![]() |
#311 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bana öyle bir gün ver ki Sonsuzluk kadar uzun olsun Yarınlarım bugün olsun Ruhumda aşkın renkleri Pembe,mavi,yeşil olsun Sarılar sarsın onları Dalgalar ebruli dursun Bana öyle bir gün ver ki Sonsuzluk kadar uzun olsun Su üstünde oynaşan dalgalar gibi Benim aşkımda ebruli Ruhumun desenleri, Yüreğinde nakış olsun Bu sevginin hikayesi Ölümsüz bir motif olsun Bana öyle bir gün ver ki Yarınlarım bu gün olsun..... Rüzgar Meleği. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sana bu sabah bir avuç sevgi kadar kar yolladım aldın mı? Üşütmeyecekti söz aldım taneciklerden Yanağına düşüp öpeceklerdi gizlice Saçlarının arasında dolaşacaklardı usul usul Hissedecektin parmaklarımı yağışlardan Sıcacık okşayışlardan Dizlerine derman, nefesine gül kokusu Dudaklarına bir damla su Sevgilere rüyalarını saldın mı Sana bir kucak kar yolladım aldın mı? Yolların kapanmasın kardan Ellerime güç ver Tanrım Bir ömür sevecek onu yüreğim söz verdi Sen de benim gibi sevmelere daldın mı Özleyip de beni, geceler boyu bende kaldın mı Sana bir buse kar yolladım aldın mı? Alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Aldığım her nefesin birisi senin Aldığım her nefesin birisi senin hasret sarhoşuyum dolaşır dilim gittiğim yolların kenar köşenin attığım her adımın birisi senin paylaşırım seni yalnız seninle gündüzler seninse geceler benim bildiğim bir his var sana içimde yediğim her lokmanın yarısı senin gözlerim karardı sana hasretten saklama gel artık kendini benden ne zarar gördün ki benim sevgimden al iki gözümün birisi senin paylaşamam seni hiçkimselerle üç günlük ömrüme ışık tutansın bir gün gel koşarak kader utansın ömrümün defteri böyle kapansın. Zeki Müren [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#314 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Konu Kardelencicegi tarafından (20.03.2009 Saat 22:52 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 13:58
Tecrübe Puanı: 1052
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ıki kişilik yaşıyorsam hayatı DÜşÜnÜrsen; Yalnızlığımın resmi oturmayacaktır gözlerine Söz verdiysem bir kere unutmayacağım diye Unutmayacağımdandır. Görebilseydin keşke, Tahta masamda yemeğimi yerken, İki bardak iki tabak koyduğumu her vakit Görebilseydin. Karşımda duran sandalyede Var saydığımı seni Anlardın ki Unutmadığımdandır. çay demliyorsam iki kişilik, Perondan iki bilet alıyorsam giderken uzaklara İki kişilik çınlıyorsa kahkahalarım İki sesle ağlıyorsam şarkılarda Şaşırma .. biri senin içindir. çiçekler ekiyorsam saksılara Açtığında kanatlanıyorsa yÜreğim petunyalarda iki yÜrek uçuruyorsam neşemin renklerinden rÜzgara Sevmeyi vefa diye bildiğim içindir. Arılar göz bebeğimin kelebeği yapıyorsam Bulutları hasretimin şımarık çocukları, Lafımı olur acıların, Lafımı olur sensizliğin Yağmurları sen sanıp ıslanıyorsam Eskisi gibi. İki kişilik yaşıyorsam hayatı Biri elbet bizim içindir ![]() ![]()
O SUÇU KABULLENİR İÇERİM AVUÇ AVUÇ Konu yiğidoturan tarafından (20.03.2009 Saat 23:17 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Navigator
![]() Bırak İki Gözüm Aşk Olsun
