi sana.. Sen yeter ki, yarınlarda, bugünkü gibi, sev beni. Senin sarhoşluğundan, hiç ayılmasın yüreğim. Ve, ecele kadar, benimle kal, yanlız benimle. Seviyorum seni, ve bir ömür yaşatacağım, yüreğimde SEVGİNİ............ BİRTANEM [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Navigator
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Navigator
SANA HASRETKEN [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Senin yanındayken geçen günler, Sana hasretken geçmiyor saniyeler. Bitap gönül seni özlerken, Bitmiyor dertler çileler. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Senden bu kadar uzakta, Şimdi dargın ruhum kalbime. Kalınırmı artık bu cihanda, Herkez isyan ederken sevgime. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Artık unuttum herşeyi, Yanlız gömdüm içime seni, Hayalin süslüyor gecelerimi. Varla yok arası yaşıyorum şimdi. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] SANKI Her şey uygundu Her şey uyumluydu Seninle birlikte Her şey mümkündü Sanki dünyanın en güçlü insanıydım Seninle birlikte dünya çok küçüktü Çok değildi istediklerim. Herkes kadar insandım ben de. Herkes kadar etten kemikten. Herkes kadar sevmek sevilmek arzusunda. Zor değildi gülümsemek Dertleri küçümsemek Yangının ortasından Yanmadan yürümek Zor değildi hiçbir şey. Güneşin en tepe vaktinde göz kamaştıran mutluluklara yürümek zor değildi. Büyük bir dünyada küçücük bir rüyayı yaşamak. Olmuş olanı istemek hiç de zor değildi.. Ama olmadı. Olamadı işte… Sanki senden sonra her şey yasa dışı Her şey illegal Her şey suç unsuru Senden sonra dünya kapkaranlık ve kocaman Sanki yangın yeri Sanki suç mahalli Sanki bir harebe bedenim. “di’li geçmiş “keşke”lere müptela. Bir daha mutlu olamaz gibi. Düşünse bile hissetmez ruhum sanki. Baksa bile görmez yalanlarını yokluğunun. Dokunsa bir kerecik ateşten hislere bilemez sanki. Arasa, yoklukları kucaklar her defasında. Sen gidince, herşey geldiğinden daha hiç sanki. Alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sevdigim Yakışmıyor cepheyi terk edişin, Mert dayanır, namert kaçar sevdiğim. Fazla sürmez hatanı fark edişin, Hasret eken, hüsran biçer sevdiğim. Adet ettin aşk dersini asmayı, Hüner saydın sırra kadem basmayı, Yetti artık çok denedim susmayı, İsyan eden bayrak açar sevdiğim. Nice avcı bende silah sınadı, Geri tepti,sineleri kanadı, Kırılsa da yüreğimin kanadı, Yine açar, yine uçar sevdiğim. Bir resmimiz bile yoksa başbaşa, Revamıdır ben yanayım,sen yaşa, Aşk sunacak sakimi yok sarhoşa, Yine bulur, yine içer sevdiğim. Aynaların farkı kalmaz düşmanla, Tanışırsın doğduğuna pişmanla, Hüzün adres değiştirir zamanla, Benden geçer,sana göçer sevdiğim. Üzerime yar sevdiğin sahi mi? Kalp çalmakta senin gibi dahi mi? Ağlama der dosta aşık Daimi, Bu da gelir,bu da geçer sevdiğim. Cemal Safi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Aşk Olsun... Sırılsıklam iliklerime işliyor nisan yağmuru ılık bir rüzgar yalayıp geçiyor alnımı sevgi tohumları ekiyorum yeryüzü cennetine tomurcuklanıyor içimdeki güller yeşeriyor yarınlar çimil çimil rengarenk çiçekler açıyor usumun gergefinde kovuyorum bütun acıları, yalancıları yurdumun haritasından en güzel gülücükleri kuşansın diye çocuklar sevinçle süslenirken güneşin gülyüzü ak güvercinler uçuruyorum sonsuz maviliklerine düsüncelerin tarihin derinliklerine gömüyorum düşmanlıkları, kırgınlıkları çizgi çekiyorum bütün savaşların üzerine. bütün yüreklere barış yazıyorum, barış koyuyorum bütün çocukların adını barışıyorum bütün dünyayla En güzel çiçeklerini açsın diye yeryüzü yangınlı savaş meydanlarında kurşunlar topluyorum birer birer çocuk bedenlerinden kan damlamış gül yapraklarını öpüyorum utançla yanıyor yüreğim, kanıyor yüreğim, utanıyor güvercinim oturup ağlıyorum yaralı çocuk bedenleri üzerine kahretsin diyorum, kahretsin, kahretsin bir an bildiğim bütün dilleri unutuyorum, bütün sözcükleri... ....... yeni bir düzen kuruyorum, her canlının yaşama hakkına saygılı soruyorum hesabını dökülen kanların, çekilen acıların tüm çocukların yüzünde ışıklı bir gülümseme dağılıyor evrene ay çıkıyor buluttan bütün yıldızlar göz kırpıyor yeniyetme sevdalara tomurcuk tomurcuk fışkırıyor kalplerde hayat analarının memelerine sarılıp yatıyor bebekler. sevginin sıcak buğusu dağılırken yıkılmış kentler üstüne sevinç gözyaşları döküyorum, köpüren denizler üzerine anamın ak sütü gibi ak, aydınlık ve duru oturup şiirler yazıyorum ak alaca şafaklara çocuklara adıyorum yüreğimi, aşklara, acılara koparıp göğsümden ateşlere atıyorum bir daha, bir daha ağlamasın diye analar yeni bir dünya yaratıyorum, yeni bir sevda dostluktan, kardeşlikten, yaşamdan yana tutup adını şiiristan koyuyorum, bir şiirden aldığım en güzel şiir bundan böyle aşk olsun diye AŞK OLSUN diye bundan böyle yaşamın adı.... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Navigator
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
berat kandiliniz mübarek olsun.... | kronik | Özel Günler | 35 | 22.08.2008 00:41 |
NURUNUZ AYN OLSUN !!! … Aşk Olsun!!! | Esengül | Arşiv | 0 | 22.07.2008 16:11 |
SELAM OLSUN HEPİNİZE(şiir) | AKÇAMAGRALI58 | Şiirler | 2 | 27.06.2008 17:46 |
BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN | Sabiha Serin | Özel Günler | 3 | 15.06.2008 17:41 |
Bayram Mesajları :) | arikarinkuchi | Özel Günler | 2 | 20.12.2007 18:09 |