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bırak İki Gözüm Aşk Olsun Yalan olsun istersem sonları masallar gibi bitsin bazen ya da bitmesin.. en romantik bir anda beyaz atlı prens atından düşsün sarayda yatağında güzel dudaklı prenses hiç uyanmasın [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] esen rüzgarlarla gitsin sevgili hiç de dönüp bakmasın ardına kalpsizsin aşık çalsın radyoda bırak iki gözüm aşk olsun.. Can Hırka [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ask Olsun [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yolun acik olsun git gidiyorsan ask olsun dilime dön diyecekse bunca anilari sil siliyorsan ask olsun maziye dur diyecekse [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] istemem birakma tek bir hatira al götür mezar kaz gecen yillara kapanir elbet bu actigin yara ask olsun dermana dert derecekse [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] sanma ki yoklugun geckin bahardir her yarin mevsimi hatri kadardir unutma sevenin ahida vardir ask olsun felege cok görecekse [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] affin yok önümde dizde cökersen gururla oynanmaz insan bilirsen pismanlik duyarda dönmek istersen ask olsun silaya yol verecekse [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ask olsun gözlerim ardindan bakip ugrunda bir damla yas dökecekse ask olsun gönlüme agitlar yakip dünyami zindandan dar edecekse......... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yaşar Aydın Konu Kardelencicegi tarafından (20.03.2009 Saat 23:52 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Usta Yiğido
![]() ![]()
![]() |
#318 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] SEVGILIYE Hiç beklemediğin bir günde bekle beni Dolunayın denize düştüğünde Çimenler baharda aniden yeşerdiğinde Hiç görmediğin bir gemi, yelkenliyle Kıyılarına yanaşıp demir atacağım Bilmediğin limanlarda bekle beni Beklediğin sahillerde olacağım Kardelenlerin topraktan çıkışında bekle beni Sana kardelenin yaşamını anlatacağım Karla kaplı toprağı delişinde Bahar çığlıklarını sana getireceğim Rüzgarların denizi altüst edişinde Gözlerini denizden gelen dalgalara çevir Dalgalarla sırılsıklam Çığlık çığlığa mutlaka sana geleceğim… [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bir yasaktan ibaretsin kaç zamandır çiğneyemediğim ve adına suç demişim seni düşünmenin, işlemişim şehrin en derinlerine bir çığlık gibi... Bir yasak özlemine, bir yasak hayaline, bir yasak da düşlerime düşen gözlerine... İşte böyle sarmaş dolaş yasaklarla ulaşabilmek isterken sensizliğe mızmız bir oyunbozan olan yanım kabarır ara sıra, engelleyemediğim kuralsızlığımdan sızar, köreltemediğim merhametimle çakışır, duygusal zaaflarımdan yararlanırsın. Sen de bilirsin özlemlerin yasakları delik deşik ettiğini, bilirsin o oyunbozan yanımın en ayyuka çıktığı zamanları ve uygulayabildiğim en katı yasağın yasaklara koyduğum yasaklar olduğunu. Akşamları tok karnına aldığım iki tablet "sen" yerine yeni bir aşkı antibiyotik niyetine yutmak gelirken içimden yasaklarımı anımsıyorum birden, öyle ya en öncelikli yasağımı sevdalara koymuştum ben. Bir yasaktan ibaretsin kaç zamandır delemediğim ve adına suç demişim en kuytu köşelerde hayalinle sevişmelerin. Zaten sen bütünüyle yasaksın bana da, benim yasaklarım senin sınırını aşanlara. Bir yasak sen kokan nefesime, bir yasak seni anan dudaklarıma, bir yasak da tüm tonlarında yansıdığın gözlerime. Yasak seni sevmek, yasak düşünmek, yasak ismini anmak ve düşlerime düşmemen için uykuya Bu şehirde tek başına yürümek dalmak. sensizliğe, kaldırımlarına yasak, sokaklarına yasak, denizine yasak... Kararlıyım hiç olmadığı kadar, ya sen yasaksın bu şehir ile bana, ya bu şehir ile bu can bana yasak! [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Konu Kardelencicegi tarafından (21.03.2009 Saat 09:10 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Usta Yiğido
![]() ![]() BENİ UNUTMA Bir gün gelir de unuturmuş insan En sevdiği hatıraları bile Bari sen her gece yorgun sesiyle Saat on ikiyi vurduğu zaman Beni unutma Çünkü ben her gece o saatlerde Seni yaşar ve seni düşünürüm Hayal içinde perişan yürürüm Sen de karanlığın sustuğu yerde Beni unutma. O saatelerde serpilir gülüşün Bir avuç su gibi içime, ey yar Senin de başında o çılgın rüzgar Deli deli esiverirse bir gün Beni unutma.. Ben ayağımda çarık, elimde asa Senin için şu yollara düşmüşüm Senelerce sonra sana dönüşüm Bir mahşer gününe de rastlasa Beni unutma.. Hala duruyorsa yeşil elbisen, Onu bir gün yalnız benim için giy Saksındaki pembe karanfilde çiğ Ve bahçende yorgun bir kuş görürsen Beni unutma.. Büyük acılarla tutuştuğum gün Çok uzaklarda da olsan yine gel Bu ölürcesine sevdiğine gel Ne olur Tanrıya kavuştuğum gün Beni unutma.. Ü.Y.Oğuzcan
![]() |
#320 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ey sevgili; yüreğini kiralar mısın ebede kadar bana!!? Ey sevgili; yüreğini kiralar mısın ebede kadar bana; elvedası olmayan bir merhabadır sana armağanım... vatan tutar mısın gözlerimi, gözlerini vatan bildiğim kadar... memleketinin rüzgarı kabul eder misin sözlerimi... açar mısın ki; sevda çiçekleriyle doldurayım ellerini, yüreğine ruhumu üfleyip sadece sen olayım mı, yoksa bende birazcık var olan ben'e yer var mı sende? alıntı [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yeter ki aşk olsun.. Baharın müjdesiyle kokunu getirdi yağmurlar. Ellerin sümbül kokar, lale kokar, hasret kokar. Gözlerin yine bildik dalgınlıktadır Ağzında sevdiğim şarkılar. O pamuk ellerini masaya koyarsın belki bir mektup yazarsın. O güzel ellerinle sen belkide bana bir şiir yazarsın. Ben her bahar yağmurun altında bunu hayal ederim Sen rüyamdasın bana bir şiir yazsan derim. İçinde ellerin, yağmur,aşk ve uzak ülkelerin aromatik kokuları. Bilirim yalan hepsi rüya… Ne sen geleceksin Ne aşk olacak Ne mektubun Ne şiir. Bahardan yağmurdan aşktan utanmasam yazmazdım elbet. Ne yapıyım sevgilim yeter ki aşk olsun… [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Buz gibi şair kesildik . . . Buz gibi şair kesildik hepimiz Kimimiz ameliyat masasın da kaldı Kimimiz yoğun bakım da Çoğu kez hayatı şikayet ettik Tanrıya İstediklerimiz olmadı, düşünmediklerimiz oldu çoğu kez Hayatımızı başkalarına adadık, onlar da başkalarına adadı, Hep birilerini bekledik. sevdik, sevilmedik; Terkedenleri bekledik, Aldatanları sevdik.. Yağmur yağdı kısa kollu giyindik Güneş açtı uzun kollu giyindik Güvendik; bize güvenmeyenlere güvendik. Teslim olduk, Boyun eğdik, Kaybettik yine de güvendik onlara. . . Buz gibi şair kesildik . . . [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Konu Kardelencicegi tarafından (22.03.2009 Saat 09:24 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 13 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 13 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
berat kandiliniz mübarek olsun.... | kronik | Özel Günler | 35 | 22.08.2008 00:41 |
NURUNUZ AYN OLSUN !!! … Aşk Olsun!!! | Esengül | Arşiv | 0 | 22.07.2008 16:11 |
SELAM OLSUN HEPİNİZE(şiir) | AKÇAMAGRALI58 | Şiirler | 2 | 27.06.2008 17:46 |
BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN | Sabiha Serin | Özel Günler | 3 | 15.06.2008 17:41 |
Bayram Mesajları :) | arikarinkuchi | Özel Günler | 2 | 20.12.2007 18:09 |